- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Yastıkta var mıydı sende canım ? Ben sadece kapı süsü yaptırcam , benim kız da kesin kıskanır ledli falan diye , o yüzden 2 adet yaptırcam hem oğluma hem kızıma..Canım zam gelmeden yaptırdım 195 tl idi. Kargoyada 18 tl verdim ama sadece kargonun ücretini dolap uygulamasından yaptım. Kargoyla anlasması olmadıgı icin pahalı tutuyormus kargo ücreti uygulamadan kargoyu ödeyince uygun oluyormus. Normal ücretini ibanına attım
Kapıya yazma as canim bu işler Allahla kul arasında ben yorum yapmayı sevmem de alışkanlık haline gelir kendini çıplak hissedersin demek daha yeni olduğundan alışıyorsun ama ben ya kapı kolunda yada vestiyerde çok kullanmadığım bi dolap var orada yazma ve ceket bulundururum her zaman rezalet benimde oğlum rezil eder beni yani koşarak gider açar kapıyı anında adam kapida bekler ben arkada giyinirim yazık ne diyorlar arkamdan bilmiyorumBişey dicem size ya
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyimher seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama)
Bugünde benim yine oldu acısı ayrı sızlamasi ayrı ama iki defa sizlama hissettim ama hala süt yok oğlumda baya gelirdi diye hatırlıyorum ilkti bide sancı çekerken bile çok gelmişti ama bunlar süt olmayacak değil ya öyle düşünmek istemiyorumDün benim sol memem çok sızladı, hani çok süt olunca emzirmeden önce sızlar ya öyle oldu
Ya bi yandan üzülüyorum gerçekten hakkıyla yapamadığım için çünkğ gördüğüm rüya öyle az buz değil ben kendi cenazemi yaptım rüyamdaKapıya yazma as canim bu işler Allahla kul arasında ben yorum yapmayı sevmem de alışkanlık haline gelir kendini çıplak hissedersin demek daha yeni olduğundan alışıyorsun ama ben ya kapı kolunda yada vestiyerde çok kullanmadığım bi dolap var orada yazma ve ceket bulundururum her zaman rezalet benimde oğlum rezil eder beni yani koşarak gider açar kapıyı anında adam kapida bekler ben arkada giyinirim yazık ne diyorlar arkamdan bilmiyorum
Ahey ahey sen sancı çekerken kıvranırken kac defa el giriyor oraya biliyormusunÇok korkunçmuş kız, elini sokuyor diyorsun doğru mu okudumiyi ki benim sezaryen olmuş ilki de öyle şeyler yaşamamışım
Aa benimkine çok benziyor bende severek yaptırdım güle güle kullansınlar inşallah
Ya canım bebek temiz evede gelsin ama biz en iyi ihtimalle 2 ay ev işi yapamayiz bebekten yapsak bile üstünkoru cocuk büyümeden evin sagini solunu unutuyoruz bence bi tarafi yanmış tavuk gibi uyuduğu anda o odadan bu odaya koşturuyoruz ben oyleydim yani o yüzden insanın içi rahat etmiyor benim şu an aklımda camasir makinesinin ici kaldı onu temizlemedim var mesela hala bi defa insan bilince pisi temizi oturamıyor olmuyorYa işte rahat olabilsek hiç düşünmesek ama elimizde değil bebek temiz eve gelsin istiyoruz haklı olarak
Ya işte rahat olabilsek hiç düşünmesek ama elimizde değil bebek temiz eve gelsin istiyoruz haklı olarak
