Benim su sıra nefes darlığım cok zorluyor ya nefes nefese kalıyorum hemen bide bende panik atak var hafiften oda ekleniyor üstüne nefes alamayincaAh canım yaa annem de çok kızmıstı bana neden tek yaptın vs diye. İyikide yapmısım yavas yavas. Şuan varya inanki wc de afedersin eğilemiyorum. Kaburgalarıma kadar dayanmış bebeğin ayakları. Sopa yutmus gibiyim . 30. Haftamda bile isyan etmiştim çamaşırları yıkayıp ütülerken asarken. O zaman bile ağırlasmıstım yaa . Yerleştirmesi kolay kısmı az kalmıs
Bebek icin aldim bebegi koyduklari yatak varya oraya alt açmayı aldim onun altına ser dedim eşime üstüne elyaf kundagini koy bebisi öyle koyun icine dedim bakalim aklina gelicek mi o an. Muslin de aldim ayrica.Bebek için mi çarşaf alıyorsun cnm.
Ben müslin örtü örterim diye düşündüm
Erken halletmek çok ii oluyor ben 30 da bitirdim canta işini. Şimdi agirlastim iyice iyiki de sona bırakmalısın.Ah nasıl pişmanım haftalardır bekledim diye, annem ütü yapıyor, kıyafetleri durmek bile ne zor geldi ya, daha yerleştircez
Evet azcık daha sıkalım dişimiziEvet yaa daha ocak anaları doğurmadı bize noluyosadiyorum 15 ocağa kadar dayanmamız lazım bebekle konusuyorum resmen
Kan basıncı ve hacmi arttığı için oluyormus canım panikatakta varsa tabii tetikler. Bide sıkış tıkış şuan organlarımızBenim su sıra nefes darlığım cok zorluyor ya nefes nefese kalıyorum hemen bide bende panik atak var hafiften oda ekleniyor üstüne nefes alamayincaöyle cnm inşallah bi kac saate bitiririrz
Kan basıncı hızlı üşümemizi engelliyor sanırım ben çok üşüyen biri olarak bundan memnunum şu nefes darlığı kalp çarpıntısı olmasaBende kisa kollularla geziyorum Habire camlardayim bu soğukta, heralde baskı yapıyor artık yukarılara
Bende aşağıda çok baskılı hissediyorum oğlum tam tersiydi bazen bu yolu şaşırdı ağzımdan çıkacak derdim yukarı basardı büyük ihtimalle bende şubata kalmam diyorum bazen kendimeBu grubun adını Ocak anneleri 2. Etap falan mı koysakpatır patır dökülüyoruz resmen güya Şubat annesi olacaktık
Bende de aynı durum uyanıyorum azıcık kıpırdayayım hemen uyanıyor fıkır fıkır kesin çok hareketli olacakBeeen ama 5 te uyandım ben 7 ye kadar da döndüm durdum sonra tekrar uyudum ama uyuyunca kadar canım çıkıyorbu çocuk eğer böyle uyku düzeninde olacaksa vay halime gecede 1 de uyuyor
Benim bebiş çok uyanık. Eskiden gündüz de uyurdu. Artık ben uyanık kaldığım her an uyanık. Benimle uyuyup benmle uyanıyor. Gece 3 te de yatsam uyanık yaa. Valla çekeceğimiz var heraldeBeeen ama 5 te uyandım ben 7 ye kadar da döndüm durdum sonra tekrar uyudum ama uyuyunca kadar canım çıkıyorbu çocuk eğer böyle uyku düzeninde olacaksa vay halime gecede 1 de uyuyor
Konuş ama gerçekten anlıyorlar bence baştan beri koca adam yerine koyup yaptığım yemeği bile anlatırdım çok faydasını gördüm evin susmayan sesi şuan oğlum 1.5 yaşında başladı üstelikEvet yaa daha ocak anaları doğurmadı bize noluyosadiyorum 15 ocağa kadar dayanmamız lazım bebekle konusuyorum resmen
Ay ben de hep konusmak istiyorum. Erkekler çok geç konusuyormus. Çevremde gördüğüm hep öyle. Kızlar daha erken bıcır bıcır konusuyor . Konusamayan çocuklara çok üzülüyorum nedenseKonuş ama gerçekten anlıyorlar bence baştan beri koca adam yerine koyup yaptığım yemeği bile anlatırdım çok faydasını gördüm evin susmayan sesi şuan oğlum 1.5 yaşında başladı üstelik
