- 8 Eylül 2021
- 1.874
- 2.869
- 83
Neden oluyor bilmiyorum ama bir kez bende de olduKızlar bende bi an oluyor bi acı giriyor karnıma belime bebek o an bi hareket yapıyor gibi içimde ama çok kötü daha önce iki defa olmuştu yüzüm bembeyaz oluyor 2 dk sürüyor böyle ter döküyorum o iki dk içinde resmen yine oyle oldu ama en şiddetli doğum kasilmasi gibi bir anda hiç bisey yokken oluyor hiç oluyor mu size böyle anlık çok korktum yine
Bana gün aymadi ya hic uyuyamadim gece bin kere tuvalete kalktım ya sıkıştırıp durdu paşa.. 6dan beri de uyumaya çalışıyorum ama yok, randevum da 3 40 daKızlar günaydındoktor kontrolleri salı olanlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah
Canim benim az kaldi inşallah biraz daha sabir çok ağırlı geçti hamileliğin kizina kavuştuğun zaman hepsini unutacaksinAllahim beni kendi nazarimdan korusun aminnnnnnesim yıkayıverdi beni bu hallere düsmekte varmis zoruma gitti agladim. Bacaklarimin bagi çözüldü resmen beni taşımadı. Ağrıda cabası. Çok cektim bu gece yine insaAllah gececek. Tek umudum kızımın hareketli oluşu şükürler olsun Rabbime @halelikiz nasil oldun canim. M Maviayyy nasilsin canim? Kizlar hepiniz iyisinizdir insaAllah. Sayfalarin hepsini okumaya calissamda cikmiyor tüm yazilanlar. Bazen bana yazilan cvplar bile bildirim gelmiyo okurken goruyorum. Hepiniz dualarimdasiniz tek tek. Buarada yarinki kontrolume gidemicem esim izin alamamis.
Canım sağlıcakla kavuşacaksın bebegine inşallah.Benim dr bi bebeğe 3 kez kordon dolandığı halde annenin açılması iyi olduğu için normal dogurtmus hatta insta.da vardı.önemli olan bebegin ve senin sağlığın doğum sekli hangisi uygunsa o olsun,önemli olam ikinizde iyi olun2 kere dedi doktor insallah bnmde normal olir sikintiisz atlatiriz
Kızlar birde araba kullananlar hala kullaniyormusunuz ben bu hafta karlar eriyince yine kullanmaya başladım ama göbeğim baya değiyor artık direksiyona simdide hastane uzak uzun yola çıkacağım her an eşime götür mu desem diye düşünüyorum
Valla gelene bazılarına gelme diyemiyosun ama insanlarda biraz düşünceli olsunlar ya,sinir oluyorum hayır hamile olmasan bile hastalık zamanı ne gelmesi gitmesi.annemide komşu çağırmış yok gelmiyosun olacağı varsa olur falan diye,annemde benden dolayı gitmemiş Allahtan,kadınların ikiside ertesi gün pozitifKızlar birde bisey soracağım ben mi yabaniyim kendimi mi düşünüyorum etrafımda mi problem var anlamadım ya size misafir geliyor mu bu ara keyfi olarak kabul ediyormusunuz geleceğiz diye istekte bulunani gerçekten daral geldi kendimi sorguluyorum sabah oldum kusmaktan yine perisan bi gece geçirdim öğleye doğru karşı komşu kapıya gelmiş beni gecen gün çok iyi görmüş asagida ayak üstü karsilasmistik iki komşu vardi benimle yakin onlara da haber vermiş bana oturmaya geleceklermis öğleden sonra bi bana mı acayip geliyor son haftalara girdm kendimi zor taşıyorum bu insanlar çoluk çocuk sahibi hamileligin ne olduğunu bilen insanlar hiç öyle gelin falan demiyorum bana gelmek istiyorlarmış bide doğumdan sonra yoğun olurmuşum o zaman gelemezlermjs gerçekten insanlardan soğuyorum bu muhabbete maruz kaldığım için fazla bisey mi bekliyorum
