2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Neden oluyor bilmiyorum ama bir kez bende de oldu

Kızlar günaydın doktor kontrolleri salı olanlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah
Bana gün aymadi ya hic uyuyamadim gece bin kere tuvalete kalktım ya sıkıştırıp durdu paşa.. 6dan beri de uyumaya çalışıyorum ama yok, randevum da 3 40 da

Canim benim az kaldi inşallah biraz daha sabir çok ağırlı geçti hamileliğin kizina kavuştuğun zaman hepsini unutacaksin
Bende iyim cnm kizlarla uğraşıyorum agirlastik ama bugunuze şükür insllah kucagimiza alirsak bebislerimizi bir rahatlama gelecek

2 kere dedi doktor insallah bnmde normal olir sikintiisz atlatiriz
Canım sağlıcakla kavuşacaksın bebegine inşallah.Benim dr bi bebeğe 3 kez kordon dolandığı halde annenin açılması iyi olduğu için normal dogurtmus hatta insta.da vardı.önemli olan bebegin ve senin sağlığın doğum sekli hangisi uygunsa o olsun,önemli olam ikinizde iyi olun

Ben kullanıyorum , daha bir sıkıntı yaşamadım .

Valla gelene bazılarına gelme diyemiyosun ama insanlarda biraz düşünceli olsunlar ya,sinir oluyorum hayır hamile olmasan bile hastalık zamanı ne gelmesi gitmesi.annemide komşu çağırmış yok gelmiyosun olacağı varsa olur falan diye,annemde benden dolayı gitmemiş Allahtan,kadınların ikiside ertesi gün pozitif

Ayyy bize bide 2gün yatılı gelmişlerdi kalabalıkta calistiklari halde,hic bisey yapmasanda yanlarında oturmak bile her tarafini agritiyor

Yaaa ne guzelll aslinda benim 22.02.2022 secenegimde var son haftam oluyo ama balik burcu hic istemiyorum

Hiç kova tanıdığım yoktu ama artık 2 yavrum da kova olduğu için en sevdiğim burç Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

şubat ise zaten direkt kova erkeği oluyor,
benim ilk oğlum 14 şubat 2016 kova erkeği
bende 2 şubat olsun isterdim ilk oğlum özel tarih seçti belki bu da 02.02.2022 seçer
eğer bu da zamanında doğarsa bu da kova erkeği

genelde doğumdan 2 dk sonra alıyorlar
covit kapsamında almazlarsa hemşireye söyle onlar çekiyor
Kizlar emzirme sutyeni aldim bugun ilk bebekde hic duymamış ve almamistim ayy ne güzel birseymis memenin sadece gerekli kismi ortaya çıkıyor filan hemen yarin gidip bir tane daha alicam insallah kullanisli buldum baya.
ilk cocukta o kadar sevmiştim ki
bunda da 2-3 ekleme yaptım
Salıcılarrr, güzel haberlerinizi bekliyorum yarın. ❣

sanırım muayenesi en gec olan benim 17:30 da
bakalım ne yapıyor eşek sıpası
dün biraz sessiz sedasız takılıyordu

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-02-2022
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 36 gün kaldı.

Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?
Hayır canım isimsiz bu bebek, anlaşamıyoruz kocayla
ne hediyelik alabiliyorum ne kapı süsü

Ben kullanıyorum ama uzun yol kullanmadım canim ne olur ne olmaz bence eşin götürsün

Kızlar günaydın. Gece iki kere tuvalete kalksamda bu gece burnum tikansada ben uyuyorum ya nedense siz uyuyamayinca kendimi garip hissediyorum bende mi sıkıntı var diye kan degerim hafif düşük cıkmış ondan mi bilmem ama ben çok şükür uyuyorum. Bugun kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin ins bugun grup şenlikli olacak

Benim dogum son haftasi oldugu icin normalde balik canim tarih donuyo erken alsin kova olsun die doktorla pazarlik yapiyorum iste yoksa 22.02.2022 cok guzel bi tarih bizim icinde, insallah gonlune gore olan olur

Ayyy bize bide 2gün yatılı gelmişlerdi kalabalıkta calistiklari halde,hic bisey yapmasanda yanlarında oturmak bile her tarafini agritiyor
Misafiri severim canım buyursun çaya gelsin 1 kek yaparım beraber yeriz ama bunlar 3 aile gelmek istiyo bu yanlış zaten. Eltim görümcem çok çalışkanlar yedikten sonra mutfağı jilet gibi yaparlar normalde de öyleler ama öncesi var bunun sofra kurması yemek yapması bunları yapacak durumda değilim o yüzden inşallah gelmezler biz de gelin demedik. Dediğin gibi boş durmak bile yorabilir o durumdayız artık ağırlaştık

Bende de var ondan yüksek yatıyorum

@tulperde yarın doğuracakmış, az önce okudum ne heyecanlıdır…Benimkine de tam 30 gün kaldı….
hadi ya hemen bakıyorum
Kız öyle bi yazmıssın ki sezonluk dizi gibi sanki ahahhhahah hiç güleceğim yoktu
ahahahha napalım işsizlik
Canım,ebe bana 37 den itibaren zeytinyağı ile masaj dedi
sagol canım başlarım ben de bu hafta ya da haftaya o zaman
ne zaman düşünüyorsunuz mesela ilkokula başlamadan buluverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…