Aynen öyle gece her lavaboya kalktığımda yada sabah uyanınca ilk isim hirkami sirtima geçirmek çocuklarimda yataktan çıkar çıkmaz hirkalarini sırtlarına geçiriyorum benim ev ısınmıyor malesef soğuk epey inan giymezsem anında grip olmuyorum hiç sekmez ne hikmetseEvet ben simdi bile wc ye giderken donuyorum soğuktan ev sıcak olmasına rağmen yataktan çıkmak yetiyor.
Denedim canm ama yetmedi kağıt havlu. Baya genişçe sürekli koymam gerekiyor . Yinede çamaşırıma geçiyor garip şekilde . Normalmi böyle terlememiz
Allah allah canım yaNstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Bu arada benim doktorum 34 ten İtibaren nstye sokuyor. Bazı doktorlar 32.
Bir sonraki kontrol iki hafta sonra. Bana da dua edin kızlar lu şeker olayını çözeyim aç grziyorum inanın. Canımın çektiği hiçbirşeyi yemeden hamilelik geçiriyorum ne yaparsam düşmüyor. Bebeğime sıkıntı olmasın dua eder misiniz bana
Bende yarim kollumu uzun kollu mu zıbın versem diye düşünüyorumCanim bende içine yarim kollu zibin uzeri icinde altli ustlu patikli takim eldiven şapka vereceğim
Ameliyathaneden geldikten sonrada kendim tulum giydirim oda diye düşünüyorum
Allahın izniyle sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına canımNstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Bu arada benim doktorum 34 ten İtibaren nstye sokuyor. Bazı doktorlar 32.
Bir sonraki kontrol iki hafta sonra. Bana da dua edin kızlar lu şeker olayını çözeyim aç grziyorum inanın. Canımın çektiği hiçbirşeyi yemeden hamilelik geçiriyorum ne yaparsam düşmüyor. Bebeğime sıkıntı olmasın dua eder misiniz bana
Allah yardımcın olsun cnm ne sınavın var hep sınav var dedin ama ne olduğunu sormadık hicKızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
Ben hergun oyleyim.cnm dinlenince geçiyor bacak arana yastik koyup sola uzan rahatlatir.Ay kızlar bugün biraz kıyafetlerin etiketlerini kesip bi kısmını yıkayıp serdim bebeğin, şimdi kasıklarım ağrıyor özellikle sağ kasığım. Ve arada aniden çişim geliyor gibi bi hissiyat oluyor korktum ya gene hemen duş alıp uzandım. Siz ne durumdasınız benim gibi olan var mı
Allah yardımcın olsun canım emeklerinin karşılığını alırsın inşallahKızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
Aynen bende öyle yaptım uzanıyorum öff bi 36. Haftayı görsek hayırlısıyla .. Hergün korkuyla geçiyor. Bebekde haftasından öndeydi 3 hafta kadar oda korkutuyor beni. Gelmek isticek falan bideBen hergun oyleyim.cnm dinlenince geçiyor bacak arana yastik koyup sola uzan rahatlatir.
Canim yarim kollu iyi oluyor ustunede uzun kollu veririsinBende yarim kollumu uzun kollu mu zıbın versem diye düşünüyorum
Allah zihin açıklığı versin cnm emeğinin karşılığını alirsin inşallahKızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
Bende bugun ütüledimbbelime kasığıma ağrı girdi böyle halsiz gibiyimAy kızlar bugün biraz kıyafetlerin etiketlerini kesip bi kısmını yıkayıp serdim bebeğin, şimdi kasıklarım ağrıyor özellikle sağ kasığım. Ve arada aniden çişim geliyor gibi bi hissiyat oluyor korktum ya gene hemen duş alıp uzandım. Siz ne durumdasınız benim gibi olan var mı
Ben aynı gün direk randevusuz gittim devlet hastanesinde hemde öğleden sonraydı hemen kabul ettiler. Sonra 3 aylık ortalama şeker tahlili yaptırdılar.oda biraz yüksek çıktı. Benim araştırmalarına göre en doğru sonucu veren cihazın markası accu chek.Canım bendeki mevcut cihaz 5 yıllık falandı. Bugun başka cihaz satın aldım. Eski cihazda 148 çıkan toklugum yeni cihazda 107 cıktı. Neye inancagımı şaşırdım. Endokrine randevusuz gidebilir miyim bunu bilmiyodum
2 gün önce kontrolüm vardı 33.haftamdayım nst istemedi. Benden önce muayene olan bayan 32.haftamdayım ara ara sancılarım oluyor dedi onu direk nstye yönlendirdi.Kızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Rabbim acil şifalar versin. Nefes alamamak,boğaz kuruluğu mahvediyor insanı...ilerlerse deneyeceğim canım.sabah daha kötüydüm şimdi daha iyim gece artar ama..bitkisel yöntemlerle idare edeceğiz artık..
Önceki doğumlarımda içi için çıtçıtlı atlet,üst zıbın ve ayaklı pantolon vermiştim. Ayrıca hastane setinden çıkan ince battaniyesini de vermiştik sarıp getirmişlerdi.Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Allah yar ve yardımcın olsun canım. Dün agrilarin vardı bugün nasılsın.Kızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
Ben o kadar pimpirikliyimki sokamam sanırımAyy bende denize havuza gireceğimiz günler gelsin istiyorum bebişle inşallah suyu seven bebek olur diyorum ben çok severim
Benim doktorum izin verdi. Endokrinoloji ve diyetisyende okeyledi ama internette araştırdım çok tüketilirse doğum sancısını tetikliyomuş. O yüzden günlük olarak çay kaşığının ucuyla tüketiyorum.Canım yanlış bilmiyorsam tarçın önermşyorlar şeker olduğunda. Tabi diyetisyen verdiyse bir ley diyemem
Büyük gün geldi çattı demekKızlar yarın tüm gün sınavım var. Rica etsem bana dua edebilir misiniz yarin cok ihtiyacim olacak hamislerin duasi kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?