- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Lütfen o koyuluk doğumdan sonra geçiyor de
annem benden telaşlı. bu hafta acil durum çantası hazırlarım belki içi rahat etsingünaydın güzel annelerrr nasılsınız ? uykularım haram oldu uyuyamıyorum hiç. hastane çantalarınızı yaptınız mı
az daha sabretain inşallah kızın. yine haftalardır çok güzel idare ediyorsun canım elinden geleni yapıyorsun. gerisi olacagına varıyor ama güzel olacak kızın da senin gibi çok güçlüGünaydın kızlar.
1 hafta daha tutmamız lazım bebeği dedi doktor. 32. Haftayı geçmemiz lazım.
Ara ara sancım oluyor dedim evet devam ediyor dedi.
Sabah çekilen nst'de 45 gördüm bir ara.
Bugün de burdaymışımız inşallah tamamen durursa yarın çıkarız herhalde.
Biraz moralim bozuk.
Benim kızın duracağı yok Ocak gibi gelecek diye hissediyorum.
Kendisi nefes alacak mı kuvozde ne kadar durur nasıl bir süreç olacak iyi olacak mı kafamda çok soru var.
Canim bende aritmanin suyunu hiç sevmiyorum haznede beklediği için cok ılık oluyor ve 6 ayda bir bakimi oluyor bakimini yaptirmazsan suyu tadı çok acı oluyor annemler kullandigi için biliyorum o yüzden biz taktırmadik evimizeDamacana suya gele%50 zamdan sonra arıtma taktırmaya karar verdik. Var mı kullanan, tavsiye ettiginiz marka filan?
Oyle gerçekten ilkinde benim çoktu bunda hala olmadı ama inşallah olmaz seninki çünkü hiç çözümü yok bu saatten sonrada yapında yoktur belki hiç olmazAnladım canımBenim bu sefer hiç yok yaa çok enteresan olmaması daha iyi tabi 2 gebeliğimde de hiç çatlağım olmadı buna da çok seviniyorum, inşallah son 1 ay kala bir gol yemem
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm korktuğumuz sınamasınBende 18 haftalık bi kayıp yaşadım cnm ama hiç sancım olmamıştı.. Arada karnım sertleşiyor o korkutuyor beni, bide hani yazıyor ya kızlar sanki cok sanci yokken sancı çıkıyormuş nstde, valla korktum ya
O var gerçekten ya benim yüzüm felaketti ilkinde sivilce leke herkes yüzüne noldu diye soruyordu hatta görünce 9 ay gecmedi doğumdan sonra terini sil arada sutunden sür dediler sütümü sürmeye gerek kalmadan geçti allahtan bembeyaz oldu yüzüm şimdi yine unutma bence yap arada geçsin odailk cocukta çenemin altı simsiyah gebelik lekesi oluştu,
doğumda terinle çeneni sil 1 hafta içinde gider dediler
bende yapmıştım o kararma aşırı açıldı
bu cocukta çenem çok hafif karardı o da maske ve kaşıntı yüzünden
benim de çok karardı meme uçları,
sonra açılıyor ama tuhaf duruyor
Ay güle güle sağlıkla giyeriz inşallah cnm ağız tadı ileBen sığdıramadım çıkarken giymeye kiyafette Ben deli gibi pijama aldım bu defa oncekinde 1 takım almışım sadece ne cesaretlesu an 5 oldu halibq belki 6
Evet canım beyazlıyor çok şükür inşallah 2. Den sonra yeni bi güncelleme gelmiyordur yaniYa ben de dün google da hep bunu araştırdım koltuk altı kararması olur mu diye sizden duyduguma cok sevindimbeyazlıyor yani doğumdan sonra doğru anladım dimi
Ayaklarına sıcak su torbası koy canım ben sürekli böyle oluyorum usutunce bugün dışarı çıktım mesela yarına kadar pertim muhtemelen hemen eve gelince koydum sıcak suyu ayaklarımaKızlar benim bugün acayip karın ağrım var.İshal oldum midem bulanıyo sürekli karnım kaynıyor.nane limon kaynattım filan ama içim almak bullak başka ne yapabilirim acaba?
