2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım çok geçmiş olsun, sen de sağlıkla doğum haberlerini vereceksin inşallah en hayırlı zamanda. Stresli bir süreç olmuş seninki,en kısa zamanda yavrularına kavuşunca rahatlayacaksın inşallah

Oy kizlar bu şeker konusunda benide bi telaslandirdiniz dikkat ediyordum ama içime baya sıkıntı girdi, haftalık kontorle gidiyorum.zaten. sekerim aclik , tokluk normal çıkıyor ama 3 aylik ortalama yüksek filan sanirim 37+0 olunca bebek doğmamış olursa doktora ben al diye baskı yapıcam

Canım başarılar Allah zihin açıklığı versin

Kızlar bu gece bir gazla ütümü bitirip hastane çantamı iki hurç şeklinde yaptım Anne ve bebek hurcu olsun diye . kilitli büyük boy koroplast poşetlerine de ayrı ayrı paketlemeler yaptım notlar yazdım hemşireye verilecek falan diye . Nerdeyse bitti çantam. Sadece gögüs pompası ve mama koymaktan vazgeçtim o da zaten ev yakın alınır gerekirse . Çok şükür ama yordu sonra yapamazmışım .

Bendw bugun utuledim bebegin kiyafetlerini kendiminki kaldi bir tek
Bebegin odasi gelmedigi icin duzenleyemedim insllah oda gelirse silip yerlestirmesi kaliyor
Gercekten küçük ama yorucu oldu benim içinde
Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insllah

Bebeğin dolabını silip evde kalacak eşyaları ütüleyip yerleştirmek de bu haftanın görevi artık . Önünüzdeki ay da son eksikleri alacağız artık . Bitmiyor vallahi
Bende bi posta beyazlıları yıkadım bi posta daha var bide renkliler var bugün etiketleri keserken ağlayacaktım nerdeyse içinden çıkamayacağım gibi geldi ki tam olarak da çıkabilmiş değilim zaten bugünkü kaostan bi resim çekmiştim hatta atayım onu da bi bitse bende rahatlayacağım ama daha ütülenip hastane çantasına girmelerine çok uzun bi yol var gibi görünüyor anlamadığım şey de el kadar kıyafete neden bin tane etiket basarlar ki kes kes parmağım koptu resmen

Eklentiler

• 8CE58806-2AD0-4417-A00A-23A8C6A510F7.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 65
Amin hepimize inşallah bende yatak çarşaf puset falan alacağım tabi bu ekonomide yavaş yavaş

Al benden de o kadar

Kızlar ya, annem hadi kalk yat artık hamile kadın bu saatte oturur mu dedi alt tarafı diye, benim zaten bir ay sonra tamamen düzenim değişecek bi rahat bırakın beni uykum gelince yatarım yeter diye bi saattir ağlıyorum inanın şunu yazarken şuraya gülme mi ağlama emojisi mi koysam bilemedim, neyin patlaması bu, bu psikolojiler ne zaman düzelecek takriben valla kendimden bezdim, en iyisi gidip bi dilim kek yiyim

Bende de duygusallık değl sinir var canım. Yarın hastaneye gidiyoruz doğum çantasını götürücez ne olur ne olmaz diye. Annem ağlamaklı şekilde sanki doğuma gönderiyorum seni dedi . Yine sinirlendim
Tahammülüm kalmadı hiçbişeye sanki. Duygusallık başlarda vardı yerini sinir aldı

Benim de öyle canım, o kadar tahammülsüzüm ki, hemen patlıyorum sonra bi posta da insanlar benim için uğraşıyo ben haksızlık ediyorum diye ağlıyorum belki de bu ilk olduğu için ne olacağını bilmemenin, onun korkusunun stresinin patlamasıdır aslında, ama işte bunu bilsen de elinde olmuyo garip bişey

Ben de olceyim artık
cihaz varsa ölç canım ihmal etme
Cabim yeni cihazına inan bu tür aletler üzerinde zaman geçince değiştirmek gerekiyor bu yüzden çok sevindim ya baya endiselenmistim bende duydum bunu bebeğe olan risklerini çok şükür bisey olmaz insallah
yarın da 3 öğün ölçücem hep böyle dğşükse bana bayram var. çok stres yaptım canım ya
Ne aldın canım yeni cihaz????
vivacheck aldım canım
bugun annem de o kadar stres olmus ki bana diyo ki bütün heryeri oluştuysa söylesek alsalar mı bebeği artık diye. dedim daha almazlar anne. sen sakin ol canım cihazın varsa ölç diyetinw de dikkat et. benim gibi yüksek çıkan diyet yaparken çok az. diyetle düzeliyor hep gördüğüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…