O zaman benim 2 gündür sancım varBende inatla ağrım yok ama dedim durdum, en sonunda dr ellerimi karnıma koydu bak her yer sert bu da sancı dedi, o günden beri karnımı yokluyorum
Ben owli korse aldım cnm trendyol dan yorumlar iyiydiDoğum için aldığınız, önerdiğiniz korse var mı ne alsam çok kararsızımmm
Ya doğum lekesi gibi çok farklı olmuş gerçektenValla onda çok dert edinmiştim
Doğumdan odaya çıkarılmadan aklıma geldi de yaptım
Bunda o kadar dertli değilim sanırım bilemiyorum
Bak bu ilk çocukta ki hali
Canım doğumdan 6 ay sonra yapılıyor. Ben epilasyon yapıyorum güzellik uzmanıyım. Hormonlar anca oturuyor yerine adet olunması bekleniyor. Ben dayanır mıyım bilmiyorum o kadarÇok sıkıntı yani seyrek çıkıyor ama sinir bozucu.
Alexandrite lazer yaptırıyorum
benim iki nurmara şişmişti hamileyken doğurunca yarım numarası benimle kalmıstı.Benim bebiş 2 gün önce doktora sorduğumda dönmüştü bugün tekrar geri dönmüş
Nst de sancımda çok şükür çıkmadı bugün.
Kızlar bişey sorucam bende de biraz ödem var ayaklarım şişti yarım numara kadar doğumdan sonra iniyormu yoksa kalıyormu acaba?
Doğumdan sonra ayaklarım büyüdü diyenler varda.
Ondandır canım inşallah, belki her kasılma sancıda değildir bilmiyorumkiO zaman benim 2 gündür sancım varbiraz fazla ayakta kaldım inşallah ondandır
250 TL verdim fiyat sorup moral bozmayayımAA bende önce buraya bakmıştım sonra başka bir yere yaptırdım dbcraft_desıgn diye biraz daha uygundu fiyatıama ürünler benzer
Ay Nedir bizim çocukların acelesi ya. Benimde bugün karnım çok sertleşiyor ve belim ağrıyor hastanede 1.5 saat uzak gözüm almadı gitmedim de randevum pazartesiye.. o güne kadar Allah’a emanet artık dilerim bi sıkıntı olmazKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
İnşallah canım benim haklısın bakalım şu gece dörtte gidip ikinciyide olayımda çok ağrım var hala nedense anlamadım bebekte kasıyor kendini hissediyorum öne doğru toplanıyor bazen odaİğneni oldunya canım korkma artık. Benmde içim rahat. 35+0 ım şuan. Doğsada ciğer geliştirici iğne oldugu icin solunum sıkıntısı yasamayacaklar. İnsallah vakitlice doğarlar
Çok aşırı rahatsız ediyorsa git canım ama dayanılacak gibiyse bekle benceKızlar ağrım geçmeyince üstümü falan değiştirdim evden çıktım hava aldım bank buldum gittim oturdum temiz temiz derin nefes aldım eve geldim hafifledi biraz ama tam anlamıyla geçmedi zırt pırt hastaneye gitmek istemiyorum böyle ufak ufak normal mi acaba gitsem mi ya aman vallahi hamileliğim hastanede geçti eve bı NST Alicam olcak bitcek
Ütü masam iki gün ortada durdu pijamalarım kaldı sadece yıkanacak bitti şükür valiz kapanacak aman bacım gaza basıp bitirin gün geçtikçe çok zor oluyor ve bu Şubat bebeleri aceleci gibi herkes yapsın bitirsin ne olur ne olmazBende bugün bavul ici duzenleyici aldim onu yikicam elimde bi sudan gecireyim yarin sonra aldigim iki takim pijama yi da elimde bi gecircem yarin ascam besigi silcem yapabildigim kadar da ütü yapcam bakalim erinmezsem ins
