Benm de 34+3 şuan. Her an gelebilir veya 2 haftada dayanabilir dedi doktorum. Full yatıyorum. 2.300 civarı kilosu. Bebeğiniz nasıl şimdi ciğer geliştirici iğne olmusmuydunuz?Merhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Cnm öncelikle geçmiş olsun, inaniyorum bebiş kuvezde güçlenerek gelicek kucağınaMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Gözünaydın cnm.maaşallah kilosu filan iyi.sağsalim evinize çıkarsınız inşlhMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Bu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysakNoldu böyle şubat anneleribebeler aceleci çıktı hep. Sağlıkla doğsunlar da mühim değil, biz anneler güçlüyüz, sütümüzle büyütürüz yavrularımızı az kaldı canım sabret, 2 hafta daha sık dişini hiç kalkma. En hayırlı zamanda gelsin yavrucun kucağına
Şuanda devamlı yer değiştiriyorlar yakında döner merak etmeyin.Merhaba arkadaşlar
ben 31+3 oldum bebeğim hep sağda durmak istiyor. Dolayısıyla midede çok şişkinlik yanma gaz hissediyorum. Doktorum zaten dün söylemişti doğum pozisyonunu alması için bı sağa bı sola yat ve secde yap demişti. Onları yaptım bugün. Sizin bebekleriniz ne zaman döndü ? Yersiz mi endiseleniyorum daha erken mi ?
Bence gayet iyi gidiyoruz, henüz aktif olup doğuran yok maşallah ❣Bu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysakpatır patır dökülüyoruz resmen güya Şubat annesi olacaktık
Gelmiş geçmiş olsun , bebişinize sağ Salim kavuşmuşsunuz inşallah oda küvezde hemen toparlar hayırlısyla en yakın zamanda sağlıkla ferahla kavuşursunuz , güle güle büyütün bebişinizi Allah Analı babalı uzun ömürler versin , sizde kendinize çok iyi bakın pozitif olun süt veriminizin artması için göğsünüze sürekli masajlar yapın ılık suyla falan , pompayla çektirmeye başlayın ki yavaştan harekete geçsin , güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Katılıyorum cok şükür iyi gidiyoruz.Bence gayet iyi gidiyoruz, henüz aktif olup doğuran yok maşallah ❣
32. Haftada çatır çatır döndü. Noluyor diye ağlayarak uyandım o kdar canım yandı ki. Artık büyüdükleri için dönmeleri anne tarafından bariz şekilde hissediliyor. Secde konusunda doğru demiş birde gırgır .. bir arkadaşa daha söylemiştim ben banyoları şarjlı minik el süpürgesi ile çektiriyorum ona gırgır muamelesi yapıp o pozisyonda çektirmiştim bi süre. Sonuç döndüMerhaba arkadaşlar
ben 31+3 oldum bebeğim hep sağda durmak istiyor. Dolayısıyla midede çok şişkinlik yanma gaz hissediyorum. Doktorum zaten dün söylemişti doğum pozisyonunu alması için bı sağa bı sola yat ve secde yap demişti. Onları yaptım bugün. Sizin bebekleriniz ne zaman döndü ? Yersiz mi endiseleniyorum daha erken mi ?
Maşallah cnm bende çarşamba günlerini seviyorum haftamiz büyüyor diye❤33. Haftaya girdikpazarları çok seviyorum haftamız büyüyor
Henüz yok çok şükür umarım da olmaz ama doktordan gelen erken doğum tehditim var diyor yaBence gayet iyi gidiyoruz, henüz aktif olup doğuran yok maşallah ❣
Evet ,şubatın 15 ine kadar doğum gorunenlerin çoğu ocakta doğum yapacak zaten buda gayet normal. Aman maşallahKatılıyorum cok şükür iyi gidiyoruz.
Temmuz annelerinde ikende çoğunluk haziranda doğum yapmıştı genelde oyle oluyor.
Bu haftalarda normal ama artık,az dişimizi sıkıp ocağın 15 ini görelim en azından. Ha gayret şubat anneleri ,kendinize gelin biz şubat analariyizHenüz yok çok şükür umarım da olmaz ama doktordan gelen erken doğum tehditim var diyor yaHayırlısı artık sağlıcakla gelsinlerde yeter ki
Hep korkutuyorlar ama bizi, erken doğum riski olan arkadaşlar var, cok şukur doğmadılar ama..Bence gayet iyi gidiyoruz, henüz aktif olup doğuran yok maşallah ❣
Artık bol bol yatıp dinlemekten ve ilaçları düzenli kullanmaktan başka elimizden gelen bisey yok. Rabbim hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.Hep korkutuyorlar ama bizi, erken doğum riski olan arkadaşlar var, cok şukur doğmadılar ama..
Öyle cnm haklısın, bugün bizde annemle çantamızi hazirlicaz, gözümde büyüyor is şimdiden, bi kac gündür sanki extra ağırlaştım gibi hissediyorum yaArtık bol bol yatıp dinlemekten ve ilaçları düzenli kullanmaktan başka elimizden gelen bisey yok. Rabbim hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.
Merhaba , benimde aynı şekilde geçen hafta devlet hastanesine gittim oradaki doktor sağ tarafta kafası dedi yukarıda , zaten direk midemin üzerinde öyle bir yanıyor midem anlatamam, gece yarısı yanma ile yada bulantı ile uyanıyorum alev atıyor boğazım resmen , Bebeklerin %90 ı dönmüş yani baş aşağı pozisyon almış olması gerekirmiş bu haftalarda , %10 kısımda 35-36. Haftaya kadar dönerlermiş , sadece %3-4 lük kısım popo geliş olurmuş umarım herşey yolunda gider , salı tekrar kontrolüm var bakalım dönmüşmü ne yapmış .Merhaba arkadaşlar
Günaydın evet öyle gidiyoruz bi hışımla, çoğumuzda bi sıkıntı var hemen hemen , inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla zamanında kavuşalım tek de sonra bebişleri emzirirken yaZarız neler yaşamışız diye inşallahGünaydın kizlar sanirim forumdaki en stresli grup olmaya adayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?