Aynısını 1 saat evvel yasadım canımOcak annelerinde birisi işler gitgide çirkinleşiyor demişti gerçekten hafta ilerledikçe işler çirkinleşmeye başlıyormuşBen de banyodan çıkınca saçlarımı kurut çatlak yağlarını sür giyin derken mahvoluyorum yeni yılın ilk haftasında saçlarımı kestireceğim lohusa iken böyle bir de uğraşamam kurutma ile şekillendirme ile
Benimkisi de feramat o da kabız yapıyor. Demir haplarının çoğu metabolizmaya sıkıntı veriyor heralde1 haftadır demir hapını içemiyorum nedense beni ishal yapıyor yaferrum kullanıyordum. Tam ishal düzelir gibi olunca içiyorum bir bakıyorum ertesi gün yine başlamış. 7 Ocakta kontrol var soracağım bakalım. En son bebiş 1500 kg dı inşallah 2 kilo olmuştur çok merak ediyorum
Bakalım oğluşum ozaman 3 aylık olur, bebeği anneme bırakıp giderimOooohh keyifbolca tadını çıkar çok severim gelin hamamlarını benm de gelin hamamım olmustu. Akrabamız 6 aylık bebesiyle gelmişti hamama
Çok buharlı yerde durmadı bebesiyle. Sen de belki öyle yapabilirsin canım
Ben hamileliğin başında çok dökülüyor diye kestirdim saçlarımı omuza kadar. Okadar rahatım ki. Yine uzamışlar, ama okadar yormuyor. Uzun saç cidden çok yorucu bu durumdaOcak annelerinde birisi işler gitgide çirkinleşiyor demişti gerçekten hafta ilerledikçe işler çirkinleşmeye başlıyormuşBen de banyodan çıkınca saçlarımı kurut çatlak yağlarını sür giyin derken mahvoluyorum yeni yılın ilk haftasında saçlarımı kestireceğim lohusa iken böyle bir de uğraşamam kurutma ile şekillendirme ile
Ben sıvı demir alıyorum hiç kabızlık/ishal yaşamadım. Sıvı olanı portakal suyu ile karıştırıp içiyorum. Hem kan değerim düzenlendi, dediğim gibi başka yan etkisini de yaşamadım hiç. Hap belki farklı etki yapıyordur.1 haftadır demir hapını içemiyorum nedense beni ishal yapıyor yaferrum kullanıyordum. Tam ishal düzelir gibi olunca içiyorum bir bakıyorum ertesi gün yine başlamış. 7 Ocakta kontrol var soracağım bakalım. En son bebiş 1500 kg dı inşallah 2 kilo olmuştur çok merak ediyorum
Benim saçlarım hiç dökülmedi, benimkiler de belime kadardı ki hala öyle. Argan yağı kullanırım ben hep ve duştan sonra hep unibaby saç açıcı sprey kullanırım hem kızıma hem kendime , tavsiye ederim canımAynısını 1 saat evvel yasadım canım
Saçlarım belime kadar uzattım. Kestiremem kısa saç yakışmıyor banainan kurutması o kadar zor ki ayakta gına geldi iki büklüm şekilde. Kıyafetlerimide annem yardım etti liflenmek falan lüks oldu zaten çok kısıtlı şekilde . Bu saçlar basıma dert olacak benmde ama napcaz bilmiyorum dökülceklermiş bide
Benm saçlarım zaten çok yağlı canım. Ferritinim hep düşük ama. Doğumdan sonra vitaminler düşünüyorya dökülecek bence kesin. Argan yağını dipleremi sürüyorsun nasıl yapıyorsunBenim saçlarım hiç dökülmedi, benimkiler de belime kadardı ki hala öyle. Argan yağı kullanırım ben hep ve duştan sonra hep unibaby saç açıcı sprey kullanırım hem kızıma hem kendime , tavsiye ederim canım
Değilmiş canım,ben kalp atışını dışarı verdiği için doppler gibiyse diye düşündümde ikisinin çalışma şekli farklıymış, dr da zararı hic yok dediCanım nst nin zararı olacağını sanmıyorum.
Benim 3 günde 1 bakılıyor. Riskli durumumdan dolayı.
