2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzum bende bekarken uykuyu çok severdim hatta ilk çocuğumda yasimda küçük ya kiz emzirir yatırıldım sonra ben yatardim epey bir uyurdum ama yaş ilerledikce hemde sorumluluk arttıkça uykumda kalmadi çıt sesine uykum kaçıyor
Kendi fazla yorma cnm hersey halloyor oğlusunu yanina al yatin cnm
Senin mide bulantin zorluyordur insllah biraz daha sabir canim az kaldi hayirlisi ile bu günlerde geçecek

Benim kizimda gelmekten vazgecti zaar iki gundur sancim falan yok dün carsida bile gezdim. Sali cagirdi doktor bakalim ne diyecek nekadar olmus kızım
Çok sevindim canım,maşallah,inşallah seni artik hep böyle mutlu görelim
Bende sürekli salla duramam yani rahat olmaz, bide benim alerjim var boynumun terlememesi lazim salla yat kalk zor olurda foto için alırım yanıma diyordum ya da şimdi aklıma geldi foto için mevlutluk sallar varya onlarda olabilir gibi,normaldede yemeni alayim zaten öyle yabancı erkek girmiyorsa bende açık dururum gibi.bone daha önce hic denemedim rahatlığını bilmiyorum
Öyle olması güzel,bende bugün hemşireye sorayim benim hastaneyi

Aminnn canimmm insaAllah Hep mutlu olalim doguma igne oyali yazmam var onu koydum onla giderim muhtemel bonemi dogum sonrasi takacam. Eger ikincide ki gibi suni sanci verirlerse ki Allah etmesin dicem ama ozelde dayiyolar hemen ozaman kendimi kaybetmistim yazma basimdan düsse kimse onla ugrasmaz takiveriyom diye. Basi acikta gidebilirim o an Allahim dan tek dilegim kendi sancimla dogurmam ilk dogumumdaki gibi hicbisey anlamadan

Canım öncelikle hayırlı olsun,Allah hepimize gerektiği gibi kapanmayı nasip etsin bende sen yaşlarımda kapandım ve aynen herkes şok oldu çalışıyorum ve o zaman kurumda sadece 2 kişi kapaliydi, bende işe asla makyajsız fonsuz maşasiz gitmeyen, canım isterse mini etek elbise falan giyen biriydim. Kapanmak istiyordum ama o adımı atamıyordum, sonra eşimle konuşuyoruz o zaman eşim değil tabi, is arkadaşım en büyük destekçim o oldu, önce namaza başladım, Kuran meali okumaya başladım,ev is arası uzaktı yolda bununla ilgili şeyler dinliyordum falan ve gerçekten hayata bakış acım değişti.sonra bi hafta sonu c.tesi çarşıya çıktım beyaz kotum sac makyaj yine var falan,ertesi gün eşimle görüşcez sabah kalktım tunik pantolon anneme şalını yaptırdım yüzüme sadece pudra sürüp çıktım dışarı pzt iştekiler şok hatta biri ne oldu sana demişti bide o zaman bu kadar tesettür kıyafet çeşidi yok düzgünce sal eşarp yapmasini falan bilmiyorum..uzun uzun niye anlattım bilmiyorum ama,kendin isteyerek kapanmışsın o yüzden zamanla devamının geleceğini düşünüyorum, bence kuran meali okuyup dinleyebilirsin,youtube da kuran okunurken meali yazan videolar var onları dinleyebilirsin,açıkken birsuru şeyin hevesini almışım heralde mesela şuan düğün vb. Bisey olmadıkça makyaj hiiç içimden de gelmiyor,seninde öyle olacaktır,çevrende yeter uçacaksın gibi tabirlerde bulunan varsa he de geç,kendileri yapmaya cesaret edemediklerinden diyorlar, bu senle Allah arasında. Kapıyı açmak içinde arkadaşların dediği gibi bi şal yemeni vb. Bisey çok ise yarar.son olarak affetmez deme,Allah affederim diyor herşey zamanla olur yeterki sen iste

Amin canım inşallah bizde kolayca doğururuz

Malesef canım, doğru düzgün tunik bile bulmak zorlaştı üstleri dapdar altları bol,açık insanda o kadar dikkat çekmez ama başımızı kapa tınca üst taraf fora bu arada bu kadar üzülüp bu kadar istekliyken emin ol tam istediğini yapacaksın canını sıkmadan kendine zaman ver

Bende bi anormallik mi mi var acaba ya,bende sezeryandan korkuyorum deli gİbi, daha doğrusu anesteziden galiba, hsg cekilcegimde bile anestesisiz çeken dr buldum

Canım geçmiş olsun, kemik sulu şeyler yesin, seviyorsa kelle paça içsin iyi gelir diye biliyorum

Bende bi anormallik mi mi var acaba ya,bende sezeryandan korkuyorum deli gİbi, daha doğrusu anesteziden galiba, hsg cekilcegimde bile anestesisiz çeken dr buldum
Anestezi işin en kolay kısmı bence koldan veriyorlar hop gidiyorsun

Ay ben anesteziyi cok seviyorum. Uyuyorsuuunn diyorlar cevap bile veremeden hop gidiyorum

Benimde sadece terlik kaldi gibi, dün eşim çanta tamam mi dedi,terlik eksik dedim, nasıl özellikli bi terlik acaba haftalardır alamadık diyor basit bi terlik ama gidip almak lazim işte

Evet canım öyle kimsenin kapan demesiyle kapanmadım açılma demesiyle açılmamazlık yapmam bu benim tercihim kimse karışamaz ve yargılayamaz ben memnunum da öyle açılma gibi niyetim yok sadece bu kapıya gelene örtünme olayına çok hakim olamıyorum artık onada zamanla diyelim oturur belki yavaş yavaş oda

İlk bebeğim ama yatıyorum sağ a dön sola dön tuvalete kalk su iç falan dinleneceğim yerde yoruluyorum ama gündüz uyuyyorum 2 3 saat

Yani onlarda marka giyiyorlar genel olarak ama liseden başladı benim bunlar lise arkadaşlarım değiller

Ben kuran okumayıda biliyorum canım ama hep okumamak için bi bahanem var yok kızım durmaz yok yoruldum yok şöyle oldu böyle oldu. İnşallah layık bi kul ilerde olabilirim şuan için işte yaşla da alakalı biraz giyinmek süslenmek işin daha çok güzel kısmındayım. Zamanla oturacağını düşünüyorum. Çevremde öyle tepkiler olmadı şaşırdılar tabiki çok ama şimdi ne zaman resim paylaşsam yada ne zaman yolda denk gelsek aa şunu nerden aldın bu nerden şalını nasıl böyle bağlıyorsun gibi ilgi alaka görüyorum sürekli. Kötü anlamda yargılayan olmadı hiç yada benim yüzüme yapmadılar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…