Çatı muayenesi ile alttan muayenenin farkı ne? Benim çatı muayeneleri bir tek doğumda olduğu için bir fark varsa hatırlamıyorum. Ama mesela bir kaç hafta önceki kontrolde dr bebeğin başına değdiğini söylemişti, o çatı muayenesi olmuyor mu?Bende alttan muayene oluyorum ama çatı daha farklı. Tam rahim ağzına bakıyorlar Buda çoğu kişinin doğumunu tetikliyor. Tabiki her çatı muayenesi olanın doğumu başlamıyor ama hani her hamilelik bir değil ya kimisi 42 hafta doğuramazken kimisi ufacık bi kıvılcıma bakar.. o durum bu durum işte tam olarak. Beni tetikledi tanıdığım birkaç kişiyide aynı şekilde. Bi ihtimal elbetteki ama ben başıma geldiği için uyarma gereğinde bulundum 37 haftalık çünkü. Ama 38 ve sonrasında isterse hergün çatı muayenesi olabilir hazır ve nazır beklicez zaten ondan sonra
HahahaTamam canim kesin cuma gidiyoruz o zaman zaten niyeyse içimden bı ses kesin o gün diyor
Benmde cuma günü 7 sindeTamam canim kesin cuma gidiyoruz o zaman zaten niyeyse içimden bı ses kesin o gün diyor
Bende bakayım onlara canim sagolAynen canım ben alalı baya oldu, hic bisey bilmediğim için öğrendiğim şeyler oldu mesela banyodan sonra hickirmasi üşüdüğü anlamına gelmez burnumu temizle anlamina gelir yazıyordu, bilmesem üşüdü derdim kesinBide youtube da e bebek sayfasında bebek nasıl yıkanır giydirilir tutulur falan var aradada onlara bakıyorum rahatlama geliyor
Beni arayıp çağırdılar geçen hafta ama dr kan idrar 2 gün önce bakmıştı yarın tekrar bakacak o yüzden gitmedim, bu hafta yine ararlar. Ama her ay çağırmadı bu ikinci kez oluyorSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
Ben cuma gittim anlama geçerken erkenden gidip test vereyim diye.neyse gittim benim doktor yokmuş yılbaşı iznindeymis tabi ben benim doktorlada tanismadim daha 2 ay oldu ki onceki gittigimde de yoktu baska doktora ilac yazdirmistim.neyse sira aldigim doktora gittim ebenle görüş dedi dedimki beni kimse aramadi gel tesf yaptir demedi ben kendim geldim istiyorum diyorum beni afedersin bi taraflarina takmadi neyse ben gicik oldum ebeyi buldum bu ne boyle.hemsire de bana kizio ben seni 8 ocakta cagircaktim 8 kasimda senle gorustuk izlem aldik dio ulan sen benim ne bebisin kalbini dinledin ne de baska bisi yaptin bu nasil izlem neyse kusura bakma dedim ama uyuz oldum.dedim kasintim var falan.hala yanlis yaptigin deyip duruo o zaman isinizi dogru yapin.neyse kan verdim halk sagligindan bak sonuclarina dedi aksama dogru bakiyorum hata veriyor hemsireyi aradim acmadi mesaj attim donmedi neyse aradim saglik ocagini beni sallamiyorlar ulan siz kimsiniz kiminle konustuklarinin farkinda degiller ortaligi karistiririm valla.anne baba ismimi islememisler doktor yok dio bana bakan doktora bagladi o da ben yapamam demis.ben de dedimki yahu ben 3 gun boyunca doktor gelsin diye mi beklicem ya bi sıkıntı varsa illa sikayet mi edeyim sizi sabahta doktor zorluk cikardi bu ne boyle benim hatam mi bu dedim neyse geri bagladi bu sefer doktora. Tabi mesaj attigim hemsire de sonra beni atiyo tutustular tabi.o gun halledemedim ama ben pazartesi arayip agizlarina tukurcem gorurler.kan degerim dusukmus telefondan soyledi ama ben goremiyorum ne kadar dusuk.bana gel sonuclarini burdan al diolar manyaklar ya bu halimle bi sonuc icin oraya niye geleyim dedim halletsinler sanki benim hatam.anlican canim gittigime pisman olup ciktim Allah bildigi gibi yapsin.herkes isini adam gibi yapsa bu ulke cok daha iyi yerlere gelir ama yok herkes kaytarma peşinde illa cirkeflik yapacaksinSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
Beni 2 ayda bi çağırıyor sağlık ocağı doktoru gidiyorum cnm benim için iyi oluyor kan değerleme bakılıyor hem bide bazi vitaminleri devlet ödüyor onlari yazdiriyorumSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
Canım balgamlıya dönmesi iyi, pisliği, virüsü atıcan o balgamla öyle düşüm. Evet malesef herkes covid. Ben evden çalışıyorum bir tek yılbaşında aileyleydik onda da bize daha ayrı uzakta masa kurdular. Eşim öğretmen, ben en çok ondan korkuyorum. Doğuma kadar sağ selim hastalıksız geçirsek, başka bir şey istemem. Senin de çoğu gitti azı kaldı canım emin ol. 3-4 güne çok daha iyi olacaksın eminim.PinkMermaid A AnnemAnnemm M Muujiii helenistic Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dün akşam eksik vitaminleri aldım başladım hemen, biraz öksürüğüm var ciğerim dolu gibi afedersinşz balgamlı gibi kuru öksürük değil ve baş ağrım var o da bi tuhaf kafamın içi acıyor sanki. Onun dışında grip gibi şuan, parol alıyorum o çok uyku yapıyo bi iyi oluyorum bi aşırı halsiz. Bir de işin kötüsü işyerinde bi projeyle ilgileniyodum tam da bu hafta bi süre çalışmak durumundayım malesef ama patrona açıkca yazdım çok çalışamayacağımı. Anlayışlı olacağını düşünüyorum zaten raporluyum. İnşallah günler geçtikçe daha iyiye gider.
