2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Asabım bozuldu valla zaten kendimle uğraşıyorum bide bunlara kafa yormak enerjimi sömürüyor ben zaten ilk çocuktan sonra yeterince yabani olduğumu saniyordum bunlara yetmemiş anlaşılan

Asabım bozuldu valla zaten kendimle uğraşıyorum bide bunlara kafa yormak enerjimi sömürüyor ben zaten ilk çocuktan sonra yeterince yabani olduğumu saniyordum bunlara yetmemiş anlaşılan
Ee kabul etme sen de. Söyle açık açık. Ben arkadasıma söylemiştim ağırlastım artık evimde pis yapamıyorum bişey demiştim. Napalm onlar anlamıyorsa

Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum

Çok teşekkürler canikolar bi cesaret kaynattım 5er dk aventlerin hepsini, çok şükür hiç birine bişey olmadı, göğüs pompasının parçalarını falan da kaynattım, kuruyunca kilitli poşetlere koyucam. İnşallah yarın da kızımla ikimizin hastane çantalarını hazırlıycam, ha gayret

Oooh iyi demişsn canım . Sömüren çok olur kendimizi düşünmezsek. Ne güzel ya kendi kızı olunca baska gelin olunca baska

Benm ki avent bile değildi canım hepsini kaynattım içme suyunda. 10 dakika kaynadılar sonra fön makinesi ile kuruttum kilitli poşetlere koydum emzikti pompaydı kalkandı hepsini

Ee kabul etme sen de. Söyle açık açık. Ben arkadasıma söylemiştim ağırlastım artık evimde pis yapamıyorum bişey demiştim. Napalm onlar anlamıyorsa
Kiz zaten nasılsın diye sorduklarında bulantimi halimi söylüyorum doğru düzgün yemek bile yapamıyorum diye daha ne diyeyim ne işiniz var kusmuklu evde ay acayip sinirim bozuk bu konuda ya kabul etmiyorum kusura bakmazsaniz çok iyi değilim diyorum farklı farklı kanallardan geliyorlar

Banada doktorum coraspin i artık bırak dedi ama önceki doktorum 34.hafta bitince bırak demişti o yüzden korkudan bırakmadım ya bırakmaya korkuyorum biraz hamileliğin en başından beri kullandığım için
Sadece coraspinmi canım bide kaç mg kullanıyorsun

Ay hiç uğraşmam kimseyle kendi derdimiz bize yetiyor müsait değilim deseydin ya kabul etmeyin bana sana gelmek istiyorum dediklerinde her zman beklerim deyip geçiştiriyorum istiyorlarki gün vereyim ama yok o iş benden geçti valla kimse kusura bakmasın bende kimseye gitmiyorum zaten hele bide virüsler çoğalmış yarın öbür gün doğum yapacağız az anlayış lazım ama nerden bizim türk milletinde

Ay benimde yapmam lazım 20 günüm kaldı.
Haftaya yapıyım.halıları verdik bugün acele haftaya temizlik için ablayı ayarladım 2 gün gelcek ler 1 gün sadece mutfak diğer gün bütün ev.
Bizim evde şuan bir panik havası.ama çanta ya hala sıra gelmedi :)

Doktorum baktı ama acilmam yoktu canım bende anlamadım valla bende diğer çocuklarda böyle siddetlisini hiç yaşamadım resmen bebek kasılıyor alt karnim ve belim o kadar şiddetli ağrıyor ki bende neye uğradığımi şaşırıyorum gittiğin zaman bakar zaten doktorun nst de sancı çıkarsa açılma varmı yokmu diye ama korkma inan bu kadar sanciya bir haftadır dogurmadiysam sende dogurmazsin Allah'ın izniyle

Bende çok şükür dün kapattım benimde temizliğe 2 hafta sonra gelecekler inşallah aksilik olmaz sadece hurma kahve bir de hacışeriften isimli çikolata alıp koyacağım inşallah sizin tabi daha az kalmış

Hesaplamadim valla 350 verdik işte cnm, benim 4 buçuk aylık bi kaybım var ya inan gözümuz görmedi, cok rahatlatıyor doktorum
Yaaa evet canım bende öyle iki kayıptan sonra parası pulu umrumda değil yeterki sağlıkla gelsin yavrularimiz herşey feda olsun onlara

Kizlar benimde kiz kardesim geldi bir senedir görüşmüyorduk test yapip geldi negatif ama bugun öksürük, hapşırık başladı sanirim grip.oluyor umarim bize bulaşmaz . Birde yemek yedik eşim mutfağı topluyor o elinde telefon takılıyor yeni nesil bir tuhaf

Gecmis olsun canim ama dikkat et bu yıl griplerde sıkıntıli die haber okudum sen kardesini kovala bence evden ya da maske taksın.

Dedim zaten canım benim iyiliğim oyle gördünüz gibi değil rahatsızım bugün dedim annem aldı oglana bile bakamadım sabah

Ben dogmasindan korkmuyorum aranızda tek doğsun diyen benim galiba şimdilik

Bu insanlar mi cahil ben mi abartıyorum yahu pandemi var pandemi vakalar olmus kac bin ne oturmasi ne seyi yahubenim abim dun acilde ona ragmen bile yerini soylemedi bana da biz çıktık nerdesin gelioz diince soylemek zorunda kaldı.gittik burda degil gidin arabada durun cok kalabalik dio kendini degil beni düşünüyor o an. Insanlar cok cahil cidden farkinda değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…