2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim doktor da 32de sokmuyordu nstye ama sancı hissediyorum diyince girdim. Bişey cıkmadı. 34te rutin olarak girdim onda da sancı cıkmadı ama kasılmaları evde sık yaşıyorum ben. Düzensiz tabii

Canım banada demişlerdi öyle bisey 32 de gittiğimde ikinci dogumum dedim ebe bu önceki doğumdan kalma bi yumuşama demişti farklı oluyor sanırım bir defa acilma olunca rahim agzinda
Haklisin canım muhtemelen ondan ya demin ignemi vuruldum domuz gribi testi yaptırıyorlardi birine nasıl korktum aşırı arttı domuz gribi vakaları da bir o eksikti zaten

Amin canım bende öyle doktorluk olarak görmemiştim kontrol için gittim zaten nstde sancı çıkıp doktor tedirgin olunca korktum valla sende dikkat et takip et canım ama korkma stres yapma o daha çok tetikler ağrın çok olursa gidersin bende son iki gündür bebeğin kıyafetlerini battaniyeleri falan yıkadım benim gecelikler kaldı yıkar ütüler artık hazirlarim valizi senin gibi hep erteledim yeri geldi üşendim hazırlamaya falan ama erkenden hazırlamak gerekiyormuş onu anladim

Yok bayaa bütün karnım gerginleşti. Patlayacak balon gibi oldu Ama anlıktı 20sn falan
Canım kasılma bebeğin karninin önüne komlpe toplanması oluyor yani toplandiginda zaten sert oluyor karnın bide karnın alt tarafında belinde ağrı oluyor öyle olunca tabi herkeste ağrı olmayada bilir benim öyle oluyordu

Tüm gün uykum vardı öğlen uykusuda uyumamıstım. Gece yatağa girdim uyku muyku gitti. Gece hiç uyuyamadım şimdi uyumaya calısacağım . Hormonlar yapıyor sanırım kızlar
Gece bende uyumak yerine sağa sola dön sporu yapıyorum resmen, bebeğin kafası sağ kaburgamda,sağa asla yatırmıyor o yüzden, sırtüstü zaten yok,sürekli sola yatmaktan bacaklarım ve kürek kemiklerim ağrıyor,sabah oluyor da dinlenmiş değil de pert oluyorum

Dünde inat ettim regl sancılarım için doktora gitmedim bugünde gitmicem kendimi genişleme sancısı olduklarına ikna etmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…