Benim üçüncü canım ama benimde sanki yeni yeni çıkıyor vajinanın üzerinden başlamış gibi sanki son haftalar çıkacak galiba kız kardesiminde son bir iki haftada çıkmış benim diğer cocuklardada geç çıkmıştı çok hafif amaKızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
Başta 1 içiyordum, ama uyandığımda bacaklarım çok ağrıyor,sırtım zaten nerdeyse hep ağrıyor dr 2 iç dedi. Benimde bitti eşim zaten sürekli içiyorsun diyip 90 lı almışkızlar osteocare i doktor günde 1 al yeter demişti ama 2 gündür agrılarım oluyı ve gece kramp giriyor bacagıma. iki alıcam arada sanki o yuzden oldu kramp aylardır olmuyordu cunku. siz kaç tane içiyorsunuz. bir de bitmiş osteocare 30 lu mu alsam 90lı mı. emzirirken de içiliyor diye biliyorum ama
Benim ilkinde de olmamıştı, bunda da olmadı canım bence cinsiyet ile alakalı bir durum değilKızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
Ay sorma canım bı anlasam keratalar uslu durmuyorAy Nedir bizim çocukların acelesi ya. Benimde bugün karnım çok sertleşiyor ve belim ağrıyor hastanede 1.5 saat uzak gözüm almadı gitmedim de randevum pazartesiye.. o güne kadar Allah’a emanet artık dilerim bi sıkıntı olmaz
Valla benimde öyle canım, belim çok ağrıyor karnım çok sertleşti ağrılarım var anlıyorum.. Ama pazartesi günü randevum hastane yakın olsa belki giderdim ama çok uzak bütün günümü ayırmam gerekiyor bu sebeple gitmiyorum bekleyeceğim. O zamana kadarsa duacıyım umarım yalancı sancılardır bir sorunumuz yokturKızlar ağrım geçmeyince üstümü falan değiştirdim evden çıktım hava aldım bank buldum gittim oturdum temiz temiz derin nefes aldım eve geldim hafifledi biraz ama tam anlamıyla geçmedi zırt pırt hastaneye gitmek istemiyorum böyle ufak ufak normal mi acaba gitsem mi ya aman vallahi hamileliğim hastanede geçti eve bı NST Alicam olcak bitcek
Ya araya yıl başı ve haftasonu giriyor birde doktora ulaşmakta zor artık. Umarım pazartesiye kadar bi sakatlık yaşamayız da acilen gitmem gerekmez vallahi doğuracağız ama vakitlerinde bile gelseler biz o zamana kdar dokuz doğurduk resmenAy sorma canım bı anlasam keratalar uslu durmuyoraynı durumdayım ya ikinci nstde çıkmadı sancı ama benim hala var sende sabret randevu gününe gidersin rabbimin izniyle birşey olmasın bebiş azıcık daha sabretsin ama artarsa bekleme canım bi sekilde git artik
Adet olduktan sonra daha etkili oluyor canım o yüzden adet olunması bekleniyor. Yüzüne iğneliden baskasına gitme aman diyim alex falan onlar hep çoğaltıyor canım. Tecrübeli birinde iğneli yaptır sadece yüzüneYa ne güzel denk geldi tam ehline sormuşumiğneli ben boynuma yaptiriyordum diğer yerleri senin dediğin cihazla bitirmistjm iğneli de öyle 5 yıldır yoktu hiç bisey boynumda olunca ona bende dayanamam giderim çünkü başka seyle alırsam boynumdakini daha kötü ilerleyecek açıkçası diğerleri biraz bebek büyüsün öyle başlarım bi paketle bitiririm diye düşünüyorum çünkü sık gitmek seanslari kaçırmamak lazım bebekle takip etmem zor olur ama bi defa bile olsa biynumdakilerden kurtulmam lazım hemen
Ay bide ben ilkinde 10 ay adet olmamıştım çok fena eğer o kadar beklemem lazımsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?