2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin amin beklesin kuzucuk haklısın aksine tatil zamanına denk geldi bizim sancilar bunu unutmuşum tamamen bende ya rabbim yardimcimiz olsun

Ayakkabı alıcaktım biraz daha sabrediyim ozaman az kaldı.

Bebek bi ara çok sert hareket etmeye başladı o ara döndü sanırımdoğuma kadar döner belki yine ben hissedemiyorum.

Bu arada bebiş 2 kilo 200grammis magnezyum verdi üç adet iç dedi hiç içmemistim ben kalsiyumun içinde vardı ama onuda düzensiz kullandim bide karın çevresi bir hafta geride dedi burada başka arkadaşlar da yazmıştı bunu umarım herşey yolunda ilerler sancı görünce alttan baktı hemen açılma bir parmak kadar falan dedi oda bir cm mi oluyor bende stresten birşey soramadım daha fazla ama sanırım acilmam yok oda normaldir diye biliyorum

Canim usutunce öyle terliyorum ben ama tansiyonunla alakalı da olabilir diğer özel hastaneleri veya yakın olan bi şehri düşün bence canim beni anlattığın kadarıyla hic rahat ettirmedi doktorun tavrı
Hastaneden geldim tansiyon aşırı düşük yine ondan oluyomus nstde sanci cikmadi buseferde tansiyon cok cok düsmüs. Bugun hic ölcmemistim

Canım kalsiyum mu magnezyum mu birde senin normal doğum mu sezeryan mi olacaktı bilmiyorum ama aklıma geldi daha doğrusu doktorla konuştuk ben hiç icemedim magnezyum midem çok bulanıyor diye bundan sonra içmesende olur proteine sodana dikkat et kasılmalari etkiler tarzında bisey dedi bana normal doğum yapacak arkadaşlar sorar belki doktorlarına

Canım banada demişlerdi öyle bisey 32 de gittiğimde ikinci dogumum dedim ebe bu önceki doğumdan kalma bi yumuşama demişti farklı oluyor sanırım bir defa acilma olunca rahim agzinda

ilkinde dhaa koyuydu benimki bunda belli belirsiz. ikisi de kız ama aldığım kilo çok daha az ben ona bagladım

tek içtiğimde agrı yaşıyorum evet tesadüf olamaz doktora sotmadan ikiye çıkatayım. haftaya kontrolde söylerim artık. sagol canım

Çok geçmiş olsun canım, umarım biraz daha sabreder prensesin
Bende de uzun yürüyünce o sertleşmeden oluyor iki gündür, sancı olduğunu bilmiyordum tedirgin oldum biraz, 8inde kontrolüm var ama bi sıkıntım yok acil gitmeme gerek yok sanırım doktora
Her şey yıkandı hazır ama daha erken diyodum, en iyisi ben de pazartesi valizi yapayım artık

Aynen canım ilk doğumda 36da sanırım bıraktırmıstı doktor magnezyumu. Kasılmaları engellemesin diye. Ama sezeryan oldum ben şimdi bıraktırmaz sanırım doktor. Osteocarede hem magnezyum var hem kalsiyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…