Yok canım bugün temizlik yaptım baya büyük o yüzden baya yoruldum halim kalmadı ondan diyorumAşk olsun ,hamileliğin kedi güzelliği var ister zayif ister kilolu ol . Hiç öyle düşünme, bende kendimi hiç beğenmiyorum bu halimle ama napalim düzelicez, bedenimiz yenilenecek.
Cnm hemen doğum öncesi değil ya buna şükür 1 haftaya toparlanirsin . Bol su ve c vitamini tüket.
Aynı konusmayi esimle en başta yaptım bende canım ben sinirli agresif davranabilirim alttan al lütfen kırılma sende karşılık verme dedim tamam dedi hatta bu doğumdan sonra lohusaliktada olacaktir anlayışlı davranmani istiyorum dedim tabi bazen benden dolayı çok ters düşüyoruz ama bugün sabah kalktım adamın üstüne çok gidiyorum biraz sakin davranmaliyim dedim onlarida anlamak lazimHamilelik hormonları vs hepsi etkiliyor canım ama ben eşimle mümkün olduğunca takışmamaya çalışıyorum ve kendimize vakit ayırıyorum mutlaka. Mesela salı günü doktor kontrolümüz var o günü bir aksilik çıkmazsa kendimize ayırıyoruz önce doktorumuza sonra alışveriş yemek kahve sohbet etmeye ayırıyoruz. Sağlığın buna engel oluyor ya mesela o zamanda evde başka çocuğunda yok aç bi dizi yat eşinin dizine gülüşe eğlene izleyin konuşun sohbet edin.. Ona hislerini anlatabilirsin. Uzun zamandır erken doğum riskiyle boğuşuyorum bunaldım seninle vakit geçirmek istiyorum ama oda sınırlı beni bir süre daha idare edebilir misin arada kalbini kırarsam kusura bakma ama sende bu hassas dönemimde beni kızdıracak şeyler yapmamaya çalış gibi gibi cümleler kurabilirsin canım. Ama bu duygu durum değişikliğin gayet normal sonradan yoluna girecek merak etme .
Geçmiş olsun rabbim yar yardımcın olsunKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Çok geçmiş olsun canım moralinizi bozmayınKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Çok geçmiş olsun canım vitaminli şeyler ye, sarimsakli yoğurtlu şeyler ye, psikolojini sağlam tut, bebeginede güzel mesajlar verKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Sende haklısın canım ama emin ol bakmayan erkek çok nadirdir de aldatmak gibi demeyelimde tabiki başka kadınları izlemeleri hoş değil biz her gün açıp açıp izlesin demiyoruz zaten ama emin ol baktıkları zamanlar çoktur eskiden çok kızıyordum hatta onlara bakana kadar bana söyle ben açayım bana bak derdim ona ama şimdi o göz senin ve sen Allah'a hesap vereceksin sen bilirsin dedim uzun zamandır da yakalamadim cok şükür bakiyorsada ne diyeyim ben yakalamayayimda artık gerisi ona kalmışHepsini okumadım bile birkaç cümleden sonrasında konuyu anladım. Ben diğer kızların yazdıklarını okumadım ama bana göre de eşim video falan izleyemez. Ne demek o ya, başka kadınları izleyerek tatmin olmak? Saygısızlık bana göre ve midem kaldırmaz bu durumu. Bende izleyemem oturup kocamı aldatıyormuşum gibi hissederim içim almaz. Bir adam karısını elbetteki beklemeli yada gene karısıyla başka şekilde kendini tatmin etmeli. En ufak bir ten ayrılığında videolara sarılmamalı.
Çokkk.ben alıştım valla çokta rahat takıyorum.ama benimki sadece uçlarına takılandan diğerleri çok yapay duruyoMıknatıslıdan memnun musun peki canım? Tutuyormu düşmüyor mu .
Nereden alabilirm canım . Özel günlerde takma kirpiği yapıştırmak öyle zor geliyor ki. Alayımda kurtulayımÇokkk.ben alıştım valla çokta rahat takıyorum.ama benimki sadece uçlarına takılandan diğerleri çok yapay duruyo
Çok geçmiş olsun cnm.bu son günlerde benim de en korktuğum buKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Kuzum zaten neredeyse 1 haftayı geride bıraktın. 4-5 güne toparlanacaksın emin ol...Kızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Ya watsons yada gratisten almıştım cnm .Nereden alabilirm canım . Özel günlerde takma kirpiği yapıştırmak öyle zor geliyor ki. Alayımda kurtulayım
Geçmiş olsun canımKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Valla öyle bizimde 9 yıl oldu uğraşmıyorum bendeSana katılıyorum hele birde şifresini biliyorsan senden saklama gereği duymuyorsa hiç bir sorun yoktur bence bende artık kurcalamiyorum valla 10 snee geçmiş evliyiz aman ne uğraşacağım
Canım sen eşini karşına al sakince kızmadan konus hissettiklerini soyle üzüldüğünü kafana taktigini guzelce anlat. Ya ben belkide fazla abartiyorum ama ben boyleyim bana garip geliyor o yuzden sen guzelce konus.ne demisler insanlar konusa konusa hayvanlar koklasa koklasa demisler o yüzden sen guzelce konus anlat anlayacagini düşünüyorumCanım ben de senin gibi düşünüyordum. Esnettim kendimi sürekli kavgalar edince. Erkek dediğimiz şey biizm gibi değil. İlla ki bakıyor vs. Psikologları çok dinledim , baska bir kadınla iletişime geçmediği halde sadece bakıyorsa bu aldatma sayılmaz diyorlar.
Benm kızdığım konu ihtiyacını benmle de giderebilir. Sadece ihtyacını videolarla giderip bana dokunmaması zoruma gidiyor. Ne bileyim canım işte Allah iyi etsin
Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşeceksin.Kızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Aynen bende oyle düşünüyorum canım.asiri kiskancim zatenHepsini okumadım bile birkaç cümleden sonrasında konuyu anladım. Ben diğer kızların yazdıklarını okumadım ama bana göre de eşim video falan izleyemez. Ne demek o ya, başka kadınları izleyerek tatmin olmak? Saygısızlık bana göre ve midem kaldırmaz bu durumu. Bende izleyemem oturup kocamı aldatıyormuşum gibi hissederim içim almaz. Bir adam karısını elbetteki beklemeli yada gene karısıyla başka şekilde kendini tatmin etmeli. En ufak bir ten ayrılığında videolara sarılmamalı.
Bi ben kaldım çok heveslendim ama bu perte çıkmış halimi sizin bu fıstık hallerinizin yanına atmak istemiyorum yarın giyinip aticam
Rabbim şifa versin canımKızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
Bende öyleyim yani görsün baksın istemem yaparsa öyle bişey dile de getiririm. Bir kere görmüştüm yeni evli olduğumuz zamanlardı bekarlık alışkanlığı demişti konuştuk çözdük aramızda bir daha olmadı. Eşimin tüm sosyal medya hesapları benim telefonumda da açıktır. Hem işyeri hesabı hem eşimin şahsi hesabı ben kendi hesaplarım. Girmem bile onunkine hiç ama bende var olmasının özgüveni bile yetiyor bana.Aynen bende oyle düşünüyorum canım.asiri kiskancim zaten
Sağolasın canım bakayım alayım bendeYa watsons yada gratisten almıştım cnm .
Benimki bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?