2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Normalde böyle bir sıkıntın var mıydı canım

Bende bugun ütüledimbbelime kasığıma ağrı girdi böyle halsiz gibiyim
Sende kendi yorma canim annen gelecekse onu bekle yada eşin yapsın
Hahahahaha eşime kalmış avizesini bile aylardır asmadı sağda solda sürünüyor dünyanın en gamsız adamı ile evliyim ben asla el sürmez aslaaaa annem de covid olmuştu daha dün çıktı karantinadan bakalım artık Allah güç kuvvet versinde yavaş yavaş hallolur inşallah

Insallah cnm. Doktorun kontorulu 2 hfta yaptığına göre insallah sıkıntı yok, sıkıntılı durum olsa haftalik çağırırdı bence

bu eşler hepmi böyle yaa
Amin canim herseyin başı sağlık yavas yavas yapilir bir şekilde

Benimde su sıra ayakta azcık kalayım hemen ağrım oluyor, hele tuvalet meselesini sorma acaba diyorum odaya mi alsam klozeti

Kızlar hepinize tesekkur ederim ins emeklerimin karşılığını alırım @burcusami canim hakimlik savcilik sınavı hepinizi optum ins kizlar cok guzel gecti derim yarın agrilarim yok cok şükür iyiyim kızım cok hareketli degil sadece o da sanırım yoruldum yolda trafik coktu istanbulda.valla burda yasayana Allah sabır versin

Insallah cnm. Doktorun kontorulu 2 hfta yaptığına göre insallah sıkıntı yok, sıkıntılı durum olsa haftalik çağırırdı bence
Valla bilmiyorum ki canım hiç bu açıdan düşünmemiştim sen söyleyince şimdi bi rahatlama gelmedi değil umarım bi sıkıntımız yoktur

Cnm hukuk mezunumusun sen. Yarin kiz kardesimde girecek hadi insallah ikinizinde güzel gecer.

Valla bilmiyorum ki canım hiç bu açıdan düşünmemiştim sen söyleyince şimdi bi rahatlama gelmedi değil umarım bi sıkıntımız yoktur
Benim doktorum haftalik çağırıyor diye bi evhamlandim sonra benimki biraz pimpirikli die kendimi rahatlattim

Evet canım, dinlen bol bol…inşallah daha iti olursun, korkuttun bizi
Allah razi olsun cok saolun hepinizde dualariniz sayesinde burun kanamasi kusma tansiyon dusuklugu. Bunlar devam ediyo. Burdaki doktorla vakit kaybetmeden direk ankaraya kadar gideriz yine diyo esim. Ordaki doktor devamli ariyo

6/4e kadar dustu. Kustum ama cok kotuydu o an ölüyom sandim. Ankardaki doktor bukadar dusukluk iyi değil hapi ikiye indirdi. Hafta sonunu atlatabilirsem pazartesi yine gidecez duruma gore

Dgs ile.mi okudun hukuğu bende 2 inci universite olarak adalet okudum dgs ile.gecis planlarken 2.inci bebeği yaptım
Evet canim normal de mühendislik mezunuyum bende sinava hazırlanırken hamile kaldim bebis ilk sinavina girecek yarin

Ben de olceyim artık

kızlar hepinize çok tesekkur ederim yeni cihazla ölçüm yaptım. eski cihaz 148 yeni cihaz 117 çıktı. akşam yemeginde de eski cihaz 124 yeni cihaz 117 çıktı. neye inancam bilemedim
Cabim yeni cihazına inan bu tür aletler üzerinde zaman geçince değiştirmek gerekiyor bu yüzden çok sevindim ya baya endiselenmistim bende duydum bunu bebeğe olan risklerini çok şükür bisey olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…