2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım nst nin zararı olacağını sanmıyorum.

Benim 3 günde 1 bakılıyor. Riskli durumumdan dolayı.

Ama tecrübeli anneler daha net cevap vericektir.

Canim simdi geldim doktordan kasilma sandigim sey poposuymus. Nts ye girdim 50 sancim cikti ama önemsiz dedi. Rahim agzinda yumuşama olmuş. Acilen öksürüğünü gecirmen lazim dedi. 1 haftadır hastaydim.

Kuzum hiç inanasım gelmiyor indirim geleceğine, keske gelse...
Yok kuzum o bizim 3 evde yetmez daha maliyetli olur.
Canim simdi geldim doktordan kasilma sandigim sey poposuymus. Nts ye girdim 50 sancim cikti ama önemsiz dedi. Rahim agzinda yumuşama olmuş. Acilen öksürüğünü gecirmen lazim dedi. 1 haftadır hastaydim.
İyi bari kuzum. Pekmez tereyağı karışımı denemediysen denemeni tavsiye ederim.

Amin canım Allah razı olsun hepimizi icin suan ettigim tek dua o Allah'ım ne olur biraz daha dayansinlar biraz daha büyüsünler

doğum yaklaştığı için mi bu son 2-3 gündür yaşadığım mide bulantısı
Mahvoldum bütün gece ya sabah biseyler yedim erkenden artık karnım acıktı diye yok o daha beter yaptı qglayacaktim midemi ağzımdan cikarasim geldi allahim doğunca hepsi geçsin her şeyi yiyebileyim lütfen ya bu saat oldu ancak toparlıyorum

Canım benimde 31. Haftada donmemisti. Doktor 37e kadar dönebilir dedi. 14 ocakta bir dahaki kontrolüm, 35 haftalık olucam, inşallah donmuştür. Anlamıyorum da bazen tekmeleri aşağıda hissediyorum bazen yukarda. Dönmüş olsa da anlamam sanırım:)
Benim de ağrım yok, ama bu kasılma olayı çok oluyor, karnım taş gibi oluyor. Hiç önemsemedim şimdiye kadar
Ayyy hayalini kurduğum ilk şey doğumdan sonra miss gibi kaynar bir banyo yapmak nasıl canım çekti yine

Evet valla sorma canım bu işin şakası kalmadı artık beşiği son zamanlarda kurdururum diye çıkarttırmamıştım kutudan, çikolata süs müs hepsini halledicem bu hafta, zaten erken doğar büyümeden diye stres oluyoruz bari diğer konularda kafamız rahat olsun

Ya dün banyoda aynı şeyi yaşadım resmen yoruldum uzandım çıktığımda, ben çok rahat hamilelik geçirdim diye seviniyordum ama son haftalar bariz hissettiriyormuş kendini

Ya dün banyoda aynı şeyi yaşadım resmen yoruldum uzandım çıktığımda, ben çok rahat hamilelik geçirdim diye seviniyordum ama son haftalar bariz hissettiriyormuş kendini
Aynen canım ben de rahatım diyordum. Ama yok 32 den sonrası tam işkenceymiş

Ahhaha valla canım yaa hamama ne zaman gidebiliriz acaba mart gibi giderim ben valla 2 ay geçtiğinde

Benim bir arkadaşımın Mayıs'ta gelin hamamı olacak, 4gözle bekliyorum
Oooohh keyif bolca tadını çıkar çok severim gelin hamamlarını benm de gelin hamamım olmustu. Akrabamız 6 aylık bebesiyle gelmişti hamama
Çok buharlı yerde durmadı bebesiyle. Sen de belki öyle yapabilirsin canım

Ocak annelerinde birisi işler gitgide çirkinleşiyor demişti gerçekten hafta ilerledikçe işler çirkinleşmeye başlıyormuş Ben de banyodan çıkınca saçlarımı kurut çatlak yağlarını sür giyin derken mahvoluyorum yeni yılın ilk haftasında saçlarımı kestireceğim lohusa iken böyle bir de uğraşamam kurutma ile şekillendirme ile

1 haftadır demir hapını içemiyorum nedense beni ishal yapıyor ya ferrum kullanıyordum. Tam ishal düzelir gibi olunca içiyorum bir bakıyorum ertesi gün yine başlamış. 7 Ocakta kontrol var soracağım bakalım. En son bebiş 1500 kg dı inşallah 2 kilo olmuştur çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…