2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim su sıra nefes darlığım cok zorluyor ya nefes nefese kalıyorum hemen bide bende panik atak var hafiften oda ekleniyor üstüne nefes alamayinca öyle cnm inşallah bi kac saate bitiririrz

Bebek için mi çarşaf alıyorsun cnm.
Ben müslin örtü örterim diye düşündüm
Bebek icin aldim bebegi koyduklari yatak varya oraya alt açmayı aldim onun altına ser dedim eşime üstüne elyaf kundagini koy bebisi öyle koyun icine dedim bakalim aklina gelicek mi o an. Muslin de aldim ayrica.

Ah nasıl pişmanım haftalardır bekledim diye, annem ütü yapıyor, kıyafetleri durmek bile ne zor geldi ya, daha yerleştircez
Erken halletmek çok ii oluyor ben 30 da bitirdim canta işini. Şimdi agirlastim iyice iyiki de sona bırakmalısın.
Evet yaa daha ocak anaları doğurmadı bize noluyosa diyorum 15 ocağa kadar dayanmamız lazım bebekle konusuyorum resmen
Evet azcık daha sıkalım dişimizi

Benim su sıra nefes darlığım cok zorluyor ya nefes nefese kalıyorum hemen bide bende panik atak var hafiften oda ekleniyor üstüne nefes alamayinca öyle cnm inşallah bi kac saate bitiririrz
Kan basıncı ve hacmi arttığı için oluyormus canım panikatakta varsa tabii tetikler. Bide sıkış tıkış şuan organlarımız Bol oksijen al cama çıkıp. Nefes egzersizi de işe yarıyor

Bu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysak patır patır dökülüyoruz resmen güya Şubat annesi olacaktık
Bende aşağıda çok baskılı hissediyorum oğlum tam tersiydi bazen bu yolu şaşırdı ağzımdan çıkacak derdim yukarı basardı büyük ihtimalle bende şubata kalmam diyorum bazen kendime

Beeen ama 5 te uyandım ben 7 ye kadar da döndüm durdum sonra tekrar uyudum ama uyuyunca kadar canım çıkıyor bu çocuk eğer böyle uyku düzeninde olacaksa vay halime gecede 1 de uyuyor
Bende de aynı durum uyanıyorum azıcık kıpırdayayım hemen uyanıyor fıkır fıkır kesin çok hareketli olacak

Beeen ama 5 te uyandım ben 7 ye kadar da döndüm durdum sonra tekrar uyudum ama uyuyunca kadar canım çıkıyor bu çocuk eğer böyle uyku düzeninde olacaksa vay halime gecede 1 de uyuyor
Benim bebiş çok uyanık. Eskiden gündüz de uyurdu. Artık ben uyanık kaldığım her an uyanık. Benimle uyuyup benmle uyanıyor. Gece 3 te de yatsam uyanık yaa. Valla çekeceğimiz var heralde

Evet yaa daha ocak anaları doğurmadı bize noluyosa diyorum 15 ocağa kadar dayanmamız lazım bebekle konusuyorum resmen
Konuş ama gerçekten anlıyorlar bence baştan beri koca adam yerine koyup yaptığım yemeği bile anlatırdım çok faydasını gördüm evin susmayan sesi şuan oğlum 1.5 yaşında başladı üstelik

Konuş ama gerçekten anlıyorlar bence baştan beri koca adam yerine koyup yaptığım yemeği bile anlatırdım çok faydasını gördüm evin susmayan sesi şuan oğlum 1.5 yaşında başladı üstelik
Ay ben de hep konusmak istiyorum. Erkekler çok geç konusuyormus. Çevremde gördüğüm hep öyle. Kızlar daha erken bıcır bıcır konusuyor . Konusamayan çocuklara çok üzülüyorum nedense

