Kesinlikle ebelerden biri arkadaşımın eşine demişki eşinizin sondayi ameliyatanede uyuşturduktan sonra diye talebi olmadi. Bunu talep edelim arkadaşlar.Bencede ya öyle bi ihtimal varsa öyle yapsınlar niye boşuna sıkıntı yasicaz ki
Ayy o stres bende de oldu aşıdan sonra sabah kadar uyumadım belki de o başarısı yaptıAmin canim amin stresliyim ya bebise bir sıkıntı olmaz ins
Benim esim abim annem olma istersen diyolarda ben olcam ya kafamin dikine dikine gitmekte cok ustayimdirAyy o stres bende de oldu aşıdan sonra sabah kadar uyumadım belki de o başarısı yaptıhastanede panik geçirdim sonra orda bir hanım vardı onun kızımda bizim gibi şubatta doğum yapacakmış o da oldu dedi bir şey y olmaz korkma deyip sakinleştirdi biraz beni sende sakin olmaya çalış Allahın izni ile bir şey olmayacak
Kızlar selam, uzun zamandır foruma girmemiştim umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordurBenim bi sorunum var Şuan 31+4 haftalığız 24. Haftadan beri amniyon sıvısı fazla diyor doktorum. Gebelik şekerinden, aşırı karbonhidrat kullanımından dolayı olduğunu düşünüyordu doktorum hızlı kilo artışımdan da dolayı ama o ihtimalleri şeker taraması ve rejimle elemiştik. Sebepsiz amniyon sıvısı fazlalığı olduğunu düşünüyordu ama galiba 30. Haftadaki kontrolümde bişey görmüş olacak ki beni ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğimin mide cebinin olması gerekenden küçük olduğu görüldü. Bu da yemek borusunda bi sorun olabilir demekmiş. Yemek borusunda sızıntı, tıkanıklık vs. Amniyon sıvısını yeteri kadar yutamadığı için midesi küçük görülüyormuş. Ultrasonda yemek borusu görülemediği için ancak doğduktan sonra kesin teşhis koyulabilirmiş. Eğer gerçekten yemek borusunda sorun varsa doğduktan sonra bebeğimin ameliyat olması gerekecekmiş. İçime kor düştü. İhtimallerle doğumu beklemek çok zor. Başka perinatoloğa da görünmek istiyorum. İstanbul mümkünse Anadolu yakasında bi tavsiyeniz olur mu? Ve aranızda böyle bişey yaşayan, duyan gören oldu mu
Geçmiş olsun. Umarım sonu güzel olur korkma sadece güzel şeyler düşünKızlar selam, uzun zamandır foruma girmemiştim umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordurBenim bi sorunum var Şuan 31+4 haftalığız 24. Haftadan beri amniyon sıvısı fazla diyor doktorum. Gebelik şekerinden, aşırı karbonhidrat kullanımından dolayı olduğunu düşünüyordu doktorum hızlı kilo artışımdan da dolayı ama o ihtimalleri şeker taraması ve rejimle elemiştik. Sebepsiz amniyon sıvısı fazlalığı olduğunu düşünüyordu ama galiba 30. Haftadaki kontrolümde bişey görmüş olacak ki beni ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğimin mide cebinin olması gerekenden küçük olduğu görüldü. Bu da yemek borusunda bi sorun olabilir demekmiş. Yemek borusunda sızıntı, tıkanıklık vs. Amniyon sıvısını yeteri kadar yutamadığı için midesi küçük görülüyormuş. Ultrasonda yemek borusu görülemediği için ancak doğduktan sonra kesin teşhis koyulabilirmiş. Eğer gerçekten yemek borusunda sorun varsa doğduktan sonra bebeğimin ameliyat olması gerekecekmiş. İçime kor düştü. İhtimallerle doğumu beklemek çok zor. Başka perinatoloğa da görünmek istiyorum. İstanbul mümkünse Anadolu yakasında bi tavsiyeniz olur mu? Ve aranızda böyle bişey yaşayan, duyan gören oldu mu
Yanlış anlamışım benim aklım lu an aşıya çalışıyorBenim esim abim annem olma istersen diyolarda ben olcam ya kafamin dikine dikine gitmekte cok ustayimdiraşı konusunda demedim canim sinav varya benim baya bi stres var ins cumartesi aksam guzelce kurtulmus olcam o günü iple cekiyorum sonra hava kotu olmazsa sıkıntı cikmazsa gezicem istanbul da uzun zamandir eve tikildim bu sinav yuzunden
Keşke oturup kalkabilsemValla ben yapıyorum ama en yorucu şey süpürgeydi onu çıkardım hayatımdan şimdilik robot süpürge işimi görüyor. Bende şarjlı ile banyoyu çektiriyorum sonra gidip oturuyorum tekrar kalkıp çamaşır suyu vs döktüğüm lavaboyu temizliyorum tekrar otur dinlen tekrar kalk yemek koy geri otur falan filan diye diye günleri geçiriyorum. Hasta gibi sürekli yatmak psikolojik açıdan çok yoruyor çünkü kendimi amansız bi hastalığım varmış gibi hissediyorum yattıkça. O yüzden otur kalk yaparak devam ettiriyorum hayatımı ki zaten bozuk olan psikolojim iyice yerlerde sürünmesin.
