2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nst güzel, karın çevresi gerideydi toparlamis. Herhangi bi sorun yok 2040 gram olmuş, boyu 45,5 cm. Zayif ve uzun boylu bi kız olacakmış. 2 şubata yazdı doğumu, 38+4 oluyoruz.
Bide aşıyı olmamı tavsiye etti,iki doz sinovac olmustum şimdi biontech ol dedi.35 haftada coraspini bırakacağız. İşte bizde durumlar böyle.

sen ayrılacakmısın canım senle tarihlerimiz aynı ..idari izindemisin yoksa.
Ben ayrılmıcam cnm büyük ihtimalle tabi daha dr la konuşmadım muayene sonucuna göre. O 5 haftayı çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum bir aksilik olmazsa. 14 hafta falan iznim olursa senelik izinlerimi falan kullanırım sonrasında ücretsiz izin falan yaparım diye düşündüm tabi bu benim planım zaman ne getiri bilemiyorum. İnşallah her şey yolunda gider

Kaç kg şu an yani canım ? Üzülme bundan sonra dikkat edersin

Kac kilo canım haftasına göre normalse üzülme geçen hafta mi gitmiştin bende sıkı diyet yapıyorum şu anda bi yoğurt ve muzu kesmedim bakalım ne olacak bu defa ilginç olan ben geçen çok kilo aldığı hafta vitamin hiç kullanmamistim ilk defa

Yok illa koyacak inat etti yanina sende koy diyor da ne bileyim Ramazan ismi ivime sinmiyor alttan alasim gelmiyor her kahri cekerken belki fazla abartiyorum bilmiyoeum ama istemiyorum

Kesin bir şekilde istemiyorum deyin , birlikte bir isim seçip onu koyun . Ben koymam kesinlikle . Ömür boyu sevmediğiniz şekilde mi sesleneceksiniz kendi çocuğunuza .

İyide bunu anlamiyorum bu bizim hakkımız vergimizi ödüyoruz neden bu hizmete bide ekstra para vermeyi tercih etmeyince haksız goruluyoruz onu anlamıyorum istediğimiz iğne luks değil birde gerçekten sağlık için ihtiyaç çok ayıp yaptıkları banada ayni muameleyi yaptılar ilkinde her gittiğimde carladim hic acımam bidaha o beni görmeyecekse bende onu gormeyecegim çekmek zorunda o lafları ediyorsa Ağız kokumu

Ben de özele gidiyorum . Sadece şeker yüklemesi için devlet hastanesi'ne gittim . Gayet güzel ilgilendi doktor , baktı herşeyine de . Sorun olmaz bence.

Gerçekten haklısın cnm ama değişik oluyor bu devlet doktorları ya, ordakiler de kuzu gibi gorcen kıyamam ya hic bişeye laf etmiyorlar yeter ki baksın diye heralde, kac tane hamile girdi, baktı ultrasonda kendi kendine, hatta seni de muayane edeyim dedi, siz bilirsiniz dedim baktı 2 dk tamam dedi o kadar, sanırım 28 haftalık miyim diye bebegime baktı sadece

ilk cocugumda kocamla aramda isim muhabetimiz yokken bütün sülalesi
kayınbaba vefat etti onun adı koyacaksınız, yoksa gelmeyiz etmeyiz dedi
aramızda bu emri vakinin cok büyük sıkıntıları oldu, doğuma 3 ay kala öyle bir kavga yaşandı ki
boşanmaya karar verdik, derken barıştık derken doğum oldu bir saat sonra eşim sordu
ne koyacağız, kayın babamın adı ahmetti, peki öyle olsun yanına da kendi istediğim ismi koydum

hatta ahmet değil de orjinali ahmed yazdırdım diye kaynanam surat astı , hasbam.
ama 2 sene oğluma ahmed diyemedim cok zor alıştım ama şimdi alıştım.

ikinci cocukta erkek onun tarafın korkusu kendi ailemden birinin adı koymam
eşim bundan korkuyor , ailem dile getirmedi ama o da abimin adını koymamı istiyor hissediyorum
ben ise sadece sağlıklı doğsun istiyorum :)

Benim de eşim çok memnun kilolarımdan , kemiklerin batıyordu şuan çok iyisin diyor , gitmesin istiyor kilolar

Ben hiç sevmedim ama
Hahahahah eşin memnunsa çok güzel keyfini çıkar valla ben doğum sonrası birde diyetle uğraşacağım başım hiç rahata ermiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…