2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende inatla ağrım yok ama dedim durdum, en sonunda dr ellerimi karnıma koydu bak her yer sert bu da sancı dedi, o günden beri karnımı yokluyorum
O zaman benim 2 gündür sancım varbiraz fazla ayakta kaldım inşallah ondandır

Valla onda çok dert edinmiştim
Doğumdan odaya çıkarılmadan aklıma geldi de yaptım
Bunda o kadar dertli değilim sanırım bilemiyorum

Bak bu ilk çocukta ki hali
Ya doğum lekesi gibi çok farklı olmuş gerçekten

6 ay çok ya deme o kadar deme , ben 2 aya başlarım diyordum
10 seans anlaşmıştım 5 seans gitmiştim hamile kaldım, bacaklarım, koltuk altım çok seyrekleşmişti
Şimdi yine seyrek ama yüzüm iğrenç oldu
Ağdayla almak zorunda kaldım o da yüzümde alerji yaptı şu an boynum sivilce dolu

kızlar osteocare i doktor günde 1 al yeter demişti ama 2 gündür agrılarım oluyı ve gece kramp giriyor bacagıma. iki alıcam arada sanki o yuzden oldu kramp aylardır olmuyordu cunku. siz kaç tane içiyorsunuz. bir de bitmiş osteocare 30 lu mu alsam 90lı mı. emzirirken de içiliyor diye biliyorum ama

benim iki nurmara şişmişti hamileyken doğurunca yarım numarası benimle kalmıstı.
bu arada benim beybi de her kontrolde farklı pozisyonda 32de başaşagıydı 34te başyukarı. yine başaşağı döndü ama hissediyorum

Ay Nedir bizim çocukların acelesi ya. Benimde bugün karnım çok sertleşiyor ve belim ağrıyor hastanede 1.5 saat uzak gözüm almadı gitmedim de randevum pazartesiye.. o güne kadar Allah’a emanet artık dilerim bi sıkıntı olmaz

İğneni oldunya canım korkma artık. Benmde içim rahat. 35+0 ım şuan. Doğsada ciğer geliştirici iğne oldugu icin solunum sıkıntısı yasamayacaklar. İnsallah vakitlice doğarlar
İnşallah canım benim haklısın bakalım şu gece dörtte gidip ikinciyide olayımda çok ağrım var hala nedense anlamadım bebekte kasıyor kendini hissediyorum öne doğru toplanıyor bazen oda

Çok aşırı rahatsız ediyorsa git canım ama dayanılacak gibiyse bekle bence

Bende bugün bavul ici duzenleyici aldim onu yikicam elimde bi sudan gecireyim yarin sonra aldigim iki takim pijama yi da elimde bi gecircem yarin ascam besigi silcem yapabildigim kadar da ütü yapcam bakalim erinmezsem ins
Ütü masam iki gün ortada durdu pijamalarım kaldı sadece yıkanacak bitti şükür valiz kapanacak aman bacım gaza basıp bitirin gün geçtikçe çok zor oluyor ve bu Şubat bebeleri aceleci gibi herkes yapsın bitirsin ne olur ne olmaz

Benim üçüncü canım ama benimde sanki yeni yeni çıkıyor vajinanın üzerinden başlamış gibi sanki son haftalar çıkacak galiba kız kardesiminde son bir iki haftada çıkmış benim diğer cocuklardada geç çıkmıştı çok hafif ama

Başta 1 içiyordum, ama uyandığımda bacaklarım çok ağrıyor,sırtım zaten nerdeyse hep ağrıyor dr 2 iç dedi. Benimde bitti eşim zaten sürekli içiyorsun diyip 90 lı almış ama hiç kalsiyum ölçülmedi kanda

Benim ilkinde de olmamıştı, bunda da olmadı canım bence cinsiyet ile alakalı bir durum değil

Ay sorma canım bı anlasam keratalar uslu durmuyor aynı durumdayım ya ikinci nstde çıkmadı sancı ama benim hala var sende sabret randevu gününe gidersin rabbimin izniyle birşey olmasın bebiş azıcık daha sabretsinama artarsa bekleme canım bi sekilde git artik

Valla benimde öyle canım, belim çok ağrıyor karnım çok sertleşti ağrılarım var anlıyorum.. Ama pazartesi günü randevum hastane yakın olsa belki giderdim ama çok uzak bütün günümü ayırmam gerekiyor bu sebeple gitmiyorum bekleyeceğim. O zamana kadarsa duacıyım umarım yalancı sancılardır bir sorunumuz yoktur

Ya araya yıl başı ve haftasonu giriyor birde doktora ulaşmakta zor artık. Umarım pazartesiye kadar bi sakatlık yaşamayız da acilen gitmem gerekmez vallahi doğuracağız ama vakitlerinde bile gelseler biz o zamana kdar dokuz doğurduk resmen

Adet olduktan sonra daha etkili oluyor canım o yüzden adet olunması bekleniyor. Yüzüne iğneliden baskasına gitme aman diyim alex falan onlar hep çoğaltıyor canım. Tecrübeli birinde iğneli yaptır sadece yüzüne ben cok gördüm yüzü çoğalan. İnsallah adet oluruzda baslarız bi an evvel yüz daha kötü tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…