- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Bende yazmıştım canım karın çevresi küçük haftasına göre diye bu cumartesi tekrar kontrole gideceğim. Boyu kilosu haftası için normal ama karın çevresini takip etmek lazım dedi. İnşallah sıkıntısız gideriz doğumaMerhaba kızlar bugün doktora gittim bebeğin kilosu 1517 gram olmuş hafta olarak geride çıkıyor
Geçen ay gayet güzeldi herşey beklemiyordum böyle birşey üzüldüm biraz. Devam ederse gerilemeye erken alabiliriz dedi.
Geçen burdamı okudum böyle yazan biri daha vardı sanki İNŞALLAH herşey yolunda gider zamanında sağlıkla gelir bebeklerimiz.
Anladim canim gecmis olsun o zaman canim. iyiki yaptirmamisim diyorum bas agrisi oluyorsa bu hafta sıkıntı benim icin bende haftaya yaptircam insAmin inşallah canımbende hafif baş ağrısı yaptı bu arada diğerlerinde olmamıştı. kol ağrısı falan yok şükür
Cnm beslenmen nasil bnm bebek normal haftasinda idi doktor bana erken dogum riski var deyince ben biraz kg alsin die kalsiyum takviyesi aldim, muz, kasar, ceviz badem , süt bunlara yuklendim. Her yemekten sonra yarim saat soluma yattim ve sonuç bebek 2 hafta ileri gitmiş simdide kilolu die sıkıntı olduMerhaba kızlar bugün doktora gittim bebeğin kilosu 1517 gram olmuş hafta olarak geride çıkıyor
Geçen ay gayet güzeldi herşey beklemiyordum böyle birşey üzüldüm biraz. Devam ederse gerilemeye erken alabiliriz dedi.
Geçen burdamı okudum böyle yazan biri daha vardı sanki İNŞALLAH herşey yolunda gider zamanında sağlıkla gelir bebeklerimiz.
Canım ben kanala girmediği sürece her zmaan geri dönme ihtimali var diye biliyorum dönse ve kanala girmese yine normal doğmaz bebek benim Sünni sancı ile başlamıştı doğum kanalda değildi 4 cm açıklık olana kadar da kanala girmedi son anda sezeryana dönebilirsin kanala inmezse diye hep söylediler kanala girdiğini de açık açık hissettim o an leğen kemiklerime çat diye bisey oturdu resmen ve sonrasında sürekli büyük tuvaletim varmış hissim vardi bilmiyorum açıklık olmasa o kadar net hissedilirmiydi ama benimki yine hala girmedi kanala pozisyonu hep ayni ama32+6 haftalık şuan 36 ya kadar dönme ihtimali var sonrası için %1 ihtimali var dedi
Evet döndükten sonra doğuma kadar geri dönmüyorlarmış
İnşallah cnm sınavını sakince atlat daAnladim canim gecmis olsun o zaman canim. iyiki yaptirmamisim diyorum bas agrisi oluyorsa bu hafta sıkıntı benim icin bende haftaya yaptircam ins
İNŞALLAH kontrolde kilosuda normal çıkar bebişin. Benide takipe aldı İNŞALLAH sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırızBende yazmıştım canım karın çevresi küçük haftasına göre diye bu cumartesi tekrar kontrole gideceğim. Boyu kilosu haftası için normal ama karın çevresini takip etmek lazım dedi. İnşallah sıkıntısız gideriz doğuma
döner o zaman sıkma canını bizim en büyük hatamız daha olmayan şeyler için kendimizi üzmek.daha zamanı var demekki.32+6 haftalık şuan 36 ya kadar dönme ihtimali var sonrası için %1 ihtimali var dedi
Evet döndükten sonra doğuma kadar geri dönmüyorlarmış
Benim doktorum 37.haftada dedi. Epidural falan merak ediyorsan canim kaan kocatepenin 34.gebelik haftasindaki videosunu izle o hepsinj anlatiyor bende ordan yeni dinledim mesela artik spinal olmuyormus tercih edilmiomus falan diyordu galiba o videosunu izleKızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor?
