Kuzum bende bekarken uykuyu çok severdim hatta ilk çocuğumda yasimda küçük ya kiz emzirir yatırıldım sonra ben yatardim epey bir uyurdum ama yaş ilerledikce hemde sorumluluk arttıkça uykumda kalmadi çıt sesine uykum kaçıyorBende bugün o kadar yordum ki kendimi yine agrilardan ve oglusu yatir derken saat 2 yi bulmuş uyumam ve hiç o saatte yatmış insanim bu kadar uykumun qcik hafif oldu vaki değil gittim 5.30 da uyandım eski fotolara daldım sabah sabah biseyler yerken sonra bi fasil istifra derken hala uykum yok ben nasıl boyle uykusuz bi insan oldum icimdekinin buna sebep olmuş olmasını sorgulamaya korkuyorum allahim bu cocugumda mi uykusuz olacak ondan mı böyleyim cok yorgunum 2 saat uyumuşum sadece
Çok sevindim canım,maşallah,inşallah seni artik hep böyle mutlu görelimBenim kizimda gelmekten vazgecti zaar iki gundur sancim falan yokdün carsida bile gezdim. Sali cagirdi doktor bakalim ne diyecek nekadar olmus kızım
Bende sürekli salla duramam yani rahat olmaz, bide benim alerjim var boynumun terlememesi lazim salla yat kalk zor olurda foto için alırım yanıma diyordum ya da şimdi aklıma geldi foto için mevlutluk sallar varya onlarda olabilir gibi,normaldede yemeni alayim zaten öyle yabancı erkek girmiyorsa bende açık dururum gibi.bone daha önce hic denemedim rahatlığını bilmiyorumBone o anda çok rahatsız eder beni ben odada açık dururum foto cekinileceginde acik renk soft renk çiçekleri olan bi yazma aldım onu örteriz diye düşündüm ben o durumlara çok takılmıyorum ama iyi bi örnek değilim yani fotodan ziyade o an rahat etmeyi düşünüyorum eğer rahat ederim dersen sal ince pamuklu olanlari olabilir ben hep öyle görüyorum
Öyle olması güzel,bende bugün hemşireye sorayim benim hastaneyiBen şal alacağım zaten hastane odasının kapısını kitlersin şalını kapatırsın biri gelirse öyle girerler odana Medipol de düşünüyorum ben doğumu orda zaten geneli bayan çat diye de girmiyorlar çok arkadaşım doğum yaptı orda
Aminnn canimmm insaAllahÇok sevindim canım,maşallah,inşallah seni artik hep böyle mutlu görelim
Bende sürekli salla duramam yani rahat olmaz, bide benim alerjim var boynumun terlememesi lazim salla yat kalk zor olurda foto için alırım yanıma diyordum ya da şimdi aklıma geldi foto için mevlutluk sallar varya onlarda olabilir gibi,normaldede yemeni alayim zaten öyle yabancı erkek girmiyorsa bende açık dururum gibi.bone daha önce hic denemedim rahatlığını bilmiyorum
Öyle olması güzel,bende bugün hemşireye sorayim benim hastaneyi
Bide son haftalarda bol bol uyu bebek doğunca uyuyamıcan diyorlar.32. Haftadan sonrası yorucu gerçekten sırtım heryerim agrıyo. Zamanında saglıkla bitirelim şu süreci inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun,Allah hepimize gerektiği gibi kapanmayı nasip etsinBişey dicem size ya
Ben yeni kapandım sayılır bi rüya gördüm ondan sonra kapandım ama kapanmam herkes tarafından şokla karşılandı o ayrı biraz süslü püslü açık saçık giyinen biri olduğum için. Neyse kapandım ben gene çok süslüyüm Allah affetsin, giyimim kuşamım adaplıdır ama makyaj desen o biçim, giyim desen herşey marka olacak şal illa ipekevi olacak falan tesettür dergilerinden fırlamış gibiyim. Neyse onuda Allah affetsin inşallah. Yalnız ben gelen kargoculara hala kapıyı açık açıyorum. Yani kafamı kapatamadan geliyorlar napiyimher seferinde ah kızım sen kapandın yapma diyorum gene kapı çalıyo ben panik olup üstüme bişey alsamda saç baş açık açıveriyorum kapıyı. Gene Allah affetsin dicem ama diyemiyorum etmez çünkü Yaşım 25 onun verdiği bi toyluk mu acaba bu durumu nasıl aşabilirim ya bana azcık nasihat verin ablalarım nolur (tatlı dille verin ama)
Amin canım inşallah bizde kolayca doğururuzAminnn canimmm insaAllahHep mutlu olalim doguma igne oyali yazmam var onu koydum onla giderim muhtemel bonemi dogum sonrasi takacam. Eger ikincide ki gibi suni sanci verirlerse ki Allah etmesin dicem ama ozelde dayiyolar hemen ozaman kendimi kaybetmistim yazma basimdan düsse kimse onla ugrasmaz takiveriyom diye. Basi acikta gidebilirim o an Allahim dan tek dilegim kendi sancimla dogurmam ilk dogumumdaki gibi hicbisey anlamadan
