2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende hepsi var canim ilk dedigin gibi yapiyorsun da sonra sıkılıyorsun

Ben de bi de böyle ekstra değişik bişey yersem hemen kabızlık yapıyo, sonra o da başıma vuruyo, baş ağrısı yapıyo, saat gibi oldu vücutlar valla
Aynen canim ya valla eşim az once poğaça cekti canim dedi dedim benim yanimda ye de bende doyayim benim de kabizlik sorunum hic olmadi hatta tam tersi hamilelikte cok iyi sindirimim.herkeste farkli iste valla hayırlısıyla sag salim doguralim da bi sekilde katlaniyoruz

Yere eğilmek, düşen şeyi almak eziyet olmaya başladı. Yere oturduğum zaman kalkmak tam bu kabus... erken değil mi daha bunlar için yaa? Gece sağa sola dönmekte zorlaştı artık, hatta uyumak...
Aynen cnm cok zorlanıyorum bende küçük kizim okula birseyleri ogrenip evde yapinca heryer dağılıyor onlari zor topluyorum eğilemiyorum
Uykuda dedigin gibi sağ sola dönmek işkence resmen ikigundur her tarafim tutulmuş gibi ağrıyor

Daha 3 Ay var ,epey zorlanacagiz anlaşılan

Iste dogumda kanama durmazsa diye korkuyorum yoksa kullanan cok kişi var rabbim sağlıkla kucağimiza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin canim.
Doktora güvenmekten baska çare yok Allaha sığındık insllah birsey olmaz

İğnenin etkisi 24 saat,coraspinin 1 hafta. Hiç zorun olmaz korkma doktoruna güven.

İğnenin etkisi 24 saat,coraspinin 1 hafta. Hiç zorun olmaz korkma doktoruna güven.
Sende kullaniyordun demi cnm
Kac haftaya kadar kullandin iğneyi
Ben corasprin kullanmiyorum tek iğne cnm 0.4luk

Sende kullaniyordun demi cnm
Kac haftaya kadar kullandin iğneyi
Ben corasprin kullanmiyorum tek iğne cnm 0.4luk
Ben hem hap hem iğne kullanıyorum oksapar 4000 lik.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım,tedbir için verfo doktor, ayrıntılı ultrasonda da plasentada biraz kireçlenme çıktı o yüzden doğuma kadar kullanacağım.

Kızlar bişey sorucam, depend külot var ya mutlaka alınmalı yazmıştınız daha önce, onun paketinde 9 tane var sanırım, biz onu ne kadar kullanırız tahmini? Ne için kullanılıyor onu bile bilmiyorum gerçi de kaç paket almak lazım?

Tamam cnm benim 2 genimde olduğu icin bende doğuma kadar kullanacağım

Benim 6 cnm. Dr bu ay da bir kilo al kalan 2 ay 2 şer kilo almaya çalışırsın dedi Ma benşm iştahım biraz açıldı nasıl olacak bakalım
Ay canım ayda 2 kilo çokk zor ben de sanki günde 1 kg alıyor gibiyim ya

Cnm ben hic almadim hastaneden vermislerdi hasta beziydi odakanamam az oldugu icin ameliyattan sonra kisa kullandim sonra ped kullandim cnm
Kanamana bağlı bence cok oluyorsa kanama bir paket daha al yoksa yeterli

Canım doğumdan sonra yoğun kanama oluyor ilk birkaç gün o sebeple kullanılıyor 9 tane yeter sonra normal pede geçersin

Ama bence depend külodu giyip çıkarması zor olur ben epey büyük külot alıp bebek bezi kullanmıştım 2 gün

Ama bence depend külodu giyip çıkarması zor olur ben epey büyük külot alıp bebek bezi kullanmıştım 2 gün
Ben oglumda apar topar doguma gitmistim hasta bezi verdiler hastaneden 2 gun kullandim sonra pede geçmiştim.
Depend nasil acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…