2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet ben simdi bile wc ye giderken donuyorum soğuktan ev sıcak olmasına rağmen yataktan çıkmak yetiyor.
Aynen öyle gece her lavaboya kalktığımda yada sabah uyanınca ilk isim hirkami sirtima geçirmek çocuklarimda yataktan çıkar çıkmaz hirkalarini sırtlarına geçiriyorum benim ev ısınmıyor malesef soğuk epey inan giymezsem anında grip olmuyorum hiç sekmez ne hikmetse

Denedim canm ama yetmedi kağıt havlu. Baya genişçe sürekli koymam gerekiyor . Yinede çamaşırıma geçiyor garip şekilde . Normalmi böyle terlememiz
bilmiyorum ama bende bu durumdan bıktım.biriyle konuşurken bile terliyorum konuşmam bitince gidip atlet değişiyorum sırılsıklam oluyorum

Allah allah canım ya çok geçmiş olsun. Endişelenme yemene dkkat ediyorsan birşey olmaz allahın izniyle. Bazı kişilerde durduk yere yüksek çıkabiliyor. Suyun fazla değil kilosuda önden gitmiyor korkma bence birşey olmaz. Şekerden etkilenen bebeğin farklı oluyor haftası ve suyu

Allahın izniyle sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına canım

Kızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
Allah yardımcın olsun cnm ne sınavın var hep sınav var dedin ama ne olduğunu sormadık hic

Ay kızlar bugün biraz kıyafetlerin etiketlerini kesip bi kısmını yıkayıp serdim bebeğin, şimdi kasıklarım ağrıyor özellikle sağ kasığım. Ve arada aniden çişim geliyor gibi bi hissiyat oluyor korktum ya gene hemen duş alıp uzandım. Siz ne durumdasınız benim gibi olan var mı

Ben hergun oyleyim.cnm dinlenince geçiyor bacak arana yastik koyup sola uzan rahatlatir.

Ben hergun oyleyim.cnm dinlenince geçiyor bacak arana yastik koyup sola uzan rahatlatir.
Aynen bende öyle yaptım uzanıyorum öff bi 36. Haftayı görsek hayırlısıyla .. Hergün korkuyla geçiyor. Bebekde haftasından öndeydi 3 hafta kadar oda korkutuyor beni. Gelmek isticek falan bide inşallah vaktini bekler de gelir

Kızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
Allah zihin açıklığı versin cnm emeğinin karşılığını alirsin inşallah
Ayy dua ederken kizima ediyormus gibi oldum

Bende bugun ütüledimbbelime kasığıma ağrı girdi böyle halsiz gibiyim
Sende kendi yorma canim annen gelecekse onu bekle yada eşin yapsın

Ben aynı gün direk randevusuz gittim devlet hastanesinde hemde öğleden sonraydı hemen kabul ettiler. Sonra 3 aylık ortalama şeker tahlili yaptırdılar.oda biraz yüksek çıktı. Benim araştırmalarına göre en doğru sonucu veren cihazın markası accu chek.

2 gün önce kontrolüm vardı 33.haftamdayım nst istemedi. Benden önce muayene olan bayan 32.haftamdayım ara ara sancılarım oluyor dedi onu direk nstye yönlendirdi.
ilerlerse deneyeceğim canım.sabah daha kötüydüm şimdi daha iyim gece artar ama..bitkisel yöntemlerle idare edeceğiz artık..
Rabbim acil şifalar versin. Nefes alamamak,boğaz kuruluğu mahvediyor insanı...
Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Önceki doğumlarımda içi için çıtçıtlı atlet,üst zıbın ve ayaklı pantolon vermiştim. Ayrıca hastane setinden çıkan ince battaniyesini de vermiştik sarıp getirmişlerdi.

Canım yanlış bilmiyorsam tarçın önermşyorlar şeker olduğunda. Tabi diyetisyen verdiyse bir ley diyemem
Benim doktorum izin verdi. Endokrinoloji ve diyetisyende okeyledi ama internette araştırdım çok tüketilirse doğum sancısını tetikliyomuş. O yüzden günlük olarak çay kaşığının ucuyla tüketiyorum.

Büyük gün geldi çattı demek başarılar diliyorum canım, Allah yardımcın olsun bebişin de sana şans getirecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…