2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu haftalarda normal ama artık,az dişimizi sıkıp ocağın 15 ini görelim en azından. Ha gayret şubat anneleri ,kendinize gelin biz şubat analariyiz
Hakkaten dediğin gibi 15 Ocak’ı görsek hepimiz derin bir oh çekicem, gerisi kolay inşallah... çok şükür hepimiz en tehlikeli erken doğum evrelerini atlattık zaten, ama yine de şöyle 35.5 ya da 36’yı tamamlasak şahane olur... :)

Benm de 34+3 şuan. Her an gelebilir veya 2 haftada dayanabilir dedi doktorum. Full yatıyorum. 2.300 civarı kilosu. Bebeğiniz nasıl şimdi ciğer geliştirici iğne olmusmuydunuz?
İnşallah hayırlısyla zamanında en güzel şekilde gelir annesi , hazırlıklarınız tamam mı peki ?

Pazar sabahi 6:30da uyanan var mıdır acaba benim gibi mide yanması yüzünden uyandım. Tam yatmadan muzlu süt blenderdan geçirip uyumuşum mahvoldum valla bı daha yatmadan bir şey yemicemmmm
Beeen ama 5 te uyandım ben 7 ye kadar da döndüm durdum sonra tekrar uyudum ama uyuyunca kadar canım çıkıyor bu çocuk eğer böyle uyku düzeninde olacaksa vay halime gecede 1 de uyuyor

Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah, analı babalı büyütsün

Benim ilki de senin haftalarında dönmüştü diye hatırlıyorum canim baya geç dönmüş kanalda geç girmisti doğumdan bi kac saat önce girmisti kanala bu 2 aydır hep aynı pozisyonda dönmüş vaziyette ekstra bisey yapmadım ama hareketlerin etkisi oluyordur devam et doktorun izin veriyorsa

Aynen cnm,en azından küvez sorunu olmaz rahat ederiz.
haklısın canım Ocak anaları değiliz şubatız biz
İveett

Anneler hastane çantam tam hazir diyorum eksik aklima geliyor iyi mi :)simdide atlet koymayı unuttuğum aklima geldi. Bebegin elyaf kundağı, kalin pelus battaniyesi , havlu , carsaf bunlari vakumlu posete koydum vakumladim baya az yer kapladı tavsiye ederim.

Bebek için mi çarşaf alıyorsun cnm.
Ben müslin örtü örterim diye düşündüm

İnşallah hayırlısyla zamanında en güzel şekilde gelir annesi , hazırlıklarınız tamam mı peki ?
İnsallah amin hepimizin Hazırlığımız tam doğum çantamız hali hazırda bekliyor . Ben 30 da baslamıstım hazırlk yapmaya sanırım içime doğdu :))

İnsallah amin hepimizin Hazırlığımız tam doğum çantamız hali hazırda bekliyor . Ben 30 da baslamıstım hazırlk yapmaya sanırım içime doğdu :))
Ah nasıl pişmanım haftalardır bekledim diye, annem ütü yapıyor, kıyafetleri durmek bile ne zor geldi ya, daha yerleştircez

Ah nasıl pişmanım haftalardır bekledim diye, annem ütü yapıyor, kıyafetleri durmek bile ne zor geldi ya, daha yerleştircez
Ah canım yaa annem de çok kızmıstı bana neden tek yaptın vs diye. İyikide yapmısım yavas yavas. Şuan varya inanki wc de afedersin eğilemiyorum. Kaburgalarıma kadar dayanmış bebeğin ayakları. Sopa yutmus gibiyim . 30. Haftamda bile isyan etmiştim çamaşırları yıkayıp ütülerken asarken. O zaman bile ağırlasmıstım yaa . Yerleştirmesi kolay kısmı az kalmıs

Bu haftalarda normal ama artık,az dişimizi sıkıp ocağın 15 ini görelim en azından. Ha gayret şubat anneleri ,kendinize gelin biz şubat analariyiz

Evet yaa daha ocak anaları doğurmadı bize noluyosa diyorum 15 ocağa kadar dayanmamız lazım bebekle konusuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…