Malesef canım, doğru düzgün tunik bile bulmak zorlaştı üstleri dapdar altları bol,açık insanda o kadar dikkat çekmez ama başımızı kapa tınca üst taraf foraYa bi yandan üzülüyorum gerçekten hakkıyla yapamadığım için çünkğ gördüğüm rüya öyle az buz değil ben kendi cenazemi yaptım rüyamdaAllah resmen bana uyarı verdi kendi cesetime bakıyordum uyarıldım tek kusurun açıklığın dendi. Hala tüylerim ürperiyor halaaa unutamıyorum etkisinden çıkamıyorum. Ama gel gör ki işin moda kısmı beni çok olaydan saptırıyor devirde kötü ya tesettür firmaları şuan işi öyle bi hale getirdi ki ayak uydurmamak imkansız özellikle benim yaşımda. Bilmiyorum işte içime dert oluyor ama gene de tam yapamıyorum
Bende bi anormallik mi mi var acaba ya,bende sezeryandan korkuyorum deli gİbi, daha doğrusu anesteziden galiba, hsg cekilcegimde bile anestesisiz çeken dr buldumAyyy o doğumhanedeki masaları sorma zaten canm. Ben doğum yapmadım ama rahim filmiydi çeşitli işlemlerdi derken çok çıktım oralara. Hem buz gibi hem de o kadar geniş ki bacakları ayrılır gibi oluyor insanın. Yani bu gebe halimle oraya nasıl çıkarım blmem. Hele o sancı eşğinde offf .. bazen diyorum direk sezaryenemi karar versem kafamda deli sorular
Canım geçmiş olsun, kemik sulu şeyler yesin, seviyorsa kelle paça içsin iyi gelir diye biliyorumKızlar sağolun yeni geldik eve. Bana getirecektim abimi ameliyat gerekmedigi icin ablama geceyim arkadasin evi burda doktor arkadasi ugrayacak elinde sislik falan olursa ameliyata alcaklarmis sende araba kullanma ne olur ne olmaz hamilesin sana gelme dedim dedi oyle bıraktık ablama.annemle ablami arayinca bunlar bize bisi oldu sanmış benim sarj bitmişti.neyseki azicik iyi abim.ya bu hayatta her seyin basi saglik cidden diger her sey bos gereksiz. Ins sıkıntı cikmazda ameliyata gerek kalmaz iki ayri yerden kirilmis kol boydan boya alçıda 45 gun duracakmis.ay valla her seyin bası sağlık
Anestezi işin en kolay kısmı benceBende bi anormallik mi mi var acaba ya,bende sezeryandan korkuyorum deli gİbi, daha doğrusu anesteziden galiba, hsg cekilcegimde bile anestesisiz çeken dr buldum
Ay ben anesteziyi cok seviyorum. Uyuyorsuuunn diyorlar cevap bile veremeden hop gidiyorumBende bi anormallik mi mi var acaba ya,bende sezeryandan korkuyorum deli gİbi, daha doğrusu anesteziden galiba, hsg cekilcegimde bile anestesisiz çeken dr buldum
Benimde sadece terlik kaldi gibi, dün eşim çanta tamam mi dedi,terlik eksik dedim, nasıl özellikli bi terlik acaba haftalardır alamadık diyorGünaydınlar oglusu okula gönderdim girdim yatağa ama ne mümkün uyumak saat 9a kadar döner dururum sonra azıcık dalar uyanır diğer oglusu yedirir içirir gönderirim sonra digeri yine gelir yemeği dersleri derken diğerinin alma saati gelir kısır döngü gibi hafta içi resmen herşey aynı ritimde ve düzende ilerliyorcikabilirsem çarşıya cikar eksikleri alırım çantayı bile kapatamadim hala ve benim dün geceden beri yine sancilarim oluyor nedense, banyo kovası tası kaldı bide kendime terlik alayım bitsin artik
Evet canım öyle kimsenin kapan demesiyle kapanmadım açılma demesiyle açılmamazlık yapmam bu benim tercihim kimse karışamaz ve yargılayamaz ben memnunum da öyle açılma gibi niyetim yok sadece bu kapıya gelene örtünme olayına çok hakim olamıyorumAllah kabul etsin canım. Annen vs ya da akraba çevren kapalıysa kapanman daha kolay olur, diğer türlü bunu kabul etmek ve o doğrultuda yaşamak zor ki daha yaşın 25, çok küçüksün ( bana göreeylülde 35 olacağım) Zamanla alışırsın belki, kendini baskılama, yapamıyorsan da eski haline dönersin. Asla tekrar açılırsan millet ne der diye de düşünme, bu senin kendi hayatın. Hem o düşünceye kapılırsan da başkaları ne der diye kapanmış olursun, içinden kapanmak gelmese de, Allah gönlündekini bildikten sonra da kapalı gezmenin bir anlamı yok.
