2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım hayırlı uğurlu olsun bebiş gelene kadar sende kendini toparlamaya bak rabbim size birlikte uzun sağlıklı bol kahkahalı seneler nasip etsin. İnşallah bir an önce kavuşursunuz

Pazar sabahi 6:30da uyanan var mıdır acaba benim gibi mide yanması yüzünden uyandım. Tam yatmadan muzlu süt blenderdan geçirip uyumuşum mahvoldum valla bı daha yatmadan bir şey yemicemmmm
Sabaha kadar hic uyumadim canim. Yine atesli bol öksürüklü bogaz agrili bir gece. İyileseli 2 hafta olmustu daha ne ara hasta oldum boyle anlamiyorum. Dayanamadim bitane parol ictim şimdi.

Allah analı babalı büyütsün cnm inşallah bian önce yanına gelir bebeğin

Bende kisa kollularla geziyorum Habire camlardayim bu soğukta, heralde baskı yapıyor artık yukarılara

Sabaha kadar hic uyumadim canim. Yine atesli bol öksürüklü bogaz agrili bir gece. İyileseli 2 hafta olmustu daha ne ara hasta oldum boyle anlamiyorum. Dayanamadim bitane parol ictim şimdi.
Cok geçmiş olsun cnm

Pazar sabahi 6:30da uyanan var mıdır acaba benim gibi mide yanması yüzünden uyandım. Tam yatmadan muzlu süt blenderdan geçirip uyumuşum mahvoldum valla bı daha yatmadan bir şey yemicemmmm
Ben sayamıyorum artık sabaha kadar kac kez uyanıyorum uyu uyan uyu uyan.. Miğde yanması için de çözüm bulamadim bende bide şu sıra miğde bulantısı yaşıyorum

Hayırlı olsun, anneli babalı büyüsün inşallah.
Kilosu güzel,cok yakında kollarinizda olur merak etmeyin

Buraya cok yazmayıp doğuran var mi acaba baska?

Amin inşallah canım sağlıklı sıhhatli gelsinler

Sağlıklı bi şekilde alalım inşallah kucağımıza canım ya kötü düşününce kötüyü çağırıyoruz sanki kötü düşünmeyelim hiç

Canim öncelikle sakin ol bebisin ins bir iki gune cikacak kollarinda olacak doktorunda iyi demiş hersey guzel olsun ins bebisine kavus biran once. Hayırlı olsun Allah saglikla mutlu bir ömür versin size bebisinle beraber ins

Valla bende bağsur da patladı 3 parça meme dışarı da sabah aç karna kayısı incir bol su kabızlığım geçti ama bağsur oturtmuyor krem aldım onlarla idare ediyorum rabbim yardımcımız olsun
Ben daha iyiyim çok şükür ama hala problem devam ediyor. Magvital bende ishal yapmıştı o yüzden magvital kullanmaya başladım tekrar

İnşallah bian önce kavuşursun bebişine canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah

Merhaba arkadaşlar
ben 31+3 oldum bebeğim hep sağda durmak istiyor. Dolayısıyla midede çok şişkinlik yanma gaz hissediyorum. Doktorum zaten dün söylemişti doğum pozisyonunu alması için bı sağa bı sola yat ve secde yap demişti. Onları yaptım bugün. Sizin bebekleriniz ne zaman döndü ? Yersiz mi endiseleniyorum daha erken mi ?

Hayırlı olsun bebeğin insllah saglikla kucağına aldığın haberinide yazarsin cnm dualarim sizinle

Bence erken daha benim bebegim sürekli yer degistiriyor doğuma kadarda daha çok döner

Ah canım evet . Aminnn insallah sağlklı doğsunlarda. Napalımm dayanıcaz Sağlıkla alalım su bebeleri kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…