HerşeyKızlar, Almanya’dan gelecek birinden bebek ile ilgili neler aldırabilirim sizce?
Ben de 66 ile kaldım hamile, dünkü muayenede kıyafetlerle ve çizmelerle tartıldım ( harley çizme vardı, ne kadar ağırdır bilirsin belki) , 76 kg çıktım. Özel muayenedeki hemşire 76 yazacak ben kıyafet çizmeyi de hesaba katalım demesem, imalı bir şekilde doktorun yanında 1 kg inelim bari kıyafet çizmeler var dedi gülerekRekor bende galiba 62 ile hamile kaldım 78-79 arası bişeyim
Cnm biz senle ayni sıkıntıları yaşıyoruz bakalim nolcak halimiz.Keşke oturup kalkabilsembacak arama tekme yemiş gibiyim.genelde oğlum ya da eşim elimden tutup kaldırıyo.dediğin gibi hamile değil hasta gibiyim
32 haftadayz bizde 2040 gr olmuş 42 cm de boyu var zayıf mı doğar acaba 12.02 de görünüyo doğumKızlar bugün randevum vardı sabahtan, oğlum 2.100 gr olmuş, boyu da 41 cmherşey yolunda gözüküyor nst’ye de girdim sancım çıkmadı, bundan sonraki randevumuz da 4 ocak annelik izin raporumu da aldım neyseki o da aradan çıktı iyi oldu @dolunay789
Aminnn canım amin inşallahAhhh o ebeler yokmu. Rabbim iyi ebeler çıkarsın karşımıza inşaallah.
Bak yine aynı kilo alıyoruz senleBen de 66 ile kaldım hamile, dünkü muayenede kıyafetlerle ve çizmelerle tartıldım ( harley çizme vardı, ne kadar ağırdır bilirsin belki) , 76 kg çıktım. Özel muayenedeki hemşire 76 yazacak ben kıyafet çizmeyi de hesaba katalım demesem, imalı bir şekilde doktorun yanında 1 kg inelim bari kıyafet çizmeler var dedi gülerekpazar günü de sabah aç karnına 73.8 idim. Bu kız her seferinde böyle yapıyor, neden anlamadım, zevk alıyor sanki fazla çıktıkça ben
Ya olmuyor ki evde 4.5 yaşında oyun bekleyen bir kızım var istesemde yatamıyorum tüm günbence bol bol uzanmanın keyfini çıkar
bunu bir hastalık olarak görme,
ben çalışıyorum , artık başım kaldırmıyor
keşke sadece uzanıp sadece tv izleyip kahve içsem
Allah allah benimde ağrılarım oluyor ama genel olarak belimden şikayetçiyim doktorun ağrıların için ne dedi pekiKeşke oturup kalkabilsembacak arama tekme yemiş gibiyim.genelde oğlum ya da eşim elimden tutup kaldırıyo.dediğin gibi hamile değil hasta gibiyim
Biliyorum ağırdır onlar ben ağır çizmeler boylar giyemiyorum kendimi zor taşıyorum zaten bide ayağımda onları taşıyamam cat botlarımı bu yüzden sattım gittiBen de 66 ile kaldım hamile, dünkü muayenede kıyafetlerle ve çizmelerle tartıldım ( harley çizme vardı, ne kadar ağırdır bilirsin belki) , 76 kg çıktım. Özel muayenedeki hemşire 76 yazacak ben kıyafet çizmeyi de hesaba katalım demesem, imalı bir şekilde doktorun yanında 1 kg inelim bari kıyafet çizmeler var dedi gülerekpazar günü de sabah aç karnına 73.8 idim. Bu kız her seferinde böyle yapıyor, neden anlamadım, zevk alıyor sanki fazla çıktıkça ben
Ah aynı sey bende de var 4 yaşında oğlum var 32 haftalık hamileym vajinam ağryo doktor ayağa kalkma dyo ama oğlumun yemeğı oyunu derken mecbur ayaktaym hepYa olmuyor ki evde 4.5 yaşında oyun bekleyen bir kızım var istesemde yatamıyorum tüm gün
Sagol canim amin insYanlış anlamışım benim aklım lu an aşıya çalışıyorAllah zihin açıklığı versin cnm inşallah dilediğin gibi geçer sınavın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?