Bizimkinin yatağı ablasının odasında mahsur kaldıkurulumunu geniş geniş orada yapalım dedik kimsenin aklına gelmedi kapıdan geçmeyecek olması. Yaptık bitti cibinliğini bile astım eee bi baktık kapıdan sığmıyor kızım da kaldırın şunu odamdan diye ağlıyor kaç gündür kapıyı sökeceğiz ki beşik oradan çıksın Dünyanın en gamsız adamı ile de evli olduğum için Allah bilir ne zaman çıkarır o kapıyı da beşiği odamıza alır
70*130 ölçüde bunu aldık canım anne yanı olabiliyor diye emzirme dönemi bitene kadar bizim odamızda yatar bitince odasına koyarız dedik ama bi tık ufağını alsaymışız iyimişnasıl beşik aldın?
Güle güle kullansın kuzucuğun.
Ağzından bal damlıyor keşke öyle olsaaaaBi taraftanda biz her işi bitireceğiz bu yaramazlar hala gelmeyecek sonra oturup baya bekleyecekmisiz gibi hissediyorum ya hayırlısı bakalım
Ayy sabah sabah beni güldürdün canimBizimkinin yatağı ablasının odasında mahsur kaldıkurulumunu geniş geniş orada yapalım dedik kimsenin aklına gelmedi kapıdan geçmeyecek olması. Yaptık bitti cibinliğini bile astım eee bi baktık kapıdan sığmıyor kızım da kaldırın şunu odamdan diye ağlıyor kaç gündür kapıyı sökeceğiz ki beşik oradan çıksın Dünyanın en gamsız adamı ile de evli olduğum için Allah bilir ne zaman çıkarır o kapıyı da beşiği odamıza alır
Aa bunu kardeşim de aldi bebegine. Epey büyük, hatta baya büyükmüş diye,anne yanına daha küçüğünü aldı70*130 ölçüde bunu aldık canım anne yanı olabiliyor diye emzirme dönemi bitene kadar bizim odamızda yatar bitince odasına koyarız dedik ama bi tık ufağını alsaymışız iyimiş
Ayy sabah sabah beni güldürdün canimbende geliyorum gidiyorum esimin kafasinin etini yiyor ama adam banamisin demiyor dursun yaparizla son aylara geldik canim
Benim besigim bez olanlar varya küçük ondan aldim canim her yere sığıyor Allahtan
Su an bu mesajı nst den yaziyorumgüzel haberler canım.kaçta randevun
Bende hipp mama aldım e bebekten inşallah gerek kalmazzAynen canım. Ben de öyle yaptım 6 lı küçük hurçlar aldım. Koroplastında fermuarlı poşetlerne ağız mendilini pedleri biberonları falan koydum. Mama da alıp koydum ben ne olur ne olmaz diye. Baştan bitirmek lazım
Bizim besigimize çok benziyor70*130 ölçüde bunu aldık canım anne yanı olabiliyor diye emzirme dönemi bitene kadar bizim odamızda yatar bitince odasına koyarız dedik ama bi tık ufağını alsaymışız iyimiş
İyi yapmışsın canım portatif olması çok mantıklı heryere götür getir mis gibiAyy sabah sabah beni güldürdün canimbende geliyorum gidiyorum esimin kafasinin etini yiyor ama adam banamisin demiyor dursun yaparizla son aylara geldik canim
Benim besigim bez olanlar varya küçük ondan aldim canim her yere sığıyor Allahtan
Ben yer sıkıntım olmadığı için bilerek büyük almıştım 3 yaşına kadar kullansın sonra arabalı bazalar vs ne isterse ona geçiririz tekrar tekrar uğraşmayalım diye ama 60*120 alsaymışım daha iyi olurmuş kapılardan geçirmek adınaAa bunu kardeşim de aldi bebegine. Epey büyük, hatta baya büyükmüş diye,anne yanına daha küçüğünü aldı
Valla benim heryerim ağrıyor nasıl başlayacaksınız ağrınız yok muSelam kızlar. Kontrole gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Bende büyük temizliğe başlamayı düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünmeyle kalıyor
Bu bel ağrısı bende de var acaba enfeksiyon kaynaklı olabilir miValla benim heryerim ağrıyor nasıl başlayacaksınız ağrınız yok mubelim kopuyor benim resmen söküp atılacak bişey olsa da söküp atsam belimi diyorum
Bence agirlastiklari için benim belim şuan resmen s şeklinde duruyor göbeğimden öne doğru bukuldu iyiceBu bel ağrısı bende de var acaba enfeksiyon kaynaklı olabilir mi
Doğrudur.Bence agirlastiklari için benim belim şuan resmen s şeklinde duruyor göbeğimden öne doğru bukuldu iyice
En son 3-4 hafta kadar önce idrar vermiştim bu kontrolümde tekrar idrar isteyeyim bakalım enfeksiyonsa ihmale gelmez ama benim sürekli ağrıyor enfeksiyon olsa o zaman da çıkardı heraldeBu bel ağrısı bende de var acaba enfeksiyon kaynaklı olabilir mi
Mama ihtiyacı olduğunda hastaneden veriyorlar canım. Umarım ihtiyaç olmaz bende biberon almadım bi onu alacağım. Emzik zaten kullanmayı düşünmüyorum kızımda kullandım emziğe alıştı beni emmedi. Ve zamanla bela olmaya başladı emzik.. mikrop kaptı hatta bi defasında 10 gün hastanede yattı bağırsakları parazit dolmuş dedimdoktor emziği aldı çöpe attı. O yüzden emziğin e sini bile duymaya tahammülüm yok hiçAynen canım. Ben de öyle yaptım 6 lı küçük hurçlar aldım. Koroplastında fermuarlı poşetlerne ağız mendilini pedleri biberonları falan koydum. Mama da alıp koydum ben ne olur ne olmaz diye. Baştan bitirmek lazım
Merhaba geçmiş olsun. İki üç hafta önce çoğumuz da vardı enfeksiyon. Burda beyaz dut kürü tavsiye edilmisti. Bı netten bakın bakalım iyi geliyor zararsizKızlar dün kontrole gittim. Aşırı enfeksiyondan bebek küvöze girer dedi. Haftasına göre bir hafta önde bütün gelişimi. Bana enfeksiyonu yenebileceğim önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?