- 7 Temmuz 2021
- 119
- 127
- 18
- 35
Yok illa koyacak inat etti yanina sende koy diyor da ne bileyim Ramazan ismi ivime sinmiyor alttan alasim gelmiyor her kahri cekerken belki fazla abartiyorum bilmiyoeum ama istemiyorumValla ben koydum Bilal’di babasının adı yanına Efe koydum üzmedim hiç eşimi. Yalnız şu var, eşim kızımın adına hiç karışmadı ne istersen koyabilirsin dedi ve koydum bu sebeple bende oğlumda onu kırmadım. Ama bana kızımda karışsaydı Allah biliyor ya ölse geberse koymazdım babasının adınıyani yanına kendi istediğin ismi ekleyip koyabilirsin istemiyorsan da koyma zorla koyduracak halleri yok bişeye de rahat versinler biz taşıyoruz karnımızda ya
Bende bismillah deyip uyku setini ve cibinliği yıkadım 3 parça şey ama nedense yoruldumselam kızlar 2 gündür 5 makina çamaşır yıkadık bebişin. daha 1 makina daha kıyafet var sonra da yatak yorgan anakucagı minderler örtüler en az 3 makina da ordan çıkar. sonra da benim çamaşırlar ve pijamalar. iyi ki kurutma makinam varmıs yoksa ne zaman kururdu bu kadar makina çamaşır bilmiyorum.
burda kar başladı bu arada kızım çok sevinecek sabahhben inmeyecegim tabii ki düşerim diyr aşırı korkuyorum normalde de yürüyemem karda korkarım.
Valla şimdi burdan yorum yapmak kolay da yaşantını eşinin karakterini sana karşı duruşunu vs bilmiyoruz. En doğru kararı verecek olan sensin canım. İsimlerin modernize olup olmayışına çok takılmamak gerekiyor ünlüler bile Ahmet, Selim, Ali gibi isimler koyuyorlar. Yanına modern bir isim koyarsın o isimle seslenirsin kimse sana neden öyle sesleniyorsun diyemez değil mi? İçine nasıl siniyorsa öyle yap sen en iyisi bu isim olayı gerçekten en çok annenin hakkı sen ne istiyorsan nasıl yapmak istiyorsan öyle yap canımYok illa koyacak inat etti yanina sende koy diyor da ne bileyim Ramazan ismi ivime sinmiyor alttan alasim gelmiyor her kahri cekerken belki fazla abartiyorum bilmiyoeum ama istemiyorum
ben de istemezdim. koymak istiyorsa isim koysun da babasının adını degil. ben annesinin adını koyan kadın pek götmedim nedir bu hanedan torunu tavırları bazı erkeklerin. atresini yaşayan kısıtlanan karnında taşıyan doğuran lohusa olan biziz. eşin de koyabilir tabii ismi ama senin beğenmediğin isimde diretmek çok bencilceYok illa koyacak inat etti yanina sende koy diyor da ne bileyim Ramazan ismi ivime sinmiyor alttan alasim gelmiyor her kahri cekerken belki fazla abartiyorum bilmiyoeum ama istemiyorum
sorma iki gündür kirli sepetleri patlıyo bizimkiler ve kızınki taştı. bebeğinkini yıkarken araya sokmak da istemiyorum. makinayı temizleidmfalan biitmeden bizimkilere geçemem. herkes bi kıyafeti iki gün giysin artıkBende bismillah deyip uyku setini ve cibinliği yıkadım 3 parça şey ama nedense yoruldumyarın makası alıcam elime tüm kıyafetlerin etiketlerini kesicem ve battaniyelerini yıkarım. Battaniye vs bitince en son kıyafetleri posta posta bitiririm inşallah. Yalnız şöyle bi sorun var tam kirli sepetini boşaltıyorum dibini görüyorum tamam yarın bebeğinkileri hallederim diyorum akşam bi giriyorum banyoya sepet kapak atıyo Sanırsın evde 10 kişi yaşıyoruz nasıl bir çamaşır
Ben annemin adını koymayı içimden çok geçirdim adı çok güzel annemin Yaseminben de istemezdim. koymak istiyorsa isim koysun da babasının adını degil. ben annesinin adını koyan kadın pek götmedim nedir bu hanedan torunu tavırları bazı erkeklerin. atresini yaşayan kısıtlanan karnında taşıyan doğuran lohusa olan biziz. eşin de koyabilir tabii ismi ama senin beğenmediğin isimde diretmek çok bencilce
Bir aileye bir isim yeter ya şimdi düşünütorum da kızıma annemin ismiyle seslenmek garip geliyoBen annemin adını koymayı içimden çok geçirdim adı çok güzel annemin Yaseminama sırf kv ye inattan koyacaktım sonra dedim Ece yapma böyle şeyler ilerde gelinin olur aynısını yapar üzülürsün
Evet ben zaten çiçek isimlerini çok severimBir aileye bir isim yeter ya şimdi düşünütorum da kızıma annemin ismiyle seslenmek garip geliyoannenin ismi çok güzelmiş ama hala kullanılan bir isim.
