2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende soracağım doktoruma hele bi doğum yapalım da sağ Salim sonrasında inşallah kendimize bakarız

Dun dışarı çıkardım oglani usuttum de ondan mı oldu neden oluyor inan anlamiyorum böyle 2 gün sürüyor

Evet canım kullanıyorum düzenli bir şekilde karnımda sertleşiyor ara ara kasılma oluyor heralde bu da bide adet ağrısı gibi ağrım oluyor gün içinde
Bana gunde iki verdi belki az kaliyodur kuzum bir doktoruna sor istersen ? Ama yalanci kasilma da oluyormus ya brixton hicks deniyor daha erken korkma, hepimiz yasiyoruz

Ben taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.

Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...

Ay bende ya geçen az keseleneyim dedim karnımı çizmişim yara oldu iyileşmiyorda ve ben bayılırım kaynar su ile yıkanmaya tüp bebek olduğu için benim ilk zaman da baya yapmadım sıcak su ile banyo sanki hiç temizlenmiyorum

Benm de tüp bebek canım. İlk zamandan beri kaynarlaştıramıyorum suyu. Buhardan göz gözü görmezdi ben banyo yaparken derim artık kıpkırmızı olurdu. Ilık yapınca aynen temizlenmiyorum sanki. Ama 3. Aydan sonra kaynar suyla yıkanıyordum bazen dayanamayıp. Bu erken doğum riski çıktı çıkalı ılık suya geri dönüş yaptım. Üşüyorumda yahu

Canım geçmiş olsun tekrar, hic moralini bozma doktorun hakli,nerden nereye geldin,hem takip edilip mudahalede ediliyor bak,sen dinlen bol bol, yat, zaten sonra yatamiycaz öyle düşün, bebeğine konuş biraz daha durman lazim de ona güzel şeyler söyle , çünkü bak bizzat yaşadım stres onları çok etkiliyor, her şey olacağına varir, sen tedbirini alıyorsun sonuçta, zor ama kendini rahatlatmaya çalış,Allah in izniyle sağlıkla kavuşacaksınız

Bwnimde tup bebek ama kaynara az yakin suyla aliyorum diger turlu cok usuyorum Kese hic yapmadim ama catlarsa die cok ozledim dus almayi dogurduktan sonra kirklaniriz vakit bulursak tabi

Tamamen aynısı ah bu annelik iç güdüsü

Kasıklarımdan aşağısı yani 2 bacağın arasında ağrı oluyor çatı ağrısı dedikleri ağrı bu mu ?
Valla benimde oluyor hatta 28.haftada bütün gece ağrıdı sabah hastaneye gittim kesin 3-4 cm açıklık çıkacak dedim o kadar ağrım vardı hiçbir şey olmadı

Benm saçlarım zaten çok yağlı canım. Ferritinim hep düşük ama. Doğumdan sonra vitaminler düşünüyorya dökülecek bence kesin. Argan yağını dipleremi sürüyorsun nasıl yapıyorsun
Bu yağ besleyici bir yağ ama canım , benim doğumdan sonra kısa bir süre dökülme oldu dediğin gibi ferritin düşüklüğünden..ama ben argan yağını kullanmaya devam ettim, kızım yürümeye başladığı zaman ( 13 aylıkken) saçlarım at yelesi gibiydi Gür ve sağlıklı parlak. Ortalardan uçlara doğru sür canım, diplere yapma, diplere yaparsan kaşındırır

Son düzenleme:
Benimde hamileligimin başından beri canımın çektiği bir yiyecek var, yiyemedim, emzirirkende aci diye yiyemiycem muhtemelen, ama sonra tiksinene kadar yemeyi düşünüyorum birde tatlıları kısıt koymadan bol bol yicem inş

Kızlar bir çılgınlık yaptım az önce limonlu cheesecake yaptım yılbaşı için Küçük çırağım canım kızım da yardım etti malum herşey çok pahalı artık , bunu da pastaneden almayalım dedim, nerden bakarsan bak 4-6 kişilik bir cheesecake 150 tl civarı. Ben 40 tl’ye mal ettim Trabzon’dan bahçeden misket limonlarım da vardı kayınvalidem sağolsun 120 tane yollamıştın şimdi kendimi yatağa attım dinleniyorum. Favori cheesecake tarifim de bu denemek isteyen olursa diye

Eklentiler

• 66E988D6-2D6C-4A87-B636-B1754EC593FA.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 0BB35445-11CC-41E4-97B0-604AFD5D521D.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 57
  • A6E5253A-97C0-4708-B8E8-824256919EDF.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…