- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
hah tamam canım hatırladım konuşmustuk çünkü. ben de medipol çamlıcaya gidiyorum çekmeköyde otırıyorum ama evime uzak biraz. ben resmen hastane bulamadım burayı bile artık araştırmadım ki ben çöp torbası alsam netten araştıran insanım. ama artık zmaanım yoktu. 32de karar verdim zaten. hayırlısı olsun ne diyim sağ sağlim saglıkla çıkalım da hastaneden.Yok canım Sultanbeyli'de yakın zaten sarigaziye uzak sayılmaz ama sanırım bizim buranın en uygun hastanelerinden biri Ersoy hastanesi mesela kurtköy şubesi daha pahalı oluyor semt semt değişiyor fiyatları
Aynen canım zamanla hallolur Allahın izniyleBen kuran okumayıda biliyorum canım ama hep okumamak için bi bahanem var yok kızım durmaz yok yoruldum yok şöyle oldu böyle oldu. İnşallah layık bi kul ilerde olabilirim şuan için işte yaşla da alakalı biraz giyinmek süslenmek işin daha çok güzel kısmındayım. Zamanla oturacağını düşünüyorum. Çevremde öyle tepkiler olmadı şaşırdılar tabiki çok ama şimdi ne zaman resim paylaşsam yada ne zaman yolda denk gelsek aa şunu nerden aldın bu nerden şalını nasıl böyle bağlıyorsun gibi ilgi alaka görüyorum sürekli. Kötü anlamda yargılayan olmadı hiç yada benim yüzüme yapmadılar bilmiyorum
Hayatımda bir kere narkoz aldım kürtaj için düşük yaptığımda, kendime geldiğimde ortalığın anasını ağlatmıştım. Eşimle bir kavga ettim ne biçim amaa en son Çek lan şu arabayı sağa çeeeeek dedim sana sigara bulcam ben market yok mu market diye bağırıyordum bi noktada. Sonra eve gidip küt diye uyumuş kendşme geldiğimde anca olanları idrak edebilmiştim. Narkoz bana yaramıyor bi daha gerek olmaz inşallahAy ben anesteziyi cok seviyorum. Uyuyorsuuunn diyorlar cevap bile veremeden hop gidiyorum
Iste orasi karanlıkGittiğin yerde napiyosun bana onu söyle, rüya falan görüyormusun
aa oldu mu şimdiii. eşini degil bizi dinlemeliydinCanım beni de 2 ayda bi çağırıyolar. Perşembe gitcem tahlil falan yaptırcam. Kalp atışını dinliyo tansiyon kilo falan öyle takip ediliyorum.
Ben de cumacı olcaktım dr cuma gel dedi ama eşim bu hafta işe gideceği için Cumartesi aldık randevuyu
aa ben kürtajdan musmutlu uyandım. öyle de güzel dinlenmiş gibi enerjik. dedim hatta bunlar bana ne verdiHayatımda bir kere narkoz aldım kürtaj için düşük yaptığımda, kendime geldiğimde ortalığın anasını ağlatmıştım. Eşimle bir kavga ettim ne biçim amaa en son Çek lan şu arabayı sağa çeeeeek dedim sana sigara bulcam ben market yok mu market diye bağırıyordum bi noktada. Sonra eve gidip küt diye uyumuş kendşme geldiğimde anca olanları idrak edebilmiştim. Narkoz bana yaramıyor bi daha gerek olmaz inşallah
şimdi böyleyse 1 ay sonra 3 çocukla treleylleyyleyyAllah kiz seniuykuya devam edeydin bacim bebiş doğunca alisiyorsun uykusuzluğa
dün gündüz çocuklara ve eşime dedim ki azicik uyuyacağım beni rahatsiz etmeyin dedim bir baktim baş ucumda küçük kizim telefonu almis sihirli anneme bakiyorkizim ablanin yanina git dedim ablam odaya almiyor dedi büyükte bağıra bağıra şarkı söylüyor eşimde elinde tel karşında televizyon ohh yan gelmiş yatiyor beyfendi
Sanki ben uyuyacagim dememişim gibi sinir oldum kalktim oturdum
Simdi yatsam diyorum küçük kuzu uyanir uykusuzluktan basim agriyor bugün valla
Gelirken normal geliyor musun yoksa sayıklama oluyor mu, kv hakkında konuşmayım sonraIste orasi karanlıkbi gittiğimi bi geldigimi hatırlıyorum
ben de crocs tarzı almıatım ama crocs degil akınalbellaBenimde sadece terlik kaldi gibi, dün eşim çanta tamam mi dedi,terlik eksik dedim, nasıl özellikli bi terlik acaba haftalardır alamadık diyorbasit bi terlik ama gidip almak lazim işte
Bende o tarz alayim diyorumben de crocs tarzı almıatım ama crocs degil akınalbella
2 ay oldu alalı hastane için. ama o kadar rahat ki bütün gün ayagımda. nasıl çıakrıp çantaya koyucam o yokken ben ne giyiyiordum bilmiyorum.
terlik zaten yıkanabilen bişey almak en mantoklısı crocs tarzı hastanede gezicez tuvalete girilecek gelince güzelce yıkarız.