Ama tecrübeli anneler daha net cevap vericektir.
Bana da demir hapı aşırı susuzluk ve ağız kurulugu yapıyor. Günde litre su içiyorum yine de ağzım kuru. 2 gündür içmiyorum oh be dünya varmıs1 haftadır demir hapını içemiyorum nedense beni ishal yapıyor yaferrum kullanıyordum. Tam ishal düzelir gibi olunca içiyorum bir bakıyorum ertesi gün yine başlamış. 7 Ocakta kontrol var soracağım bakalım. En son bebiş 1500 kg dı inşallah 2 kilo olmuştur çok merak ediyorum
Nasıl indirim olacağını merak ediyorum , zamlardan önce mesela 5lt ayçiçek yağı 60 65 liraydı, sonra hızlıca 150 lere çıktı simdi indirimde 110 a satılıyor,bu indirimmi ben hiç anlamadımYakında %40 indirim gelecekmiş birçok şeye.. ama bu durum sularıda kapsıyor mu bilemiyorum. Dolar artınca zamm yapmak saniyelik iken düşünce indirim yapmak aylar sürüyor insanlarımızın fırsatçılığı ..
Saçların çok yağlı ise argan yağı daha da yağlandırır canım hergün banyo yapabilirim dersen ne âlâ o zaman kullanabilirsinBenm saçlarım zaten çok yağlı canım. Ferritinim hep düşük ama. Doğumdan sonra vitaminler düşünüyorya dökülecek bence kesin. Argan yağını dipleremi sürüyorsun nasıl yapıyorsun
Yok be canım benmde hep bulanıyor ara ara. Sonra ishal oluyorum doğum geldi diyorum kendi kendime geçiyor
Mahvoldum bütün gece ya sabah biseyler yedim erkenden artık karnım acıktı diye yok o daha beter yaptı qglayacaktim midemi ağzımdan cikarasim geldi allahim doğunca hepsi geçsin her şeyi yiyebileyim lütfen ya bu saat oldu ancak toparlıyorum
Artık banyo yapmakta işkence oldu. Ayakta yapmayayım diye oturağa oturayım dedim o daha beter etti. Su zaten tam sıcak yapamıyorum ılıkta yıkanıyorum . Banyoyu nefes nefese zar zor yaptım. Kaynar sularla keselene keselene banyo yapmayı özledim
Depend fiyatını gördünğz mü 77 tlNasıl indirim olacağını merak ediyorum , zamlardan önce mesela 5lt ayçiçek yağı 60 65 liraydı, sonra hızlıca 150 lere çıktı simdi indirimde 110 a satılıyor,bu indirimmi ben hiç anlamadım
İndirimde 39 a almıştım 77 nedir ya, önümüzdeki yıllarda 2.3. çocuk olursa diye alıp kenara koyalım bariDepend fiyatını gördünğz mü 77 tliçinde sadece 9 adet var bir günde bitiririm ben onu bizede toptancılar söyledi indirim olacağını valla bekleyip göreceğiz hiç inancımız yok ama bi umut diyelim
Depend fiyatını gördünğz mü 77 tliçinde sadece 9 adet var bir günde bitiririm ben onu bizede toptancılar söyledi indirim olacağını valla bekleyip göreceğiz hiç inancımız yok ama bi umut diyelim
Anladım canım insallah fazla dökülmez gözüm korktu herkeste öyle yorumlar okuyuncaSaçların çok yağlı ise argan yağı daha da yağlandırır canım hergün banyo yapabilirim dersen ne âlâ o zaman kullanabilirsinBu dökülme işi abartıldığı kadar değil herkeste farklı etki gösterir kızımda kalçamdan aşağı saçlarla doğuma gittim sonrasında da kestirmedim artık otururken önce saçımın üzerine oturuyordum popomun altına koltuktan önce saçlarım temas ediyordu pek de dökülmedi uzunluğundan sıkılıp kestirdim. Şimdi gene öyle oldu muhtemelen gene doğum sonrası kestiririm kendine gelmesi açısından. Ama dökülme olayı fazla olmaz bence, ne diyeceğim emzirme döneminde collagen desteği alabiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?