Benim annem 40 yaşında umreye gitti ve döndüğünde kapanmaya karar verdi. 7-8 sene kapalı kaldı ama sonra yapamadı. Çünkü hiçbir arkadaş çevresi kapalı değildi, herkes bir şey söyledi yok tarikata mı girdin şöyle mi böyle miannanem bile açıktır benim, egeliyiz biz, oralarda tesettür gibi değil de adetten dışarıda eşarp bağlanır hafiften, aileden de yoksa kapalı biri zor yani bu işler. Ki önemli olan senin müslümanlığı nasıl yaşadığın. Açık olup da dini görevlerini çok iyi yerine getirenler de var , kapalı olup da her türlü haltı yapan insanlar da
İlk bebeğim ama yatıyorum sağ a dön sola dön tuvalete kalk su iç falan dinleneceğim yerde yoruluyorumGünaydın cnm saat 03.30 yattim yeni uykuya dalmistim esim kalkti işe gitmek için sonra kizim uyandirdim okul icin kahvalti yapip çıkacak birazdan küçüğü 2 haftadir yollamiyorum okula ama oda yatipta uyuyum demiyor yani uykular haram oldu
İlk bebeğine hamiş olanlar çok şanslı yatip uyusunlar demi cnm
Daha bende cantayi hazirlamadim yıkadım utuledim çekmecede duruyorlar
Yani onlarda marka giyiyorlar genel olarak ama liseden başladı benim bunlar lise arkadaşlarım değillerÇevreylemi alakalı acaba canım. Arkadasların falan hep öyle takılıyosa seninde kompleks yapıp böyle alışman normalkardesimde de var bu. Arkadasları zara bershka alıyor o da duramıyor alıyor. Benm hiiiç öyle takıntım yoktur o yüzden rahatım ama sen bunu aşabilirsin çabalarsan
Ayyy yok hop gitme isi çok korkunçAnestezi işin en kolay kısmı bencekoldan veriyorlar hop gidiyorsun
Gittiğin yerde napiyosun bana onu söyle, rüya falan görüyormusunAy ben anesteziyi cok seviyorum. Uyuyorsuuunn diyorlar cevap bile veremeden hop gidiyorum
Ben kuran okumayıda biliyorum canım ama hep okumamak için bi bahanem var yok kızım durmaz yok yoruldum yok şöyle oldu böyle oldu. İnşallah layık bi kul ilerde olabilirim şuan için işte yaşla da alakalı biraz giyinmek süslenmek işin daha çok güzel kısmındayım. Zamanla oturacağını düşünüyorum. Çevremde öyle tepkiler olmadı şaşırdılar tabiki çok ama şimdi ne zaman resim paylaşsam yada ne zaman yolda denk gelsek aa şunu nerden aldın bu nerden şalını nasıl böyle bağlıyorsun gibi ilgi alaka görüyorum sürekli. Kötü anlamda yargılayan olmadı hiç yada benim yüzüme yapmadılar bilmiyorumCanım öncelikle hayırlı olsun,Allah hepimize gerektiği gibi kapanmayı nasip etsinbende sen yaşlarımda kapandım ve aynen herkes şok oldu çalışıyorum ve o zaman kurumda sadece 2 kişi kapaliydi, bende işe asla makyajsız fonsuz maşasiz gitmeyen, canım isterse mini etek elbise falan giyen biriydim. Kapanmak istiyordum ama o adımı atamıyordum, sonra eşimle konuşuyoruz o zaman eşim değil tabi, is arkadaşım en büyük destekçim o oldu, önce namaza başladım, Kuran meali okumaya başladım,ev is arası uzaktı yolda bununla ilgili şeyler dinliyordum falan ve gerçekten hayata bakış acım değişti.sonra bi hafta sonu c.tesi çarşıya çıktım beyaz kotum sac makyaj yine var falan,ertesi gün eşimle görüşcez sabah kalktım tunik pantolon anneme şalını yaptırdım yüzüme sadece pudra sürüp çıktım dışarı pzt iştekiler şok hatta biri ne oldu sana demişti bide o zaman bu kadar tesettür kıyafet çeşidi yok düzgünce sal eşarp yapmasini falan bilmiyorum..uzun uzun niye anlattım bilmiyorum ama,kendin isteyerek kapanmışsın o yüzden zamanla devamının geleceğini düşünüyorum, bence kuran meali okuyup dinleyebilirsin,youtube da kuran okunurken meali yazan videolar var onları dinleyebilirsin,açıkken birsuru şeyin hevesini almışım heralde mesela şuan düğün vb. Bisey olmadıkça makyaj hiiç içimden de gelmiyor,seninde öyle olacaktır,çevrende yeter uçacaksın gibi tabirlerde bulunan varsa he de geç,kendileri yapmaya cesaret edemediklerinden diyorlar, bu senle Allah arasında. Kapıyı açmak içinde arkadaşların dediği gibi bi şal yemeni vb. Bisey çok ise yarar.son olarak affetmez deme,Allah affederim diyor herşey zamanla olur yeterki sen iste
Günaydın, ben gidicem inşallah güzel haberlerle gelirimGünaydın bugun doktora giden yokmu biraz bebis haberleri alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?