Varmı hamilelikte bir sakıncası bilen varmı ?
Benimde bunda yok cnm bir arkadaşımda da oluşmadı o doğum yaptı bileKızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
Ona aşırı gicigim zaten ya o kadar para verdim epilasyonlu yıllardır çıkmayan tüyler bu hamileligimde çıktı ve şu anda gidemiyorum boynumda falan cikmaya başladı o kadar sinir bozucu ki emzirirken yapılıyordur insallah biliyormusun canım iğneli ve normal lazer epilasyonYa benm sadece vajinam çok karardıçok kötü görünüyor bence epilasyonluyum ama ona rağmen kıl durumuda çok arttı. Doğumdan sonra düzelirmi kararma durumu
Insallah ya hepimiz prensesler gibi lohusaliklar geçirelim inşallahAy güle güle sağlıkla giyeriz inşallah cnm ağız tadı ile
Ben ha yaparim ha yaptım derken yaptım çok şükür sadece terlik almamışım hiç yeni bir terlik alıp eklicem birde battaniye yıkayıp koyucam ikisi eksikgünaydın güzel annelerrr nasılsınız ? uykularım haram oldu uyuyamıyorum hiç. hastane çantalarınızı yaptınız mı
Canım doğumdan 6 ay sonra yapılıyor. Ben epilasyon yapıyorum güzellik uzmanıyım. Hormonlar anca oturuyor yerine adet olunması bekleniyor. Ben dayanır mıyım bilmiyorum o kadarOna aşırı gicigim zaten ya o kadar para verdim epilasyonlu yıllardır çıkmayan tüyler bu hamileligimde çıktı ve şu anda gidemiyorum boynumda falan cikmaya başladı o kadar sinir bozucu ki emzirirken yapılıyordur insallah biliyormusun canım iğneli ve normal lazer epilasyon
Ne güzel cnm benim göbekten sıkıyor ya olmuyor alt kısım hic, bende bi tane hamile pantolonu aldım onla bi hamilelik geçirdimBen hala kendimkileri giyiyorum. Montuda kocamın montunu giyiyorumkadife hamile taytı almıstım dşarda da onu giyiyorum eve alalım böyle şık eşofmanlar
Ya ne güzel denk geldi tam ehline sormuşumCanım doğumdan 6 ay sonra yapılıyor. Ben epilasyon yapıyorum güzellik uzmanıyım. Hormonlar anca oturuyor yerine adet olunması bekleniyor. Ben dayanır mıyım bilmiyorum o kadarÇok sıkıntı yani seyrek çıkıyor ama sinir bozucu.
Alexandrite lazer yaptırıyorum
O var gerçekten ya benim yüzüm felaketti ilkinde sivilce leke herkes yüzüne noldu diye soruyordu hatta görünce 9 ay gecmedi doğumdan sonra terini sil arada sutunden sür dediler sütümü sürmeye gerek kalmadan geçti allahtan bembeyaz oldu yüzüm şimdi yine unutma bence yap arada geçsin oda
Banu çiftçinin videosunu izlemiştim herhangi bi sakınca yok ama 6 ay kadar bekleyin diyodu yanılmıyosam hormonlar tam yerine otursun diye. Eğer erken gidilirse hamilelik tüylerinin kalıcılık riski olabilir gibi bişey hatırlıyorumOna aşırı gicigim zaten ya o kadar para verdim epilasyonlu yıllardır çıkmayan tüyler bu hamileligimde çıktı ve şu anda gidemiyorum boynumda falan cikmaya başladı o kadar sinir bozucu ki emzirirken yapılıyordur insallah biliyormusun canım iğneli ve normal lazer epilasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?