2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Masallah kizlar sali gününe anlaşmış gibisiniz ben hangi gün gitsem kontrole acababu hafta gideceğim ama gününü ayarlayadim ben randevusuz direk gidiyorum daha iyi oluyor

Kızlar merhaba valla bu saate kadar tembellik yaptım dün kayınvalidemler gelmişti çay koy kaldır vs derken bugün yataktan saat 1 de kalktım ben bile kendime inanamadım. Sabah tır çarpmış gibiydim o yüzden full yattım artık kemiklerim çıtırdıyor resmen inanamıyorum ya

Banada doktorum coraspin i artık bırak dedi ama önceki doktorum 34.hafta bitince bırak demişti o yüzden korkudan bırakmadım ya bırakmaya korkuyorum biraz hamileliğin en başından beri kullandığım için

Burçların kadini erkeği biraz farklıdır canım belki kocan zor geliyordur sana benimkide ikizler burcu biraz zıttız birbirimize ama idare ediyoruz artık Allah'tan huyu suyu güzeldir kocacigimin
Benim esimde hic balik gibi degil koc gibi cok zittiz ama anlasiyoruz dedigin gibi yay im bu arada bende astroloji ilgim coktur bilirim

Bilmiyorum ki canim benim benimde 2 hafta kadar önce oldu bi iki defa oluyor geçiyor Bayadır olmuyordu bugün gerçekten doguruyorum sandım geçtikten sonra yarım saat belim ağrıdı soğuk soğuk ter döktüm kasılma oldu arkasından doğum provası idi ancak çok fena oldum

Kızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum

Hadi ya açılma belirtisi mj ki sence çok merak ediyorum sancı vs çıkacak mı bende bu defa şu an hafif adet ağrım var arada kasilmam var mesela bu agridan sonra kaldı hala geçmedi ilkinde hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım o an otursam mi kalksam mi napsam bilemiyorum

Aynı dertten muzdaripiz canım ama benim sorunum komşularım değil onlar hiçbirşey beklemez ancak kaynım görümcem ve kvler cumartesi yemekli gelmek istiyorlar geçen haftalarda gelmek istediler kabul etmedik eşim çalışıyordu diye ama anlamıyorlar eşim çok kızdı annesine dedi doğuma 1 ay kalmış abim ablam ne yemeğine gelmek istiyor diye. Okadar garibime gidiyor ki zorla insan kendini yemeğe kabul ettirir mi. Eşim dedi çok gelmek isterlerse pide yaptırrız yorulmazsın dedi elimi hiçbirşeye sürmem ama tabiki gelin demicez ben zaten hep şikayet ediyorum telefonda eltime falan ayakta zor duruyorum diye belki de gelmezler

Canım ben müsade etsem 2-3 arkadasımda öyle. Çağırmamı bekliyorlar. Yan komsum bahane uydurup sürekli konusmaya calısıyor. Ben mesafeliyim hep. Müsade etsem ya çağırır ya gelir. Bende anlattım herkese erken doğum riskim var diye. Geçen de akrabalarım tutturdu çaya gelelm diye anneme. Covid var korkuyoruz dedi annemde.valla insanlar bi garip. Hastalığıda geçtim son haftalarımızdayız yani gelmemeleri lazım

Eşimin ailesi anlayışlıdir gelmek istemiyorlar ama tek komşu da değil geçen gün arkadaşta aynısını yaptı çok değişik geliyor bana ya ben utanırım yani bide gelmeyin demeye ama halim gerçekten iyi değil kvme misafir geldi dün mesela kadin sen gelme istersen yorulursun falan dedi onun evindeki misafire bile gönülleri yok ailem gözümün içine bakıyor etraf boylr davranıyor

Gercekten bende geçtim hastalığı anlıyorum ki asla oyle bi dertleri yok ama ben o halimle hizmet edeceğim ev temizleyeceğim neden ya bu kadar mı merak ediyordunuz beni kac aydır ağlayasım geldi bugün

Benim de tam tersi ailem eşimin ailesi umarsız. Arkadaşlarım geldi geçen böreğini yapmış gelmiş inan onlar beklemez iş. Öyle olunca bana da rahatlık oluyor ama aileler mübarek yormaya bahane arıyor dirayetli gözüküyorum galiba. Ama hep şikayet edeceğim hatta yarın kontrol var doktor yorma kendini dedi dicem

Kendini bilen insan doğum yapmak üzere olan bir kadına nasıl misafirliğe gider aklım fikrim almıyor. Üstelik covit yeniden hortlamisken.
Kabul etme bırak darilan darılsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…