Bende son dediğini düşündüm geçen baktım mart annelerine biz karnimizdan ses duymuştuk onu konuşmuştuk onlarda böyle bisey varmış biliyormusunuz şubat anneleri konuşmuş diye konuşmuşlar çok hoşuma gittiBende bağlılık var burdan başka yere girmiyorum sizi aldatıyormuşum gibi geliyorsiz söyleyince meraklanıp 3-5 sayfa okuyayım diyorum bakıyorum isimler farklı konuşmalar acayip hemen yuvama buraya geri dönüyorum bide şey geliyor aklıma siz Ocak annelerini nasıl okuyorsanız Mart anneleride heyecanla bizi okuyor mu acaba
ne çantası kız doğum muHeyecandan uyuyamıyorum salicilar neredesinizçantamı falan hazırladım sabah okula gidecek cocuk gibi
Yok canım o hazırda evde kalacak bize eşlik edemeyecek el çantamı yarın kontrolüm varya qne çantası kız doğum mu
meyve yatmadan şekeri yükseltmez mi canım. iyice paranoyak oldum ben. yarın 3 aylık şekerim ölçülecek umarım iyi çıkar da içim ferahlarBen meyve yiyorum eğer gündüz 1 defa yediysem meyve ve Kase yoğurt veya meyve ve süt yiyorum yulafi sabah 5 civari uyanır ve çok qcikmissam o zaman yiyorum
Mor bir paketi var canım kasada oluyor genelde . Yine ölçülü yemek lazımaa aydınlat beni ne ki o. ben de züber almıstım 2 haftada 1 taneyi yedim 3 günde bir ısırık şeklindebrn biraz fazla koktum eski cihaz beni çok yanıttı cok yuksek ölçtü meyveyi bile bıraktım şimdi yeni cihazla normal çıkıyor çok şükür.
Ayy bende çok okuyorum orayışimdi ordan geldimorayı okuyup buraya yazıyorum
hee tamam ben bilmem ben cumacıyımYok canım o hazırda evde kalacak bize eşlik edemeyecek el çantamı yarın kontrolüm varya q
Bende kaşıntı yanma durumlarında soğuk aloe vera jel sürüyorum baya iyi geliyormorarıp şiştiyse biraz buz kompresi yapabilirsin canım şişliği morlugu alır. ama dikkat et üşütme havluya sar buzu. 15 saniye tut çek tekrar tut
bakıyım canım sagolasınMor bir paketi var canım kasada oluyor genelde . Yine ölçülü yemek lazım
ben tulperdenin doğurmasını bekliyorum nedenseAyy bende çok okuyorum orayı
Gec yemiyorum canım ben en geç 10.30 da yiyorum bu saati buluyor yatmam yatmadan 2 saat önce demişlerdi en son gittiğimdemeyve yatmadan şekeri yükseltmez mi canım. iyice paranoyak oldum ben. yarın 3 aylık şekerim ölçülecek umarım iyi çıkar da içim ferahlar
İnşallah ya 40 hafta olmuşben tulperdenin doğurmasını bekliyorum nedense
senin erkenmiş canım ben şimdi acıktım mesela wasa ve süt koydumGec yemiyorum canım ben en geç 10.30 da yiyorum bu saati buluyor yatmam yatmadan 2 saat önce demişlerdi en son gittiğimde
Bende aç yatamıyorum yine şeker yapıyor heralde süt ya da kefir içiyorum yatmadan zaten 2-3 yastıkla yatıyorum o yüzden çok reflü olmuyor şükürsenin erkenmiş canım ben şimdi acıktım mesela wasa ve süt koydum
Doğrusu bu canım iyi yapıyorsunGec yemiyorum canım ben en geç 10.30 da yiyorum bu saati buluyor yatmam yatmadan 2 saat önce demişlerdi en son gittiğimde
ben de 2 yastık nerdeyse oturur gibi uyuyorum çünkü burnum hemen tıkanıyorBende aç yatamıyorum yine şeker yapıyor heralde süt ya da kefir içiyorum yatmadan zaten 2-3 yastıkla yatıyorum o yüzden çok reflü olmuyor şükür
Tamam canım bi deniyim teşekkür ederimmorarıp şiştiyse biraz buz kompresi yapabilirsin canım şişliği morlugu alır. ama dikkat et üşütme havluya sar buzu. 15 saniye tut çek tekrar tut
Hahaha ya gerçekten miBende son dediğini düşündüm geçen baktım mart annelerine biz karnimizdan ses duymuştuk onu konuşmuştuk onlarda böyle bisey varmış biliyormusunuz şubat anneleri konuşmuş diye konuşmuşlar çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?