2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tabi ki canim ama hicbir sey bilmiyorum en azindan fikir sahibi olurum simdi annem yanımda eski usul bisiler yapar anlamam die aldim
Çok iyi yapmışsın Bebeğin gazını doğru çıkarmayı ben öğrettim kayınvalideme de anneme de mesela Kızıma hamileyken o kadar çok video ve makale okumuştum ki… bazen ama teori pratiğin gerisinde kalabiliyor, eminim sen de çok iyi bir anne olacaksın, kendine güven Şimdi kayınvalidem de annem de benim anneliğimi çok takdir ediyorlar, boynuz kulağı geçti misali

Kizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.
Evet canım 2 hafta önce geldi ilk sütüm ara ara geliyor uykuda göğsümün üstüne yatınca atletim ıslanıyor

Canım 30da yıkayınca hiç boya atmaz ama 40 60 derecede boya bırakır yüksek derecede mi yıkadın acaba

Bende salıya alcaktım eşime uymuyor diye carsambaya aldim herkes bu hafta doktora gidiyor demekki benim doktor 35de gel dediydi 37de de cati muayenesi dediydi artik 2 haftada bir gidicez demekki.bari 10 gun dolmadan çağırsalar
Çatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım

Aaaa örtüyü niye açıyor ki çok rahatsız edici Doktorun için sıradan bir manzara ama ben çok utanırdım, kadın doktor olsa bir derece
Allahtan kadın canım doktorum
Eskiden Beraber çalıştığım doktorum. Asistanıydım onun belki ondan rahat davranıyor utanmadığımıda biliyor ama ufacık tüy olsa utanırım ben. Göbüşümde tüyler çıkmış onları bile aldım kısaltıcıyla

Eşine yaptırabiliyosan yaptır canım ben cok utanıyorum eşimde öyle teklif etmez zaten mecbur ayna karsısında işkence çekiyoruz işte az kaldı

Yok canim ya ne utancam her halimi biliyor zati o yaparım dio ya sey etmez öyle. Ben ne dersem sagolsun gerekiyorsa yaparız diyor ben her türlü yaptim ama yinede bir iki kalıyor sinir oldum yapsın napayım

Bende bende ayy hiç yaptiramam eşime utanırım ama çok zor jiletle bile temizlemek valla perişan oluyorum resmen banyoda halden hale giriyorum

Ayyy utancak ne var aslında ama ben de utanıyorum… Ki 6 yıllık evliyiz yani Banyoda alırken görmek için büyük ayna aldırmıştım eşime, anam ayna da ıslanıyor hiç faydası olmadı ben de ya görme engelli olsaydım , o insanlar nasıl yapıyordur diye dokunarak kesmeye başladım, elimle yokluyorum artık

Temizlik takıntısı bende de var düşünmekten uykularım kaçıyor camlar silinecek banyom duşa kabin bütün ev kalkacak ben yapıyorum ama bir seferde olup bitsin istiyorum oğluma hamile iken çok aşırı temizlik yaptım suyum geldi malesef bunda okadar yormayacağım kendimi inşallah bir terslik olmazsa yardımcı alacağım eşim para veremeyiz diyor ama ikna edeceğim canımdan ileri değil ya
Şimdi dolap içlerini temiz düzenli tutmaya çalışıyorum bir de oralar karışmasın temizlik kolay olur ozaman

Yok asmaz elinden gelse sen as der bulunacak bi çare ya ama bu çarenin içinde kocam yok maalesef

Çatı muayenesi tam olarak nasıl oluyor canım ? Ördek diye bir alet varmış onunla mı bakıyor ?

Bende klozete oturup görmeden yapıyorum hislerimle tamamen

Canım şundan alsanıza hepsini beyaz renkli aynı anda atsan bile akan rengi topluyor. Ben yeni aldığım herşeyi bunla yıkıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220102_191021_com.huawei.browser.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 28
Benimde hala gelen giden yok canım ben gelir diye düşünüyordum ikinci olunca ama gelmedi kuruluk var biraz acı yapiyor ona da krem sürüyorum
Dün benim sol memem çok sızladı, hani çok süt olunca emzirmeden önce sızlar ya öyle oldu

Umutsuz ev kadınlarına hoşgeldin benim alacağım kadınlar da pozitif araki kadın bulasın bu hastalık zamanı birde şimdi. Herşey dert ya herşeyyyyy bazen diyorum ki aman hepsi hallolur düşünme 2 dk sonra beynimi kemirmeye başlıyor halılar perdeler camlar.. Düzelicez inşallah be

Canım gelsin arkadaşların bir gün degil mi kendileri teklif etmişler sen canını sıkma bunlara

Emzirdikten sonra gazını çıkarıyoruz ya, k.validem bunu bilmiyormus. Salıncak kurup çocuk bayılana kadar salliyolarmis neredeyse, tabi çocuk ağlamaktan yorulup uyuyormuş en sonunda.
K.validem oğlumun gazını çıkardıktan sonra güzel uyuduğunu görünce; '' ağğ benim çocukların gazını vardı da ondan mı uyumazlardi acaba '' dedi. Bende dedim ki günaydın anne

Çatı muayenesi tam olarak nasıl oluyor canım ? Ördek diye bir alet varmış onunla mı bakıyor ?
Hayır canım eliyle bakıyor. İçeri elini sokup parmağıyla rahim ağzını yokluyor. O ördek dediğin alet speculum genelde onunla mantar enfeksiyon va varmı diye içeriyi açtırıp bakıyorlar. Ama çatı olayı hem can yakıcı hemde gerçekten doğumu tetikleyici birşey. Bu sebeple 38 den önce yapılması da önerilmez doktorlar tarafındanda

Ya onlar kendi usullerince yapıyor ben kendi usullerimce ama dogru şekilde ins canim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…