Asabım bozuldu valla zaten kendimle uğraşıyorum bide bunlara kafa yormak enerjimi sömürüyor ben zaten ilk çocuktan sonra yeterince yabani olduğumu saniyordum bunlara yetmemiş anlaşılanÇok meraklılar canım çok. Ben artık meraklarından böyle yaptıklarını düşünüyorum. Genelde resim paylasırım, bayadır paylasmıyorum. Akrabalar çatlamış meraktan. Papatyanın karnı nasıl büyüdümü bebeğin odasının resmi yokmu falan filan. Milletin derdi yok sanki.
Ee kabul etme sen de. Söyle açık açık. Ben arkadasıma söylemiştim ağırlastım artık evimde pis yapamıyorum bişey demiştim. Napalm onlar anlamıyorsaAsabım bozuldu valla zaten kendimle uğraşıyorum bide bunlara kafa yormak enerjimi sömürüyor ben zaten ilk çocuktan sonra yeterince yabani olduğumu saniyordum bunlara yetmemiş anlaşılan
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorumKızlar sağolun yeni geldik eve. Bana getirecektim abimi ameliyat gerekmedigi icin ablama geceyim arkadasin evi burda doktor arkadasi ugrayacak elinde sislik falan olursa ameliyata alcaklarmis sende araba kullanma ne olur ne olmaz hamilesin sana gelme dedim dedi oyle bıraktık ablama.annemle ablami arayinca bunlar bize bisi oldu sanmış benim sarj bitmişti.neyseki azicik iyi abim.ya bu hayatta her seyin basi saglik cidden diger her sey bos gereksiz. Ins sıkıntı cikmazda ameliyata gerek kalmaz iki ayri yerden kirilmis kol boydan boya alçıda 45 gun duracakmis.ay valla her seyin bası sağlık
Oooh iyi demişsn canım . Sömüren çok olur kendimizi düşünmezsek. Ne güzel ya kendi kızı olunca baska gelin olunca baskaTabi tabi yazlıktayız geçen yaz görümcem 1.5 yaş oğlu ile geldi beraber 3 gün tatil yaptık kv bana ne dedi biliyor musun ablanın bebesi küçük ondan iş beklemicez ben de iş beklemeyiz dağıttığını toplasın yeter dedim elimi bir çöpüne sürmedim yalnızken wc leri yıkardım baktım o elini sürmüyor ben de lavaboları dahi yıkamadım. Onun kızı can bizimki patlıcan. Ben de 6 aylıkken gitmiştim ilk ama kimse beni düşünüp bebeği küçük iş beklemeyelim demedi kendi kendimizi düşünceğiz canım napalım
Benm ki avent bile değildi canımÇok teşekkürler canikolar bi cesaret kaynattım 5er dk aventlerin hepsini, çok şükür hiç birine bişey olmadı, göğüs pompasının parçalarını falan da kaynattım, kuruyunca kilitli poşetlere koyucam. İnşallah yarın da kızımla ikimizin hastane çantalarını hazırlıycam, ha gayret
Kiz zaten nasılsın diye sorduklarında bulantimi halimi söylüyorum doğru düzgün yemek bile yapamıyorum diye daha ne diyeyim ne işiniz var kusmuklu evdeEe kabul etme sen de. Söyle açık açık. Ben arkadasıma söylemiştim ağırlastım artık evimde pis yapamıyorum bişey demiştim. Napalm onlar anlamıyorsa
Bugündü kontrol değil mi? Ne dedi doktor?Epiduralle nefarki var bilmiyorum ama inşallah yine de gerek kalmaz canım,bebek ters durduğu için sezeryan aklıma takılıyor dönmezse mecbur cunku
Sadece coraspinmi canım bide kaç mg kullanıyorsunBanada doktorum coraspin i artık bırak dedi ama önceki doktorum 34.hafta bitince bırak demişti o yüzden korkudan bırakmadım ya bırakmaya korkuyorum biraz hamileliğin en başından beri kullandığım için