Kızlar bu arada çok dikkat edin eşim test vermeye gitti çok küçük bir hastane bilen bilir belki incirli ethica istanbulda. Aşırı test sırası vardı dedi ve hasta olduğumu duyup arayanlar çok duyuyoruz diyorlar çevreden. Kimseyle görüşmeyin şurda çok az kaldı. Sağlıkla atlatalım inşallah doğumlarımızı da
Tesadüf oldu bizimki canım, sen perşembeyi bekle döngüm tamamlansın, yeni haftayı değerlendirir doktorun :)Yaaa bendemi saliya alsamdoktor istediğin zaman gel dedi bı sorun olursa hemen gel dedi de şükür herşey yolunda benim Perşembe hafta dönüyor diye Perşembe yada cuma gideyim dedim kontrole
PinkMermaid A AnnemAnnemm M Muujiii helenistic Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dün akşam eksik vitaminleri aldım başladım hemen, biraz öksürüğüm var ciğerim dolu gibi afedersinşz balgamlı gibi kuru öksürük değil ve baş ağrım var o da bi tuhaf kafamın içi acıyor sanki. Onun dışında grip gibi şuan, parol alıyorum o çok uyku yapıyo bi iyi oluyorum bi aşırı halsiz. Bir de işin kötüsü işyerinde bi projeyle ilgileniyodum tam da bu hafta bi süre çalışmak durumundayım malesef ama patrona açıkca yazdım çok çalışamayacağımı. Anlayışlı olacağını düşünüyorum zaten raporluyum. İnşallah günler geçtikçe daha iyiye gider.
Kızlar bu arada çok dikkat edin eşim test vermeye gitti çok küçük bir hastane bilen bilir belki incirli ethica istanbulda. Aşırı test sırası vardı dedi ve hasta olduğumu duyup arayanlar çok duyuyoruz diyorlar çevreden. Kimseyle görüşmeyin şurda çok az kaldı. Sağlıkla atlatalım inşallah doğumlarımızı da
Ya canim cok zordur eminimki insllah hemen atlatırsın ben gripken bile çok kötüyüm seni düşünemiyorum suanTeşekkür ederim canım. Görmeyin zaten beni sürekli bişeyler içmeye çalışıyorum biran önce toparlıym diye kocaman oldu göbeğim
HahaEvet gelirler inşallah ya hastane çantasınıda az evvel kapattımbir iki eksiğim var ama kargodalar gelince eklerim onlarıda içine artık. Bişeyleri unuttum gibi hissediyorum inşallah yanlış hissediyorumdur
Ben geçen hafta klozete oturdum tıraşlamaya başladım elimi bi çektim elim kan revanBende klozete oturup görmeden yapıyorum hislerimle tamamen
Canım ben nefes egzersizi yapmadım ama oğlumda sancı anlarında derin nefes alarak sabrettim. Doğuma girdiğimde tek ıkınmada doğurdum çok şükür. Sancı anında alınan nefesin çokk faydasını gördümHanımlar nefes egzersizleri yapabiliyor musunuz? Ben çok nefessiz kalıyorum o egzersizleri denerken. Normal mi? Eski ev arkadaşım nefes koçuydu, keşke azıcık ilgilenseymişim o zaman :)
canım ben 32.hafta da sormuştum dr a baslayimmi diye, simdi değil dur demişti, tekrar da sormadim, yarin soracağımHanımlar nefes egzersizleri yapabiliyor musunuz? Ben çok nefessiz kalıyorum o egzersizleri denerken. Normal mi? Eski ev arkadaşım nefes koçuydu, keşke azıcık ilgilenseymişim o zaman :)
Ayyy kızlar bende cuma gidiyorum ayın 7sinde ,Tamam canim kesin cuma gidiyoruz o zaman zaten niyeyse içimden bı ses kesin o gün diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?