Benim ilk günden beri böyle ve başladığımda doktorum bebeğin erken doğacağını söylemişti. Ve maalesef öyle olacak gibi görünüyor ama gününde doğsa bile enfeksiyondan dolayı küvöze girecekMerhaba geçmiş olsun. İki üç hafta önce çoğumuz da vardı enfeksiyon. Burda beyaz dut kürü tavsiye edilmisti. Bı netten bakın bakalım iyi geliyor zararsiz
dediler.
Her Gebede ufak tefekte olsa enfeksiyonu olur demisti benim doktorum. Benim de 12 13 hafatlarda bakteri lökosit vs çöktü şase toz vermişti. Geçen haftalarda yine bakteri çıktı bir şey vermedi bakteri önemli değil diye. Sanırım normal doğumda enfeksiyon kapiyormus bebek. Kuvozde de antibiyotik tedavisi görüyorlar 10 gün eğer enfeksiyon kaparlarsa. Yenice görüncemin kızına da oldu.34 35 haftalık civarı doğup (ciğerleri gelişmiş ama enfeksiyon kaptı doğumda) 10 gün kalıp sağlıklı bir şekilde cikti endişe etmeyin. Geçmiş olsunBenim ilk günden beri böyle ve başladığımda doktorum bebeğin erken doğacağını söylemişti. Ve maalesef öyle olacak gibi görünüyor ama gününde doğsa bile enfeksiyondan dolayı küvöze girecek
Teşekkür ederim. Benim sezeryan olacak kesin ama bu haliyle enfeksiyon rahmi delmişHer Gebede ufak tefekte olsa enfeksiyonu olur demisti benim doktorum. Benim de 12 13 hafatlarda bakteri lökosit vs çöktü şase toz vermişti. Geçen haftalarda yine bakteri çıktı bir şey vermedi bakteri önemli değil diye. Sanırım normal doğumda enfeksiyon kapiyormus bebek. Kuvozde de antibiyotik tedavisi görüyorlar 10 gün eğer enfeksiyon kaparlarsa. Yenice görüncemin kızına da oldu.34 35 haftalık civarı doğup (ciğerleri gelişmiş ama enfeksiyon kaptı doğumda) 10 gün kalıp sağlıklı bir şekilde cikti endişe etmeyin. Geçmiş olsun
Cnm brnim bundan 3 hafta önce cok fazlaydi.Kızlar dün kontrole gittim. Aşırı enfeksiyondan bebek küvöze girer dedi. Haftasına göre bir hafta önde bütün gelişimi. Bana enfeksiyonu yenebileceğim önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun sana da. Benim vajinal enfeksiyon maalesef. Sadece idrar değil. Hatta Bi ara yazmıştım su gelişi diye meğer hepsi enfeksiyonmuş. Ama önerini denicem. Teşekkür ederimCnm brnim bundan 3 hafta önce cok fazlaydi.
3 gün boyunca sabah , aksam 1 kaşık bEyaz dut yarim bardak su ile kaynatttim içtim , hemen gecti.
Çamaşırlarımi 90 da yikayip , utuledim.
Günlük ped kullaniyorsan kullanma bazen oda alerji yapiyor enfeksiyona neden olur. Ve tabiki bol bol su .
Carsamba idrar verdim temiz çıktı benim icin mucize idi.
Nasil enfeksiyon rahmi delmiş ki idrar yolu enfeksiyonu muTeşekkür ederim. Benim sezeryan olacak kesin ama bu haliyle enfeksiyon rahmi delmiş
Canım bende yapacagim da mide bulantısından cesaret edemedim bu türlü tadı nasıl birde ac karnina mi içmemiz lazım illakiCnm brnim bundan 3 hafta önce cok fazlaydi.
3 gün boyunca sabah , aksam 1 kaşık bEyaz dut yarim bardak su ile kaynatttim içtim , hemen gecti.
Çamaşırlarımi 90 da yikayip , utuledim.
Günlük ped kullaniyorsan kullanma bazen oda alerji yapiyor enfeksiyona neden olur. Ve tabiki bol bol su .
Carsamba idrar verdim temiz çıktı benim icin mucize idi.
