Ya bunu neyin uğruna yapıyorlar motivasyonlari ne onu merak ediyorum bu halde doğal ortamamimda mi incelemek istiyor beni anlamadim ne olacak yani iki hosbeş etsen benimleBu insanlar mi cahil ben mi abartıyorum yahu pandemi var pandemi vakalar olmus kac bin ne oturmasi ne seyi yahubenim abim dun acilde ona ragmen bile yerini soylemedi bana da biz çıktık nerdesin gelioz diince soylemek zorunda kaldı.gittik burda degil gidin arabada durun cok kalabalik dio kendini degil beni düşünüyor o an. Insanlar cok cahil cidden farkinda değiller
Yarin gidicrk cnm 2 günlüğüne geldi 12 saat yol birde sırf beni görmek icin.Gecmis olsun canim ama dikkat et bu yıl griplerde sıkıntıli die haber okudum sen kardesini kovala bence evden ya da maske taksın.
Anladim canım ay valla birbirimizden korkar olduk vallaYarin gidicrk cnm 2 günlüğüne geldi 12 saat yol birde sırf beni görmek icin.
Canim bana boş insanlar oyle hareketler yapar gibi geliyor baska işi gücü yoktur bi faydasi yoktur anca zarar yaniYa bunu neyin uğruna yapıyorlar motivasyonlari ne onu merak ediyorum bu halde doğal ortamamimda mi incelemek istiyor beni anlamadim ne olacak yani iki hosbeş etsen benimle
Uzak duruyoruz bakalim bende korkuyorum. En son yaz sonu grip olmustum bayada ağırdı simdi olsam kesin mafolurum cok sancim.var zaten.Anladim canım ay valla birbirimizden korkar olduk vallasen dikkatli ol canim grip bile zor oluyor hamilelikte iki kere gecirdim mahvoldum
Uyar canım sen de nazik bir dille. Benm kardeşim 23 yasında geçen ay mutfağımı temizledi sağolsun. Dolaplarım çok kötü haldeydi . Bazen düşünemeyebiliyorlarKizlar benimde kiz kardesim geldi bir senedir görüşmüyorduk test yapip geldi negatif ama bugun öksürük, hapşırık başladı sanirim grip.oluyor umarim bize bulaşmaz . Birde yemek yedik eşim mutfağı topluyor o elinde telefon takılıyor yeni nesil bir tuhaf
Hiç söylemem ben ya bir tek eşime diyebiliyorum sunu yapabilirmisin filan diye evime gelenlere kesinlikle diyemiyorum simdi kalktı oda büyük bulasiklari yıkıyor. Beni üşüme tuttu battaniye altindayi..Uyar canım sen de nazik bir dille. Benm kardeşim 23 yasında geçen ay mutfağımı temizledi sağolsun. Dolaplarım çok kötü haldeydi . Bazen düşünemeyebiliyorlar
Evet kahve makinesi var sinbonun . Onda su ısıtırız çok işe yarar dedim koydumama hastanede sıcak su akıyordur sezaryen olsak bile sadece göğüslerimize duş tutarız olmadı süt gelsin diye
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin çok zor canımHiç söylemem ben ya bir tek eşime diyebiliyorum sunu yapabilirmisin filan diye evime gelenlere kesinlikle diyemiyorum simdi kalktı oda büyük bulasiklari yıkıyor. Beni üşüme tuttu battaniye altindayi..
Cok mantıklı gerçekten, ben daha bavulu hazırlamadım benimde kontrolüm yarınBen yer kalmadı ama koyacağım bi arkadaş ayri poşet yapacagim arabada dursun demişti burada onu da öyle yapayım diyorum lazım olunca arabadan alırız
Çok görmek istiyorlarsa kendilerine davet etsinler zaten covid çok yayılmış durumda doğuma da çok az kaldı riske girmeye gerek yok canım haklısın komşularda gelmeyi versin.Kızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum
Benm ki 50-60 tl liklerden canım çok işe yarıyor hemencecik kaynatıyor suyu. Hem sezaryenden sonra kahve içmemiz gerekecek sürekli cafeden almayalım odada pişirir içerizBen de alayım o zaman ya
Salıcılar ve cumacılar yoğunlukta şuan
Seçtim galiba eşim bize en uygun cuma dediSalı yada cuma ,seçimini yap
Ay bugün korkudan son konulacaklar vardi koşa koşa onlqri koydum yarım saat işmiş kafamda koyayım koyayım diyip duruyorum yatmadan da emzik biberon strelize edeceğimCok mantıklı gerçekten, ben daha bavulu hazırlamadım benimde kontrolüm yarınbu hafta hazırlayacağım artık
Abine bir şey olmuş ama kaçırdım sanırım öteki sayfalardaBu insanlar mi cahil ben mi abartıyorum yahu pandemi var pandemi vakalar olmus kac bin ne oturmasi ne seyi yahubenim abim dun acilde ona ragmen bile yerini soylemedi bana da biz çıktık nerdesin gelioz diince soylemek zorunda kaldı.gittik burda degil gidin arabada durun cok kalabalik dio kendini degil beni düşünüyor o an. Insanlar cok cahil cidden farkinda değiller
Canım o kadar haklısın ki ben kayınvalidem leri bile ağırlamak istemiyorum komşu kim ki yani. Hele ki şu an tekrar virüs çok artmış durumda seni kimsenin riske atmaya hakkı yok. Her ne kadar birisi gelince ikram etmeyeceğim kendimi yormayacağım desekte olmuyor egil kalk yapıyoruz bazen kendimize hazırlamaya üşendiğimiz şey misafire hazırlıyoruz, çıkartıyoruz. İnsanların önünde durup GELME de denmiyor. Allah yardımcımız olsun anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim vallahi sabırKızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?