2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benm de 34+3 şuan. Her an gelebilir veya 2 haftada dayanabilir dedi doktorum. Full yatıyorum. 2.300 civarı kilosu. Bebeğiniz nasıl şimdi ciğer geliştirici iğne olmusmuydunuz?

Cnm öncelikle geçmiş olsun, inaniyorum bebiş kuvezde güçlenerek gelicek kucağına

Gözünaydın cnm.maaşallah kilosu filan iyi.sağsalim evinize çıkarsınız inşlh

Bu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysak patır patır dökülüyoruz resmen güya Şubat annesi olacaktık

Şuanda devamlı yer değiştiriyorlar yakında döner merak etmeyin.

Gelmiş geçmiş olsun , bebişinize sağ Salim kavuşmuşsunuz inşallah oda küvezde hemen toparlar hayırlısyla en yakın zamanda sağlıkla ferahla kavuşursunuz , güle güle büyütün bebişinizi Allah Analı babalı uzun ömürler versin , sizde kendinize çok iyi bakın pozitif olun süt veriminizin artması için göğsünüze sürekli masajlar yapın ılık suyla falan , pompayla çektirmeye başlayın ki yavaştan harekete geçsin , güzel haberlerinizi bekliyoruz

32. Haftada çatır çatır döndü. Noluyor diye ağlayarak uyandım o kdar canım yandı ki. Artık büyüdükleri için dönmeleri anne tarafından bariz şekilde hissediliyor. Secde konusunda doğru demiş birde gırgır .. bir arkadaşa daha söylemiştim ben banyoları şarjlı minik el süpürgesi ile çektiriyorum ona gırgır muamelesi yapıp o pozisyonda çektirmiştim bi süre. Sonuç döndü umarım sizinde döner kafanıza takmayın

Henüz yok çok şükür umarım da olmaz ama doktordan gelen erken doğum tehditim var diyor ya Hayırlısı artık sağlıcakla gelsinlerde yeter ki
Bu haftalarda normal ama artık,az dişimizi sıkıp ocağın 15 ini görelim en azından. Ha gayret şubat anneleri ,kendinize gelin biz şubat analariyiz

Hep korkutuyorlar ama bizi, erken doğum riski olan arkadaşlar var, cok şukur doğmadılar ama..
Artık bol bol yatıp dinlemekten ve ilaçları düzenli kullanmaktan başka elimizden gelen bisey yok. Rabbim hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.

Artık bol bol yatıp dinlemekten ve ilaçları düzenli kullanmaktan başka elimizden gelen bisey yok. Rabbim hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin.
Öyle cnm haklısın, bugün bizde annemle çantamızi hazirlicaz, gözümde büyüyor is şimdiden, bi kac gündür sanki extra ağırlaştım gibi hissediyorum ya

Merhaba , benimde aynı şekilde geçen hafta devlet hastanesine gittim oradaki doktor sağ tarafta kafası dedi yukarıda , zaten direk midemin üzerinde öyle bir yanıyor midem anlatamam, gece yarısı yanma ile yada bulantı ile uyanıyorum alev atıyor boğazım resmen , Bebeklerin %90 ı dönmüş yani baş aşağı pozisyon almış olması gerekirmiş bu haftalarda , %10 kısımda 35-36. Haftaya kadar dönerlermiş , sadece %3-4 lük kısım popo geliş olurmuş umarım herşey yolunda gider , salı tekrar kontrolüm var bakalım dönmüşmü ne yapmış .

Günaydın kizlar sanirim forumdaki en stresli grup olmaya adayız
Günaydın evet öyle gidiyoruz bi hışımla, çoğumuzda bi sıkıntı var hemen hemen , inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla zamanında kavuşalım tek de sonra bebişleri emzirirken yaZarız neler yaşamışız diye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…