- 8 Eylül 2021
- 1.892
- 2.892
- 83
Bendede aynı hastalık oldu,kesinlikle giyerizGaliba pijama alma hastalığına yakalandım lohusalik vesilesiyle bugün bu takimi aldım bu zamana kadar aldıklarımin içinde en beğendiğimdi ama dayanamadım ya vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum giyerim hepsini değil mi
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim aminTamam kuzum insllah yaşamazsın tekrardan zamaninda gelir minik prenses
Kendini yorma bol bol dinlen
Canım dinlenmeye çalış elinden geldiğince biraz daha koruyalım kendimizi gerçekten durmak istemiyorlar gibi:)Kızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Çok geçmiş olsun, Allahın izniyle bişey olmaz,müdahale etmişlerKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Amin canim Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavusalimCanım geçmiş olsun inşallah bebeğin zamanını bekler
Haklisin canım teşekkür ederim benim ogluslarda pek böyle seyelr yaşamamıştım bu hamielligim hep zordu zaten halada öyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz dhaa büyüsünde minikler dhaa kolay olur Allah'ın izniyle herseyCok gecmis olsun canım, sancılar artık kaçınılmaz sanırım hepimizde var baksana. Benm doktorda kasılmaları hissettiğn an NST ye bağlan dedi
Pijama olarak mı canım evde giymek için aldım ben bunu kapalıyım daBen sadece bir takım aldım. Hastane çıkışında da hamile taytımı ve normal kazak giyerimbu ürün cok guzelmiş ama
Ya sorma birakinda Ocak anneleri dogursun siz siranizi bekleyin aceleniz ne dimi amaCanım dinlenmeye çalış elinden geldiğince biraz daha koruyalım kendimizi gerçekten durmak istemiyorlar gibi:)
Ben sığdıramadım çıkarken giymeye kiyafette Ben deli gibi pijama aldım bu defa oncekinde 1 takım almışım sadece ne cesaretleYa bende 3 takım aldım 2 si gecelik1 tanede kız kardeşim verdi abla çok lazım oluyor diye halbuki kızımda tek takım ve çıkarken giyeceğim kıyafetim vardı hiç aklıma gelmemişti fazladan bir şeyler koymak Allah yardım etmişti de ğstğm başım temiz kalmıştı şimdi farklı bir telaşım var zaman çok değişiyor
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim çok şükür doktor hemen tedbir aldi bakalım bir kaç hafta daha gecsinde insallah şuan tek dileğim oÇok geçmiş olsun, Allahın izniyle bişey olmaz,müdahale etmişler
Giyersin canım çünkü çok rahat belli spor güzel pijama.Galiba pijama alma hastalığına yakalandım lohusalik vesilesiyle bugün bu takimi aldım bu zamana kadar aldıklarımin içinde en beğendiğimdi ama dayanamadım ya vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum giyerim hepsini değil mi
Evet benim hiç ağrım yoktu ama nst sancı çıktı, karnının sağ sol her tarafı sertleşince kasılma sancı oymuşBende 18 haftalık bi kayıp yaşadım cnm ama hiç sancım olmamıştı.. Arada karnım sertleşiyor o korkutuyor beni, bide hani yazıyor ya kızlar sanki cok sanci yokken sancı çıkıyormuş nstde, valla korktum ya
Bende keşke benimde olsa diyorum erken doğurmaktan değil doguramamaktan korkuyorum ben galibaAy su sanci msjlairni okurken her agrimda acaba sancım mi var diye telaslaniyorum, hatta doğuruyorum galiba diyorum annemlere
İğneni oldunya canım korkma artık. Benmde içim rahat. 35+0 ım şuan. Doğsada ciğer geliştirici iğne oldugu icin solunum sıkıntısı yasamayacaklar. İnsallah vakitlice doğarlarHaklisin canım teşekkür ederim benim ogluslarda pek böyle seyelr yaşamamıştım bu hamielligim hep zordu zaten halada öyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz dhaa büyüsünde minikler dhaa kolay olur Allah'ın izniyle hersey
He anladım canım. Eve de bişey almadım ama almalıyım bebek görmeye geldiklerinde böle bişey giyilir heralde değilmi. Tamamen pjamayla karsılarına çıkmak olmaz. Bu eşofman tarzı iyi olmus. Ben hastane için 2 takım aldım biri gecelik sabahlık biri normal pjamaPijama olarak mı canım evde giymek için aldım ben bunu kapalıyım da
Kızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
Ben tamamen kendim için aldım ilkinde hiç yapmamıştım böyle şeyler 40 gün değiş değişik pijama giymek niyetimHe anladım canım. Eve de bişey almadım ama almalıyım bebek görmeye geldiklerinde böle bişey giyilir heralde değilmi. Tamamen pjamayla karsılarına çıkmak olmaz. Bu eşofman tarzı iyi olmus. Ben hastane için 2 takım aldım biri gecelik sabahlık biri normal pjama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?