Birde Normal doğumda epidural düşünen var mı yada tecrübe edinip çevresinde gözlemleyen ?
Normal dogumda lavma yapiliyo bagirsaklar temizleniyo emin ol o daha zor canimSontayi takarken ayik mi oluyoruz ay korktum simdibiz anesteziliyken taksalar ya
Banada dönmüş dedi bu iyi bisi dedi ben kotu algılamıştın çünkü evet oyle oluyor canim benim bebisin kafa asigida solda popo sag uste dogru ayaklari orada doktora özellikle sordum ne nerde diyekaç haftalık senin canım ben bu hafta gittim dönmüştü .şimdi doğuma kadar böylemi olacak diye sormadım bende.yani artık yer değiştirmeyecek mi
Amin canim amin stresliyim ya bebise bir sıkıntı olmaz insİnşallah cnm sınavını sakince atlat da
Ay bende onu soracaktim ben o lagmayi nasil yapcamNormal dogumda lavma yapiliyo bagirsaklar temizleniyo emin ol o daha zor canim
Canım bana göre en iyi bu ay beslenmişimdir ama doktora sordum çok seninle alakalı bir durum değil kendini suçlama dedi.Cnm beslenmen nasil bnm bebek normal haftasinda idi doktor bana erken dogum riski var deyince ben biraz kg alsin die kalsiyum takviyesi aldim, muz, kasar, ceviz badem , süt bunlara yuklendim. Her yemekten sonra yarim saat soluma yattim ve sonuç bebek 2 hafta ileri gitmiş simdide kilolu die sıkıntı oldusende bnm yaptıklarımı yap mutlaka.
Bana kafası hala yukakarıda 31-32 hafta itibariyle dönmesi gerekir tabi biz 36 ya kadar bekleyip takip edeceğiz dedi . Yani bu haftalarda normal doğum pozisyonu almaya başlamış olması gerekiyorCanım ben kanala girmediği sürece her zmaan geri dönme ihtimali var diye biliyorum dönse ve kanala girmese yine normal doğmaz bebek benim Sünni sancı ile başlamıştı doğum kanalda değildi 4 cm açıklık olana kadar da kanala girmedi son anda sezeryana dönebilirsin kanala inmezse diye hep söylediler kanala girdiğini de açık açık hissettim o an leğen kemiklerime çat diye bisey oturdu resmen ve sonrasında sürekli büyük tuvaletim varmış hissim vardi bilmiyorum açıklık olmasa o kadar net hissedilirmiydi ama benimki yine hala girmedi kanala pozisyonu hep ayni ama
Boşver dinlen cnm.banada devam dedi bide magnezyumu 2 ye çıkardı.ben yürümekte bile güçlük çekiyorum. istesemde iş yapamıyorumValla benimkide progestanı bırakma dedi, erken doğum tehditi bu dedi. Tam olarak öngöremeyiz ama istirahat et kendini çok yorma dedi. Sana daha doğuma var derim kendini çok yorarsın bi anda doğum başlar yada aksi senaryo kısalmadan sonuna kadar gidebilirde ön görmek imkansız dedi. Bende işte napiyim allaha emanet bi gün dinleniyorum bi gün kalkıyorum evimle kızımla ilgileniyorum artık Allah’a emanet yaşıyorum yani
Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor?
Birde Normal doğumda epidural düşünen var mı yada tecrübe edinip çevresinde gözlemleyen ?
Ya cok şükür, 20 ocağı görsem derin bi oh çekeceğim inşallah.İnşallah canım inşallah..şaka maka bitirdik pek bişey kalmadı artık..
Ay bende yaa. Söyle kanepeye ittirip ,haliyi kaldırıp temizlik yapmayı çok özledim. Az önce silip süpürdüm ama en minimumda artık olduğu kadar ..Boşver dinlen cnm.banada devam dedi bide magnezyumu 2 ye çıkardı.ben yürümekte bile güçlük çekiyorum. istesemde iş yapamıyorumyemeğimi Zor pişiriyorum.çok kötü bir durum ya.biran önce doğurup evimin işini yapmak istiyorum.temizlik yapmayı özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?