Canım ben de kapanmayı çok düşündüm. Eşimde istedi hatta. Ama sonra gerçekten bu zamanda kapanmak herkesin harcı değil. İlla ki modaya vs uyuyorsun. Sırf o yüzden hakkıyla kapanamam diye kapanmadım. Alışacaksın daha yeni kapanmıssın oturur zmaanla. Sonucta bizde insanoğluyuz yani pat diye hemen herseye ayak uyduramayız Allahta içini biliyor. Çaba gösterdiğini görüyor. Kendini üzme kapının askılığında hep bi tülbent bulunsun mesela en ufak örnek. Makyaja birşey diyemem çünkü içinden geliyor yaşımız gerçektende genç . Zamanla o da otururYa bi yandan üzülüyorum gerçekten hakkıyla yapamadığım için çünkğ gördüğüm rüya öyle az buz değil ben kendi cenazemi yaptım rüyamdaAllah resmen bana uyarı verdi kendi cesetime bakıyordum uyarıldım tek kusurun açıklığın dendi. Hala tüylerim ürperiyor halaaa unutamıyorum etkisinden çıkamıyorum. Ama gel gör ki işin moda kısmı beni çok olaydan saptırıyor devirde kötü ya tesettür firmaları şuan işi öyle bi hale getirdi ki ayak uydurmamak imkansız özellikle benim yaşımda. Bilmiyorum işte içime dert oluyor ama gene de tam yapamıyorum
Kesinlikle el hafifliği diye bisey var benim doktorumun eli çok hafif hiç acımıyor bence çatal onun odasındaki çok rahat ama dogumhanedekinde bildiğin çarmıha gerdiler beni sanki kocamandi o çatal yattigimiz yer ve hemşire mahvetti beni bildiğin yakalamaya çalışır gibi hareket yaptı içimde çocuğu tuta aktıBenm geçtiğimiz hafta çatı muayenem oldu. Canım yanacak diye bekledim ama çok hafif yaptı doktorum. Bence elden ele de değişiyor. Çalıştığm erkek doktorum çok acıtıyor olmalıydı ki her kadın çığlık atıyorduoradan gözüm korkmus bende sıktım kendimi dişlerimide sıktım ama hiç acımadı. Belkide benm doktorum zorlamadı
Canim yeni kapanmışsin herşey hemen olmuyor yavas yavas olacak inşallah Allah affeder oyle düşünme sen kötü bir şey yapmıyorsun sonuçtaBişey dicem size ya
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyimher seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama)
Ayyy o doğumhanedeki masaları sorma zaten canm. Ben doğum yapmadım ama rahim filmiydi çeşitli işlemlerdi derken çok çıktım oralara. Hem buz gibi hem de o kadar geniş ki bacakları ayrılır gibi oluyor insanın. Yani bu gebe halimle oraya nasıl çıkarım blmem. Hele o sancı eşğinde offf .. bazen diyorum direk sezaryenemi karar versem kafamda deli sorularKesinlikle el hafifliği diye bisey var benim doktorumun eli çok hafif hiç acımıyor bence çatal onun odasındaki çok rahat ama dogumhanedekinde bildiğin çarmıha gerdiler beni sanki kocamandi o çatal yattigimiz yer ve hemşire mahvetti beni bildiğin yakalamaya çalışır gibi hareket yaptı içimde çocuğu tuta aktı
Al al topluca el ele tutuşup selena der gideriz etkinlik olur bize ben çok heyecanlıyım bu defa ya doğum haftası geldiği için artık yada Bayadır görmüyorum gibi oldu özledim kuzumuYaaa bendemi saliya alsamdoktor istediğin zaman gel dedi bı sorun olursa hemen gel dedi de şükür herşey yolunda benim Perşembe hafta dönüyor diye Perşembe yada cuma gideyim dedim kontrole
Kapanmak zor bu devirde söylerlerdi inanmazdım. Bi şal alacaksın 350-550 arası. Bi gömlek 250-300 den aşağı değil. Hele elbise aman yarabbi sanki abiye alıyoruz. E almasakta olmuyor yaş genç insan giyinmek istiyor yaşına uygun. Açıkken bi kot bi bluzle çıkardım altına ne ayakkabı giysem olurdu. Şimdi şalı çantası ayakkabısı pantolonu osu busu derken bi bakıyorsun üzerinde bin liralık kombin var. Sırf bu yüzden benim arkadaşım açıldı mesela. Ben açılmayı düşünmüyorum seviyorum kapalı olmayı belki yakıştığından belkş başka bişeyden bilemem ama gerçekten seviyorum sadece beni zorlayan noktaları var oda işte bir ani kapı çalmaları iki firmaların tesettüre dayattığı o mükemmel kombin algıları.Canım ben de kapanmayı çok düşündüm. Eşimde istedi hatta. Ama sonra gerçekten bu zamanda kapanmak herkesin harcı değil. İlla ki modaya vs uyuyorsun. Sırf o yüzden hakkıyla kapanamam diye kapanmadım. Alışacaksın daha yeni kapanmıssın oturur zmaanla. Sonucta bizde insanoğluyuz yani pat diye hemen herseye ayak uyduramayız Allahta içini biliyor. Çaba gösterdiğini görüyor. Kendini üzme kapının askılığında hep bi tülbent bulunsun mesela en ufak örnek. Makyaja birşey diyemem çünkü içinden geliyor yaşımız gerçektende genç . Zamanla o da oturur
