2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bınu bildiğim iyi oldu canım pazartesi giderim hemen hastaneye. randevu bulucam diye 3 haftadır ugrasıyorum
ben marka bilmiyordum da eşim eczaneye sormus vivacheck vermiş umarım doğrudur. eczacımıza güvenicez artık

Bende bu hafta büyük temizliğe girisiyorum bakalım nasıl olacak kızlar hala çok eksik var malzemeler temizlenecek kuaföre gitmem saçlarımı düzeltirmem gerek dışarı çıkamıyorum hee yerde kar var hala alınacak ufak tefek şeyler var doğumda kullanacağım oglumu gezdirmem gerek son defa doğumdan önce hepsi nasıl olacak bilmiyorum sanki sınav varda ben konuları yetistiremiycem gibi bi havaya girdim

Aynen canım. Ben de öyle yaptım 6 lı küçük hurçlar aldım. Koroplastında fermuarlı poşetlerne ağız mendilini pedleri biberonları falan koydum. Mama da alıp koydum ben ne olur ne olmaz diye. Baştan bitirmek lazım

Dün yatak odasının şeklini değiştirdik kızlar. Beşik sığmıyordu yoksa. Yavas yavas kavusmanın sevinci ve heyecanı var birazdan yola çıkıyoruz doktora görünücem. Bakalım ne durumdayım
Hayirli haberlerle gel canin insllah
Bizde geçen hafta değiştirdik küçük anne yani besik aldim onu koydum şimdilik sığdı gibi ama bizim oda kışın serin oluyor ozaman nasil yapariz bilmiyorum

Bende bitirdim utuleri cok sukur , hastane bize uzak olduğundan lazim olursa dediklerimi ayrı çanta yapmayı düşünüyorum arabada dursun,battaniyeler de annemde onlarda yikancak falan..Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin

Sağlıklı doğsun bizde sağlıklı olalım da kullanalım inşallah

İyi yapmışsın canım valla insan bir rahatlıyor bitirince

Bende öyleyim 8 inde 2 kişi gelecekler yardıma cam kapı perde Allah ne verdiyse dip köşe girilecek inşallah. Hafta içide halıları vereceğim yıkamaya. O vakte kadar bebeğimin odasını yetiştirsem yerleştirme anlamında sonrası kolay. Hastane çantam bari hazır olsun umarım yapıp yetiştirebilirim iki ayağım bir pabuca girmiş gibi hissediyorum

Hayirli haberlerle gel canin insllah
Bizde geçen hafta değiştirdik küçük anne yani besik aldim onu koydum şimdilik sığdı gibi ama bizim oda kışın serin oluyor ozaman nasil yapariz bilmiyorum
Bizimkinin yatağı ablasının odasında mahsur kaldı kurulumunu geniş geniş orada yapalım dedik kimsenin aklına gelmedi kapıdan geçmeyecek olması. Yaptık bitti cibinliğini bile astım eee bi baktık kapıdan sığmıyor kızım da kaldırın şunu odamdan diye ağlıyor kaç gündür kapıyı sökeceğiz ki beşik oradan çıksın Dünyanın en gamsız adamı ile de evli olduğum için Allah bilir ne zaman çıkarır o kapıyı da beşiği odamıza alır

Bi taraftanda biz her işi bitireceğiz bu yaramazlar hala gelmeyecek sonra oturup baya bekleyecekmisiz gibi hissediyorum ya hayırlısı bakalım

Merhabalar gecmis olsun. 3 aylik seker değeriniz kac cıktı acaba ?

Ben o kadar pimpirikliyimki sokamam sanırım
Oğlum haziranda doğdu agustosda denizde idi :) ve kendi kendine birakmayi denedim suyun yüzünde kaldi bebeklerin yüzme refleksi var , genelde suyu seviyolar simdi 4 yasinda tam bir balık yaz gelsede denize gitsek hayallerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…