Gecen ağrım varken gidip bi baksam sancı var mı diye düşündüm içimden sonra dedim sacmalama nereye gideceğim kiKızlar ağrım geçmeyince üstümü falan değiştirdim evden çıktım hava aldım bank buldum gittim oturdum temiz temiz derin nefes aldım eve geldim hafifledi biraz ama tam anlamıyla geçmedi zırt pırt hastaneye gitmek istemiyorum böyle ufak ufak normal mi acaba gitsem mi ya aman vallahi hamileliğim hastanede geçti eve bı NST Alicam olcak bitcek
Canim ilkinde cok erken ve baya büyüktü su an benimde belli belirsiz ve baya geç çıktı ama kol altlarım falan aşırı karardı bunda o lekeler progesteron hormonuyla alakalı ama neye göre oluyor qnlayamadim ilkinde 21 haftada çok belliydi şuan dikkatli bakınca görünüyor sadece alt kısımda göbek deligiminKızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
Demek geçen kontrolde doktorum ondan muayaneden once karnima bakti sert mi yumuşak mi bakalım dedi, baya inceledi vallaEvet benim hiç ağrım yoktu ama nst sancı çıktı, karnının sağ sol her tarafı sertleşince kasılma sancı oymuş
Oy kıyamam sana yaBende keşke benimde olsa diyorum erken doğurmaktan değil doguramamaktan korkuyorum ben galiba
Nefret geliyor o kararmalardan boynum bile karardı benim kol altlari en çok doğumdan sonra bembeyaz olmayı seviyorum Pamuk gibi oluyorsunilk cocuk erkek oluşmadı
ikinci bebekte erkek yine oluşmadı, ama vajinam koyulaştı bunada gıcık oluyorum
Benim ilk bebeğim kız. Onda o çizgi çok belirgindi, şimdi oğlum olacak kısmetse ve o çizgi hiç yok, geçen gün dikkatimi çekti. Ooo meme uçlarım zenci gibi koyu kahve oldu benimilk cocuk erkek oluşmadı
Bak benimde aklıma geliyor, düzgün bişeyler almak lazim, eşimin teyzeleri benim teyzem gelicek düzgünce giyinmek lazim, su sira annemin kıyafetlerini giyiyorum hepHe anladım canım. Eve de bişey almadım ama almalıyım bebek görmeye geldiklerinde böle bişey giyilir heralde değilmi. Tamamen pjamayla karsılarına çıkmak olmaz. Bu eşofman tarzı iyi olmus. Ben hastane için 2 takım aldım biri gecelik sabahlık biri normal pjama
Canim ilkinde cok erken ve baya büyüktü su an benimde belli belirsiz ve baya geç çıktı ama kol altlarım falan aşırı karardı bunda o lekeler progesteron hormonuyla alakalı ama neye göre oluyor qnlayamadim ilkinde 21 haftada çok belliydi şuan dikkatli bakınca görünüyor sadece alt kısımda göbek deligimin
Nefret geliyor o kararmalardan boynum bile karardı benim kol altlari en çok doğumdan sonra bembeyaz olmayı seviyorum Pamuk gibi oluyorsun
Benim ilk bebeğim kız. Onda o çizgi çok belirgindi, şimdi oğlum olacak kısmetse ve o çizgi hiç yok, geçen gün dikkatimi çekti. Ooo meme uçlarım zenci gibi koyu kahve oldu benim ki normalde pembedir yani sarışınımvajinamı bilmiyorum göremediğim için uzun zamandır doğumdan bir süre sonra meme uçları eski halini alıyor ama biliyorum meme ucunun koyulaşmasının da şöyle bir yanı varmış, ilk gebeliğimde okuyup öğrenmiş ve çok şaşırmıştım. Bebekler yeni doğduğunda açık renkleri çok net göremezlermiş, meme uçları da memeyi emerken daha kolay bulabilsinler diye o rengi alırmış
Benim de boynum ve koltuk altlarım karardıNefret geliyor o kararmalardan boynum bile karardı benim kol altlari en çok doğumdan sonra bembeyaz olmayı seviyorum Pamuk gibi oluyorsun
Bende bugün bavul ici duzenleyici aldim onu yikicam elimde bi sudan gecireyim yarin sonra aldigim iki takim pijama yi da elimde bi gecircem yarin ascam besigi silcem yapabildigim kadar da ütü yapcam bakalim erinmezsem insBenim iki makine gelip ütülediler bugün de bir makine vardır sonradan aldıklarım valla tamamlayamadan bıraktım yarın devam gücüm yk sona bırakmamak lazım bence 7. Ayda yap bitir kaldır en güzeli
Ben hala kendimkileri giyiyorum. Montuda kocamın montunu giyiyorumBak benimde aklıma geliyor, düzgün bişeyler almak lazim, eşimin teyzeleri benim teyzem gelicek düzgünce giyinmek lazim, su sira annemin kıyafetlerini giyiyorum hep
Ya ben de dün google da hep bunu araştırdım koltuk altı kararması olur mu diye sizden duyduguma cok sevindimNefret geliyor o kararmalardan boynum bile karardı benim kol altlari en çok doğumdan sonra bembeyaz olmayı seviyorum Pamuk gibi oluyorsun
Ya benm sadece vajinam çok karardıNefret geliyor o kararmalardan boynum bile karardı benim kol altlari en çok doğumdan sonra bembeyaz olmayı seviyorum Pamuk gibi oluyorsun
Bende inatla ağrım yok ama dedim durdum, en sonunda dr ellerimi karnıma koydu bak her yer sert bu da sancı dedi, o günden beri karnımı yokluyorumDemek geçen kontrolde doktorum ondan muayaneden once karnima bakti sert mi yumuşak mi bakalım dedi, baya inceledi vallabenim su sıra sertleşiyor valla o zaman çıkar benim de salı günü sancı
Benm geçmemişti ishal . Flagyl kullandım 2 gün bıyunca Öyle geçti. Ne denediysem geçmemişti. Doktorum kasılmaları arttırır ishal olmayacaksın dediKızlar benim bugün acayip karın ağrım var.İshal oldum midem bulanıyo sürekli karnım kaynıyor.nane limon kaynattım filan ama içim almak bullak başka ne yapabilirim acaba?
Varmı hamilelikte bir sakıncası bilen varmı ?
Lütfen o koyuluk doğumdan sonra geçiyor deilk cocuk erkek oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?