2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım magnezyum hiç kullanamadım midem bulaninca doktorda geçen ay gerek yok artık kullanmana kasılmalar etkisi olmasın yoğurt süt tüket fazla fazla dedi ki hiç kramp falan da yaşamamıştım bu zamana kadar

Oglana geçmesin diye çabalıyoruz ikimizde bi yandan ona bi geçse bana hepten geçer cocuk daha yeni iyileşiyor tekrar hastalanıyor yazık hepsi çok hastalık geçirdi bu yıl

Ah cnm kıyamam sana ya hepsi üst üste gelmiş ama nolur kötü düşünme ya Allahın izniyle dayanicak bebeğin ben inanıyorum, benim bildiğim haşlanmış patates var, acaba doktorun verdiği ilac mi yan etki yaptı ki

Çok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee
Ayy aynı cümleler bide demiyor mu ben çok üzülüyorum benimle hiç oynamiyorsun diye içim eriyor sadece konuşmak için bile ekstra enerji sarfetmem gerekiyor

Geçmiş olsun cnm benimde bugün ağrılarım var ayaklarım aciyor evin içinde gezerken bilepaşamin kıyafetlerini yıkıyoruz bi yandan oda yoruyor sanırım

Benimki buzdolabı gibi maaşallah doğurayım bi daha semtine bile uğramam
Ya benimki çok tatlı aslında ama prof olduğu için midir nedir illaki içime kurt düşüren bi detay veriyor bana şöyle tam anlamıyla güle oynaya çıkamıyorum 10 tane güzel şey dese de illaki bir tane çelişkili bırakıyor

Çok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee
Anne bebeklerimi ver
anne yakalamaca oynayalım
anne saklambaç
Sen beni sevmiyorsun var bide hayır demek ne mümkün

Kan veya Demir ilacı kullanıyor muydun sen canım? Onlar ishal yapıyor kullanıyorsan bırak bi süre. Birde bu ara sıvıdan ziyade katı beslen tost, kumpir, gözleme vs tarzı. Meyvede yeme süt sakın içme. Şekersiz çay içebilirsin ishale iyi gelir

Ben eşim olmadığı zaman evde tek kalmam hamile olmasam bile annemlere giderim zaten canım sıkılır tek Bence annenlere git canım nolur ne olmaz yanında birileri bulunsun doğumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor başlayınca da çok panik yapıyorsun ne yaptığını bilmiyorsun o yüzden yalnız kalmaman güzel bir önlem olur

Benim geçen hafta başladı ve geçmiyor inşlh seninki geçer cnm
Muayene oldun mu canim rahimde açılma vs var mı bebeğin baskisi ve suyundan başka onu demiştin diye hatırlıyorum

Yarin inşallah bebisimin kıyafetlerini yıkayacağım, içlerindeki etiketleri kesiyorum, bebek kıyafetlerine bu kadar etiket dikmeseler olmuyormuki
Ah ah ben bugün baya uğraştım etiketleri kesmeye, Allah yardımcın olsun cnm, uzat ayaklarıni, dinlene dinlene yap

Benim ikisindede lavma yapildi. Kabiz oluncada yapilan birsey zaten. Korkutmak amacli yazmadim. Aynen dedigin gibi oluyor canim buyuk tuvaletin gelmis gibi oluyor o an bebek geliyor zaten. Saglicakla bi alsak hepimiz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…