2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
az daha sabretain inşallah kızın. yine haftalardır çok güzel idare ediyorsun canım elinden geleni yapıyorsun. gerisi olacagına varıyor ama güzel olacak kızın da senin gibi çok güçlü

Damacana suya gele%50 zamdan sonra arıtma taktırmaya karar verdik. Var mı kullanan, tavsiye ettiginiz marka filan?
Canim bende aritmanin suyunu hiç sevmiyorum haznede beklediği için cok ılık oluyor ve 6 ayda bir bakimi oluyor bakimini yaptirmazsan suyu tadı çok acı oluyor annemler kullandigi için biliyorum o yüzden biz taktırmadik evimize

Anladım canım Benim bu sefer hiç yok yaa çok enteresan olmaması daha iyi tabi 2 gebeliğimde de hiç çatlağım olmadı buna da çok seviniyorum, inşallah son 1 ay kala bir gol yemem
Oyle gerçekten ilkinde benim çoktu bunda hala olmadı ama inşallah olmaz seninki çünkü hiç çözümü yok bu saatten sonrada yapında yoktur belki hiç olmaz

Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm korktuğumuz sınamasın

O var gerçekten ya benim yüzüm felaketti ilkinde sivilce leke herkes yüzüne noldu diye soruyordu hatta görünce 9 ay gecmedi doğumdan sonra terini sil arada sutunden sür dediler sütümü sürmeye gerek kalmadan geçti allahtan bembeyaz oldu yüzüm şimdi yine unutma bence yap arada geçsin oda

Ya ben de dün google da hep bunu araştırdım koltuk altı kararması olur mu diye sizden duyduguma cok sevindim beyazlıyor yani doğumdan sonra doğru anladım dimi
Evet canım beyazlıyor çok şükür inşallah 2. Den sonra yeni bi güncelleme gelmiyordur yani

Ayaklarına sıcak su torbası koy canım ben sürekli böyle oluyorum usutunce bugün dışarı çıktım mesela yarına kadar pertim muhtemelen hemen eve gelince koydum sıcak suyu ayaklarıma

Benimde bunda yok cnm bir arkadaşımda da oluşmadı o doğum yaptı bile

Ya benm sadece vajinam çok karardı çok kötü görünüyor bence epilasyonluyum ama ona rağmen kıl durumuda çok arttı. Doğumdan sonra düzelirmi kararma durumu
Ona aşırı gicigim zaten ya o kadar para verdim epilasyonlu yıllardır çıkmayan tüyler bu hamileligimde çıktı ve şu anda gidemiyorum boynumda falan cikmaya başladı o kadar sinir bozucu ki emzirirken yapılıyordur insallah biliyormusun canım iğneli ve normal lazer epilasyon

günaydın güzel annelerrr nasılsınız ? uykularım haram oldu uyuyamıyorum hiç. hastane çantalarınızı yaptınız mı
Ben ha yaparim ha yaptım derken yaptım çok şükür sadece terlik almamışım hiç yeni bir terlik alıp eklicem birde battaniye yıkayıp koyucam ikisi eksik

Canım doğumdan 6 ay sonra yapılıyor. Ben epilasyon yapıyorum güzellik uzmanıyım. Hormonlar anca oturuyor yerine adet olunması bekleniyor. Ben dayanır mıyım bilmiyorum o kadar Çok sıkıntı yani seyrek çıkıyor ama sinir bozucu.
Alexandrite lazer yaptırıyorum

Ben hala kendimkileri giyiyorum. Montuda kocamın montunu giyiyorum kadife hamile taytı almıstım dşarda da onu giyiyorum eve alalım böyle şık eşofmanlar
Ne güzel cnm benim göbekten sıkıyor ya olmuyor alt kısım hic, bende bi tane hamile pantolonu aldım onla bi hamilelik geçirdim

Ya ne güzel denk geldi tam ehline sormuşum iğneli ben boynuma yaptiriyordum diğer yerleri senin dediğin cihazla bitirmistjm iğneli de öyle 5 yıldır yoktu hiç bisey boynumda olunca ona bende dayanamam giderim çünkü başka seyle alırsam boynumdakini daha kötü ilerleyecek açıkçası diğerleri biraz bebek büyüsün öyle başlarım bi paketle bitiririm diye düşünüyorum çünkü sık gitmek seanslari kaçırmamak lazım bebekle takip etmem zor olur ama bi defa bile olsa biynumdakilerden kurtulmam lazım hemen
Ay bide ben ilkinde 10 ay adet olmamıştım çok fena eğer o kadar beklemem lazımsa

Valla onda çok dert edinmiştim
Doğumdan odaya çıkarılmadan aklıma geldi de yaptım
Bunda o kadar dertli değilim sanırım bilemiyorum

Bak bu ilk çocukta ki hali

Eklentiler

• 2A5DE951-86E5-489C-A23A-8BE533DD0356.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 82
Banu çiftçinin videosunu izlemiştim herhangi bi sakınca yok ama 6 ay kadar bekleyin diyodu yanılmıyosam hormonlar tam yerine otursun diye. Eğer erken gidilirse hamilelik tüylerinin kalıcılık riski olabilir gibi bişey hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…