2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bilgisayar başındayken gözlerim gidiyordu
Gözümü 10 dakika dinlendireyim dedim uyuya kalmışım 1 saat
gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum

Allah hepimizi korusun ins canim boyle felaketler yasamayalim

Tekmisin cnm allah yardimcin olsun ben ilk cocuktan deneyimli olunca yaptirmadim yükleme o stresi yaasamak istemedim suan kendimi seker varmış gibi düşünüp diyete baslattim. Insallah sağlıkla atlatiriz su günleri.
İnşallah canım aminnn, valla ben kızımda yaptırmıştım ama böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden hem çok yoruldum şuan hemde kafa olarak büyük stres yaşıyorum..

Bende 3 e kadar uyuyamıyorum, 3 den sonra yine Habire tuvalete kalkıyorum sonra 8 9 gibi uyanıyorum tamamen, gün içinde acaip uykum geliyor, cok şükür evdeyim uyuyorum. Valla bunlar bize uykusuzluk provası yaptırıyor

Canım çok teşekkür ederim, hepimiz iyi sonuçlar alalım inşallah her zaman Keşke baştan 75’lik ya da 100’lük isteseydi doktor, iki iş olacak şimdi ama napalım sağlık olsun
Aynen canm sağlık olsun
Şeker yüklemeyi yaptiriken yaninda biri olsun 4 sefer kan aliyorlar cnm 100lukte

Kızlar trendyolda sweatshirt lerde 3al iki var kotonda ve 20 30 tl bakmak isteyen olursa baksin ihtiyacınız varsa

Bende 3 e kadar uyuyamıyorum, 3 den sonra yine Habire tuvalete kalkıyorum sonra 8 9 gibi uyanıyorum tamamen, gün içinde acaip uykum geliyor, cok şükür evdeyim uyuyorum. Valla bunlar bize uykusuzluk provası yaptırıyor

ben ilk oğluma hamile kaldığımdan beri uyumuyorum
emz,rme dönemi geçti, üst örtme, gece kontrolleri
sabah 7 de o uyanıyor derken 6 sene geçti, sar baştan

ben ilk oğluma hamile kaldığımdan beri uyumuyorum
emz,rme dönemi geçti, üst örtme, gece kontrolleri
sabah 7 de o uyanıyor derken 6 sene geçti, sar baştan
Bak yine cok ara vermeden 2.yi yapmaya beni itiyor bu yorumlar ikisi bir arada büyüsün demi geçen gün kuzen geldi oturmaya, 2 yaşında oğlu var, annem diyor ki e olsun hadi 2. Beraber büyürler bana gelince dur bakalım sen diyor yaşım olmuş 32, 33 de anne olucam, e çikolata kistim var, ailede erken menapoz var, niye bekliyim ama demi

Tşk ederim deneyeceğim

Bende ve uyku düzenim o kadar bozuldu ki gündüz buldgujm yerde siziyorum ilk aylar gibi bakalım diyorum az kaldı zaten asker düzenine döneceğiz 2 aya diye hiç düzeltmek istemiyorum ama

Aynen cnm ara verme bence benimkilerin arasi 6 yas simdiki aklim olsa arka arakaya doğurdum simdi sar bbastan ayni seyleri yaşayacağım

Canim bende oyle diodum ama yok ya bende 31 yasindayim bence 4 yasinda en az olmali.ablamda kaldim bir kac ay o kadar cok ilgilenmesemde yoruluyordum yigenim 2 yaşında zor yani.birde bana birine sevgini tam geciremeden 2.yi yapınca sanki ilgilenemezmisim gibi geliyor hamileligim sıkıntılı gecti baya bi bas agrisi yasadim o yüzden ilkinden sonra ara vercem ben

Sen bakma annene annem duyunca çok sok oldu yanlışlıkla oldu dimi diyor bana hepsi mi yanlışlıkla olacak ben istedim dedim onlar bize dayanamadiklarindan oyle düşünüyor ama şöyle ki ben 6 8 ay rahat uyudum geceleri simdide akşamları rahat oturuyorum 1 sene olacak bu durum insanoğlu rahata çabuk alışıyor sonra daha zor geliyor bence hiç alismasam daha iyiydi söyleki aksam oglumu erken yatırirdim ben en gece 10 da sonra 12 ye kadar kendim otururdum o surecte emzirirken saat basi gidiyordum zaten 12 ye kadar ona da kıştan beri alıştım bütün yaz rahattım bakalım şimdi yine cayi karanlıkta memede içmek zamanları geliyor

ben ilk cocuğu 30 yaşında doğurdum, şimdi ikinci cocuk yaş 36 oluyor
bence sen kendin karar ver, boş ver anneleri, onlara kalsa bebek 8-9 aylıkken ikincisini getirtirler
ben 5 yaş olsun istemiştim gecen sene nasip olmadı, nasip aralarında 6 yaşa oldu
yağım gereği, aşırı anaç, mükemmel düzeni olan biri değilim.
iki ufak cocugu idare edemezdim zaten.

ama erken menepoz gibi bi olayın varsa tetiklenmeden getirmen senin için cok daha iyi.

Bende ve uyku düzenim o kadar bozuldu ki gündüz buldgujm yerde siziyorum ilk aylar gibi bakalım diyorum az kaldı zaten asker düzenine döneceğiz 2 aya diye hiç düzeltmek istemiyorum ama

boşuna uğraşma Rabbim şimdiden bize idman yaptırıyor
ilk cocuktan kalma uyanmalarım var ama kalk kontrol et uyu idi
şimdi kalk kontrol et, emzir , alt değiştir faaaallaaaaaaan filaaaan

Aynen oyle canım ama onları yapınca benim uykum falan kaçıyor sonra uyuyamiyorum allahim tam bi batak ya yine göze aldığımıza inanamıyorum bazen bu isi

Amin canım evet zaten genetikte de çok yaygın bizde

Benim 50’likte açlık 92 tokluk 171
100’lük yapıcaz mecburen Yaşım 28 ama maalesef ailemde şeker öyküsü var.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım
Kızlar aslında çok fazla bir şeker değil içtiğimiz sadece bir anda içtiğimiz için kan şekeri ani dalgalanıyor midede boş olduğundan tepki veriyor zararlı diye düşünmeyin . Bende ilk 50 likte tokluk yüksek çıkınca bir hafta kendim ölçüp sonuçlarımı götürdüm tabiiki diyette yaptım öyle de yapabilirsiniz takip edebilirseniz doktorunuz onaylarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…