2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kolay gelsin canım, yaa yapmadıkça da insana dert oluyo, panik oluyo insan, aradan çıkarıp kafayı rahatlatmak lazım

Amin canım gerçekten zorlanıyorum bu defa ya Allah bu yolda kimseyi koymasın sağlıkla kavuşalım jnsallah

Bizimkiler de haftasonu güya çaya gelmiş Ben kendime yemek pişiremiyorum diye dışarıdan söyledim benim yemeğimden bile yediler artık sinirden gülüyorum vallahi. Masanın üstüne kuruyemiş bisküvi gofret kurabiye falan koydum. Bir de çay demledim. Dedim ki canınız ne istiyorsa gelip alabilirsiniz buyurun. Kalkıp kimseye bir şey vermedim vallahi sonra zaten Ben topladım o sofrayı çok yoruluyorum. Kayınpederim de bu ev self servis olmuş falan dedi dedim yapacak bir şey yok ayaklarım aciyor ayakta duramıyorum

Şuan yakınlarımızın bizi ağırlaması lazım zorlandığımız için. Ama tam tersi yemeye içmeye gelmek istiyorlar nekadar zorlandığımızı mı görmek istiyorlar acaba
Geçen gün ben de bunu düşündüm gerçekten. Acaba insanlar merak mı ediyor bu kız ne çekiyor gidip bakalım diye

Oo sneinki daha çokmus cnm ya benim doktorum da 5 hastaneye gidiyor valla en uygununu sectik, 15bine bile var gittiği hastanelerde, hangi şehirdesin cnm sen
Evet bizim hastanede 15 bin civarı sanırım. Medicana. Benşm allahtan sigortam devreye girdi 400 küsür lira muayene ödemektende kurtuldum şu son ayımda

Ne yapalm hakkimzda hayrlisi
Canim benimde bebis kordon dolamisti boynuna kac ay öyle kaldi 2-3 ay yaklasik. Sonra kendiliginden cikariverdi. İnşaallah senin bebiste cikarir kendiliginden. Kac kat kordon dolanip normal dogum yapan anneler var. Hangisi hayırlısı ise o sekilde olsun doğumun inşaallah.

Kızlarcım bişey sorucam, şimdi yarın doktor kontrolü var da. Hani hep benim bebişim 3 hafta önden gidiyor ya 34+3 üz ama oğluş tahmini 38 e yakın çıkarsa gene ve 1-2 hafta sonra kendini 40 haftalık zannedip doğumu başlatırsa? Nasıl oluyo bu işler 3 hafta önden giden var mıydı vaktini bekliyorlar mı korku aldı beni doğurcam diye.

Benim bebiste önde cnm doktor ileryen zamanda böyle giderse doğum erken olur demişti bu hafta kontrole gittiğimde tam belli olur bakalim

Canim su kaynadiktan sonrami koydun biberonlari. Yoksa onlarla berabermi kaynamaya basladi. Ben mamajonun sterilazatorunu aldim ama bir biberon bir emzik icin çalıştirmaya kafa yormak istemiyorum

Hahahah bi de laf sokuyor haspam

Canım benmde 3 hafta önden gidiyordu. O ayarlıyor kendini tam gününde çıktı sonra. Hep büyümüyorlar dengeleniyor bir yerde. Ama gerçekten hala 3 hafta öndeyse doğum baslamıyor bildiğim kadarıyla sezaryen diyorlar

Abine bir şey olmuş ama kaçırdım sanırım öteki sayfalarda çok geçmiş olsun canım kaza falan mı geçirdi
Sagol canim evet dun kolunu girmiş iki yerden ameliyat durumu vardi falan cok şükür gerek kalmadi gece acildeydim eve geldigimde 2ye geliyordu neyseki iyi suan abim

Canim su kaynadiktan sonrami koydun biberonlari. Yoksa onlarla berabermi kaynamaya basladi. Ben mamajonun sterilazatorunu aldim ama bir biberon bir emzik icin çalıştirmaya kafa yormak istemiyorum
İçme suyunu temiz bi çelik tencerede kaynattım, kaynayınca altını kıstım, içine koydum biberonu emziği falan, 5dk kısıt ateşte öyle kaynatıp havlu peçeteye aldım canım

Sagolun destekleriniz icin.. bnde icimi rahat tutmaya çalışıyorum ama aklimda hep sacma dusunceler olusuyor hayirlisi ile gecer gider insallahh

Gecmis olsun canim ama dikkat et bu yıl griplerde sıkıntıli die haber okudum sen kardesini kovala bence evden ya da maske taksın.
Ayy vallahi bir tuhaf ben 5 koca gün baygın yattım öyle iyilesebildim, kendime çorba bile yapamadım. Getir uygulamasından portakal suyu ve limonata söyledim taze sıkılmış fullll onları içtim ama tır çarpmış gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…