2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gercekten bende geçtim hastalığı anlıyorum ki asla oyle bi dertleri yok ama ben o halimle hizmet edeceğim ev temizleyeceğim neden ya bu kadar mı merak ediyordunuz beni kac aydır ağlayasım geldi bugün
Valla benim komşu kültürüm yok evde olmayınca kaynanamlar annemler gelirse de her şeyi kendileri yapıyor hatta yemek yapıp getiriyorlar. Bu aralar bende bşr yabani oldum akraba falan kimseyi aramıyorum kimsede o yüzden beni aramıyor lu dönemi bşr atlataşım zaten görüşürüz. İnsanların biraz anlayışlı olması lazım

Ya ben biri bir şey dediğinde ben yapamam diyorum. Evimin işini bile yapmak istiyorum yapamıyorum gücüm kalmıyor. Böyle böyle anlata anlata artık vazgeçti herkes bende bir şey beklemekten

Selam gençler Perine masajı konusu geçmiş ama yetişemiyorum yahuu cok hızlı değişiyor konular. Ben ilk kez dün yaptım kolum uzun allahtan yetişti ama zor yani yapmak. Başlayalım beraber siz de yapın
Ben bugun dusumu aldım bakımımı yaptım eşime yaptıracağım önce bi videosunu izleteyim de öğrensin zavallı

Ben resmen şok kız sen her gittiğinde bu parayı mi veriyorsun muayene için anammmm kaç bin harcadın şimdiye kadar
Hesaplamadim valla 350 verdik işte cnm, benim 4 buçuk aylık bi kaybım var ya inan gözümuz görmedi, cok rahatlatıyor doktorum

İlla gelmek istiyorlarsa de ki aaa çok iyi olur anne ben de artık yemek yapamıyorum eskisi gibi, yemekleri yapar getirirsiniz ana kız ben de dinlenmiş olurum, ne kadar ince fikirlirisiniz de

Gercekten bende geçtim hastalığı anlıyorum ki asla oyle bi dertleri yok ama ben o halimle hizmet edeceğim ev temizleyeceğim neden ya bu kadar mı merak ediyordunuz beni kac aydır ağlayasım geldi bugün
Çok meraklılar canım çok. Ben artık meraklarından böyle yaptıklarını düşünüyorum. Genelde resim paylasırım, bayadır paylasmıyorum. Akrabalar çatlamış meraktan. Papatyanın karnı nasıl büyüdümü bebeğin odasının resmi yokmu falan filan. Milletin derdi yok sanki.

Şuan yakınlarımızın bizi ağırlaması lazım zorlandığımız için. Ama tam tersi yemeye içmeye gelmek istiyorlar nekadar zorlandığımızı mı görmek istiyorlar acaba

Sinbonun küçük ısıtıcılarından koyacak mısınız peki
Evet kahve makinesi var sinbonun . Onda su ısıtırız çok işe yarar dedim koydum ama hastanede sıcak su akıyordur sezaryen olsak bile sadece göğüslerimize duş tutarız olmadı süt gelsin diye

İlla gelmek istiyorlarsa de ki aaa çok iyi olur anne ben de artık yemek yapamıyorum eskisi gibi, yemekleri yapar getirirsiniz ana kız ben de dinlenmiş olurum, ne kadar ince fikirlirisiniz de
Hahaha kv kurufasulye yaparız olmazsa dedi ama ben hiç gelmelerini istemiyorum ya

De tabiki canım daha haftanda küçük sayılır illa korkutucu bisey mi olması lazım anlamaları için bilmiyorum yani

Yani zaten covid var kadınların kocaları işe gidiyor sonuçta hastalık getirse kötü birşeye sebep olsalar napacağız üstlerine de alınmazlar bizden değil diye

Sinbonun küçük ısıtıcılarından koyacak mısınız peki
Ben yer kalmadı ama koyacağım bi arkadaş ayri poşet yapacagim arabada dursun demişti burada onu da öyle yapayım diyorum lazım olunca arabadan alırız

İnsanlar neden anlayışsız bu kadar kendi kızı olsa böyle yapar mıydı hiç sanmam…Gelin olunca yüklen, yayıl
Tabi tabi yazlıktayız geçen yaz görümcem 1.5 yaş oğlu ile geldi beraber 3 gün tatil yaptık kv bana ne dedi biliyor musun ablanın bebesi küçük ondan iş beklemicez ben de iş beklemeyiz dağıttığını toplasın yeter dedim elimi bir çöpüne sürmedim yalnızken wc leri yıkardım baktım o elini sürmüyor ben de lavaboları dahi yıkamadım. Onun kızı can bizimki patlıcan. Ben de 6 aylıkken gitmiştim ilk ama kimse beni düşünüp bebeği küçük iş beklemeyelim demedi kendi kendimizi düşünceğiz canım napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…