2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin canim amin stresliyim ya bebise bir sıkıntı olmaz ins
Ayy o stres bende de oldu aşıdan sonra sabah kadar uyumadım belki de o başarısı yaptı hastanede panik geçirdim sonra orda bir hanım vardı onun kızımda bizim gibi şubatta doğum yapacakmış o da oldu dedi bir şey y olmaz korkma deyip sakinleştirdi biraz beni sende sakin olmaya çalış Allahın izni ile bir şey olmayacak

Benim esim abim annem olma istersen diyolarda ben olcam ya kafamin dikine dikine gitmekte cok ustayimdir aşı konusunda demedim canim sinav varya benim baya bi stres var ins cumartesi aksam guzelce kurtulmus olcam o günü iple cekiyorum sonra hava kotu olmazsa sıkıntı cikmazsa gezicem istanbul da uzun zamandir eve tikildim bu sinav yuzunden

Canim kendi doktorumun tavsiyesi ile bu doktora gittim ikili tarama testindede organ taramasindada.

Geçmiş olsun. Umarım sonu güzel olur korkma sadece güzel şeyler düşün

Yanlış anlamışım benim aklım lu an aşıya çalışıyor Allah zihin açıklığı versin cnm inşallah dilediğin gibi geçer sınavın

Keşke oturup kalkabilsem bacak arama tekme yemiş gibiyim.genelde oğlum ya da eşim elimden tutup kaldırıyo.dediğin gibi hamile değil hasta gibiyim

Rekor bende galiba 62 ile hamile kaldım 78-79 arası bişeyim
Ben de 66 ile kaldım hamile, dünkü muayenede kıyafetlerle ve çizmelerle tartıldım ( harley çizme vardı, ne kadar ağırdır bilirsin belki) , 76 kg çıktım. Özel muayenedeki hemşire 76 yazacak ben kıyafet çizmeyi de hesaba katalım demesem, imalı bir şekilde doktorun yanında 1 kg inelim bari kıyafet çizmeler var dedi gülerek pazar günü de sabah aç karnına 73.8 idim. Bu kız her seferinde böyle yapıyor, neden anlamadım, zevk alıyor sanki fazla çıktıkça ben

Keşke oturup kalkabilsem bacak arama tekme yemiş gibiyim.genelde oğlum ya da eşim elimden tutup kaldırıyo.dediğin gibi hamile değil hasta gibiyim
Cnm biz senle ayni sıkıntıları yaşıyoruz bakalim nolcak halimiz.
Oğlum cok sıkılmıştı taksiye binip oyun alanina götürdüm o oynarken oturdum sonra taksiye bindim geri geldim. Yürüdugum anca 200 adim suan inanirmisin ayağa kalkip adim atamiyorum çığlık atıyorum adim atınca agridan

32 haftadayz bizde 2040 gr olmuş 42 cm de boyu var zayıf mı doğar acaba 12.02 de görünüyo doğum

Bak yine aynı kilo alıyoruz senle bende 65le hamile kaldım 72. 73 arasıyim, ama sanki su sıralar bianda fazla aldım ya aslında normal yiyorum, doktorum da normal kilo alman diyor rahatlıyorum biraz

bence bol bol uzanmanın keyfini çıkar
bunu bir hastalık olarak görme,
ben çalışıyorum , artık başım kaldırmıyor
keşke sadece uzanıp sadece tv izleyip kahve içsem
Ya olmuyor ki evde 4.5 yaşında oyun bekleyen bir kızım var istesemde yatamıyorum tüm gün

Allah allah benimde ağrılarım oluyor ama genel olarak belimden şikayetçiyim doktorun ağrıların için ne dedi peki

Biliyorum ağırdır onlar ben ağır çizmeler boylar giyemiyorum kendimi zor taşıyorum zaten bide ayağımda onları taşıyamam cat botlarımı bu yüzden sattım gitti valla ne bileyim ben artık kiloyu falan takip etmiyorum vermek kolay çünkü verebiliyorum biraz dikkat edince sağ Salim doğurmaktan başka dileğim kalmadı kilolarımla şuan çok mutluyum alıştım onlara

Yanlış anlamışım benim aklım lu an aşıya çalışıyor Allah zihin açıklığı versin cnm inşallah dilediğin gibi geçer sınavın
Sagol canim amin inssen nasilsin peki suan?benim kocisle annem bi halsiz bi bitkin dustuler oglenden sonra ikiside yatiyor suan

Kızlar oturmaktan popo kemiklerim acıyor artık gece de sızlıyorlar bi onerisi olan var mi? Ay birde benim popo tahta gibu zati yok hep mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…