Saçmalama oluyorGelirken normal geliyor musun yoksa sayıklama oluyor mu, kv hakkında konuşmayım sonra
Saçmalama oluyordoğumda uyanırken eşime bağırdığımi hatırlıyorum, defol git seni gözüm görmesin diye,bide benim gözüm açık mı kapalı mı diye sormuşum devamlı
Kendi can halinle k.valide gelmez aklına hiç sanmam
Dimi ,içindekileri döküp sonra ay narkozdan saçmalamışım demekeşinde ne oluyor diye şaşırmıştır kv hakkında konuşmakta fena değilmiş aslında hem soyleyeceklerim içinde kalmamış olur hem de ne ciddiye alıyorsunuz narkozun etkisi ile olmuş derim hahahha
Ben cok korkuyorum oyle olmasindan o yüzden doktor ne derse onu uyguluyorum. Normal dogum konusunda kendisine güvenim tam cunku ilki sezeryan olup 2. Normal dogum yaptirdigi bile oluyor.bakalim ins sıkıntısız atlatırız bu dönemleri canimValla ben aynen öyle oldum 10 saat sancı çektim hem bel hem kasıkdan çatı. Muayenesi yaptı çatın dar yolun başındasım dedi 20 yaşındayım istifra da çok etmiştim bünyem dayanmadı bayılıyordum sezeryana aldılar doktorum işini bilseydi belki farklı olurdu beni yormadan narkozdan 3 saate yakın ayılamadım bebeğimi emzirmişler göğsümü sıka sıka uyutmuşlar ben görmedim hiç birini
Epiduralle nefarki var bilmiyorum ama inşallah yine de gerek kalmaz canım,bebek ters durduğu için sezeryan aklıma takılıyor dönmezse mecbur cunkuDimi ,içindekileri döküp sonra ay narkozdan saçmalamışım demek
Şaka bir yana artık genel anestezi uygulanmiyor mecbur kalinmadikca. Spinal anestezi ile oldukça konforlu doğum yapıyorlar. Hem bebeğin doğum anına şahit oluyoruz, cok heyecanlı
Epidural ağrı kesici gibi bisey sanırım,normal doğumda kullanılıyor daha çok. Sezeryanda artık spinal tercih ediliyormus.Epiduralle nefarki var bilmiyorum ama inşallah yine de gerek kalmaz canım,bebek ters durduğu için sezeryan aklıma takılıyor dönmezse mecbur cunku
Epiduralle nefarki var bilmiyorum ama inşallah yine de gerek kalmaz canım,bebek ters durduğu için sezeryan aklıma takılıyor dönmezse mecbur cunku
Ahh ahh bize kalsa hemen gitcez de eşimin işi sıkıntı bu haftaOlmaz baby ..ya cuma ya sali,seçimini yap
Allah'a şükür bugünde nöbetçiyiz
Kız ne diyorsunnnnnmGünaydın kızlar ben daha yeni uyandim kamyon çarpmış gibiyimheryerim ağrıyor dün çok yorulmuşum nasıl uyuduysam bir kere tuvalete gittiğimi hatırlıyorum o kadar derin uyumuşum ki uykum cok derin değildir normal de. Sagolun kizlar hepiniz ins bu surecte sıkıntısız atlatır abim. emilyinpariss canim bende sabirsizim miy miy is yapanlara sinir olurum bendede şal ve cantada cok pis marka takıntısı var aşamıyorum bende burun ameliyatı olmustum narkoz yaptılar koluma dogru bisey oluyor dedim doktor güle gule dedi ben gitmişim. Uyandim esimle sevgiliydik o zaman o amerikadaydi ilk gozumu açtım odaya aldilar anneme telefonu ver sevgilimi aricam demisim iyiyim askim merak etme dedigimi hatırlıyorum bende tam tersi sakinmisim normal halimden bizimki cok korkmus bana bisey olacak die sonra bi baktim kargoyla bana tek taş geldi o yuzden ameliyatin ben de ayri bir yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?