- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah kolaylıkla seni sıkıntılarından kurtarsın bebişinle kavuştursunYine yüzüm kar beyaz buzz kesildi sanki sokakta ayazda kalmişım. Tansiyonumu ölcüp moralimi bozmaktan bıktım. Ya şafi ya Allah şu an senden şifa bekleyen herkes için Allahimmmm
Ne zaman sancim yoksa ozaman sancim cikiyor nstde nezaman sancim varsa ozaman sancin yok deyip gonderiyolar. 3dogum olacak ucude ayniydi. Anlasamiyoruz bu nstdeyleBende 18 haftalık bi kayıp yaşadım cnm ama hiç sancım olmamıştı.. Arada karnım sertleşiyor o korkutuyor beni, bide hani yazıyor ya kızlar sanki cok sanci yokken sancı çıkıyormuş nstde, valla korktum ya
Benim geçen ay 70 dakika kadar, düzensiz sancılarla, regl ağrısı gibi oldu; doktor bir daha ağrı olursa gel hastaneye demişti. Düzensiz de mi olsa demiştim evet, kaynağını bulalım ağrının demişti.Dünde inat ettim regl sancılarım için doktora gitmedim bugünde gitmicem kendimi genişleme sancısı olduklarına ikna etmeye çalışıyorum.
Aminnnnn Allah razi olsun canim hepimizi insaAllahCanım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah kolaylıkla seni sıkıntılarından kurtarsın bebişinle kavuştursun
Ilık olması sorun değil dolaba koyarım da tadı tabi ki en önemlisi. Filtre bakımı yapılınca düzeliyor mu peki?Canim bende aritmanin suyunu hiç sevmiyorum haznede beklediği için cok ılık oluyor ve 6 ayda bir bakimi oluyor bakimini yaptirmazsan suyu tadı çok acı oluyor annemler kullandigi için biliyorum o yüzden biz taktırmadik evimize
Canım çok geçmiş olsun, şubat bebeleri toplu isyana kalkıştı galibaAy sorma canım bı anlasam keratalar uslu durmuyoraynı durumdayım ya ikinci nstde çıkmadı sancı ama benim hala var sende sabret randevu gününe gidersin rabbimin izniyle birşey olmasın bebiş azıcık daha sabretsin ama artarsa bekleme canım bi sekilde git artik
Kasilma önemli kuzum ama 10 dk da 3 kere olursa doktora gitmeli diyordu Kağan kocatepe.Günaydın kizlar. Dun aksamdan beri karnim sertlesiyor bebek biryerde toplanip kasıyor kendini. Hafifde agrim oldu gibimi anlamadim. Bebeğin oyle toplanip kastirmasi sancı olabilirmi? 6 gündürde hastaydım sanırım influenza geciriyordum.
Ben nst çeken hemşireye sordum geçen hafta hiçbir zararı yok dediKızlar nst nin bebeğe zararı yok değilmi? Fena ishalim, şimdiye kadar hiç midem bulanmadı ama iki gündür bulantı var, dr um ilaç yan etkisi dedi, ama verdiği anybiyotiğin birini içemedim içindedr anneye yararı bebeğe zararından fazlaysa kullanılır yazıyor öncekilerde bu ifade yoktu. Bide alt tarafım sanki morarmış gibi acıyor.Dr bize 1saat uzakta, eşim ishal için burda bi dr da gidelim dedi, iyi bi dr var sezeryancı diye gitmiyordum bugün gitcez de tekrar nstisterse sıkıntı olmaz değilmi,bebeğim rahatsız olmasın daha pzt nst yapıldı,haftaya salı da kendi dr um yapcak yine
Tamam canım sağolBen nst çeken hemşireye sordum geçen hafta hiçbir zararı yok dedi
Geçecek canım merak etme, ablam gebelik zehirlenmesi yaşamıştı 37. Haftada apar topar doğuma alındı çünkü gözleri görmemeye başlamıştı yüksek tansiyondan. O vakte kadar doktoru hiç anlamamış ve idrarda proteine bakmamış. Gözleri görmeyince acilen götürdük ve hemen doğuma alındı. Yeğenimde ablamda gayet iyiydi ama gözünün birinde %30 luk bi görme kaybı kaldı. Bunun sebebi de doktorunun ilgisizliği ve olayı son dakika anlamasıydı. Ama hepsi geçti gitti ikincide öyle bi problem yaşamadı da. Her hamilelik farklı oluyor ve doğum sonrası hepsi bitmiş oluyor şu ocağın 15 ini görelim de sen takma kafana gerisini. 15 gün daha sık dişini canımGercekten cok yoruldum. Bir yandan bir anonce kucagima alayim hersey bitsin artik istiyorum biryandan gununu tamamlasin da yeterki saglikli dogsunda cekeyim diyorum. Bircogumuzda ayni durumdayiz burda. En azindan düsük tansiyon yuksegi kadar riskli deilmis gebelikte. Onla avutuyorum kendimi. Gecen haftadan beri tuzu hayatimdan cikardim cok dikkat ediyorum. Bu seferde düşük anlamadim gitti. Diger hamileliklerimde boyle seyler yasamamistim. Gebelik reflusu gebelik troidi gebelik tansiyonu. İnsaAllah dogumla beraber hepside gecer gider. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bir ay daha dayanabilirsek hersey guzel olacak insaAllah
LG kullanıyoruz biz yaklaşık 2 senedir. Annemlerde waterbax kullanıyor onlarda çok memnun. Bizde çok memnunuz. Meyveden sebzeden tut da yemek yaparken aklına gelebilecek herşeyi arıtma suyu ile yıkıyorum normal Çeşme suyunu sadece bulaşık yıkamak için kullanıyorum damacana su ile bunu yapmak imkansız 1 gün dayanmaz suDamacana suya gele%50 zamdan sonra arıtma taktırmaya karar verdik. Var mı kullanan, tavsiye ettiginiz marka filan?
