- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Benim doktor da 32de sokmuyordu nstye ama sancı hissediyorum diyince girdim. Bişey cıkmadı. 34te rutin olarak girdim onda da sancı cıkmadı ama kasılmaları evde sık yaşıyorum ben. Düzensiz tabiiAmiin canım inşallah
Hiç ağrı sızı olmayınca önemsemedim. Yarın da olursa cumayı beklemem dra yarın giderim olmazsa.
Ben nstye hiç girmedim canım ama dra söyleyince durumu sokar o zaman cuma günü yarın tekrarlarsa yarın giderim beklemem cumayı artık.
Şu 15 günü sağ salim atlatsak sıkıntı kalmıcak inşallahMidem bulanıyooo midem mideemmmmşu anki halimi anlatan emoji yapmislar
Ben ilk defa bugün yaşadım. Dedim herhalde benim oğlana yeri dar geliyorBenim doktor da 32de sokmuyordu nstye ama sancı hissediyorum diyince girdim. Bişey cıkmadı. 34te rutin olarak girdim onda da sancı cıkmadı ama kasılmaları evde sık yaşıyorum ben. Düzensiz tabii
Arada olması çok normal canım bebeğin hazırlık yapıyor.2 aydır oluyo benim ara araBen ilk defa bugün yaşadım. Dedim herhalde benim oğlana yeri dar geliyor
Anladım canım ben dr gidince söyleyeyim yine de bakalımArada olması çok normal canım bebeğin hazırlık yapıyor.2 aydır oluyo benim ara ara
Haklisin canım muhtemelen ondan ya demin ignemi vuruldum domuz gribi testi yaptırıyorlardi birine nasıl korktum aşırı arttı domuz gribi vakaları da bir o eksikti zatenCanım banada demişlerdi öyle bisey 32 de gittiğimde ikinci dogumum dedim ebe bu önceki doğumdan kalma bi yumuşama demişti farklı oluyor sanırım bir defa acilma olunca rahim agzinda
Amin canım bende öyle doktorluk olarak görmemiştim kontrol için gittim zaten nstde sancı çıkıp doktor tedirgin olunca korktum valla sende dikkat et takip et canım ama korkma stres yapma o daha çok tetikler ağrın çok olursa gidersin bende son iki gündür bebeğin kıyafetlerini battaniyeleri falan yıkadım benim gecelikler kaldı yıkar ütüler artık hazirlarim valizi senin gibi hep erteledim yeri geldi üşendim hazırlamaya falan ama erkenden hazırlamak gerekiyormuş onu anladimÇok geçmiş olsun canım, umarım biraz daha sabreder prensesin
Bende de uzun yürüyünce o sertleşmeden oluyor iki gündür, sancı olduğunu bilmiyordum tedirgin oldum biraz, 8inde kontrolüm var ama bi sıkıntım yok acil gitmeme gerek yok sanırım doktora
Her şey yıkandı hazır ama daha erken diyodum, en iyisi ben de pazartesi valizi yapayım artık
Canım kasılma bebeğin karninin önüne komlpe toplanması oluyor yani toplandiginda zaten sert oluyor karnın bide karnın alt tarafında belinde ağrı oluyor öyle olunca tabi herkeste ağrı olmayada bilir benim öyle oluyorduYok bayaa bütün karnım gerginleşti. Patlayacak balon gibi olduAma anlıktı 20sn falan
Sağol canım Allah razı olsun aminnn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza rabbimin izni ileÇok geçmiş olsun iğneler de şifa olsun canım. Az daha beklesin güzel kızın inşallah
Çok fark yok kuzum 200 verdim bende250 TL verdim fiyat sorup moral bozmayayım
Gelen ürün güzel tabi kullanamadığım için net yorum yapamıyorum lu anYa bende çok kararsız kaldım bu markadan alıcaktım ama bedenime karar veremedim yorumlarda yanılttı bu konuda.
Canım,dualarım seninle,çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını alacaksın inşallahYine yüzüm kar beyaz buzz kesildi sanki sokakta ayazda kalmişım. Tansiyonumu ölcüp moralimi bozmaktan bıktım. Ya şafi ya Allah şu an senden şifa bekleyen herkes için Allahimmmm
Gece bende uyumak yerine sağa sola dön sporu yapıyorum resmen, bebeğin kafası sağ kaburgamda,sağa asla yatırmıyor o yüzden, sırtüstü zaten yok,sürekli sola yatmaktan bacaklarım ve kürek kemiklerim ağrıyor,sabah oluyor da dinlenmiş değil de pert oluyorumTüm gün uykum vardı öğlen uykusuda uyumamıstım. Gece yatağa girdim uyku muyku gitti. Gece hiç uyuyamadımşimdi uyumaya calısacağım . Hormonlar yapıyor sanırım kızlar
Günaydın canım,bizde 35+0 dayız çok şükür35+0 dan günaydın bu arada
Allah razi olsun canimm hepimiz alalim insaAllahCanım,dualarım seninle,çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını alacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?