- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Bende soracağım doktoruma hele bi doğum yapalım da sağ Salim sonrasında inşallah kendimize bakarızAnladım canım insallah fazla dökülmez gözüm korktu herkeste öyle yorumlar okuyuncaargan yağı benlik değil bebekle hergün yıkanacağmı hiiiç düşünemiyorum zaten
Collagen desteğini bende düşünüyorum doktoruma sorucam ama emzirenler kullanıyor diye duymustum . Bol ilik suları içemiceğimize göre şart bencede
Dun dışarı çıkardım oglani usuttum de ondan mı oldu neden oluyor inan anlamiyorum böyle 2 gün sürüyordoğum oluyor gibi hissetmiyorum da
durduk yere son aya giriyoruz, derdi ne bu midenin
dün midem bulandı yiyemedim, ha çıktı ha çıkacak ama çıkmadı
sonra 1 dilim ekmeğe peynir sürüp yedim 10 dk geçmedne çıktı, rahatlattı
bugün çıkmıyor
Evet canm bende de oluyodu aynisi hafifledi,magnezyum kullaniomusun ?Kasıklarımdan aşağısı yani 2 bacağın arasında ağrı oluyor çatı ağrısı dedikleri ağrı bu mu ?
Evet canım kullanıyorum düzenli bir şekilde karnımda sertleşiyor ara ara kasılma oluyor heralde bu da bide adet ağrısı gibi ağrım oluyor gün içindeEvet canm bende de oluyodu aynisi hafifledi,magnezyum kullaniomusun ?
Bana gunde iki verdi belki az kaliyodur kuzum bir doktoruna sor istersen ? Ama yalanci kasilma da oluyormus ya brixton hicks deniyor daha erken korkma, hepimiz yasiyoruzEvet canım kullanıyorum düzenli bir şekilde karnımda sertleşiyor ara ara kasılma oluyor heralde bu da bide adet ağrısı gibi ağrım oluyor gün içinde
Ay bende ya geçen az keseleneyim dedim karnımı çizmişim yara oldu iyileşmiyorda ve ben bayılırım kaynar su ile yıkanmaya tüp bebek olduğu için benim ilk zaman da baya yapmadım sıcak su ile banyo sanki hiç temizlenmiyorumArtık banyo yapmakta işkence oldu. Ayakta yapmayayım diye oturağa oturayım dedim o daha beter etti. Su zaten tam sıcak yapamıyorum ılıkta yıkanıyorum . Banyoyu nefes nefese zar zor yaptım. Kaynar sularla keselene keselene banyo yapmayı özledim
Bendede oluyordu meğerse popsu tam en aşağıda baskılıyormuşKızlar vajinamın biraz üstüne ara ara baskı ve sızlama gibi bişey oluyor sizinde oluyor mu tedirgin ediyor beni çok 2 gündür sürekli karnım sert birde
Benm de tüp bebek canım. İlk zamandan beri kaynarlaştıramıyorum suyu. Buhardan göz gözü görmezdi ben banyo yaparken derim artık kıpkırmızı olurdu. Ilık yapınca aynen temizlenmiyorum sanki. Ama 3. Aydan sonra kaynar suyla yıkanıyordum bazen dayanamayıp. Bu erken doğum riski çıktı çıkalı ılık suya geri dönüş yaptım. Üşüyorumda yahuAy bende ya geçen az keseleneyim dedim karnımı çizmişim yara oldu iyileşmiyorda ve ben bayılırım kaynar su ile yıkanmaya tüp bebek olduğu için benim ilk zaman da baya yapmadım sıcak su ile banyo sanki hiç temizlenmiyorum
Canım geçmiş olsun tekrar, hic moralini bozma doktorun hakli,nerden nereye geldin,hem takip edilip mudahalede ediliyor bak,sen dinlen bol bol, yat, zaten sonra yatamiycaz öyle düşün, bebeğine konuş biraz daha durman lazim de ona güzel şeyler söyle , çünkü bak bizzat yaşadım stres onları çok etkiliyor, her şey olacağına varir, sen tedbirini alıyorsun sonuçta, zor ama kendini rahatlatmaya çalış,Allah in izniyle sağlıkla kavuşacaksınızBen taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
Bwnimde tup bebek ama kaynara az yakin suyla aliyorum diger turlu cok usuyorumBenm de tüp bebek canım. İlk zamandan beri kaynarlaştıramıyorum suyu. Buhardan göz gözü görmezdi ben banyo yaparken derim artık kıpkırmızı olurdu. Ilık yapınca aynen temizlenmiyorum sanki. Ama 3. Aydan sonra kaynar suyla yıkanıyordum bazen dayanamayıp. Bu erken doğum riski çıktı çıkalı ılık suya geri dönüş yaptım. Üşüyorumda yahu
Tamamen aynısıBenm de tüp bebek canım. İlk zamandan beri kaynarlaştıramıyorum suyu. Buhardan göz gözü görmezdi ben banyo yaparken derim artık kıpkırmızı olurdu. Ilık yapınca aynen temizlenmiyorum sanki. Ama 3. Aydan sonra kaynar suyla yıkanıyordum bazen dayanamayıp. Bu erken doğum riski çıktı çıkalı ılık suya geri dönüş yaptım. Üşüyorumda yahu
Bwnimde tup bebek ama kaynara az yakin suyla aliyorum diger turlu cok usuyorumKese hic yapmadim ama catlarsa die cok ozledim dus almayi dogurduktan sonra kirklaniriz vakit bulursak tabi
Hakettik kızlar beni anca hamam paklar bol buharlı bol kaynar sulu beyaz sabunluTamamen aynısıah bu annelik iç güdüsü
Valla benimde oluyor hatta 28.haftada bütün gece ağrıdı sabah hastaneye gittim kesin 3-4 cm açıklık çıkacak dedim o kadar ağrım vardı hiçbir şey olmadıKasıklarımdan aşağısı yani 2 bacağın arasında ağrı oluyor çatı ağrısı dedikleri ağrı bu mu ?
Bu yağ besleyici bir yağ ama canım , benim doğumdan sonra kısa bir süre dökülme oldu dediğin gibi ferritin düşüklüğünden..ama ben argan yağını kullanmaya devam ettim, kızım yürümeye başladığı zaman ( 13 aylıkken) saçlarım at yelesi gibiydiBenm saçlarım zaten çok yağlı canım. Ferritinim hep düşük ama. Doğumdan sonra vitaminler düşünüyorya dökülecek bence kesin. Argan yağını dipleremi sürüyorsun nasıl yapıyorsun
Yok korkmadım da ilk olunca insan ne olduğunu bilemiyorBana gunde iki verdi belki az kaliyodur kuzum bir doktoruna sor istersen ? Ama yalanci kasilma da oluyormus ya brixton hicks deniyor daha erken korkma, hepimiz yasiyoruz
Çok şükür Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin arada böyle heyecan oluyor işteValla benimde oluyor hatta 28.haftada bütün gece ağrıdı sabah hastaneye gittim kesin 3-4 cm açıklık çıkacak dedim o kadar ağrım vardı hiçbir şey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?