- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
bınu bildiğim iyi oldu canım pazartesi giderim hemen hastaneye. randevu bulucam diye 3 haftadır ugrasıyorumBen aynı gün direk randevusuz gittim devlet hastanesinde hemde öğleden sonraydı hemen kabul ettiler. Sonra 3 aylık ortalama şeker tahlili yaptırdılar.oda biraz yüksek çıktı. Benim araştırmalarına göre en doğru sonucu veren cihazın markası accu chek.
Aynen canım. Ben de öyle yaptım 6 lı küçük hurçlar aldım. Koroplastında fermuarlı poşetlerne ağız mendilini pedleri biberonları falan koydum. Mama da alıp koydum ben ne olur ne olmaz diye. Baştan bitirmek lazımKızlar bu gece bir gazla ütümü bitirip hastane çantamı iki hurç şeklinde yaptım Anne ve bebek hurcu olsun diye . kilitli büyük boy koroplast poşetlerine de ayrı ayrı paketlemeler yaptım notlar yazdım hemşireye verilecek falan diye . Nerdeyse bitti çantam. Sadece gögüs pompası ve mama koymaktan vazgeçtim o da zaten ev yakın alınır gerekirse . Çok şükür ama yordu sonra yapamazmışım .
Hayirli haberlerle gel canin insllahDün yatak odasının şeklini değiştirdik kızlar. Beşik sığmıyordu yoksa. Yavas yavas kavusmanın sevinci ve heyecanı varbirazdan yola çıkıyoruz doktora görünücem. Bakalım ne durumdayım
güzel haberlerle gel canımDün yatak odasının şeklini değiştirdik kızlar. Beşik sığmıyordu yoksa. Yavas yavas kavusmanın sevinci ve heyecanı varbirazdan yola çıkıyoruz doktora görünücem. Bakalım ne durumdayım
Bende bitirdim utuleri cok sukur , hastane bize uzak olduğundan lazim olursa dediklerimi ayrı çanta yapmayı düşünüyorum arabada dursun,battaniyeler de annemde onlarda yikancak falan..Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsinKızlar bu gece bir gazla ütümü bitirip hastane çantamı iki hurç şeklinde yaptım Anne ve bebek hurcu olsun diye . kilitli büyük boy koroplast poşetlerine de ayrı ayrı paketlemeler yaptım notlar yazdım hemşireye verilecek falan diye . Nerdeyse bitti çantam. Sadece gögüs pompası ve mama koymaktan vazgeçtim o da zaten ev yakın alınır gerekirse . Çok şükür ama yordu sonra yapamazmışım .
güzel haberler canım.kaçta randevunBugün bizimde kontrolümüz var kızlar
Sağlıklı doğsun bizde sağlıklı olalım da kullanalım inşallahAynen canım. Ben de öyle yaptım 6 lı küçük hurçlar aldım. Koroplastında fermuarlı poşetlerne ağız mendilini pedleri biberonları falan koydum. Mama da alıp koydum ben ne olur ne olmaz diye. Baştan bitirmek lazım
İyi yapmışsın canım valla insan bir rahatlıyor bitirinceBende bitirdim utuleri cok sukur , hastane bize uzak olduğundan lazim olursa dediklerimi ayrı çanta yapmayı düşünüyorum arabada dursun,battaniyeler de annemde onlarda yikancak falan..Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin
Ayy ne tatlı olmuşsun, sarılasım geldi sana... Bi yerlerde benimle aynı şeyleri yaşayan birileri var,bunu canlı kanlı görünce sarılmak geldi içimdenKızlar göbüşümün son durumu
Bende öyleyim 8 inde 2 kişi gelecekler yardıma cam kapı perde Allah ne verdiyse dip köşe girilecek inşallah. Hafta içide halıları vereceğim yıkamaya. O vakte kadar bebeğimin odasını yetiştirsem yerleştirme anlamında sonrası kolay. Hastane çantam bari hazır olsun umarım yapıp yetiştirebilirim iki ayağım bir pabuca girmiş gibi hissediyorumBende bu hafta büyük temizliğe girisiyorum bakalım nasıl olacak kızlar hala çok eksik var malzemeler temizlenecek kuaföre gitmem saçlarımı düzeltirmem gerek dışarı çıkamıyorum hee yerde kar var hala alınacak ufak tefek şeyler var doğumda kullanacağım oglumu gezdirmem gerek son defa doğumdan önce hepsi nasıl olacak bilmiyorum sanki sınav varda ben konuları yetistiremiycem gibi bi havaya girdim
Bizimkinin yatağı ablasının odasında mahsur kaldıHayirli haberlerle gel canin insllah
Bizde geçen hafta değiştirdik küçük anne yani besik aldim onu koydum şimdilik sığdı gibi ama bizim oda kışın serin oluyor ozaman nasil yapariz bilmiyorum
Bi taraftanda biz her işi bitireceğiz bu yaramazlar hala gelmeyecek sonra oturup baya bekleyecekmisiz gibi hissediyorum ya hayırlısı bakalımBende öyleyim 8 inde 2 kişi gelecekler yardıma cam kapı perde Allah ne verdiyse dip köşe girilecek inşallah. Hafta içide halıları vereceğim yıkamaya. O vakte kadar bebeğimin odasını yetiştirsem yerleştirme anlamında sonrası kolay. Hastane çantam bari hazır olsun umarım yapıp yetiştirebilirim iki ayağım bir pabuca girmiş gibi hissediyorum
Merhabalar gecmis olsun. 3 aylik seker değeriniz kac cıktı acaba ?Ben aynı gün direk randevusuz gittim devlet hastanesinde hemde öğleden sonraydı hemen kabul ettiler. Sonra 3 aylık ortalama şeker tahlili yaptırdılar.oda biraz yüksek çıktı. Benim araştırmalarına göre en doğru sonucu veren cihazın markası accu chek.
Oğlum haziranda doğdu agustosda denizde idi :) ve kendi kendine birakmayi denedim suyun yüzünde kaldi bebeklerin yüzme refleksi var , genelde suyu seviyolar simdi 4 yasinda tam bir balık yaz gelsede denize gitsek hayallerinde.Ben o kadar pimpirikliyimki sokamam sanırım
Güzel haberlerini bekliyoruz canımDün yatak odasının şeklini değiştirdik kızlar. Beşik sığmıyordu yoksa. Yavas yavas kavusmanın sevinci ve heyecanı varbirazdan yola çıkıyoruz doktora görünücem. Bakalım ne durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?