2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende son dediğini düşündüm geçen baktım mart annelerine biz karnimizdan ses duymuştuk onu konuşmuştuk onlarda böyle bisey varmış biliyormusunuz şubat anneleri konuşmuş diye konuşmuşlar çok hoşuma gitti

Ben meyve yiyorum eğer gündüz 1 defa yediysem meyve ve Kase yoğurt veya meyve ve süt yiyorum yulafi sabah 5 civari uyanır ve çok qcikmissam o zaman yiyorum
meyve yatmadan şekeri yükseltmez mi canım. iyice paranoyak oldum ben. yarın 3 aylık şekerim ölçülecek umarım iyi çıkar da içim ferahlar

Mor bir paketi var canım kasada oluyor genelde . Yine ölçülü yemek lazım

morarıp şiştiyse biraz buz kompresi yapabilirsin canım şişliği morlugu alır. ama dikkat et üşütme havluya sar buzu. 15 saniye tut çek tekrar tut
Bende kaşıntı yanma durumlarında soğuk aloe vera jel sürüyorum baya iyi geliyor

meyve yatmadan şekeri yükseltmez mi canım. iyice paranoyak oldum ben. yarın 3 aylık şekerim ölçülecek umarım iyi çıkar da içim ferahlar
Gec yemiyorum canım ben en geç 10.30 da yiyorum bu saati buluyor yatmam yatmadan 2 saat önce demişlerdi en son gittiğimde

senin erkenmiş canım ben şimdi acıktım mesela wasa ve süt koydum
Bende aç yatamıyorum yine şeker yapıyor heralde süt ya da kefir içiyorum yatmadan zaten 2-3 yastıkla yatıyorum o yüzden çok reflü olmuyor şükür

Hahaha ya gerçekten mi kız Mart anneleri arada bizi okurken iki ses verin bi selam çakın öyle gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…