Canım nst nin zararı olacağını sanmıyorum.Kızlar nst nin bebeğe zararı yok değilmi? Fena ishalim, şimdiye kadar hiç midem bulanmadı ama iki gündür bulantı var, dr um ilaç yan etkisi dedi, ama verdiği anybiyotiğin birini içemedim içindedr anneye yararı bebeğe zararından fazlaysa kullanılır yazıyor öncekilerde bu ifade yoktu. Bide alt tarafım sanki morarmış gibi acıyor.Dr bize 1saat uzakta, eşim ishal için burda bi dr da gidelim dedi, iyi bi dr var sezeryancı diye gitmiyordum bugün gitcez de tekrar nstisterse sıkıntı olmaz değilmi,bebeğim rahatsız olmasın daha pzt nst yapıldı,haftaya salı da kendi dr um yapcak yine
Canim simdi geldim doktordan kasilma sandigim sey poposuymus. Nts ye girdim 50 sancim cikti ama önemsiz dedi. Rahim agzinda yumuşama olmuş. Acilen öksürüğünü gecirmen lazim dedi. 1 haftadır hastaydim.Ilık olması sorun değil dolaba koyarım da tadı tabi ki en önemlisi. Filtre bakımı yapılınca düzeliyor mu peki?
Canım çok geçmiş olsun, şubat bebeleri toplu isyana kalkıştı galibaşurada 20 gün daha dursunlar durdukları yerde,ınsallah
Kasilma önemli kuzum ama 10 dk da 3 kere olursa doktora gitmeli diyordu Kağan kocatepe.
Yok be canım benmde hep bulanıyor ara ara. Sonra ishal oluyorum doğum geldi diyorum kendi kendime geçiyordoğum yaklaştığı için mi bu son 2-3 gündür yaşadığım mide bulantısı
Kuzum hiç inanasım gelmiyor indirim geleceğine, keske gelse...Yakında %40 indirim gelecekmiş birçok şeye.. ama bu durum sularıda kapsıyor mu bilemiyorum. Dolar artınca zamm yapmak saniyelik iken düşünce indirim yapmak aylar sürüyor insanlarımızın fırsatçılığı ..
Yok kuzum o bizim 3 evde yetmez daha maliyetli olur.Biz uzun zamandır damacanayı bıraktık hem pahalı olduğu hem de hijyenik olmadığı için. 1.5lt’lik suların 6’lıları var , o şekilde alıyoruz suyu eve, bazen de 500ml’lik alıyoruz yanına ek olarak 20’li pakette , hafif olduğu için içmesi de pratik ve teşvik edici oluyorAoç’nin Elmacık suyunu öneririm bu şekilde daha ucuza geliyor , damacana çirkin bir görüntü hem
İyi bari kuzum. Pekmez tereyağı karışımı denemediysen denemeni tavsiye ederim.Canim simdi geldim doktordan kasilma sandigim sey poposuymus. Nts ye girdim 50 sancim cikti ama önemsiz dedi. Rahim agzinda yumuşama olmuş. Acilen öksürüğünü gecirmen lazim dedi. 1 haftadır hastaydim.
Amin canım Allah razı olsun hepimizi icin suan ettigim tek dua o Allah'ım ne olur biraz daha dayansinlar biraz daha büyüsünlerIlık olması sorun değil dolaba koyarım da tadı tabi ki en önemlisi. Filtre bakımı yapılınca düzeliyor mu peki?
Canım çok geçmiş olsun, şubat bebeleri toplu isyana kalkıştı galibaşurada 20 gün daha dursunlar durdukları yerde,ınsallah
Kasilma önemli kuzum ama 10 dk da 3 kere olursa doktora gitmeli diyordu Kağan kocatepe.
