- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Çok sert vuran yer ayakları. Onları kaburga hizasında hissedince başaşagı olduğunu anlıyorum canımAyakkabı alıcaktım biraz daha sabrediyim ozaman az kaldı.
Bebek bi ara çok sert hareket etmeye başladı o ara döndü sanırımdoğuma kadar döner belki yine ben hissedemiyorum.
Allah razi olsun canimGeçmiş olsun cnm inşallah normal seviyeye döner tansiyonun
Gercekten cok yoruldum. Bir yandan bir anonce kucagima alayim hersey bitsin artik istiyorum biryandan gununu tamamlasin da yeterki saglikli dogsunda cekeyim diyorum. Bircogumuzda ayni durumdayiz burda. En azindan düsük tansiyon yuksegi kadar riskli deilmis gebelikte. Onla avutuyorum kendimi. Gecen haftadan beri tuzu hayatimdan cikardim cok dikkat ediyorum. Bu seferde düşük anlamadim gitti. Diger hamileliklerimde boyle seyler yasamamistim. Gebelik reflusu gebelik troidi gebelik tansiyonu. İnsaAllah dogumla beraber hepside gecer gider. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bir ay daha dayanabilirsek hersey guzel olacak insaAllahHay Allah yaa. Bir düşük bir yüksek. Geçmiş olsun canım cok yordu seni bu durum.
Bebek dönüslerindeki sertlikmi? Yoksa kasılma anındaki sertlikmi acaba? Kafasi yukarda oldugu zaman hissedersin elini koydugunda sadece o kisimda sertlik olur. Karninda kasilma oldugu zaman butun karninda sertlik olur. Bebek döndüğü zaman rahme baski yaptigindan alt kısımda sertlik olur.Kızlar bu sertlik dediğiniz tam olarak nasıl oluyo? Cahilliğime verinbugün bi kaç kez karnım bayaa gerildi o mu oluyo? Ama sancı ağrı bişey olmayınca önemsemedim. Cuma sabah dra gitcem zaten diye. İlk gebeliğin acemiliğini yaşıyorum
Kendi kendime nazar değdirdimOffff offffff uykusuz hergece
Sabah erken kalk yine
En azindan agri yok bu gece cok sukurmidem cok bulaniyo o baska tabi .....
Benim kiz gece olunca resmen horon tepiyo karnimda uyumanin hatti hesabi yok dogunca zaten uyuyamiycaz. İki de oglum var. Sabahcilar okullari var.Kendi kendime nazar değdirdimben çok uyuyorum diyodum ama bugün bi gram uyku yok
Yok bayaa bütün karnım gerginleşti. Patlayacak balon gibi olduBebek dönüslerindeki sertlikmi? Yoksa kasılma anındaki sertlikmi acaba? Kafasi yukarda oldugu zaman hissedersin elini koydugunda sadece o kisimda sertlik olur. Karninda kasilma oldugu zaman butun karninda sertlik olur. Bebek döndüğü zaman rahme baski yaptigindan alt kısımda sertlik olur.
Oo Allah kolaylık versin bende çocuk yok oğlum ilk olacak ama gece ara ara tepinmesine uyanıyodum da böyle geç yatmaya alışkın değilimBenim kiz gece olunca resmen horon tepiyo karnimda uyumanin hatti hesabi yok dogunca zaten uyuyamiycaz. İki de oglum var. Sabahcilar okullari var.
Bu saatten sonra alisirsin canim merak etme. Saglicakla alalim insaAllahOo Allah kolaylık versin bende çocuk yok oğlum ilk olacak ama gece ara ara tepinmesine uyanıyodum da böyle geç yatmaya alışkın değilim
Canım kasılman olmus ozaman senin. Tekrarlarsa uc dort kere doktoruna soyle muhakkakYok bayaa bütün karnım gerginleşti. Patlayacak balon gibi olduAma anlıktı 20sn falan
O kasılma işte canım. Ben de yaşıyorum cok sık ama nstde uslanıyo benim BeybimYok bayaa bütün karnım gerginleşti. Patlayacak balon gibi olduAma anlıktı 20sn falan
Amiin canım inşallahBu saatten sonra alisirsin canim merak etme. Saglicakla alalim insaAllah
Hiç ağrı sızı olmayınca önemsemedim. Yarın da olursa cumayı beklemem dra yarın giderim olmazsa.Canım kasılman olmus ozaman senin. Tekrarlarsa uc dort kere doktoruna soyle muhakkak
Ben nstye hiç girmedim canım ama dra söyleyince durumu sokar o zaman cuma günü yarın tekrarlarsa yarın giderim beklemem cumayı artık.O kasılma işte canım. Ben de yaşıyorum cok sık ama nstde uslanıyo benim Beybim
Allah yardımcın olsun canım, çok yıprandın gerçektenYine yüzüm kar beyaz buzz kesildi sanki sokakta ayazda kalmişım. Tansiyonumu ölcüp moralimi bozmaktan bıktım. Ya şafi ya Allah şu an senden şifa bekleyen herkes için Allahimmmm
Amin amin aminnnnnnn insaAllah canim gelsin o günler artıkAllah yardımcın olsun canım, çok yıprandın gerçekteninşallah yavrunu sağlıkla kucağına aldığında hepsini unutursun Allah hepimize sağlıkla zamanına en yakın zamanda hayırlı doğumlar nasibetsin de bunları gülümseyerek hatırlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?