2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynısını 1 saat evvel yasadım canım
Saçlarım belime kadar uzattım. Kestiremem kısa saç yakışmıyor bana inan kurutması o kadar zor ki ayakta gına geldi iki büklüm şekilde. Kıyafetlerimide annem yardım etti liflenmek falan lüks oldu zaten çok kısıtlı şekilde . Bu saçlar basıma dert olacak benmde ama napcaz bilmiyorum dökülceklermiş bide

Benimkisi de feramat o da kabız yapıyor. Demir haplarının çoğu metabolizmaya sıkıntı veriyor heralde

Bakalım oğluşum ozaman 3 aylık olur, bebeği anneme bırakıp giderim
Ben hamileliğin başında çok dökülüyor diye kestirdim saçlarımı omuza kadar. Okadar rahatım ki. Yine uzamışlar, ama okadar yormuyor. Uzun saç cidden çok yorucu bu durumda

Ben sıvı demir alıyorum hiç kabızlık/ishal yaşamadım. Sıvı olanı portakal suyu ile karıştırıp içiyorum. Hem kan değerim düzenlendi, dediğim gibi başka yan etkisini de yaşamadım hiç. Hap belki farklı etki yapıyordur.

Kızlar vajinamın biraz üstüne ara ara baskı ve sızlama gibi bişey oluyor sizinde oluyor mu tedirgin ediyor beni çok 2 gündür sürekli karnım sert birde

Bende aynıyım kızlar gece uyuyamadım bel ağrısından dolanıp durdum ya bide bugüne bıraktım gecelik almayı 2 3 yere gittik ama öldüm ya nasıl yoruldum, eşim diyor hava aldinhe dedim gel de bana sor cumartesi artık oğlusumun çantasını da benim çantamı da kapaticam, ama iyi ders oldu bana, 2.de erkenden hazirlicam canta..

Benim saçlarım hiç dökülmedi, benimkiler de belime kadardı ki hala öyle. Argan yağı kullanırım ben hep ve duştan sonra hep unibaby saç açıcı sprey kullanırım hem kızıma hem kendime , tavsiye ederim canım

Benm saçlarım zaten çok yağlı canım. Ferritinim hep düşük ama. Doğumdan sonra vitaminler düşünüyorya dökülecek bence kesin. Argan yağını dipleremi sürüyorsun nasıl yapıyorsun

Canım nst nin zararı olacağını sanmıyorum.

Benim 3 günde 1 bakılıyor. Riskli durumumdan dolayı.

Ama tecrübeli anneler daha net cevap vericektir.
Değilmiş canım,ben kalp atışını dışarı verdiği için doppler gibiyse diye düşündümde ikisinin çalışma şekli farklıymış, dr da zararı hic yok dedi

Bana da demir hapı aşırı susuzluk ve ağız kurulugu yapıyor. Günde litre su içiyorum yine de ağzım kuru. 2 gündür içmiyorum oh be dünya varmıs

Nasıl indirim olacağını merak ediyorum , zamlardan önce mesela 5lt ayçiçek yağı 60 65 liraydı, sonra hızlıca 150 lere çıktı simdi indirimde 110 a satılıyor,bu indirimmi ben hiç anlamadım

Benm saçlarım zaten çok yağlı canım. Ferritinim hep düşük ama. Doğumdan sonra vitaminler düşünüyorya dökülecek bence kesin. Argan yağını dipleremi sürüyorsun nasıl yapıyorsun
Saçların çok yağlı ise argan yağı daha da yağlandırır canım hergün banyo yapabilirim dersen ne âlâ o zaman kullanabilirsin Bu dökülme işi abartıldığı kadar değil herkeste farklı etki gösterir kızımda kalçamdan aşağı saçlarla doğuma gittim sonrasında da kestirmedim artık otururken önce saçımın üzerine oturuyordum popomun altına koltuktan önce saçlarım temas ediyordu pek de dökülmedi uzunluğundan sıkılıp kestirdim. Şimdi gene öyle oldu muhtemelen gene doğum sonrası kestiririm kendine gelmesi açısından. Ama dökülme olayı fazla olmaz bence, ne diyeceğim emzirme döneminde collagen desteği alabiliyor muyuz?

Yok be canım benmde hep bulanıyor ara ara. Sonra ishal oluyorum doğum geldi diyorum kendi kendime geçiyor

doğum oluyor gibi hissetmiyorum da
durduk yere son aya giriyoruz, derdi ne bu midenin

dün midem bulandı yiyemedim, ha çıktı ha çıkacak ama çıkmadı
sonra 1 dilim ekmeğe peynir sürüp yedim 10 dk geçmedne çıktı, rahatlattı
bugün çıkmıyor

bende oturarak yapamıyorum, ayaktata da çabuk yoruluyorum
o yüzden oyalanmadan halletmeye çalışıyorum :/

Nasıl indirim olacağını merak ediyorum , zamlardan önce mesela 5lt ayçiçek yağı 60 65 liraydı, sonra hızlıca 150 lere çıktı simdi indirimde 110 a satılıyor,bu indirimmi ben hiç anlamadım
Depend fiyatını gördünğz mü 77 tl içinde sadece 9 adet var bir günde bitiririm ben onu bizede toptancılar söyledi indirim olacağını valla bekleyip göreceğiz hiç inancımız yok ama bi umut diyelim

İndirimde 39 a almıştım 77 nedir ya, önümüzdeki yıllarda 2.3. çocuk olursa diye alıp kenara koyalım bari inşallah olur ne diyelim

Anladım canım insallah fazla dökülmez gözüm korktu herkeste öyle yorumlar okuyunca argan yağı benlik değil bebekle hergün yıkanacağmı hiiiç düşünemiyorum zaten
Collagen desteğini bende düşünüyorum doktoruma sorucam ama emzirenler kullanıyor diye duymustum . Bol ilik suları içemiceğimize göre şart bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…