Evet bizim beybinin adını da Melisa koydu ablası. diyor ki benim adımı bana sormadan koydunuz şimdi bırakın ben koyayım kardeşimin adını. agzını yediğim koy annem koy hakkındırEvet ben zaten çiçek isimlerini çok severim
Aman isim işte adlarıyla yaşasınlar herşey bi kenara gerçekten insan ne istiyorsa onu koymalı o istemiş bu istemiş değil ben istedim koydum olmalı..
Oy ağzını yerim onun yaEvet bizim beybinin adını da Melisa koydu ablası. diyor ki benim adımı bana sormadan koydunuz şimdi bırakın ben koyayım kardeşimin adını. agzını yediğim koy annem koy hakkındır
Ahh yerim yaa. bakalım doğunca nasıl olacaklar. bizimki şimdilik çok mutlu çok seviyor ama doğunca çok merak ediyorum inşallah hasarsız atlatırızOy ağzını yerim onun yahakkıdır tabiki bizimkide Bulut koyacaktı ama koyamadı kuşuna Bulut diyor şimdi artık 3. Olursa bi gün abla olarak hakkıdır koyar
Nasil oldun canm merak ettimTansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
Gecmis olsun. Ben avrupa yakasinda Atıl Yüksel’e gitmistim. Hocalarin hocasi demislerdi gitmeden once, gidince de tum ekiibinden ve doktordan cok memnun kaldim.Kızlar selam, uzun zamandır foruma girmemiştim umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordurBenim bi sorunum var Şuan 31+4 haftalığız 24. Haftadan beri amniyon sıvısı fazla diyor doktorum. Gebelik şekerinden, aşırı karbonhidrat kullanımından dolayı olduğunu düşünüyordu doktorum hızlı kilo artışımdan da dolayı ama o ihtimalleri şeker taraması ve rejimle elemiştik. Sebepsiz amniyon sıvısı fazlalığı olduğunu düşünüyordu ama galiba 30. Haftadaki kontrolümde bişey görmüş olacak ki beni ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğimin mide cebinin olması gerekenden küçük olduğu görüldü. Bu da yemek borusunda bi sorun olabilir demekmiş. Yemek borusunda sızıntı, tıkanıklık vs. Amniyon sıvısını yeteri kadar yutamadığı için midesi küçük görülüyormuş. Ultrasonda yemek borusu görülemediği için ancak doğduktan sonra kesin teşhis koyulabilirmiş. Eğer gerçekten yemek borusunda sorun varsa doğduktan sonra bebeğimin ameliyat olması gerekecekmiş. İçime kor düştü. İhtimallerle doğumu beklemek çok zor. Başka perinatoloğa da görünmek istiyorum. İstanbul mümkünse Anadolu yakasında bi tavsiyeniz olur mu? Ve aranızda böyle bişey yaşayan, duyan gören oldu mu
Nelerini, ne özel anlarını paylaşmıyorlar ki arkadaşım..Artık insanlar tüm özelini sergiliyor.Oda ayrı bir kafa yapısı demekki..Doğum videolarının paylaşılmasını hiç anlayamaz oldum ben ya. Yani çok özel bir süreç değil mi? Hatıra olarak kaydetmeyi, bu hizmeti almayı tamamen anlıyorum ama videoyu çeken hesapların paylaşım yapmalarına izin vermeyi çok abest buluyorum. Yani kişiler kendi hesaplarından paylaşsalar yine daha çok anlayabileceğim. Fotoğrafçılar arkadaşım oldukları için takip ettiğim birkaç hesap var, tamam çekimler çok güzel, hatıralar çok güzel de yani suyun içinde en özel anlarında tanımadığın bilmediğin binlerce kişinin izlemesine izin vermek neden
Insallah çıkarmaz demekten başka yol gelmiyor aklıma tamamen şans devlette gelecek olan doktor inşallah iyi bi doktordurKızlar günaydın, normalde özelde kontrole gidiyorum. Doğum iznine ayrılacağım pazartesi.Kendi doktorumdan raporu yazdırsam sıkıntı olmayacak ama geçen hafta kontrole gittiğim için bir imza için muayane ücreti tekrar ödemek istemiyorum.Doktoruma da söyldim devletten alabilirsin dedi.Pazartesi gününe devlet hastanesinden randevu aldım.Acaba hiç devlet hastanesinde kaydım olmadığı için sorun çıkarır mı gideceğim doktor.Bir fikriniz öneriniz var mı arkadaşlar?
Bilsem valla ben yanlis kisiyleyim galibaben de istemezdim. koymak istiyorsa isim koysun da babasının adını degil. ben annesinin adını koyan kadın pek götmedim nedir bu hanedan torunu tavırları bazı erkeklerin. atresini yaşayan kısıtlanan karnında taşıyan doğuran lohusa olan biziz. eşin de koyabilir tabii ismi ama senin beğenmediğin isimde diretmek çok bencilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?