2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doğru diyorsun canım ben en iyisi annemlerde kalayım 3 gün

Tansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
En son ne zaman idrar tahlili verdin? Protein kaçağı var mıydı? Ya da kan tahlili verdiysen AST ALT değerlerine bakıldı mı çok yakın zamanda?

Bu haftalardaki sancilar paha bbicilemez bnde hep diken ustundeyim erken dogummu diye ama hep yalanci sanci cikiyor daha suyum gelmeden inanmam

Canım ne olur ne olmaz inşallah zamanında gelir bebiş ama tek kalma derim. Hem bi ihtiyacın falan olur

Tam ozel bolgemde cok fazlaca agri oluyor hareket ederken acilma baslamis olabilir mi diye hep tetikteyim

Canım bence de tek kalma, annenlerde ol <3

Tansiyon 17/10a kadar cikti beynim yaniyo sanki kafam gelip gidiyo. Doktora acile gideyimmi diyorum sabah erkenden gel bakayim diyor
Tansiyonu doğal yoldan en hızlı düşürmenin yolu limonu sıkıp suyunu iç canım yarım çay bardağı. 10-15 dk ya düşmesi gerekir

Dün knt vardı cnm.alttan muayene etmedi.yoktur inşlh.
Yılbaşını bir atlatsak sonrası daha rahat olcak.
Aynen şurada 10 gün sonrasi için rahatım ben gitsem şimdi alttan muayene yapacaklar geçmezse sorayım olmazsa doktora ama açılmayla alakalı olacağını sanmıyorum bu ağrının da

İnşAllah hayırlısı ile gelsinler

Çok zor ya, küçük çocukla çocuk beklemek
Valla bende de 6 yaşında oğlan var
Sürekli sana bi şey diim mi
Anne oynayalım mı
Anne bana bak, anne anne anneeeeeeeee
Çok tatlıymış biz ilk çocuğu bekleyenler sizi gözlerimizden kalpler çıkarak okuyoruz

Limonlu su ic cnm düşmezse git bencede, stresli yoğun bi gün mu geçirdin?

Yarin inşallah bebisimin kıyafetlerini yıkayacağım, içlerindeki etiketleri kesiyorum, bebek kıyafetlerine bu kadar etiket dikmeseler olmuyormuki
Bende hastane çantasına koyacaklarımı sonunda yıkamasını bitirdim canım daha ütülenip yerleştirilecek . 5 tane çıtçıtlı badi aldım heryerinde etiket kes kes bitmedi haklısın valla

canım cok geçmiş olsun umarım korktugun gibi birşey degildir. benim de başka bir sorundan ötürü 3 kere ayrıntılı yapılmıstı. son 2 si medipol koşuyolu hakan hocada yaptırdım. çok övülen bir hocaydı. içim rhaat etti çok şükür. bir araştır istersen

selam kızlar 2 gündür 5 makina çamaşır yıkadık bebişin. daha 1 makina daha kıyafet var sonra da yatak yorgan anakucagı minderler örtüler en az 3 makina da ordan çıkar. sonra da benim çamaşırlar ve pijamalar. iyi ki kurutma makinam varmıs yoksa ne zaman kururdu bu kadar makina çamaşır bilmiyorum.
burda kar başladı bu arada kızım çok sevinecek sabahh ben inmeyecegim tabii ki düşerim diyr aşırı korkuyorum normalde de yürüyemem karda korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…