2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
nasıl beşik aldın?
Güle güle kullansın kuzucuğun.

nasıl beşik aldın?
Güle güle kullansın kuzucuğun.
70*130 ölçüde bunu aldık canım anne yanı olabiliyor diye emzirme dönemi bitene kadar bizim odamızda yatar bitince odasına koyarız dedik ama bi tık ufağını alsaymışız iyimiş

Eklentiler

• D8E7DE5A-B976-4B73-9D5F-4486BEFF5CAC.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Bi taraftanda biz her işi bitireceğiz bu yaramazlar hala gelmeyecek sonra oturup baya bekleyecekmisiz gibi hissediyorum ya hayırlısı bakalım
Ağzından bal damlıyor keşke öyle olsaaaa dün akşam gene nolur doğmasın diye dua ettim en ufak bi işte hop ağrılanıyorum bıktım bu korkuyla yaşamaktan. İnşallah bi süre yollarını gözletirler bize hadi artık doğsun dediğimiz günleri de görelim inşallah

Ayy sabah sabah beni güldürdün canimbende geliyorum gidiyorum esimin kafasinin etini yiyor ama adam banamisin demiyor dursun yaparizla son aylara geldik canim
Benim besigim bez olanlar varya küçük ondan aldim canim her yere sığıyor Allahtan

70*130 ölçüde bunu aldık canım anne yanı olabiliyor diye emzirme dönemi bitene kadar bizim odamızda yatar bitince odasına koyarız dedik ama bi tık ufağını alsaymışız iyimiş
Aa bunu kardeşim de aldi bebegine. Epey büyük, hatta baya büyükmüş diye,anne yanına daha küçüğünü aldı

Ayy benim esimde sizinkiler gibi kızlar resmen beynini yiyorum erken doğum olabilir bak ben çok yoruluyorum gel hastane çantasını hazırlayalım vs adam rahat bana diyorki acil bişi olursa hangi kıyafeti alayım bebeğe onu söyle hastane çantasını iki zıbından ibaret zannediyor

Bende hipp mama aldım e bebekten inşallah gerek kalmazz

Bizim besigimize çok benziyorbiz de kapıdan sığar diye almıştık ama sigmamisti

İyi yapmışsın canım portatif olması çok mantıklı heryere götür getir mis gibi

Aa bunu kardeşim de aldi bebegine. Epey büyük, hatta baya büyükmüş diye,anne yanına daha küçüğünü aldı
Ben yer sıkıntım olmadığı için bilerek büyük almıştım 3 yaşına kadar kullansın sonra arabalı bazalar vs ne isterse ona geçiririz tekrar tekrar uğraşmayalım diye ama 60*120 alsaymışım daha iyi olurmuş kapılardan geçirmek adına

Selam kızlar. Kontrole gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Bende büyük temizliğe başlamayı düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünmeyle kalıyor
Valla benim heryerim ağrıyor nasıl başlayacaksınız ağrınız yok mu belim kopuyor benim resmen söküp atılacak bişey olsa da söküp atsam belimi diyorum

Bu bel ağrısı bende de var acaba enfeksiyon kaynaklı olabilir mi
En son 3-4 hafta kadar önce idrar vermiştim bu kontrolümde tekrar idrar isteyeyim bakalım enfeksiyonsa ihmale gelmez ama benim sürekli ağrıyor enfeksiyon olsa o zaman da çıkardı heralde

Mama ihtiyacı olduğunda hastaneden veriyorlar canım. Umarım ihtiyaç olmaz bende biberon almadım bi onu alacağım. Emzik zaten kullanmayı düşünmüyorum kızımda kullandım emziğe alıştı beni emmedi. Ve zamanla bela olmaya başladı emzik.. mikrop kaptı hatta bi defasında 10 gün hastanede yattı bağırsakları parazit dolmuş dedimdoktor emziği aldı çöpe attı. O yüzden emziğin e sini bile duymaya tahammülüm yok hiç

Kızlar dün kontrole gittim. Aşırı enfeksiyondan bebek küvöze girer dedi. Haftasına göre bir hafta önde bütün gelişimi. Bana enfeksiyonu yenebileceğim önerisi olan var mı?
Merhaba geçmiş olsun. İki üç hafta önce çoğumuz da vardı enfeksiyon. Burda beyaz dut kürü tavsiye edilmisti. Bı netten bakın bakalım iyi geliyor zararsiz
dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…