2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bendede aynı hastalık oldu,kesinlikle giyeriz

Canım dinlenmeye çalış elinden geldiğince biraz daha koruyalım kendimizi gerçekten durmak istemiyorlar gibi:)

Çok geçmiş olsun, Allahın izniyle bişey olmaz,müdahale etmişler

Cok gecmis olsun canım, sancılar artık kaçınılmaz sanırım hepimizde var baksana. Benm doktorda kasılmaları hissettiğn an NST ye bağlan dedi
Haklisin canım teşekkür ederim benim ogluslarda pek böyle seyelr yaşamamıştım bu hamielligim hep zordu zaten halada öyle bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biraz dhaa büyüsünde minikler dhaa kolay olur Allah'ın izniyle hersey

Canım dinlenmeye çalış elinden geldiğince biraz daha koruyalım kendimizi gerçekten durmak istemiyorlar gibi:)
Ya sorma birakinda Ocak anneleri dogursun siz siranizi bekleyin aceleniz ne dimi amahayırlısı olsun canım Rabbime siginacagiz artık o neylerse güzel eyler

Ben sığdıramadım çıkarken giymeye kiyafette Ben deli gibi pijama aldım bu defa oncekinde 1 takım almışım sadece ne cesaretle su an 5 oldu halibq belki 6

Giyersin canım çünkü çok rahat belli spor güzel pijama.

Bende geçen suwenden bikaçtane takım aldım buraya yazılmıştı indirim var diye ihtiyacımda vardı teşekkür ederim valla yazanların vesilesiyle gittim aldım

Evet benim hiç ağrım yoktu ama nst sancı çıktı, karnının sağ sol her tarafı sertleşince kasılma sancı oymuş

Ay su sanci msjlairni okurken her agrimda acaba sancım mi var diye telaslaniyorum, hatta doğuruyorum galiba diyorum annemlere
Bende keşke benimde olsa diyorum erken doğurmaktan değil doguramamaktan korkuyorum ben galiba

İğneni oldunya canım korkma artık. Benmde içim rahat. 35+0 ım şuan. Doğsada ciğer geliştirici iğne oldugu icin solunum sıkıntısı yasamayacaklar. İnsallah vakitlice doğarlar

Pijama olarak mı canım evde giymek için aldım ben bunu kapalıyım da
He anladım canım. Eve de bişey almadım ama almalıyım bebek görmeye geldiklerinde böle bişey giyilir heralde değilmi. Tamamen pjamayla karsılarına çıkmak olmaz. Bu eşofman tarzı iyi olmus. Ben hastane için 2 takım aldım biri gecelik sabahlık biri normal pjama

Kızlar ağrım geçmeyince üstümü falan değiştirdim evden çıktım hava aldım bank buldum gittim oturdum temiz temiz derin nefes aldım eve geldim hafifledi biraz ama tam anlamıyla geçmedi zırt pırt hastaneye gitmek istemiyorum böyle ufak ufak normal mi acaba gitsem mi ya aman vallahi hamileliğim hastanede geçti eve bı NST Alicam olcak bitcek

Kızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?

ilk cocuk erkek oluşmadı
ikinci bebekte erkek yine oluşmadı, ama vajinam koyulaştı bunada gıcık oluyorum

Ben tamamen kendim için aldım ilkinde hiç yapmamıştım böyle şeyler 40 gün değiş değişik pijama giymek niyetim gelen olursa bunlarla dururum ama dediğin gibi canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…