Vajinal enfeksiyon canımNasil enfeksiyon rahmi delmiş ki idrar yolu enfeksiyonu mu
Hatta kanamam oldu dedim bakayım nişan mı dedi. Alttan muayenede rahim tahriş olmuş dediNasil enfeksiyon rahmi delmiş ki idrar yolu enfeksiyonu mu
Allaha şükür beni zorlayacak bir ağrım yok. Sadece ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor. Ama uyku isteğini bastıramıyorum,özellikle yemeklerden sonra üzerime bir ağırlık çöküyor çok halsiz kalıyorum.Valla benim heryerim ağrıyor nasıl başlayacaksınız ağrınız yok mubelim kopuyor benim resmen söküp atılacak bişey olsa da söküp atsam belimi diyorum
Geçmiş olsun size de öncelikle , benimde şeker 50 mg yükleme testim de 162 çıktı , doktor hemen diyet dedi dün diyetisyene gittim liste yaptı onu uygulamaya başladım , daha sonra ne zaman bakılmalıyım yada o takip için bende devlet hastanesinde endokrine mi çıkayım acaba , özel hastanedeki kadın doğum doktorum bişey demedi kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim korktumda internette olumsuz bi çok şey yazıyor kendimce hemen diyetisyene koştum . Sizce ne yapmalıyım?Şeker yükleme testinde 50 mg lık yükleme 1 saat sonrası 200 küsur çıktı. Doktorum çok kızdı. Endokrinolojiye gönderdi. Devlet hastanesinde randevusuzda gidebilirsin hamilesin önceliklisin. Bana şeker ölçüm takip kitapçığı verdi. Oda diyetisyene gönderdi. Diyet yapıyorum. Şekerim normale döndü. Şeker ölçümünü accu Check marka cihazla yapıyorum. Diğerleri çok yüksek çıkarıyor. Arda en az 20 birim fark oluyor aklında bulunsun.
Anladım canım. İnsallah ihtiyac olmaz. Emziği hemen vermicem ben de 1 aydan sonra öneriyorlar. O da sadece gece vermeyi düşünüyorumMama ihtiyacı olduğunda hastaneden veriyorlar canım. Umarım ihtiyaç olmaz bende biberon almadım bi onu alacağım. Emzik zaten kullanmayı düşünmüyorum kızımda kullandım emziğe alıştı beni emmedi. Ve zamanla bela olmaya başladı emzik.. mikrop kaptı hatta bi defasında 10 gün hastanede yattı bağırsakları parazit dolmuş dedimdoktor emziği aldı çöpe attı. O yüzden emziğin e sini bile duymaya tahammülüm yok hiç
Ben de hipp ile golden goat arasında kaldım. Golden goat aldım koydum. Gaz sorunu kabızlık yasamıyormus çoğu bebek insallah gerek kalmaz.Bende hipp mama aldım e bebekten inşallah gerek kalmazz
Selam canım , nst ye herşey yolunda ise ultrason da doktor görüyor gerekli görmeyebiliyormuş anneninde şikayeti yoksa sanırım ondan geçen hafta da ben devlet hastanesine gittim benide Sokmadı nst ye doktor. Birde bana ozaman bebeğin başı yukarıda dedi , nasıl olması gerekiyordu dedim , %90 ı baş aşağı pozisyondadır dedi ama daha dönebilir dedi, bende biraz panik oldum , sizinde sanırım geçtiğimiz haftalarda bebek popo geliş duruyormuş , kaç hafta sonra düzelmiş oldu ? Herhangi bir egzersiz yaptınız Mı dönmesi için ? Daha döner mi peki 33. Haftanın içindeyiz şuandaKızlar selamlar inşallah herkes iyidir
Bugün kontrolümüz vardı 31+6 yım şuan Bebek kafa üstü dönmüş, nst ye sokmadı beni ve 3 hafta sonra çağırdı. Neden sokmadı acaba aklıma takılıyo herkes girdi sanırım 32 lerde olanlar
Gecmis olsun canım dogumdan sonra mutlaka hatırlat bu durumu doktoruna tedavisine baksın enfeksiyon geçmezse ateş vs yapıyor ben ilk doğumda baya ağır yaşadım bu durumu dediğin gibi bebegimde kuvozde kaldı enfeksiyon yüzünden ama şöyle demişti o zaman cocuk doktoru eğer emebilseydi bu enfeksiyonu atardı normalde her bebekte az miktarda olur bu enfeksiyon doğumda ama emerek anne sütüyle beslenerek vücuttan atarmış benim sütüm çok geç geldi mamayada çok geç başlayınca enfeksiyon bi anda yükselmiş geç dediğim 2. Gün bu aradaHatta kanamam oldu dedim bakayım nişan mı dedi. Alttan muayenede rahim tahriş olmuş dedi
Geçmiş olsun sana da. Benim ateşim nazım ve tansiyonum yükseliyor zaten. Umarım sonu olur artık. Ama karın ve bel ağrısı berbatGecmis olsun canım dogumdan sonra mutlaka hatırlat bu durumu doktoruna tedavisine baksın enfeksiyon geçmezse ateş vs yapıyor ben ilk doğumda baya ağır yaşadım bu durumu dediğin gibi bebegimde kuvozde kaldı enfeksiyon yüzünden ama şöyle demişti o zaman cocuk doktoru eğer emebilseydi bu enfeksiyonu atardı normalde her bebekte az miktarda olur bu enfeksiyon doğumda ama emerek anne sütüyle beslenerek vücuttan atarmış benim sütüm çok geç geldi mamayada çok geç başlayınca enfeksiyon bi anda yükselmiş geç dediğim 2. Gün bu arada
Ay çok heyecanlı sezeryan bile olsa erken alacak o zaman muhtemelen canım 39 lari bulmayacak galiba senin ama normal doğumda olsa çok uygun gibi kendi sancinla başlaması açısından yani ama doktorunu dinle müsait değilse durumun zorlanma inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur kolaycaÇok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?