HahaKontrolüm var benim anlamıyon mu?
-ne zaman?
-bu cuma.
-yok Pazartesi
Valla benim komşu kültürüm yok evde olmayıncaGercekten bende geçtim hastalığı anlıyorum ki asla oyle bi dertleri yok ama ben o halimle hizmet edeceğim ev temizleyeceğim neden ya bu kadar mı merak ediyordunuz beni kac aydır ağlayasım geldi bugün
Ya ben biri bir şey dediğinde ben yapamam diyorum. Evimin işini bile yapmak istiyorum yapamıyorum gücüm kalmıyor. Böyle böyle anlata anlata artık vazgeçti herkes bende bir şey beklemektenBenim de tam tersi ailem eşimin ailesi umarsız. Arkadaşlarım geldi geçen böreğini yapmış gelmiş inan onlar beklemez iş. Öyle olunca bana da rahatlık oluyor ama aileler mübarek yormaya bahane arıyor dirayetli gözüküyorum galiba. Ama hep şikayet edeceğim hatta yarın kontrol var doktor yorma kendini dedi dicem
Hic bilgim yok benimdeSezaryende banyo yapılıyor mu sonrasında?
2 gün sonra izin veriliyor banyoya. Su geçirmez bant takiliyor dikiş yerine.Sezaryende banyo yapılıyor mu sonrasında?
Hic bilgim yok benimde
O zaman hastaneye şampuanda götürmeye gerek yok. Evde banyomuzu yapıp sezaryene girer 1 gün sonrada evimize geliriz. Havluyu ben de koydum göğüslerime sıcak sıcak koyarım süt kolay gelsin diye.2 gün sonra izin veriliyor banyoya. Su geçirmez bant takiliyor dikiş yerine.
Ben bugun dusumu aldım bakımımı yaptım eşime yaptıracağımSelam gençlerPerine masajı konusu geçmiş ama yetişemiyorum yahuu cok hızlı değişiyor konular. Ben ilk kez dün yaptım kolum uzun allahtan yetişti ama zor yani yapmak. Başlayalım beraber siz de yapın
Hesaplamadim vallaBen resmen şok kız sen her gittiğinde bu parayı mi veriyorsun muayene için anammmm kaç bin harcadın şimdiye kadar
Sinbonun küçük ısıtıcılarından koyacak mısınız pekiO zaman hastaneye şampuanda götürmeye gerek yok. Evde banyomuzu yapıp sezaryene girer 1 gün sonrada evimize geliriz. Havluyu ben de koydum göğüslerime sıcak sıcak koyarım süt kolay gelsin diye.
İlla gelmek istiyorlarsa de ki aaa çok iyi olur anne ben de artık yemek yapamıyorum eskisi gibi, yemekleri yapar getirirsiniz ana kız ben de dinlenmiş olurum, ne kadar ince fikirlirisiniz deAynı dertten muzdaripiz canım ama benim sorunum komşularım değil onlar hiçbirşey beklemez ancak kaynım görümcem ve kvler cumartesi yemekli gelmek istiyorlar geçen haftalarda gelmek istediler kabul etmedik eşim çalışıyordu diye ama anlamıyorlar eşim çok kızdı annesine dedi doğuma 1 ay kalmış abim ablam ne yemeğine gelmek istiyor diye. Okadar garibime gidiyor ki zorla insan kendini yemeğe kabul ettirir mi. Eşim dedi çok gelmek isterlerse pide yaptırrız yorulmazsın dedi elimi hiçbirşeye sürmem ama tabiki gelin demicez ben zaten hep şikayet ediyorum telefonda eltime falan ayakta zor duruyorum diye belki de gelmezler
Çok meraklılar canım çok. Ben artık meraklarından böyle yaptıklarını düşünüyorum. Genelde resim paylasırım, bayadır paylasmıyorum. Akrabalar çatlamış meraktan. Papatyanın karnı nasıl büyüdümü bebeğin odasının resmi yokmu falan filan. Milletin derdi yok sanki.Gercekten bende geçtim hastalığı anlıyorum ki asla oyle bi dertleri yok ama ben o halimle hizmet edeceğim ev temizleyeceğim neden ya bu kadar mı merak ediyordunuz beni kac aydır ağlayasım geldi bugün
Şuan yakınlarımızın bizi ağırlaması lazım zorlandığımız için. Ama tam tersi yemeye içmeye gelmek istiyorlar nekadar zorlandığımızı mı görmek istiyorlar acabaEşimin ailesi anlayışlıdir gelmek istemiyorlar ama tek komşu da değil geçen gün arkadaşta aynısını yaptı çok değişik geliyor bana ya ben utanırım yani bide gelmeyin demeye ama halim gerçekten iyi değil kvme misafir geldi dün mesela kadin sen gelme istersen yorulursun falan dedi onun evindeki misafire bile gönülleri yok ailem gözümün içine bakıyor etraf boylr davranıyor
Evet kahve makinesi var sinbonun . Onda su ısıtırız çok işe yarar dedim koydumSinbonun küçük ısıtıcılarından koyacak mısınız peki
Hahaha kv kurufasulye yaparız olmazsa dedi ama ben hiç gelmelerini istemiyorum yaİlla gelmek istiyorlarsa de ki aaa çok iyi olur anne ben de artık yemek yapamıyorum eskisi gibi, yemekleri yapar getirirsiniz ana kız ben de dinlenmiş olurum, ne kadar ince fikirlirisiniz de
De tabiki canım daha haftanda küçük sayılır illa korkutucu bisey mi olması lazım anlamaları için bilmiyorum yaniBenim de tam tersi ailem eşimin ailesi umarsız. Arkadaşlarım geldi geçen böreğini yapmış gelmiş inan onlar beklemez iş. Öyle olunca bana da rahatlık oluyor ama aileler mübarek yormaya bahane arıyor dirayetli gözüküyorum galiba. Ama hep şikayet edeceğim hatta yarın kontrol var doktor yorma kendini dedi dicem
İnsanlar neden anlayışsız bu kadarHahaha kv kurufasulye yaparız olmazsa dedi ama ben hiç gelmelerini istemiyorum ya
Ben yer kalmadı ama koyacağım bi arkadaş ayri poşet yapacagim arabada dursun demişti burada onu da öyle yapayım diyorum lazım olunca arabadan alırızSinbonun küçük ısıtıcılarından koyacak mısınız peki
Tabi tabi yazlıktayız geçen yaz görümcem 1.5 yaş oğlu ile geldi beraber 3 gün tatil yaptık kv bana ne dedi biliyor musun ablanın bebesi küçük ondan iş beklemicez ben de iş beklemeyiz dağıttığını toplasın yeter dedim elimi bir çöpüne sürmedim yalnızken wc leri yıkardım baktım o elini sürmüyor ben de lavaboları dahi yıkamadım. Onun kızı can bizimki patlıcan. Ben de 6 aylıkken gitmiştim ilk ama kimse beni düşünüp bebeği küçük iş beklemeyelim demedi kendi kendimizi düşünceğiz canım napalımİnsanlar neden anlayışsız bu kadarkendi kızı olsa böyle yapar mıydı hiç sanmam…Gelin olunca yüklen, yayıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?