2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım doktorundan rica etseydin randevusuz 5 dk rapor için yanına girmene müsade etmez miydi takipli hastasısın sonuçta İnşallah kolayca sorunsuz halledersin

Valla şansına kalmış canım ama çıkarsa da o raporu vermek zorunda ne yapacak zorla işe mi gönderecek seni? Bizim sağlık ocağı da özele gidiyorlar gelip burada tahlil yaptırıyorlar diye söyleniyor benim bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor ne yapabilirim devlette olan hakkımı yer sıra bulamadığım ve genelde işten dolayı hafta sonu hastaneye gitmem gerektiği için kullanamıyorum

Canım doktorundan rica etseydin randevusuz 5 dk rapor için yanına girmene müsade etmez miydi takipli hastasısın sonuçta İnşallah kolayca sorunsuz halledersin
Sisteme kayıt açmadan rapor yazamıyorlarmış canım.Kayıt içinde ücret istiyorlar.bu zamanda kimse kimseye parasız selam vermiyor malum..

bende ilk hamilelik kan testim dahil tüm gebelik raporlarımın çıktısını aldım .geçen gün 10 günlük rapor almak istediğimde vermedi çünkü devlette ki doktor.inşallah yine ters birine denk gelmem..zaten zor randevu buldum.

Kizlar bebem kg almamis hatta haftasina gelmiş biraz burkuldum niyeyse yavruma anne karninda diyet yaptirdim diye , vitamini 2 gunde 1 icmeye basladim, kasar muz ceviz yemedim meyvede yemedim sonuç bebe ilerlememis tabi doktorun erken doğum paniğide gitmis oldu

sen ayrılacakmısın canım senle tarihlerimiz aynı ..idari izindemisin yoksa.

ben hem özel hastane hem devlet hastanesinde takipliyim
devleti de gecen hafta bıraktım artık,

devlet kim gelmiş kim gitmiş kaç kez gelmiş en son nolmuş demiyor
giriyorsun hemen cıkıyorsun

ben hem özel hastane hem devlet hastanesinde takipliyim
devleti de gecen hafta bıraktım artık,

devlet kim gelmiş kim gitmiş kaç kez gelmiş en son nolmuş demiyor
giriyorsun hemen cıkıyorsun
bende 10 gün önce rapor almak için gittim canım.Adam resmen bende egosunu tatmin etti.benim prensiplerim vardan girdi..mahkemelerde uğraşmamdan çıktı..insan evladına denk gelirim inşallah..

Çok sağol canım benim öyle oldu yeminlen hayatımın en zor günlerini yasıyorum. Ayağa kalktğm gibi bebeğin kafasını vajinamın orada hissediyorum oturamıyorum bile birde üstüne 5 dk da bir wc ye gitme olunca.. çok şükür biraz geçti suanlık insallah devam etmez

bende 10 gün önce rapor almak için gittim canım.Adam resmen bende egosunu tatmin etti.benim prensiplerim vardan girdi..mahkemelerde uğraşmamdan çıktı..insan evladına denk gelirim inşallah..

en son gidişimde 10 dakika geç kaldım diye demediğini bırakmadı hemşire hanım,
gelmeseydin, bu saatten sonra almazdımda neyse bu seferlik alıyorum, ötede dur falan filan

-şşşşş hoş hayırdır, ezik mi sandın diye başlayıp olayı büyütmek vardı ama
insanlarla uğraşacak gücüm kalmadı, yeterinde iş yüzünden uğraşıyorum zaten

boy - kilo- o bu şu bilgi alamadım
bebek sağlıklı 3 hafta sonra gel, Bitti ...

Gecmis olsun cnm muza cok yüklenme muzu cok tüketince kabız degil tam tersi bağırsağı çalıştırır, muz sık tuketilmeyen bir meyve oldugu icin insanlarda kabiz yapar algisi var aslinda.

Kac hafta ileriydi cnm bebeğin

Dün gece bende öyleydim inanılmaz kalktım tuvalet için ya, benim paşam da doğum pozisyonu almış, arada yukarilara çıkıyor ama aşağıdayken fena yapıyor beni de, geçicek bugünler cnm, bebeğine kavuşunca hepsini unutacaksın

Benim de eşim çok memnun kilolarımdan , kemiklerin batıyordu şuan çok iyisin diyor , gitmesin istiyor kilolar

Ben hiç sevmedim ama

Bende kan uyuşmazlığı ignesi için gittim sözde tanıdık vasıtasıyla, k bakma ama bu igne özelde olmuyor mu dedi doktor, oluyor ama cok pahalı ondan geldim dedim, bidaha da tövbe ettim gitmem, Allah yardımcısi olsun maddi olarak durumu olmayanlarin, doktor 3 kişi alıyor iceri ilgilenmiyor bile doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…