Amin amin beklesin kuzucuk haklısın aksine tatil zamanına denk geldi bizim sancilar bunu unutmuşum tamamen bende ya rabbim yardimcimiz olsunYa araya yıl başı ve haftasonu giriyor birde doktora ulaşmakta zor artık. Umarım pazartesiye kadar bi sakatlık yaşamayız da acilen gitmem gerekmez vallahi doğuracağız ama vakitlerinde bile gelseler biz o zamana kdar dokuz doğurduk resmen
Ayakkabı alıcaktım biraz daha sabrediyim ozaman az kaldı.benim iki nurmara şişmişti hamileyken doğurunca yarım numarası benimle kalmıstı.
bu arada benim beybi de her kontrolde farklı pozisyonda 32de başaşagıydı 34te başyukarı. yine başaşağı döndü ama hissediyorum
EyvahhBenm geçmemişti ishal . Flagyl kullandım 2 gün bıyunca Öyle geçti. Ne denediysem geçmemişti. Doktorum kasılmaları arttırır ishal olmayacaksın dedi
Tamam cnm çok sağol.Ayaklarına sıcak su torbası koy canım ben sürekli böyle oluyorum usutunce bugün dışarı çıktım mesela yarına kadar pertim muhtemelen hemen eve gelince koydum sıcak suyu ayaklarıma
Ya bende çok kararsız kaldım bu markadan alıcaktım ama bedenime karar veremedim yorumlarda yanılttı bu konuda.Ben owli korse aldım cnm trendyol dan yorumlar iyiydi
Hastaneden geldim tansiyon aşırı düşük yine ondan oluyomusCanim usutunce öyle terliyorum ben ama tansiyonunla alakalı da olabilir diğer özel hastaneleri veya yakın olan bi şehri düşün bence canim beni anlattığın kadarıyla hic rahat ettirmedi doktorun tavrı
Yani regl ağrısı gibi o yüzden gitmedim bu seferlikÇok aşırı rahatsız ediyorsa git canım ama dayanılacak gibiyse bekle bence
Canım kalsiyum mu magnezyum mu birde senin normal doğum mu sezeryan mi olacaktı bilmiyorum ama aklıma geldi daha doğrusu doktorla konuştuk ben hiç icemedim magnezyum midem çok bulanıyor diye bundan sonra içmesende olur proteine sodana dikkat et kasılmalari etkiler tarzında bisey dedi bana normal doğum yapacak arkadaşlar sorar belki doktorlarınakızlar osteocare i doktor günde 1 al yeter demişti ama 2 gündür agrılarım oluyı ve gece kramp giriyor bacagıma. iki alıcam arada sanki o yuzden oldu kramp aylardır olmuyordu cunku. siz kaç tane içiyorsunuz. bir de bitmiş osteocare 30 lu mu alsam 90lı mı. emzirirken de içiliyor diye biliyorum ama
Canım banada demişlerdi öyle bisey 32 de gittiğimde ikinci dogumum dedim ebe bu önceki doğumdan kalma bi yumuşama demişti farklı oluyor sanırım bir defa acilma olunca rahim agzindaBu arada bebiş 2 kilo 200grammis magnezyum verdi üç adet iç dedi hiç içmemistim ben kalsiyumun içinde vardı ama onuda düzensiz kullandim bide karın çevresi bir hafta geride dedi burada başka arkadaşlar da yazmıştı bunu umarım herşey yolunda ilerler sancı görünce alttan baktı hemen açılma bir parmak kadar falan dedi oda bir cm mi oluyor bende stresten birşey soramadım daha fazla ama sanırım acilmam yok oda normaldir diye biliyorum
ilkinde dhaa koyuydu benimki bunda belli belirsiz. ikisi de kız ama aldığım kilo çok daha az ben ona bagladımKızlar benim bu gebeliğimde Linea Nigra çizgisi oluşmadı , hani gebeyken kahverengi bir çizgi oluşuyor ya kasıklara doğru düz bir çizgi şeklinde, 2.gebeliği yaşayıp da benim gibi bu çizgisi oluşmayan var mı ? Bebeğin cinsiyetiyle mi ilgili acaba ?
Geçmiş olsun cnm inşallah normal seviyeye döner tansiyonunHastaneden geldim tansiyon aşırı düşük yine ondan oluyomusnstde sanci cikmadi buseferde tansiyon cok cok düsmüs. Bugun hic ölcmemistim
tek içtiğimde agrı yaşıyorum evet tesadüf olamaz doktora sotmadan ikiye çıkatayım. haftaya kontrolde söylerim artık. sagol canımBaşta 1 içiyordum, ama uyandığımda bacaklarım çok ağrıyor,sırtım zaten nerdeyse hep ağrıyor dr 2 iç dedi. Benimde bitti eşim zaten sürekli içiyorsun diyip 90 lı almışama hiç kalsiyum ölçülmedi kanda
Çok geçmiş olsun canım, umarım biraz daha sabreder prensesinKızlar bende şimdi hastaneden geldim nstde sancı çıktı doktor hemen iki serum taktırdı bir de ciğer geliştirici iğne oldum gece dörtte yine gideceğim diğerini vurdurmayasukur ikinci nstde rahatlamisti sancılar iki gündür ara ara sancım oluyordu benim kızda erken davranacak galiba ama çok korktum doguracagim diye inşallah 36. Haftayı geçeriz de öyle doğar bari
Ben de korkuyorum sormayaEylülde doğum için fiyat aldığım hastane 2000 tl zam yapmış.doğum yapacağım hastaneye daha sormadım korkumdan
Fiyat sorup moral bozmasammı , çıkışta süpriz olsun
Aynen canım ilk doğumda 36da sanırım bıraktırmıstı doktor magnezyumu. Kasılmaları engellemesin diye. Ama sezeryan oldum ben şimdi bıraktırmaz sanırım doktor. Osteocarede hem magnezyum var hem kalsiyumCanım kalsiyum mu magnezyum mu birde senin normal doğum mu sezeryan mi olacaktı bilmiyorum ama aklıma geldi daha doğrusu doktorla konuştuk ben hiç icemedim magnezyum midem çok bulanıyor diye bundan sonra içmesende olur proteine sodana dikkat et kasılmalari etkiler tarzında bisey dedi bana normal doğum yapacak arkadaşlar sorar belki doktorlarına
Çok geçmiş olsun iğneler de şifa olsun canım. Az daha beklesin güzel kızın inşallahİnşallah canım benim haklısın bakalım şu gece dörtte gidip ikinciyide olayımda çok ağrım var hala nedense anlamadım bebekte kasıyor kendini hissediyorum öne doğru toplanıyor bazen oda
Hay Allah yaa. Bir düşük bir yüksek. Geçmiş olsun canım cok yordu seni bu durum.Hastaneden geldim tansiyon aşırı düşük yine ondan oluyomusnstde sanci cikmadi buseferde tansiyon cok cok düsmüs. Bugun hic ölcmemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?