Bende de aynı durum uyanıyorum azıcık kıpırdayayım hemen uyanıyor fıkır fıkır kesin çok hareketli olacak
Ay kesinlikle ya önceden sürekli uyanikti gece ne zamn kalksam şimdi gerçekten uyuyor galiba bazen az hareket ediyor diyordum ama bu defada tam tuvalete gidiyorum uyuycam uyanıyor cocuk piş piş diycem utanmasam

Ya ben de doktora gidince hiç bi sıkıntı yok açılma yok dönme yok rahim ağzında kısalma yok doktor 39bitince alırız keyfine bak diyor. Buraya bi giriyorum yazılanları görünce panik oluyorum ya bi anda doğuruverirsem, çantam hazır değil çikolata yaptırmadım falan filan bi panik oluyorum
Zamanında kolay doğumlarımız olsun inşallah hepimizin, bebişler acık daha sıksın dişlerini de büyüsünler biraz daha, neyse ki çok şükür artık kurtardılar epey kendilerini, gerisi kısmet

Benim bebiş çok uyanık. Eskiden gündüz de uyurdu. Artık ben uyanık kaldığım her an uyanık. Benimle uyuyup benmle uyanıyor. Gece 3 te de yatsam uyanık yaa. Valla çekeceğimiz var heralde
Ben cok merak ediyorum uyacakmi doğunca saatler önceden 2 de uyuyordu geriye çekti az 1 de uyuyor 5 te uyanıyor

Ay ben de hep konusmak istiyorum. Erkekler çok geç konusuyormus. Çevremde gördüğüm hep öyle. Kızlar daha erken bıcır bıcır konusuyor . Konusamayan çocuklara çok üzülüyorum nedense
Ama gerçekten çok büyük rahatlık bence anne için hem daha eğlenceli oluyor şu an bile bi kelimeyi takıyor ağzına günlerce gülüyoruz ona bide derdini anlatıyor herseydrn önce cocuk hasta o zaman yeni konuşmaya çabalıyor git gel demeye calisiyordu aciyor diye kulağını gösterdi doktor baktı baktı dedim kulağım aciyor dedi Allah Allah diyebiliyor mu diye dalga geçti benimle baktı kulak iltihabiymis cocuk gerçekten kulagindaymis boğazında değilmiş diyor sonrada

Bende aşağıda çok baskılı hissediyorum oğlum tam tersiydi bazen bu yolu şaşırdı ağzımdan çıkacak derdim yukarı basardı büyük ihtimalle bende şubata kalmam diyorum bazen kendime
Valla Ocak 15 i görelim hepimiz de, gerisi çokta önemli değil hepimiz dua edelim 15 ocağa sağ Salim grupça varalım inşallah

Benim kızım 11 aylıkken koşuyordu, avm ye gitmiştik 11.5 aylıkken terasında top oynamıştı bütün terastakiler başına üşüşmüştü nasıl yani diye Gene yaşına gelmeden 8 basamaklı kaydırağa yardım almadan çıkıp kayardı her çocuk bir değil bakalım oğlum nasıl olacak Ama kız çocuklarının bıcırıklığı çok farklı tabi.. birde çok hareketliyse oooo gittiğin heryerde tam bir cümbüş havası

Valla Ocak 15 i görelim hepimiz de, gerisi çokta önemli değil hepimiz dua edelim 15 ocağa sağ Salim grupça varalım inşallah
Ayy insallah bende ayni seyi söylüyorum. 36 hafta bitsinde ne zaman isterse gelebilir Doktorum erken doğum riski var dedi ama ben hic oyle hissetmiyorum

Ben böyle böyle muhabbet kuşumu konuşturdum kızımı da inşallah konuştururum

Yavrumm yaa akıllı bıdık bzlerden bilmişler valla şimdiki çocuklar çok zeki maşallah hep böyle zeki olsunlar

Benim de aynı hep sağ tarafımda ve dönmedi bu yüzden çok endişeliyim dönmeyecek diye 33. Haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…