2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aha yine aceleci bi şubat bebeği daha cok geçmiş olsun cnm Allahın izniyle biraz daha dayanır inşallah bebeğin

Ya bende 3 takım aldım 2 si gecelik 1 tanede kız kardeşim verdi abla çok lazım oluyor diye halbuki kızımda tek takım ve çıkarken giyeceğim kıyafetim vardı hiç aklıma gelmemişti fazladan bir şeyler koymak Allah yardım etmişti de ğstğm başım temiz kalmıştı şimdi farklı bir telaşım var zaman çok değişiyor

Allah razı olsun canım benim valla buradakilere üzülürken benimde başıma geldi gerçekten zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun cnm prenses hanim insllah biraz daha dayanir
Sanci derken adet sancisi gibi birsey mi yoksa kasilma mi oluyordu cnm

Geçmiş olsun cnm prenses hanim insllah biraz daha dayanir
Sanci derken adet sancisi gibi birsey mi yoksa kasilma mi oluyordu cnm
Belime ve alt karnıma adet ağrısı gibi şiddetli bı agri giriyordu canım dünden beri hala ara ara var doktor sorun yaşarsan bekleme gel dedi ama sıkıntı yoksa bir hafta içinde kontrole gel dedi bakalım hayırlısı

Tamam kuzum insllah yaşamazsın tekrardan zamaninda gelir minik prenses
Kendini yorma bol bol dinlen

Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanını bekler

Cok gecmis olsun canım, sancılar artık kaçınılmaz sanırım hepimizde var baksana. Benm doktorda kasılmaları hissettiğn an NST ye bağlan dedi

Ay su sanci msjlairni okurken her agrimda acaba sancım mi var diye telaslaniyorum, hatta doğuruyorum galiba diyorum annemlere
Ya bana da gün içinde değil ama gece yatarken kasılma geliyor ama uzun zamandır böyle nst de sancı çıkmadı benimki de psikolojik galiba eşime bugün diyorum akşamları dışarı çıkınca geç gelme ağrım olunca tedirgin oluyorum diye

En kötüsü de nasıl olduğunu bilmemek bence benimde ağrılarım oluyor arada karnım sert oluyor ama normal heralde diyorum salı kontrolüm var o zaman görcez benim eşim de vardiyalı çalışıyor, az önce aradı dedim ben doğuruyorum galiba oda salı doktora soralım nasıl bi şeymiş diye yoksa sana kalsa günde 3 4 kez doğuruyosun diyor

Ya bende sezeryan yaptım doğum o yüzden sancı nasıl bilmiyorum gerçi ben bir sonlandırma yaşadım 13 haftalık eğer sancı öyle bir şey ise alakası yok şu an yaşadığım şeyle adet sancısı nın çok ağır haliydi

Bende 18 haftalık bi kayıp yaşadım cnm ama hiç sancım olmamıştı.. Arada karnım sertleşiyor o korkutuyor beni, bide hani yazıyor ya kızlar sanki cok sanci yokken sancı çıkıyormuş nstde, valla korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…