- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Doğru diyorsun canım ben en iyisi annemlerde kalayım 3 günBen eşim olmadığı zaman evde tek kalmam hamile olmasam bile annemlere giderim zaten canım sıkılır tekBence annenlere git canım nolur ne olmaz yanında birileri bulunsun doğumun ne zaman başlayacağı belli olmuyor başlayınca da çok panik yapıyorsun ne yaptığını bilmiyorsun o yüzden yalnız kalmaman güzel bir önlem olur
Hersey o an olup bitiyor insan sonrasinda hatirlamiyor bileAy bende onu soracaktim ben o lagmayi nasil yapcam
17/10 ciddi biraz canım acile bir gitsen mi?Tansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
En son ne zaman idrar tahlili verdin? Protein kaçağı var mıydı? Ya da kan tahlili verdiysen AST ALT değerlerine bakıldı mı çok yakın zamanda?Tansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
Canım ne olur ne olmaz inşallah zamanında gelir bebiş ama tek kalma derim. Hem bi ihtiyacın falan olurKızlar bir şey soracağım eşimin iş için 14-15-16 Ocakta şehir dışına gitmesi gerekiyor. Sizce o günlerde doğurma ihtimalim olabilir mi ya çok korkuyorumkafamda böyle evde salonda doğurma yetisememe planları falan yaptım hamileliğim full yatış risk + progestanlar ile geçtiği için ve bende 36.haftada doğduğum için biraz endişe ettim. Tam 36ya denk geliyor ya ne diyorsunuz? Gidip annemlerde mi kalsam nolur nolmaz
Canım bence de tek kalma, annenlerde ol <3Kızlar bir şey soracağım eşimin iş için 14-15-16 Ocakta şehir dışına gitmesi gerekiyor. Sizce o günlerde doğurma ihtimalim olabilir mi ya çok korkuyorumkafamda böyle evde salonda doğurma yetisememe planları falan yaptım hamileliğim full yatış risk + progestanlar ile geçtiği için ve bende 36.haftada doğduğum için biraz endişe ettim. Tam 36ya denk geliyor ya ne diyorsunuz? Gidip annemlerde mi kalsam nolur nolmaz
Tansiyonu doğal yoldan en hızlı düşürmenin yolu limonu sıkıp suyunu iç canım yarım çay bardağı. 10-15 dk ya düşmesi gerekirTansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
Dün knt vardı cnm.alttan muayene etmedi.yoktur inşlh.Muayene oldun mu canim rahimde açılma vs var mı bebeğin baskisi ve suyundan başka onu demiştin diye hatırlıyorum
Canim cok yüksek git bence acile müdahale gerekebilirTansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
Aynen şurada 10 gün sonrasi için rahatım ben gitsem şimdi alttan muayene yapacaklar geçmezse sorayım olmazsa doktora ama açılmayla alakalı olacağını sanmıyorum bu ağrının daDün knt vardı cnm.alttan muayene etmedi.yoktur inşlh.
Yılbaşını bir atlatsak sonrası daha rahat olcak.
İnşAllah hayırlısı ile gelsinlerYoo doktorum kilosu için çok iyi dedi , dün 32+4’tüm. Kızım 5 sene önce 3.400 doğmuştu, erkek bebek daha iri vs oluyor genelde ve daha kilolu, 3.400’ü geçer diye düşünüyorum, sizin de öyle olur bence. Benim doğumum da belli oldu sezaryen doğacağı için, 4 şubatta doğacak oğlum kısmetse…
Çok tatlıymış biz ilk çocuğu bekleyenler sizi gözlerimizden kalpler çıkarak okuyoruzÇok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee
Limonlu su ic cnm düşmezse git bencede, stresli yoğun bi gün mu geçirdin?Tansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
Bende hastane çantasına koyacaklarımı sonunda yıkamasını bitirdim canımYarin inşallah bebisimin kıyafetlerini yıkayacağım, içlerindeki etiketleri kesiyorum, bebek kıyafetlerine bu kadar etiket dikmeseler olmuyormuki
canım cok geçmiş olsun umarım korktugun gibi birşey degildir. benim de başka bir sorundan ötürü 3 kere ayrıntılı yapılmıstı. son 2 si medipol koşuyolu hakan hocada yaptırdım. çok övülen bir hocaydı. içim rhaat etti çok şükür. bir araştır istersenKızlar selam, uzun zamandır foruma girmemiştim umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordurBenim bi sorunum var Şuan 31+4 haftalığız 24. Haftadan beri amniyon sıvısı fazla diyor doktorum. Gebelik şekerinden, aşırı karbonhidrat kullanımından dolayı olduğunu düşünüyordu doktorum hızlı kilo artışımdan da dolayı ama o ihtimalleri şeker taraması ve rejimle elemiştik. Sebepsiz amniyon sıvısı fazlalığı olduğunu düşünüyordu ama galiba 30. Haftadaki kontrolümde bişey görmüş olacak ki beni ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Bu hafta ayrıntılı ultrasona girdim, bebeğimin mide cebinin olması gerekenden küçük olduğu görüldü. Bu da yemek borusunda bi sorun olabilir demekmiş. Yemek borusunda sızıntı, tıkanıklık vs. Amniyon sıvısını yeteri kadar yutamadığı için midesi küçük görülüyormuş. Ultrasonda yemek borusu görülemediği için ancak doğduktan sonra kesin teşhis koyulabilirmiş. Eğer gerçekten yemek borusunda sorun varsa doğduktan sonra bebeğimin ameliyat olması gerekecekmiş. İçime kor düştü. İhtimallerle doğumu beklemek çok zor. Başka perinatoloğa da görünmek istiyorum. İstanbul mümkünse Anadolu yakasında bi tavsiyeniz olur mu? Ve aranızda böyle bişey yaşayan, duyan gören oldu mu
Bu tansiyonla sabah mı gel diyoTansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?