Aha yine aceleci bi şubat bebeği dahaKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Kıpırdak lar duramıyorlarNst ye bağlan canım devam ederse. Noluyo bu şubat analarına bilmiyorum ya
Ya bende 3 takım aldım 2 si gecelikGaliba pijama alma hastalığına yakalandım lohusalik vesilesiyle bugün bu takimi aldım bu zamana kadar aldıklarımin içinde en beğendiğimdi ama dayanamadım ya vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum giyerim hepsini değil mi
Allah razı olsun canım benim valla buradakilere üzülürken benimde başıma geldi gerçekten zormuş rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanım çok geçmiş olsun sonuçta tedbir alınmış ciğer geliştirici iğne olmuşsun Allah'ın izniyle Bu haftadan sonra bir şey olmaz hiç merak etme. Daha bugün 25 haftalık doğan ikiz bebeklerin hikayesini dinledim annelerinden şimdi ikisi de çok sağlıklı
Geçmiş olsun cnm prenses hanim insllah biraz daha dayanirKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Ah ah sorma canımAha yine aceleci bi şubat bebeği dahacok geçmiş olsun cnm Allahın izniyle biraz daha dayanır inşallah bebeğin
Belime ve alt karnıma adet ağrısı gibi şiddetli bı agri giriyordu canım dünden beri hala ara ara var doktor sorun yaşarsan bekleme gel dedi ama sıkıntı yoksa bir hafta içinde kontrole gel dedi bakalım hayırlısıGeçmiş olsun cnm prenses hanim insllah biraz daha dayanir
Sanci derken adet sancisi gibi birsey mi yoksa kasilma mi oluyordu cnm
Tamam kuzum insllah yaşamazsın tekrardan zamaninda gelir minik prensesBelime ve alt karnıma adet ağrısı gibi şiddetli bı agri giriyordu canım dünden beri hala ara ara var doktor sorun yaşarsan bekleme gel dedi ama sıkıntı yoksa bir hafta içinde kontrole gel dedi bakalım hayırlısı
Aynen canım balık gibi maşallah durmuyor yerinde ya. Doğunca da mı böyle olucan diyorum. KorkuyorumKıpırdak lar duramıyorlar
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanını beklerKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Cok gecmis olsun canım, sancılar artık kaçınılmaz sanırım hepimizde var baksana. Benm doktorda kasılmaları hissettiğn an NST ye bağlan dediBelime ve alt karnıma adet ağrısı gibi şiddetli bı agri giriyordu canım dünden beri hala ara ara var doktor sorun yaşarsan bekleme gel dedi ama sıkıntı yoksa bir hafta içinde kontrole gel dedi bakalım hayırlısı
Ya bana da gün içinde değil ama gece yatarken kasılma geliyor ama uzun zamandır böyle nst de sancı çıkmadı benimki de psikolojik galibaAy su sanci msjlairni okurken her agrimda acaba sancım mi var diye telaslaniyorum, hatta doğuruyorum galiba diyorum annemlere
Bende valla işimiz var yaramaz olurlarsaAynen canım balık gibi maşallah durmuyor yerinde ya. Doğunca da mı böyle olucan diyorum. Korkuyorum
Valla canım yaBende valla işimiz var yaramaz olurlarsaartık dert Yanariz birbirimize hep
En kötüsü de nasıl olduğunu bilmemek benceYa bana da gün içinde değil ama gece yatarken kasılma geliyor ama uzun zamandır böyle nst de sancı çıkmadı benimki de psikolojik galibaeşime bugün diyorum akşamları dışarı çıkınca geç gelme ağrım olunca tedirgin oluyorum diye
Bende hep öyle dua ediyorum cnm ya saglik olduktan sonra idare ederiz bi şekilde napalımValla canım yaolsun sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar napalım
Ya bende sezeryan yaptım doğum o yüzden sancı nasıl bilmiyorumEn kötüsü de nasıl olduğunu bilmemek bencebenimde ağrılarım oluyor arada karnım sert oluyor ama normal heralde diyorum salı kontrolüm var o zaman görcez benim eşim de vardiyalı çalışıyor, az önce aradı dedim ben doğuruyorum galiba oda salı doktora soralım nasıl bi şeymiş diye yoksa sana kalsa günde 3 4 kez doğuruyosun diyor
Bende hep öyle dua ediyorum cnm ya saglik olduktan sonra idare ederiz bi şekilde napalım
Bende 18 haftalık bi kayıp yaşadım cnm ama hiç sancım olmamıştı.. Arada karnım sertleşiyor o korkutuyor beni, bide hani yazıyor ya kızlar sanki cok sanci yokken sancı çıkıyormuş nstde, valla korktum yaYa bende sezeryan yaptım doğum o yüzden sancı nasıl bilmiyorumgerçi ben bir sonlandırma yaşadım 13 haftalık eğer sancı öyle bir şey ise alakası yok şu an yaşadığım şeyle adet sancısı nın çok ağır haliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?