Düzeliyor cnm ama nasil desem tadi lezzetsiz gibi geliyor bana sanki suyu butun tadini aliyormus gibiIlık olması sorun değil dolaba koyarım da tadı tabi ki en önemlisi. Filtre bakımı yapılınca düzeliyor mu peki
Gecmiş olsun canım yaHastaneden geldim tansiyon aşırı düşük yine ondan oluyomusnstde sanci cikmadi buseferde tansiyon cok cok düsmüs. Bugun hic ölcmemistim
Haha haklisin canim valla bende elim kalkarsa ütüye başlıcamÜtü masam iki gün ortada durdu pijamalarım kaldı sadece yıkanacak bitti şükür valiz kapanacak aman bacım gaza basıp bitirin gün geçtikçe çok zor oluyor ve bu Şubat bebeleri aceleci gibi herkes yapsın bitirsin ne olur ne olmaz
Sağol cnm bi bakayım fiyatlarına.LG kullanıyoruz biz yaklaşık 2 senedir. Annemlerde waterbax kullanıyor onlarda çok memnun. Bizde çok memnunuz. Meyveden sebzeden tut da yemek yaparken aklına gelebilecek herşeyi arıtma suyu ile yıkıyorum normal Çeşme suyunu sadece bulaşık yıkamak için kullanıyorum damacana su ile bunu yapmak imkansız 1 gün dayanmaz suben her anlamda seviyorum arıtmamı ve öyle çokda ılık akmıyor ılık su içemeyen biri olarak söylüyorum ben rahatlıkla içiyorum. Annemlerin arıtmasının bakımı senede 1 defa. Suyunun tadına güzel bizimkide güzel ama bizimkinin bakımı daha kısa sürede oluyor en fazla 8-10 ay. Bence taktırmakla ev bütçesi için en doğru kararı vermiş olursunuz
Bende suyu değiştirince suyun tadı uzun süre farklı gelir sonra alışırım belki sende oylesindir. Bi deniyelim olmazsa sadece yemeklere kullanır, içme suyunu yine dışarıdan alırız napalim.Düzeliyor cnm ama nasil desem tadi lezzetsiz gibi geliyor bana sanki suyu butun tadini aliyormus gibi
Tabi herkeste farklidir ama ben sevemedim aritmayi
Yakında %40 indirim gelecekmiş birçok şeye.. ama bu durum sularıda kapsıyor mu bilemiyorum. Dolar artınca zamm yapmak saniyelik iken düşünce indirim yapmak aylar sürüyor insanlarımızın fırsatçılığı ..Sağol cnm bi bakayım fiyatlarına.
12 lira olan damacana su dün 16.5 a çıktı ay sinirlendim yani .zaten plastik şişe ne kadar sağlıklı olabilir,en azından arıtma akan su...damacana sudan daha iyidir.
Bende suyu değiştirince suyun tadı uzun süre farklı gelir sonra alışırım belki sende oylesindir. Bi deniyelim olmazsa sadece yemeklere kullanır, içme suyunu yine dışarıdan alırız napalim.
Onlar indirim yapana kadar dolar artıyor yineYakında %40 indirim gelecekmiş birçok şeye.. ama bu durum sularıda kapsıyor mu bilemiyorum. Dolar artınca zamm yapmak saniyelik iken düşünce indirim yapmak aylar sürüyor insanlarımızın fırsatçılığı ..
Biz uzun zamandır damacanayı bıraktık hem pahalı olduğu hem de hijyenik olmadığı için. 1.5lt’lik suların 6’lıları var , o şekilde alıyoruz suyu eve, bazen de 500ml’lik alıyoruz yanına ek olarak 20’li pakette , hafif olduğu için içmesi de pratik ve teşvik edici oluyorSağol cnm bi bakayım fiyatlarına.
12 lira olan damacana su dün 16.5 a çıktı ay sinirlendim yani .zaten plastik şişe ne kadar sağlıklı olabilir,en azından arıtma akan su...damacana sudan daha iyidir.
Bende suyu değiştirince suyun tadı uzun süre farklı gelir sonra alışırım belki sende oylesindir. Bi deniyelim olmazsa sadece yemeklere kullanır, içme suyunu yine dışarıdan alırız napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?