Onu bende diyorum inanki bi defa normali yapmama rağmen amaan bilmiyorum ya cok uzun iş geliyor heleki beklemek belirsizlik hiç sevdiğim şeyler değil bi akrep burcu için fazla muallakAyyy o doğumhanedeki masaları sorma zaten canm. Ben doğum yapmadım ama rahim filmiydi çeşitli işlemlerdi derken çok çıktım oralara. Hem buz gibi hem de o kadar geniş ki bacakları ayrılır gibi oluyor insanın. Yani bu gebe halimle oraya nasıl çıkarım blmem. Hele o sancı eşğinde offf .. bazen diyorum direk sezaryenemi karar versem kafamda deli sorular
Daha yeni kapanmışsin zamanla alışırsın. Arkadaşların dediği gibi yakına tülbent koy,zil çalınca hemen başına ört ben öyle yapıyorum.Bişey dicem size ya
Benide hiç aramiyorlar tetanozdan beri baya oldu doğumdan sonra geleceksiniz diye ararlar bir iki haftaya muhtemelen sağlık ocağı tahlil istemiyor benden kadın dogumda her muayenede yapıyor artık tahlilSağlık ocağına gitmiyor mu kimse kızlar beni ayın 5ine çağırdılar tahlil falan yaptıracağım gitmezsem ebe dakika başı arayıp bir güzel haşlar benidoktorda bir kaç tahlil verdi onlarida yaptırırım hazır oraya gitmişken bide troit baktirmam lazım, hamilelikte en sevmediğim şey su tahlil olayları yaaa
Tamam canım öyle yapmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıcamDaha yeni kapanmışsin zamanla alışırsın. Arkadaşların dediği gibi yakına tülbent koy,zil çalınca hemen başına ört ben öyle yapıyorum.
Canım o biraz takıntı gibi işte. Yol kenarında ki basit mağazalardan da iyi giyinebilirsin ama içine sinmezse dediğin gibi yapacak bişey yok. Bu saydıklarını mesela sadece özel günlerde uygulasan. Annemler falanda kapalı marka giyinmezler hep pazardan butik mağazalardan yaparlar alışverişlerini şıktır da yaniKapanmak zor bu devirde söylerlerdi inanmazdım. Bi şal alacaksın 350-550 arası. Bi gömlek 250-300 den aşağı değil. Hele elbise aman yarabbi sanki abiye alıyoruz. E almasakta olmuyor yaş genç insan giyinmek istiyor yaşına uygun. Açıkken bi kot bi bluzle çıkardım altına ne ayakkabı giysem olurdu. Şimdi şalı çantası ayakkabısı pantolonu osu busu derken bi bakıyorsun üzerinde bin liralık kombin var. Sırf bu yüzden benim arkadaşım açıldı mesela. Ben açılmayı düşünmüyorum seviyorum kapalı olmayı belki yakıştığından belkş başka bişeyden bilemem ama gerçekten seviyorum sadece beni zorlayan noktaları var oda işte bir ani kapı çalmaları iki firmaların tesettüre dayattığı o mükemmel kombin algıları.
Yok canım Sultanbeyli'de yakın zaten sarigaziye uzak sayılmaz ama sanırım bizim buranın en uygun hastanelerinden biri Ersoy hastanesi mesela kurtköy şubesi daha pahalı oluyor semt semt değişiyor fiyatlarıValla pahalının ucuzu bu. Eski hastanesi 5400 istiyordu doğuma. Burası 3400 ama zamlı halini göricizzz. Seninn sarıgazide ya da sancaktepede miydi hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?