2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bundan sonra kendin pişir kendin ye moduna geçersin bebek doğduktan sonra memnun kalmadilarsa

Ya bi de ben spinal sezaryen olcam büyük ihtimalle, ama eşimi içeri almıyorlarmış ameliyat olduğu için dedi doktor, o zaman doğum fotoğrafçısı da almazlar, eee kucağımıza çocuğu aldığımızı kim çekecek

Canim erken doğum hareketle bizimle alakalı değil mi bebek önde bile olsa satı baz alıyor ya doktorlar birde eğer öyle önde gidiyorsa zaten gelişimi iyi demek değil mi mesela benimkide 2 hafta önde çıkıyor ama doktor doğum tarihi olarak hep satı söylüyor

Türk kahvesini içmek gerekiyor yoksa bunda su kaynatıp Nescafe mi içcez
Kızlar kafein sutu baskiliyormus bu arada günde iki bardaktan fazla yinede jcme demişlerdi bana hastanede ilk başta bende bas ağrısı için içiyordum

Tükenmişlik sendromuna girdik ya 20 gün kaldı şurada ama o bile çok uzak geliyor
Bu zamanları hiç sevmiyorum sanki hep boyle olacak hiç doğmayacak hiç rahatmamayacagim gibi karamsarlığa düşüyorum

Bana tek kurtuluş yolu o gibi görünüyor kafayı kırdım iyice
Ben de tam tersi şöyle bir iki ay daha dursa diyorum yaa, ilk doğum ya doğum korkusundan mıdır nedir ama içimde olmasına çok alıştım sanki o çıkınca bomboş kalıcam gibi hissediyorum eşim de diyor ki çok sevdiysen yine doldururuz

Ay valla ben de isyanlardayım kızlar her akşam yemeğinden sonra kasılmalar baslıyor taaa ki sabaha kadar. 10 gün sonra 37 oluyorum. Benim miladım 13 ocak 13 ocağa kadar sabret diyorum sonrası olursa olsun valla

Ay valla ben de isyanlardayım kızlar her akşam yemeğinden sonra kasılmalar baslıyor taaa ki sabaha kadar. 10 gün sonra 37 oluyorum. Benim miladım 13 ocak 13 ocağa kadar sabret diyorum sonrası olursa olsun valla
36+0 sonrası normal dogum zamani oluyor sanırım. Sonra stres yapmaya hiç gerek yok.

Kabız olan var mı güzel anneler ben valla bıktım artık neredeyse bir ay oldu her gün zeytinyagi içiyorum, incir kürü kayisi yiyorum rahat 3 - 3.5 litre su içiyorum yine de rahat değilim. Yarın doktoruma gidiyorum soracağım ama valla yıldım

Gercekten o oluyor ama bende elimi istemsiz bi kac defa karnıma koyup hareket beklemiştim bomboş kalıyor gibi oluyorsun hatta şöyle hamile kalmadan önce cok istiyordum bu bebegimde bi an vucudum dolacak anlamlı olacak gibi geliyordu hamile kalsam Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygu da çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…