İnşallah cnm anne karninda 1 dk bile çok önemli. Her biri vaktini beklesin İnşallah benimde duam o.Amin canım Allah razı olsun hepimizi icin suan ettigim tek dua o Allah'ım ne olur biraz daha dayansinlar biraz daha büyüsünler
Mahvoldum bütün gece ya sabah biseyler yedim erkenden artık karnım acıktı diye yok o daha beter yaptı qglayacaktim midemi ağzımdan cikarasim geldi allahim doğunca hepsi geçsin her şeyi yiyebileyim lütfen ya bu saat oldu ancak toparlıyorumdoğum yaklaştığı için mi bu son 2-3 gündür yaşadığım mide bulantısı
Canım benimde 31. Haftada donmemisti. Doktor 37e kadar dönebilir dedi. 14 ocakta bir dahaki kontrolüm, 35 haftalık olucam, inşallah donmuştür. Anlamıyorum da bazen tekmeleri aşağıda hissediyorum bazen yukarda. Dönmüş olsa da anlamam sanırım:)Selam canım , nst ye herşey yolunda ise ultrason da doktor görüyor gerekli görmeyebiliyormuş anneninde şikayeti yoksa sanırım ondan geçen hafta da ben devlet hastanesine gittim benide Sokmadı nst ye doktor. Birde bana ozaman bebeğin başı yukarıda dedi , nasıl olması gerekiyordu dedim , %90 ı baş aşağı pozisyondadır dedi ama daha dönebilir dedi, bende biraz panik oldum , sizinde sanırım geçtiğimiz haftalarda bebek popo geliş duruyormuş , kaç hafta sonra düzelmiş oldu ? Herhangi bir egzersiz yaptınız Mı dönmesi için ? Daha döner mi peki 33. Haftanın içindeyiz şuanda
Benim de ağrım yok, ama bu kasılma olayı çok oluyor, karnım taş gibi oluyor. Hiç önemsemedim şimdiye kadarCanım kasılma bebeğin karninin önüne komlpe toplanması oluyor yani toplandiginda zaten sert oluyor karnın bide karnın alt tarafında belinde ağrı oluyor öyle olunca tabi herkeste ağrı olmayada bilir benim öyle oluyordu
Ayyy hayalini kurduğum ilk şeyArtık banyo yapmakta işkence oldu. Ayakta yapmayayım diye oturağa oturayım dedim o daha beter etti. Su zaten tam sıcak yapamıyorum ılıkta yıkanıyorum . Banyoyu nefes nefese zar zor yaptım. Kaynar sularla keselene keselene banyo yapmayı özledim
Evet valla sorma canım bu işin şakası kalmadı artıkAmin canım bende öyle doktorluk olarak görmemiştim kontrol için gittim zaten nstde sancı çıkıp doktor tedirgin olunca korktum valla sende dikkat et takip et canım ama korkma stres yapma o daha çok tetikler ağrın çok olursa gidersin bende son iki gündür bebeğin kıyafetlerini battaniyeleri falan yıkadım benim gecelikler kaldı yıkar ütüler artık hazirlarim valizi senin gibi hep erteledim yeri geldi üşendim hazırlamaya falan ama erkenden hazırlamak gerekiyormuş onu anladim
Ya dün banyoda aynı şeyi yaşadım resmen yoruldum uzandım çıktığımda, ben çok rahat hamilelik geçirdim diye seviniyordum ama son haftalar bariz hissettiriyormuş kendiniArtık banyo yapmakta işkence oldu. Ayakta yapmayayım diye oturağa oturayım dedim o daha beter etti. Su zaten tam sıcak yapamıyorum ılıkta yıkanıyorum . Banyoyu nefes nefese zar zor yaptım. Kaynar sularla keselene keselene banyo yapmayı özledim
Evet canım nst'de en son sancı çıkmadı. Doktorumun gelmesini bekliyorum taburcu eder belki bugün inşallahNedirYani nasılsın cnm hastanede misin hala
Aynen canım ben de rahatım diyordum. Ama yok 32 den sonrası tam işkenceymişYa dün banyoda aynı şeyi yaşadım resmen yoruldum uzandım çıktığımda, ben çok rahat hamilelik geçirdim diye seviniyordum ama son haftalar bariz hissettiriyormuş kendini
Ahhaha valla canım yaa hamama ne zaman gidebiliriz acabaCanım benimde 31. Haftada donmemisti. Doktor 37e kadar dönebilir dedi. 14 ocakta bir dahaki kontrolüm, 35 haftalık olucam, inşallah donmuştür. Anlamıyorum da bazen tekmeleri aşağıda hissediyorum bazen yukarda. Dönmüş olsa da anlamam sanırım:)
Benim de ağrım yok, ama bu kasılma olayı çok oluyor, karnım taş gibi oluyor. Hiç önemsemedim şimdiye kadar
Ayyy hayalini kurduğum ilk şeydoğumdan sonra miss gibi kaynar bir banyo yapmak nasıl canım çekti yine
Benim bir arkadaşımın Mayıs'ta gelin hamamı olacak, 4gözle bekliyorumAhhaha valla canım yaa hamama ne zaman gidebiliriz acabamart gibi giderim ben valla 2 ay geçtiğinde
Oooohh keyifBenim bir arkadaşımın Mayıs'ta gelin hamamı olacak, 4gözle bekliyorum
Ayy o hamam en büyük hayalim şuandaAhhaha valla canım yaa hamama ne zaman gidebiliriz acabamart gibi giderim ben valla 2 ay geçtiğinde
Çok güzel olur yaaAyy o hamam en büyük hayalim şuandaMayısta giderim diye düşünüyorum kızımı da götürürüm
Ocak annelerinde birisi işler gitgide çirkinleşiyor demişti gerçekten hafta ilerledikçe işler çirkinleşmeye başlıyormuşArtık banyo yapmakta işkence oldu. Ayakta yapmayayım diye oturağa oturayım dedim o daha beter etti. Su zaten tam sıcak yapamıyorum ılıkta yıkanıyorum . Banyoyu nefes nefese zar zor yaptım. Kaynar sularla keselene keselene banyo yapmayı özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?