2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Y Yyessill canim nasilsin hamileligin nasil gidiyor bebislerin nasil hic yazmiyorsun merka ettim seni umarim iyisinizdir
Canım çok şükür normal hamile moduna girebildim bende. Alışverişe başladım yavaş yavaş. Sen nasılsın her şey yolundadır umarım

Bence 12 satte 10 hareket 30 dan sonra veya son haftalar için söylenen durum ki öyle duymuştum daha önce bizim hala düzene girmemesi çok normal
Benimde İnstagram da takip ettiğim doktor aynı şeyi söylüyor. 30 a kadar günde 2 hareket bile yeterliymiş. Bende çok evham yapıyordum da

Canım çok şükür normal hamile moduna girebildim bende. Alışverişe başladım yavaş yavaş. Sen nasılsın her şey yolundadır umarım
Oh cok sukur cok sevindim valla iyi oldu haber aldigim senden biz de de hersey yolunda sukur yavas yavas aliyoruz biseylerini iste hayirlsiiyla kucagimiza almak icin bekliyoruz iste

Cnm ben hic almadim hastaneden vermislerdi hasta beziydi odakanamam az oldugu icin ameliyattan sonra kisa kullandim sonra ped kullandim cnm
Kanamana bağlı bence cok oluyorsa kanama bir paket daha al yoksa yeterli

Canım doğumdan sonra yoğun kanama oluyor ilk birkaç gün o sebeple kullanılıyor 9 tane yeter sonra normal pede geçersin
Çok teşekkürler kızlar peki sezaryen de olsa o kanama oluyor mu? Bi de mesela benim regl kanamam fazla oluyo biraz, onla alakası olabilir mi o kanamanın?

Kızlar 50 gr şeker yüklemesi yaptıran var mı. Ben dr a istemiyorum dedim sana tok karnına 1 sefer yapalım az olandan dedi 50 ml miş.. miktar olarak yine fazla mı olur acaba

Bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir ya takmıyorum ben normal yemem ile devam etmeye çalışıyorum arada kaçamaklar oluyor sadece
Ay ben taktım biraz ama takmamak lazım tabi önce bebişlerin sağlığı

Erkek anneleri hastane çıkışı ne aldiniz ben 10 lu tercih etmedim oglumdan var diyede ilk dogdugunda bu kadife takimimi kullansam diyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20211107-231958_Trendyol.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 26
ne bulsam yiyorum ben

Kızlar 50 gr şeker yüklemesi yaptıran var mı. Ben dr a istemiyorum dedim sana tok karnına 1 sefer yapalım az olandan dedi 50 ml miş.. miktar olarak yine fazla mı olur acaba
benim 50 ml idi
bildiğin teneke kola kutusunda, elmalı soda gibi
ben aşırı zorlanmadım,
140 çıkması gereken değer 158 çıktı, dr gitmedim daha o yüzden
iyi mi orta mı kötü mü bilmiyorum.

hastanede onu kullandım ben 1 ya da 2 paket yeterli olur. ilk 2 3 gün çok rahat oluyo canım kanama için.

Ben depend hiç kullanmadım normalde ped bile çok tahriş ediyor beni adetken o yüzden eczaneden gazlı bez ve pamuk almıştım pamuğu ped şeklinde büyük koparıp etrafına gazlı bez sarıp oyle kullanıyordum ped olarak gerçekten çok rahat ettim yumusacikti ama hazırlaması uzun sürüyor tabiki kilot olduğu için dar gelirse sezeryan yarasına baskı yapar mı diye düşünüyorum bilmiyorum içeriğini kullanan arkadaşlar yorum yapsa daha sağlıklı olur

Benimde İnstagram da takip ettiğim doktor aynı şeyi söylüyor. 30 a kadar günde 2 hareket bile yeterliymiş. Bende çok evham yapıyordum da
Cok normal bence hiç takılma biz bile bazı günler halsiz oluyoruz daha çok dinlenme modunda oluyoruz zaten ters bi durum olsa illaki hissedilir az daha buyuseler bu defa da yerleri daralacak o yüzden değişecek hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…