- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Benim kizimda gelmekten vazgecti zaar iki gundur sancim falan yokBizim kontrolumuzde saliydi ama dr cuma günü aradı pzt ye çağırdı, inşallah geçen haftaki gibi hissetmediğim sancılar çıkmaz, bu hafta daha sakinim hic birseye stres yapmamaya çalışıyorum düşünmüyorum strese sokacak şeyleri,yoksa benim kız hemen geliyordu Allah korusun
Niye canim şimdi nasılsın duzeldimiHanımlar bir anda bacaklarımda hal gitti. Ayağa kalkamıyorum dizimin bağları çözüldü derlerya öyle oldu. Kaç saattir bu sekilde neden olur ki böyle birden
Uyudum biraz hafifledi canım. Bilmiyorum ki tansiyon normal çıktı birden oldu nedense . Neyse ki azaldı korktum birden oluncaNiye canim şimdi nasılsın duzeldimi
Bana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane yaBenim de 175ti 225 olmuş nst 70di o da 100 olmuştur 2 haftada 1 350 TL veremicem neyse az kaldı zaten. Doğum parası ne alemde acaba. En ürkünçlüsü o
Şimdi hafifledi canım tansiyon normaldi. Birden olunca korktumAllah Allah tansiyon ölçtün mü canım
Çok şükür canım Allah'ım kazasız belasız sağ saglim atlatmayı nasip etsin bu hamielligimizideUyudum biraz hafifledi canım. Bilmiyorum ki tansiyon normal çıktı birden oldu nedense . Neyse ki azaldı korktum birden olunca
Valla pahalının ucuzu bu. Eski hastanesi 5400 istiyordu doğuma. Burası 3400 ama zamlı halini göricizzz. Seninn sarıgazide ya da sancaktepede miydi hastaneBana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya
Şaka yapıyorum cnm ya.zaten benim dr hayatta almaz son dakikaya kadar beklicem diyip duruyoYok kız az daha bekle daha ciğerler gelişiyo
32. Haftadan sonrası yorucu gerçekten sırtım heryerim agrıyo. Zamanında saglıkla bitirelim şu süreci inşallahŞaka yapıyorum cnm ya.zaten benim dr hayatta almaz son dakikaya kadar beklicem diyip duruyo
Evet canım burası. Hatta benm ürünümüde paylasmıstı. Bilgehan yazılı olan beyaz renk onu biraz daha süslediBallikko canım sen kapı süsünü nisa atölyeye mi yaptırmıştın ? Fotodaki site ?
Amin canım benim hepimizin insallah. Hepimize dua ediyorum vallahi. Cennet annelerin ayaklarının altında diye boşuna denmemişÇok şükür canım Allah'ım kazasız belasız sağ saglim atlatmayı nasip etsin bu hamielligimizide
Aaaa onu görmüştüm, beğendiklerimin arasındaydı o model, hatta Bilgehan yazısını görünce aklıma sen gelmiştinEvet canım burası. Hatta benm ürünümüde paylasmıstı. Bilgehan yazılı olan beyaz renk onu biraz daha süslediödemesini ürünü yaptıktan sonra ödüyorsun ptt kargo ile de gönderiyor ödemeyi de dolap uygulaması üzerinden yaptım
Canım zam gelmeden yaptırdım 195 tl idi. Kargoyada 18 tl verdim ama sadece kargonun ücretini dolap uygulamasından yaptım. Kargoyla anlasması olmadıgı icin pahalı tutuyormus kargo ücreti uygulamadan kargoyu ödeyince uygun oluyormus. Normal ücretini ibanına attımAaaa onu görmüştüm, beğendiklerimin arasındaydı o model, hatta Bilgehan yazısını görünce aklıma sen gelmiştinNe kadara yaptırmıştın canım kapı süsünü, dolaptan ödemen iyi olmuş daha güvenli
Yokkk artik nstdemi parali yaa. Dogum en son 6.bindi simdi ne oldu acaba. 10gun kontrol sayiliyo para almiyola simdi hesapladimda sali 11.gün oluyoBana 1800 denmişti doğuma şimdi 2500den az değildir fazladır bile bence nst bizde 25 TL canım çok pahalıymış senin hastane ya
Cok kişinin ya ben hatırlıyorum 4 ocakta var biseyler insallah birilerimizi alikoymazlar hadi doğuma diyeEvet ve adını hatırlamadığım birinin daha salı günü salıyı sallıcaz hepimiz güzel haberlerle inşallah
Bişey dicem size yaSağ olun kızlar, erkek olarak babam gelir sadece kp yok çünkü, eşimin ailesi de başka ilde,hastaneye gelmezler diye düşünüyorum gelseler bile kaynımın odaya gelmesine gerek yok zaten.ben hastane çalışanlarını merak etmiştim,yanimda sal bone tülbent hepsinden götüreyim en iyis
Ay beni yapsınlar ya benim ilkinde de yapmadılar hiç bi müdahale sonra çocuk 40 i buldu işte buda hiç demiyor yapalım diye belki bi faydasi olur sunni olmadan kendi sancimla başlar doğum sorsam mı ki doktora ne diyor bu kadın der miÇatı muayenesinden emin misin canım? Bence yaptırma en azından 38 den önce. Kızımda benim ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 de doktor dur bide çatıya bakalım dedi baktı bişey yok tamam dedi ertesi gün nişanım geldi akşamına suyum patladı. Çatı muayenesi tetikledi yani. Ben bu defa çatı muayenesi yaptırmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?