2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya bunu neyin uğruna yapıyorlar motivasyonlari ne onu merak ediyorum bu halde doğal ortamamimda mi incelemek istiyor beni anlamadim ne olacak yani iki hosbeş etsen benimle

Benimde geçen bir komşum aradi gelmek için o an tamam dedim sonra kalktim evi toparlarken dedim ben niye misafir kabul ettim baktım yapamiyorum aradim rahatsizim diyerek iptal ettim.

Ya bunu neyin uğruna yapıyorlar motivasyonlari ne onu merak ediyorum bu halde doğal ortamamimda mi incelemek istiyor beni anlamadim ne olacak yani iki hosbeş etsen benimle
Canim bana boş insanlar oyle hareketler yapar gibi geliyor baska işi gücü yoktur bi faydasi yoktur anca zarar yani

Anladim canım ay valla birbirimizden korkar olduk vallasen dikkatli ol canim grip bile zor oluyor hamilelikte iki kere gecirdim mahvoldum
Uzak duruyoruz bakalim bende korkuyorum. En son yaz sonu grip olmustum bayada ağırdı simdi olsam kesin mafolurum cok sancim.var zaten.

Uyar canım sen de nazik bir dille. Benm kardeşim 23 yasında geçen ay mutfağımı temizledi sağolsun. Dolaplarım çok kötü haldeydi . Bazen düşünemeyebiliyorlar

Uyar canım sen de nazik bir dille. Benm kardeşim 23 yasında geçen ay mutfağımı temizledi sağolsun. Dolaplarım çok kötü haldeydi . Bazen düşünemeyebiliyorlar
Hiç söylemem ben ya bir tek eşime diyebiliyorum sunu yapabilirmisin filan diye evime gelenlere kesinlikle diyemiyorum simdi kalktı oda büyük bulasiklari yıkıyor. Beni üşüme tuttu battaniye altindayi..

Hiç söylemem ben ya bir tek eşime diyebiliyorum sunu yapabilirmisin filan diye evime gelenlere kesinlikle diyemiyorum simdi kalktı oda büyük bulasiklari yıkıyor. Beni üşüme tuttu battaniye altindayi..
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin çok zor canım iyi kötü allahtan eşlerimiz var

Çok görmek istiyorlarsa kendilerine davet etsinler zaten covid çok yayılmış durumda doğuma da çok az kaldı riske girmeye gerek yok canım haklısın komşularda gelmeyi versin.

Cok mantıklı gerçekten, ben daha bavulu hazırlamadım benimde kontrolüm yarın bu hafta hazırlayacağım artık
Ay bugün korkudan son konulacaklar vardi koşa koşa onlqri koydum yarım saat işmiş kafamda koyayım koyayım diyip duruyorum yatmadan da emzik biberon strelize edeceğim

Abine bir şey olmuş ama kaçırdım sanırım öteki sayfalarda çok geçmiş olsun canım kaza falan mı geçirdi

Canım o kadar haklısın ki ben kayınvalidem leri bile ağırlamak istemiyorum komşu kim ki yani. Hele ki şu an tekrar virüs çok artmış durumda seni kimsenin riske atmaya hakkı yok. Her ne kadar birisi gelince ikram etmeyeceğim kendimi yormayacağım desekte olmuyor egil kalk yapıyoruz bazen kendimize hazırlamaya üşendiğimiz şey misafire hazırlıyoruz, çıkartıyoruz. İnsanların önünde durup GELME de denmiyor. Allah yardımcımız olsun anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim vallahi sabır Bir de ben kendi hamileliğimin seninkine çok benzetiyorum sancılar vs. İnşallah Rabbim kurtarsın sağ saglim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…