Bundan sonra kendin pişir kendin ye moduna geçersin bebek doğduktan sonra memnun kalmadilarsaBizimkiler de haftasonu güya çaya gelmiş Ben kendime yemek pişiremiyorum diye dışarıdan söyledim benim yemeğimden bile yedilerartık sinirden gülüyorum vallahi. Masanın üstüne kuruyemiş bisküvi gofret kurabiye falan koydum. Bir de çay demledim. Dedim ki canınız ne istiyorsa gelip alabilirsiniz buyurun. Kalkıp kimseye bir şey vermedim vallahi sonra zaten Ben topladım o sofrayı çok yoruluyorum. Kayınpederim de bu ev self servis olmuş falan dedi dedim yapacak bir şey yok ayaklarım aciyor ayakta duramıyorum
Tükenmişlik sendromuna girdik yaAy ben artık pes etmek üzereyim vücudum error veriyor Allah'immm sen kolaylık ver hepimize
Kiz bu 2 şubat daha nerdeeee
Ay evet geçmiyor ve her gecen gün daha zorlaşıyorTükenmişlik sendromuna girdik ya20 gün kaldı şurada ama o bile çok uzak geliyor
Ben hazır türk kahvesi, Nescafe koyacağım hangisini içersem artıkTürk kahvesini içmek gerekiyor yoksa bunda su kaynatıp Nescafe mi içcez
Canim erken doğum hareketle bizimle alakalı değil mi bebek önde bile olsa satı baz alıyor ya doktorlar birde eğer öyle önde gidiyorsa zaten gelişimi iyi demek değil mi mesela benimkide 2 hafta önde çıkıyor ama doktor doğum tarihi olarak hep satı söylüyorKızlarcım bişey sorucam, şimdi yarın doktor kontrolü var da. Hani hep benim bebişim 3 hafta önden gidiyor ya 34+3 üz ama oğluş tahmini 38 e yakın çıkarsa gene ve 1-2 hafta sonra kendini 40 haftalık zannedip doğumu başlatırsa? Nasıl oluyo bu işler 3 hafta önden giden var mıydı vaktini bekliyorlar mı korku aldı beni doğurcam diye.
Doğum duasına çıkalım mıAy ben artık pes etmek üzereyim vücudum error veriyor Allah'immm sen kolaylık ver hepimize
Kiz bu 2 şubat daha nerdeeee
Kızlar kafein sutu baskiliyormus bu arada günde iki bardaktan fazla yinede jcme demişlerdi bana hastanede ilk başta bende bas ağrısı için içiyordumTürk kahvesini içmek gerekiyor yoksa bunda su kaynatıp Nescafe mi içcez
Bu zamanları hiç sevmiyorum sanki hep boyle olacak hiç doğmayacak hiç rahatmamayacagim gibi karamsarlığa düşüyorumTükenmişlik sendromuna girdik ya20 gün kaldı şurada ama o bile çok uzak geliyor
Doğum olmasın şuanda ama Allah güc kuvvet versin hakikaten hepimizeDoğum duasına çıkalım mı
Bana tek kurtuluş yolu o gibi görünüyor kafayı kırdım iyiceDoğum olmasın şuanda ama Allah güc kuvvet versin hakikaten hepimize
Az daha sabır 15 gün daha❣Bana tek kurtuluş yolu o gibi görünüyor kafayı kırdım iyice
Ben de tam tersi şöyle bir iki ay daha dursa diyorum yaa, ilk doğum ya doğum korkusundan mıdır nedirBana tek kurtuluş yolu o gibi görünüyor kafayı kırdım iyice
Valla benim artık kemiklerim çatırdıyorAz daha sabır 15 gün daha❣
Benimde kemiklerim birbirine girdi sanki.Valla benim artık kemiklerim çatırdıyorcuma günü kontrolde dicem beni doğuma alın artık
36+0 sonrası normal dogum zamani oluyor sanırım. Sonra stres yapmaya hiç gerek yok.Ay valla ben de isyanlardayım kızlar her akşam yemeğinden sonra kasılmalar baslıyor taaa ki sabaha kadar. 10 gün sonra 37 oluyorum. Benim miladım 13 ocak13 ocağa kadar sabret diyorum sonrası olursa olsun valla
Gercekten o oluyor ama bende elimi istemsiz bi kac defa karnıma koyup hareket beklemiştim bomboş kalıyor gibi oluyorsun hatta şöyle hamile kalmadan önce cok istiyordum bu bebegimde bi an vucudum dolacak anlamlı olacak gibi geliyordu hamile kalsam Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygu da çok zorBen de tam tersi şöyle bir iki ay daha dursa diyorum yaa, ilk doğum ya doğum korkusundan mıdır nedirama içimde olmasına çok alıştım sanki o çıkınca bomboş kalıcam gibi hissediyorum eşim de diyor ki çok sevdiysen yine doldururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?