Ay kesinlikle ya önceden sürekli uyanikti gece ne zamn kalksam şimdi gerçekten uyuyor galiba bazen az hareket ediyor diyordum ama bu defada tam tuvalete gidiyorum uyuycam uyanıyor cocuk piş piş diycem utanmasamBende de aynı durum uyanıyorum azıcık kıpırdayayım hemen uyanıyor fıkır fıkır kesin çok hareketli olacak
Ya ben de doktora gidince hiç bi sıkıntı yok açılma yok dönme yok rahim ağzında kısalma yok doktor 39bitince alırız keyfine bak diyor. Buraya bi giriyorum yazılanları görünce panik oluyorum ya bi anda doğuruverirsem, çantam hazır değil çikolata yaptırmadım falan filan bi panik oluyorumEvet yaa daha ocak anaları doğurmadı bize noluyosadiyorum 15 ocağa kadar dayanmamız lazım bebekle konusuyorum resmen
Ben cok merak ediyorum uyacakmi doğunca saatler önceden 2 de uyuyordu geriye çekti az 1 de uyuyor 5 te uyanıyorBenim bebiş çok uyanık. Eskiden gündüz de uyurdu. Artık ben uyanık kaldığım her an uyanık. Benimle uyuyup benmle uyanıyor. Gece 3 te de yatsam uyanık yaa. Valla çekeceğimiz var heralde
Ama gerçekten çok büyük rahatlık bence anne için hem daha eğlenceli oluyor şu an bile bi kelimeyi takıyor ağzına günlerce gülüyoruz ona bide derdini anlatıyor herseydrn önce cocuk hasta o zaman yeni konuşmaya çabalıyor git gel demeye calisiyordu aciyor diye kulağını gösterdi doktor baktı baktı dedim kulağım aciyor dedi Allah Allah diyebiliyor mu diye dalga geçti benimleAy ben de hep konusmak istiyorum. Erkekler çok geç konusuyormus. Çevremde gördüğüm hep öyle. Kızlar daha erken bıcır bıcır konusuyor . Konusamayan çocuklara çok üzülüyorum nedense
Valla Ocak 15 i görelim hepimiz de, gerisi çokta önemli değil hepimiz dua edelim 15 ocağa sağ Salim grupça varalım inşallahBende aşağıda çok baskılı hissediyorum oğlum tam tersiydi bazen bu yolu şaşırdı ağzımdan çıkacak derdim yukarı basardı büyük ihtimalle bende şubata kalmam diyorum bazen kendime
Benim kızım 11 aylıkken koşuyordu, avm ye gitmiştik 11.5 aylıkken terasında top oynamıştı bütün terastakiler başına üşüşmüştü nasıl yani diyeAy ben de hep konusmak istiyorum. Erkekler çok geç konusuyormus. Çevremde gördüğüm hep öyle. Kızlar daha erken bıcır bıcır konusuyor . Konusamayan çocuklara çok üzülüyorum nedense
Ayy insallah bende ayni seyi söylüyorum. 36 hafta bitsinde ne zaman isterse gelebilirValla Ocak 15 i görelim hepimiz de, gerisi çokta önemli değil hepimiz dua edelim 15 ocağa sağ Salim grupça varalım inşallah
Ben böyle böyle muhabbet kuşumu konuşturdum kızımı da inşallah konuştururumKonuş ama gerçekten anlıyorlar bence baştan beri koca adam yerine koyup yaptığım yemeği bile anlatırdım çok faydasını gördüm evin susmayan sesi şuan oğlum 1.5 yaşında başladı üstelik
Yavrumm yaa akıllı bıdıkAma gerçekten çok büyük rahatlık bence anne için hem daha eğlenceli oluyor şu an bile bi kelimeyi takıyor ağzına günlerce gülüyoruz ona bide derdini anlatıyor herseydrn önce cocuk hasta o zaman yeni konuşmaya çabalıyor git gel demeye calisiyordu aciyor diye kulağını gösterdi doktor baktı baktı dedim kulağım aciyor dedi Allah Allah diyebiliyor mu diye dalga geçti benimlebaktı kulak iltihabiymis cocuk gerçekten kulagindaymis boğazında değilmiş diyor sonrada
Benim de aynı hep sağ tarafımda ve dönmedi bu yüzden çok endişeliyim dönmeyecek diye 33. HaftadayımMerhaba arkadaşlar
ben 31+3 oldum bebeğim hep sağda durmak istiyor. Dolayısıyla midede çok şişkinlik yanma gaz hissediyorum. Doktorum zaten dün söylemişti doğum pozisyonunu alması için bı sağa bı sola yat ve secde yap demişti. Onları yaptım bugün. Sizin bebekleriniz ne zaman döndü ? Yersiz mi endiseleniyorum daha erken mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?