Ya kiyamam normal doğum istiyosun diye mi oyle istedi doktorun cnm yoksa erken doğum riski var diye mi2 bucik hafta filan ama suan normal haftasinda resmen anne karninda diyetle zayıfladı yavrum
Ben ayrılmıcam cnm büyük ihtimalle tabi daha dr la konuşmadım muayene sonucuna göre. O 5 haftayı çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum bir aksilik olmazsa. 14 hafta falan iznim olursa senelik izinlerimi falan kullanırım sonrasında ücretsiz izin falan yaparım diye düşündüm tabi bu benim planım zaman ne getiri bilemiyorum. İnşallah her şey yolunda gidersen ayrılacakmısın canım senle tarihlerimiz aynı ..idari izindemisin yoksa.
Yok artık bu kadar zam mı olur yaCanım hastanem 5750 olan doğum ücretini 8 bin yapmış. Delirmemek elde değil
Kaç kg şu an yani canım ? Üzülme bundan sonra dikkat edersinKizlar bebem kg almamis hatta haftasina gelmiş biraz burkuldum niyeyse yavruma anne karninda diyet yaptirdim diye , vitamini 2 gunde 1 icmeye basladim, kasar muz ceviz yemedim meyvede yemedim sonuç bebe ilerlememis tabi doktorun erken doğum paniğide gitmis oldu
Kac kilo canım haftasına göre normalse üzülme geçen hafta mi gitmiştin bende sıkı diyet yapıyorum şu anda bi yoğurt ve muzu kesmedim bakalım ne olacak bu defa ilginç olan ben geçen çok kilo aldığı hafta vitamin hiç kullanmamistim ilk defaKizlar bebem kg almamis hatta haftasina gelmiş biraz burkuldum niyeyse yavruma anne karninda diyet yaptirdim diye , vitamini 2 gunde 1 icmeye basladim, kasar muz ceviz yemedim meyvede yemedim sonuç bebe ilerlememis tabi doktorun erken doğum paniğide gitmis oldu
Yok illa koyacak inat etti yanina sende koy diyor da ne bileyim Ramazan ismi ivime sinmiyor alttan alasim gelmiyor her kahri cekerken belki fazla abartiyorum bilmiyoeum ama istemiyorum
En son dün akşam tansiyonum yüksek yazmış bidaha da girmemiş inşallah bi sıkıntı yokturA AnnemAnnemm canım ne yaptın?
İyide bunu anlamiyorum bu bizim hakkımız vergimizi ödüyoruz neden bu hizmete bide ekstra para vermeyi tercih etmeyince haksız goruluyoruz onu anlamıyorum istediğimiz iğne luks değil birde gerçekten sağlık için ihtiyaç çok ayıp yaptıkları banada ayni muameleyi yaptılar ilkinde her gittiğimde carladim hic acımam bidaha o beni görmeyecekse bende onu gormeyecegim çekmek zorunda o lafları ediyorsa Ağız kokumuBende kan uyuşmazlığı ignesi için gittim sözde tanıdık vasıtasıyla, k bakma ama bu igne özelde olmuyor mu dedi doktor, oluyor ama cok pahalı ondan geldim dedim, bidaha da tövbe ettim gitmem, Allah yardımcısi olsun maddi olarak durumu olmayanlarin, doktor 3 kişi alıyor iceri ilgilenmiyor bile doğru düzgün
Kızlar günaydın, normalde özelde kontrole gidiyorum. Doğum iznine ayrılacağım pazartesi.Kendi doktorumdan raporu yazdırsam sıkıntı olmayacak ama geçen hafta kontrole gittiğim için bir imza için muayane ücreti tekrar ödemek istemiyorum.Doktoruma da söyldim devletten alabilirsin dedi.Pazartesi gününe devlet hastanesinden randevu aldım.Acaba hiç devlet hastanesinde kaydım olmadığı için sorun çıkarır mı gideceğim doktor.Bir fikriniz öneriniz var mı arkadaşlar?
Evet evet biliyorum ondan endişelendim :/En son dün akşam tansiyonum yüksek yazmış bidaha da girmemiş inşallah bi sıkıntı yoktur
Gerçekten haklısın cnm ama değişik oluyor bu devlet doktorları ya, ordakiler de kuzu gibi gorcen kıyamam ya hic bişeye laf etmiyorlar yeter ki baksın diye heralde, kac tane hamile girdi, baktı ultrasonda kendi kendine, hatta seni de muayane edeyim dedi, siz bilirsiniz dedim baktı 2 dk tamam dedi o kadar, sanırım 28 haftalık miyim diye bebegime baktı sadeceİyide bunu anlamiyorum bu bizim hakkımız vergimizi ödüyoruz neden bu hizmete bide ekstra para vermeyi tercih etmeyince haksız goruluyoruz onu anlamıyorum istediğimiz iğne luks değil birde gerçekten sağlık için ihtiyaç çok ayıp yaptıkları banada ayni muameleyi yaptılar ilkinde her gittiğimde carladim hic acımam bidaha o beni görmeyecekse bende onu gormeyecegim çekmek zorunda o lafları ediyorsa Ağız kokumu
Iyi aksamlar kizlar birsey danisacagim bu isim konusu bizde çok sorun oluyor hala o yuzden magnet ve tulum bile yaptirmadim esim.babasinin adini koymak istiyor ama ismi cok eski geliyor bana kaba duruyor Ramazan babasinin ismi oldugu icin degil sadece kaba geldigi icin istemiyorum ama hala anlamiyor cok mu abartiyorum valla yemek basinda bile az once snir etti beni kalktim size yaziyorum cok canim sikiliyor bu konuya
Maalesef asla da inisiyatif göstermiyorlarYok artık bu kadar zam mı olur ya
Neyle ilgiliydi bu?Kizlar hb1ac degerine baktirip yuksek cikan var mi ? Kac çıktı degeriniz ?
3 aylık şeker ortalaması değeri sanırımNeyle ilgiliydi bu?
Hahahahah eşin memnunsa çok güzel keyfini çıkar valla ben doğum sonrası birde diyetle uğraşacağım başım hiç rahata ermiyor yaBenim de eşim çok memnun kilolarımdan , kemiklerin batıyordu şuan çok iyisin diyor , gitmesin istiyor kilolar
Ben hiç sevmedim ama
3 aylik seker ortalamasi cnmNeyle ilgiliydi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?