2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim boyum 1.72 ailemde herkeste uzun zaten bizimki direkt genetik kaynaklı diye düşünüyordum zaten
Bende 176 yim ailem hep uzun doktor kg ve boyu önde gidicne genetikdir dedi yinede açlık tokluk baktik iyi cıktı şükür. Oğlum 36 haftalikken 52 cm 3500 kg dogdu

Hiçmi hissetmiyorsun canım? Böyle durgun dönemleri oluyor. Bazen cok hareketli bazen cok durgun oluyorlar
Ben gunde baya bi kuvvetli hareketler hissediyordum sonra azaldı boyle cok dikkat edersem titreme şeklinde ama az once bir dakika boyunca kuvvetli hissettim normalde gobegimin saginda hissederim bu sefer aşağıda hissettim demekki pozisyondan kaynakli diye düşünmeye başladım

Ben de çok zayıf doğmuşum doktor o yüzden minyon bir bebek olacak galiba genetik olabilir dedi.
Elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri zayıf olsalarda doğunca da kilo alıp toparlıyorlar
Aynısıni bana da dedi :) 2-3 gün geriden geliyor hep boy, kilo. Anne baba minyonsa normal dedi doktor genetik Yememe de dikkat ediyorum. Yemekten sonra en az yarım saat yan taraf uzan dedi bir de belki kilo almasında faydası olur, deneyebilirsin canım sende
Queen_42

Aynen canim insan endise ediyor.benimki de ne zaman hareket edecegi belli degil ya da bana oyle geliyor bilemedim

Her bebek farklı oluyo demek cnm, bazen uyuyorlar ya normal bence hissedememek

Aynen canim insan endise ediyor.benimki de ne zaman hareket edecegi belli degil ya da bana oyle geliyor bilemedim
Bende öyle diyorum eşim de bırak çocuğu uyusun diyor bide hani günü gününe uymuyor ya ondan da endişe ediyor insan

Cok normal bence ben cumaya kadar oyleydim pazartesiden itibaren su 2 gündür aşırı hareketlendi yine bazen dingin oluyorlar bazen enerjik galiba birakiver uyusun annesi

Pozisyon değiştirmiştir belki. Yüzü iç tarafa döndüyse daha az hisswdiliyor. 12 saatte 10 hareket duyuluyor ise normalmiş.
Bence 12 satte 10 hareket 30 dan sonra veya son haftalar için söylenen durum ki öyle duymuştum daha önce bizim hala düzene girmemesi çok normal

Cok doğru yapıyorsun canım bende yoğurdun içine bile sebze koymaya çalışıyorum yemeklerde gece çok acikirsam süt içiyorum pilav zaten sevmezdim normalde daha hiç yiyemedim bu yemekleri düşündükçe midem bulanıyor

Bende öyle diyorum eşim de bırak çocuğu uyusun diyor bide hani günü gününe uymuyor ya ondan da endişe ediyor insan
Aynen canim ya gece uyandıkça bebisi de uyandirmaya calistim sabah da eşime dinlettim konusturdum bir tık yapio sonra yok eşimde diyorki kizim bu annenden bize uyku yok diyor

Ay bak doğunca da bunun cocuk cok uyudu gidip nefesini dinleyeyim bi modeli var eşim diyordu ağlamıyor niye gidiyorsun diye yanına yaklaşıp nefes dinliyordum B Birmuhendisinruyasi

Cok normal bence ben cumaya kadar oyleydim pazartesiden itibaren su 2 gündür aşırı hareketlendi yine bazen dingin oluyorlar bazen enerjik galiba birakiver uyusun annesi
Artik zaten bisi yaparsam eşim kizacak bugun azicik hareketlenme var bakalim vur kizim diye diye bi hal oldu ama artik rahat birakcam

Ay bak doğunca da bunun cocuk cok uyudu gidip nefesini dinleyeyim bi modeli var eşim diyordu ağlamıyor niye gidiyorsun diye yanına yaklaşıp nefes dinliyordum B Birmuhendisinruyasi
Ay o ben işte . Esime diyorumki nasil uyucam ya bebis nefes alamazsa, ya kusmugunda bogulursa yok söyle yok böyle seneryo kurmaya başladım bile bakalim ins sıkıntısız atlatırız o zamanlarida

Kizlar cok sukur evime yerlestim duzenim oturdu. Ablamin besigi de getirdik kurduk kiyafetlerini de bu sabah yerlestirdim cekmecelerine nasil bir mutluluk bende goreceksiniz. Son bir ay kala da kiyafetleri yikayacam ins. Ben haziranin sonunda kendi evime gecicem artik eşimin askerlik bitiyor ablamlarin oldugu yere düşmesi büyük şans oldu bizim için besige para vermedim gidince bebege oda yapicam zaten 6 aylik oluyor. Ablamda 2.kez tüp bebek denedi o da tuttu bakalim kalp atışlarını falan duyunca rahatlarız onun doğumu da haziran sonu temmuz basi oluyor beşiği geri goturcem tam bize lazim olmayacak gidecegimiz zaman cok iyi denk geldi

Bence de öyledir. Bi ara benmkindende hiç hareket yoktu 3 gün falan sonra düzeldi

Ay o ben işte . Esime diyorumki nasil uyucam ya bebis nefes alamazsa, ya kusmugunda bogulursa yok söyle yok böyle seneryo kurmaya başladım bile bakalim ins sıkıntısız atlatırız o zamanlarida
Benim uykum o kadar ağırdı ki top patlasa uyanmadım bebek doğduktan sonra ıh dediği anda kalkıyordum ben bile alistiysam çok rahat duyarsın herseyini kalkarsın merak etme

Kızlar merhaba, burda tecrübeli anneler montesorri yatak kullanan anneler içine hangi yatağı kullandılar biraz öneri de bulunabilir misiniz

Canım kızlar, güzel anneler... Bu hareketini hissetme işini biraz abartmıyor musunuz sizce de benim de ilk bebeğim, inanın bazen vurunca gülme krizine giriyorum, sonra duygulanıp ağlıyorum falan gerçekten inanılmaz bir duygu, ama çok çok az bile hissetsem içim rahat oluyo, tabi ki uzun süre hissetmesem ben de doktora koşarım o ayrı önemli bişey, ama buna aşırı odaklanıp kendimizi de strese sokmak bizi yıpratır gibi geliyor bana o yüzden söylüyorum lütfen yanlış anlamayın, biraz akışa bırakmak lazım, inşallah bütün kuzularımızın sağlığı keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…