Ayyy bize bide 2gün yatılı gelmişlerdi kalabalıkta calistiklari halde,hic bisey yapmasanda yanlarında oturmak bile her tarafini agritiyorAynı dertten muzdaripiz canım ama benim sorunum komşularım değil onlar hiçbirşey beklemez ancak kaynım görümcem ve kvler cumartesi yemekli gelmek istiyorlar geçen haftalarda gelmek istediler kabul etmedik eşim çalışıyordu diye ama anlamıyorlar eşim çok kızdı annesine dedi doğuma 1 ay kalmış abim ablam ne yemeğine gelmek istiyor diye. Okadar garibime gidiyor ki zorla insan kendini yemeğe kabul ettirir mi. Eşim dedi çok gelmek isterlerse pide yaptırrız yorulmazsın dedi elimi hiçbirşeye sürmem ama tabiki gelin demicez ben zaten hep şikayet ediyorum telefonda eltime falan ayakta zor duruyorum diye belki de gelmezler
Yaaa ne guzelll aslinda benim 22.02.2022 secenegimde var son haftam oluyo ama balik burcu hic istemiyorum
Hiç kova tanıdığım yoktu ama artık 2 yavrum da kova olduğu için en sevdiğim burçAmin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Ben sana beni panikletme, bi dur demiyor muyumBen dogmasindan korkmuyorumaranızda tek doğsun diyen benim galiba şimdilik
Ya bi de ben spinal sezaryen olcam büyük ihtimalle, ama eşimi içeri almıyorlarmış ameliyat olduğu için dedi doktor, o zaman doğum fotoğrafçısı da almazlar, eee kucağımıza çocuğu aldığımızı kim çekecek
ilk cocukta o kadar sevmiştim kiKizlar emzirme sutyeni aldim bugun ilk bebekde hic duymamış ve almamistim ayy ne güzel birseymis memenin sadece gerekli kismi ortaya çıkıyor filan hemen yarin gidip bir tane daha alicam insallah kullanisli buldum baya.
Salıcılarrr, güzel haberlerinizi bekliyorum yarın. ❣
Ben kullanıyorum ama uzun yol kullanmadım canim ne olur ne olmaz bence eşin götürsünKızlar birde araba kullananlar hala kullaniyormusunuz ben bu hafta karlar eriyince yine kullanmaya başladım ama göbeğim baya değiyor artık direksiyona simdide hastane uzak uzun yola çıkacağım her an eşime götür mu desem diye düşünüyorum
Döner canım Allahın izniyle, 38 e kadar dönüyorlarmış . Aidin Salih in gerçek tip diye bi kitabi var, ordada inşikak suresini okuyun diyorAh benimde döner oğluşum inşallah başını sırtını falan diyaframa dayıyor nefes aldırmıyor
Benim dogum son haftasi oldugu icin normalde balik canim tarih donuyoşubat ise zaten direkt kova erkeği oluyor,
benim ilk oğlum 14 şubat 2016 kova erkeği
bende 2 şubat olsun isterdim ilk oğlum özel tarih seçti belki bu da 02.02.2022 seçer
eğer bu da zamanında doğarsa bu da kova erkeği
Misafiri severim canım buyursun çaya gelsin 1 kek yaparım beraber yeriz ama bunlar 3 aile gelmek istiyo bu yanlış zaten. Eltim görümcem çok çalışkanlar yedikten sonra mutfağı jilet gibi yaparlar normalde de öyleler ama öncesi var bunun sofra kurması yemek yapması bunları yapacak durumda değilim o yüzden inşallah gelmezler biz de gelin demedik. Dediğin gibi boş durmak bile yorabilir o durumdayız artık ağırlaştıkAyyy bize bide 2gün yatılı gelmişlerdi kalabalıkta calistiklari halde,hic bisey yapmasanda yanlarında oturmak bile her tarafini agritiyor
Hadii sende ne durursun hazırlan artik cantan daha bitmedi değil miBen sana beni panikletme, bi dur demiyor muyum
Bende de varondan yüksek yatıyorum
hadi ya hemen bakıyorum
ahahahha napalım işsizlikKız öyle bi yazmıssın ki sezonluk dizi gibi sanki ahahhhahah hiç güleceğim yoktu
sagol canım başlarım ben de bu hafta ya da haftaya o zamanCanım,ebe bana 37 den itibaren zeytinyağı ile masaj dedi
ne zaman düşünüyorsunuz mesela ilkokula başlamadan buluverinBebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-02-2022
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 36 gün kaldı.
Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?
Hayır canım isimsiz bu bebek, anlaşamıyoruz kocayla
ne hediyelik alabiliyorum ne kapı süsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?