2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Benim hastanemde bayan temizlikçi gelmişti ama ister istemez örtünmeye mecbur kalınan durumlar oluyor, ben sade oyalı yemeni takmıştım.

Bone tarzım değil, suratıma yakışmıyor

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar göğüs ucuna krem ne zaman sürmeye başlıyorduk. Çok kuru bugun farkettim bebek emse çığlıgı basarım yani

Ah canım ne ugrastirmislar valla bu sağlık ocağı şans meselesi gerçekten valla hiç acıma pazartesi ara mutlaka et ağızlarına bı gebe var bide karşılarında hem ne fark edermiş 8inde yada şimdi tövbe tövbe iyice cildirmis herkes vallahi bende sağlık ocağında tahlil yapınca ikidir gidip almıyorum valla e-nabizdan bakıyorum banada baya ters sağlık ocağı uzak yani araba olmayınca minibüse binmek zorunda kalıyorum bu virüslü gunlerdede değmez zaten gitmeye doktora gerekli değerleri söylüyorum sonuç almadım enabizda boyle diye tamam diyor oda

Beni 2 ayda bi çağırıyor sağlık ocağı doktoru gidiyorum cnm benim için iyi oluyor kan değerleme bakılıyor hem bide bazi vitaminleri devlet ödüyor onlari yazdiriyorum
Aynen canım benide cagiriyorlar düzenlide onun dışındada çok gittim ben troit değerlerine baktırmak için mekik dokudum yani sağlık ocağı ev arasında hep devletteki dahiliye doktorum randevusuz gelebilirsin demişti ama üşendim gitmeye o yüzden sağlık ocağına gidip yaptırdım hep tahlil test falan

Bir an önce geçsin gitsin inşallah canım Yorma kendini dinlenmeye bak

Bazı asm hemşireleri çok çok ilgili oluyor bazıları maalesef böyle mal. Benimki de iş yapmasın da gezsin modunda ne zaman baksam odada yok iniyorum bahçede arkadaşlarıyla. Aramaz sormaz zaten. Çalışası yok.

Gercekten hastalik cok zor canim. Hamileligimin 6ayi hastalikla gecti. Tam iyilestik derken tansiyon cikti. Allah kimseye dermansiz dert vermesin. Gecmiyo sandigimiz zaman gecip gidiyo ama çeken biliyo. Seninde gececek Allahin izniyle insaAllah Patronunda anlayisli davranir insaAllah hastalik bu davranmazsa yarin birgun Allah onun basinada verir anlar. Allah kimseye vermesin. Saglicakla kucagimiza alacaz insaAllah sonra dönüp diyecezki vaaayyy beee ne günlerden gectik ama şu kokun var ya cennet kokun hepsine değer bebeğimmm

Ben de cumaya aldım. 2 hafta sonra gel demişti tam iki hafta oluyor. Muayene ücreti de artmıs. Bu gittiğimde diyeceğim 1 hafta sonra geleyim bari kontrol olsun ücretsiz
Şuan o ücretsiz olan kontrole gideceğim zaten bendebenim hastanede 100tlydi muayene iki ay önce 120 oldu bu hafta gittiğimde resmen 150 yapmislar şok oldum resmen

Benim hemşire sağolsun aşırı ilgili hiç aramadı daha. Ama benim doktorum saglıik ocağında degil hastanede yaptırmam istiyo tahlilleri yanlış çıkabiliyomus asmde
Yaaaa bak bunu bilmiyordum canım ama özelde pahalı oluyo tahliller devletede randevu almak işkence biliyorsunuz mecburen asmde yaptırıyorum valla inşallah hiç olmamistir öyle bir yanlislik

Şuan o ücretsiz olan kontrole gideceğim zaten bendebenim hastanede 100tlydi muayene iki ay önce 120 oldu bu hafta gittiğimde resmen 150 yapmislar şok oldum resmen
Benim de 175ti 225 olmuş nst 70di o da 100 olmuştur 2 haftada 1 350 TL veremicem neyse az kaldı zaten. Doğum parası ne alemde acaba. En ürkünçlüsü o

Yaaaa bak bunu bilmiyordum canım ama özelde pahalı oluyo tahliller devletede randevu almak işkence biliyorsunuz mecburen asmde yaptırıyorum valla inşallah hiç olmamistir öyle bir yanlislik
Yok canım özelde yaptırmam zate. Devlette yaptırdım geçen ay. Yarın da Dahiliye ye gidicem devlette. Orda da tahlilleri yapmasını isterim. Özele para dayanmaz.

İki tane uşak dogurdum çatı muayenesi yapmadi doktor insaAllah bundada yapmaz

Benim hastanemde bayan temizlikçi gelmişti ama ister istemez örtünmeye mecbur kalınan durumlar oluyor, ben sade oyalı yemeni takmıştım.

Bone tarzım değil, suratıma yakışmıyor
Sağ olun kızlar, erkek olarak babam gelir sadece kp yok çünkü, eşimin ailesi de başka ilde,hastaneye gelmezler diye düşünüyorum gelseler bile kaynımın odaya gelmesine gerek yok zaten.ben hastane çalışanlarını merak etmiştim,yanimda sal bone tülbent hepsinden götüreyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…