Ay hiç uğraşmam kimseyle kendi derdimiz bize yetiyor müsait değilim deseydin ya kabul etmeyin bana sana gelmek istiyorum dediklerinde her zman beklerim deyip geçiştiriyorum istiyorlarki gün vereyim ama yok o iş benden geçti valla kimse kusura bakmasın bende kimseye gitmiyorum zaten hele bide virüsler çoğalmış yarın öbür gün doğum yapacağız az anlayış lazım ama nerden bizim türk milletindeKızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum
Ay benimde yapmam lazımÇok teşekkürler canikolar bi cesaret kaynattım 5er dk aventlerin hepsini, çok şükür hiç birine bişey olmadı, göğüs pompasının parçalarını falan da kaynattım, kuruyunca kilitli poşetlere koyucam. İnşallah yarın da kızımla ikimizin hastane çantalarını hazırlıycam, ha gayret
Doktorum baktı ama acilmam yoktu canım bende anlamadım valla bende diğer çocuklarda böyle siddetlisini hiç yaşamadım resmen bebek kasılıyor alt karnim ve belim o kadar şiddetli ağrıyor ki bende neye uğradığımi şaşırıyorum gittiğin zaman bakar zaten doktorun nst de sancı çıkarsa açılma varmı yokmu diye ama korkma inan bu kadar sanciya bir haftadır dogurmadiysam sende dogurmazsin Allah'ın izniyleHadi ya açılma belirtisi mj ki sence çok merak ediyorum sancı vs çıkacak mı bende bu defa şu an hafif adet ağrım var arada kasilmam var mesela bu agridan sonra kaldı hala geçmedi ilkinde hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım o an otursam mi kalksam mi napsam bilemiyorum
Bende çok şükür dün kapattım benimde temizliğe 2 hafta sonra gelecekler inşallah aksilik olmazAy benimde yapmam lazım20 günüm kaldı.
Haftaya yapıyım.halıları verdik bugün acele haftaya temizlik için ablayı ayarladım 2 gün gelcek ler 1 gün sadece mutfak diğer gün bütün ev.
Bizim evde şuan bir panik havası.ama çanta ya hala sıra gelmedi :)
Hesaplamadim valla350 verdik işte cnm, benim 4 buçuk aylık bi kaybım var ya inan gözümuz görmedi, cok rahatlatıyor doktorum
Gecmis olsun canim ama dikkat et bu yıl griplerde sıkıntıli die haber okudum sen kardesini kovala bence evden ya da maske taksın.Kizlar benimde kiz kardesim geldi bir senedir görüşmüyorduk test yapip geldi negatif ama bugun öksürük, hapşırık başladı sanirim grip.oluyor umarim bize bulaşmaz . Birde yemek yedik eşim mutfağı topluyor o elinde telefon takılıyor yeni nesil bir tuhaf
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum
Dedim zaten canım benim iyiliğim oyle gördünüz gibi değil rahatsızım bugün dedim annem aldı oglana bile bakamadım sabahAy hiç uğraşmam kimseyle kendi derdimiz bize yetiyor müsait değilim deseydin ya kabul etmeyin bana sana gelmek istiyorum dediklerinde her zman beklerim deyip geçiştiriyorum istiyorlarki gün vereyim ama yok o iş benden geçti valla kimse kusura bakmasın bende kimseye gitmiyorum zaten hele bide virüsler çoğalmış yarın öbür gün doğum yapacağız az anlayış lazım ama nerden bizim türk milletinde
Ben dogmasindan korkmuyorumDoktorum baktı ama acilmam yoktu canım bende anlamadım valla bende diğer çocuklarda böyle siddetlisini hiç yaşamadım resmen bebek kasılıyor alt karnim ve belim o kadar şiddetli ağrıyor ki bende neye uğradığımi şaşırıyorum gittiğin zaman bakar zaten doktorun nst de sancı çıkarsa açılma varmı yokmu diye ama korkma inan bu kadar sanciya bir haftadır dogurmadiysam sende dogurmazsin Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?