- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Bende 176 yim ailem hep uzun doktor kg ve boyu önde gidicne genetikdir dedi yinede açlık tokluk baktik iyi cıktı şükür. Oğlum 36 haftalikken 52 cm 3500 kg dogduBenim boyum 1.72 ailemde herkeste uzun zatenbizimki direkt genetik kaynaklı diye düşünüyordum zaten
Ben gunde baya bi kuvvetli hareketler hissediyordum sonra azaldı boyle cok dikkat edersem titreme şeklinde ama az once bir dakika boyunca kuvvetli hissettim normalde gobegimin saginda hissederim bu sefer aşağıda hissettim demekki pozisyondan kaynakli diye düşünmeye başladımHiçmi hissetmiyorsun canım? Böyle durgun dönemleri oluyor. Bazen cok hareketli bazen cok durgun oluyorlar
Aynısıni bana da dedi :) 2-3 gün geriden geliyor hep boy, kilo. Anne baba minyonsa normal dedi doktor genetikBen de çok zayıf doğmuşum doktor o yüzden minyon bir bebek olacak galiba genetik olabilir dedi.
Elimizden geleni yapalım sonrası Allah'ın takdiri zayıf olsalarda doğunca da kilo alıp toparlıyorlar
Aynen canim insan endise ediyor.benimki de ne zaman hareket edecegi belli degil ya da bana oyle geliyor bilemedimBende şunu merak ediyorum ne zaman düzene giricek hareketler acaba? Benim oğlum da bi gün cok hareketli bi gün normal bi gün sakin, bide son günlerde daha cok tekme değil de kıpırdamalar hissediyorum, pozisyon değiştiriyor hissediyorum ama insan telaş yapıyor yine de
Her bebek farklı oluyo demek cnm, bazen uyuyorlar ya normal bence hissedememekBen ilk oglumu daha cok hissediyordum hem plesantam asagida hem onde idi gecen doktora dedim hocam ilk oglum gibi hissedemiyorum plesantan arkada kalmis karnin ddaha onde dedi hatta usg de gösterdi. Kasilma, siddetli bel agrisi ve 4 saatten fazla hareketsizlik olursa mutlaka gel dedi . Onun disinda hissetmemen normal dedi.
Bende öyle diyorum eşim de bırak çocuğu uyusun diyorAynen canim insan endise ediyor.benimki de ne zaman hareket edecegi belli degil ya da bana oyle geliyor bilemedim
Cok normal bence ben cumaya kadar oyleydim pazartesiden itibaren su 2 gündür aşırı hareketlendi yine bazen dingin oluyorlar bazen enerjik galiba birakiver uyusun annesiKızlar gunaydin. Bugun 27+0im cok şükür. Bebegin iki uc gündür hareketleri azaldı böyle olan var mi benim gibi haftada olanlarda? Öncesinde hareketliydi baya bi.kalkiyorum gece falan karnımı seviyorum hafif vuruyorum uyuyorsa bile duyayim diye esimde dokunma uyuyodur diyor surekli mi uyuyacak diyorum doktora gotureyim diyor ona da ben gitmiyorum.ilk defa 32 gün sonra doktora gidicem daha 12 günüm var.1 kasımda tetenoz aşısı olmuştum orda kalbini de dinlediler 153 dedi hemsire iyi dedi ama insan yinede endişeleniyor. Bir yerde soru cevap da yazdim cogunda 27 ve 28de azalma oldugunu söylüyor ama yine de burayada sormak istedim
Bence 12 satte 10 hareket 30 dan sonra veya son haftalar için söylenen durum ki öyle duymuştum daha önce bizim hala düzene girmemesi çok normalPozisyon değiştirmiştir belki. Yüzü iç tarafa döndüyse daha az hisswdiliyor. 12 saatte 10 hareket duyuluyor ise normalmiş.
Cok doğru yapıyorsun canım bende yoğurdun içine bile sebze koymaya çalışıyorum yemeklerde gece çok acikirsam süt içiyorum pilav zaten sevmezdim normalde daha hiç yiyemedim bu yemekleri düşündükçe midem bulanıyorValla bebeğe kilo aldıran şeyleri ben sınırsız yiyorum cok da kilo almadım ama ne zaman ekmeği hamurisini tatlıyi cok kaçırsam hemen alıyorum kilo, mesela hiç önemsemiyorum süt ürünleri yerken içerken aman cok olucak diye yada yemek yerken sebze yemeği yada et, ama mesela pilav ekmek yerken dikkat etmeye çalışıyorum
Aynen canim ya gece uyandıkça bebisi de uyandirmaya calistimBende öyle diyorum eşim de bırak çocuğu uyusun diyorbide hani günü gününe uymuyor ya ondan da endişe ediyor insan
Ay bak doğunca da bunun cocuk cok uyudu gidip nefesini dinleyeyim bi modeli var eşim diyordu ağlamıyor niye gidiyorsun diye yanına yaklaşıp nefes dinliyordumBende öyle diyorum eşim de bırak çocuğu uyusun diyorbide hani günü gününe uymuyor ya ondan da endişe ediyor insan
Artik zaten bisi yaparsam eşim kizacakCok normal bence ben cumaya kadar oyleydim pazartesiden itibaren su 2 gündür aşırı hareketlendi yine bazen dingin oluyorlar bazen enerjik galiba birakiver uyusun annesi
Ay o ben işte . Esime diyorumki nasil uyucam ya bebis nefes alamazsa, ya kusmugunda bogulursa yok söyle yok böyle seneryo kurmaya başladım bile bakalim ins sıkıntısız atlatırız o zamanlaridaAy bak doğunca da bunun cocuk cok uyudu gidip nefesini dinleyeyim bi modeli var eşim diyordu ağlamıyor niye gidiyorsun diye yanına yaklaşıp nefes dinliyordumB Birmuhendisinruyasi
Benim 6 cnm. Dr bu ay da bir kilo al kalan 2 ay 2 şer kilo almaya çalışırsın dedi Ma benşm iştahım biraz açıldı nasıl olacak bakalımKızlarrr kaç kilo aldınız ben yaklaşık 10 kg aldımdaha 3 ay var
Ben ilk hamilelikte 32 ye kadar kullandım cnm ama bu sefer nasıl olacak bilmiyorum.Kızlar kan sulandırıcı kullananlar, ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili bir şey dedimi dr? Coraspin kullaniyorum ama simdi farkettim prospektüs te son 3 ay kullanmayın yazıyor, dr bırak demedi ama
Bence de öyledir. Bi ara benmkindende hiç hareket yoktu 3 gün falan sonra düzeldiBen gunde baya bi kuvvetli hareketler hissediyordum sonra azaldı boyle cok dikkat edersem titreme şeklinde ama az once bir dakika boyunca kuvvetli hissettim normalde gobegimin saginda hissederim bu sefer aşağıda hissettim demekki pozisyondan kaynakli diye düşünmeye başladım
Benim uykum o kadar ağırdı ki top patlasa uyanmadım bebek doğduktan sonra ıh dediği anda kalkıyordum ben bile alistiysam çok rahat duyarsın herseyini kalkarsın merak etmeAy o ben işte . Esime diyorumki nasil uyucam ya bebis nefes alamazsa, ya kusmugunda bogulursa yok söyle yok böyle seneryo kurmaya başladım bile bakalim ins sıkıntısız atlatırız o zamanlarida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?