2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
burda konuşmuştuk, 36.-37. Haftada başlanabilir diye hatırlıyorum. soğanla yapılan uygulamayı deniyecem, onun içinde 36. Haftadan itibaren yazıyordu. Ozamana kadar doğurmazsam

Kızlar perine masajını ya eşim beceremedi ya da ben çok hassaslaştım orası daralmış valla çok canım yandı. Bi an durduk düşündük bebeğin kafası oradan nasıl çıkacak

Ayyy onu bende hep düşünüyorum. Rahat çıksın bebişler

Ay kızlar ben bi de bu ay sonu taşınıcam. Belli oldu tarih. Üst üste gelicek şaka gibi. Annemde kalırım diyordum ama anneannem geldi anneme de ve alzheimer ı var yani annem ikimizle ilgilenemez. Napıcam bilmiyorum
Kolay gelsin. Yalan söylemeyeceğim çok zor oluyor. Bir de ben her sene taşınmaya alışkın insanım. Eşime dedim bu sefer son. Ancak kıta değiştiririz bundan sonra.
Hiç acele etme. Biz 11 aralıkta taşındık, 2 ocakta kutuları açmayı bitirdik. Eşyaları öncelik sıralarına kutulamanı tavsiye ederim. Acelesi olmayanları günden güne yerleştirirsiniz. Tabi bu süreçte yardım da çok gerekli, zaten 2 eğilip kalkınca ben kesiliyorum. Yardımcı olabilecek kim varsa hepsini çağır, herkes tutaun işin bi ucundan.
Kızlar sizde burayı kapatınca ocak anneleri okuyor musunuz ? çok heyecanlı ya ben okuyorum baya
Evet, çok heyecanlı grup. Patır patır aralıkta doğurdular. Doğumhaneden canlı yayın yapan bile oldu. Darısı başımıza :)

Kuzum sen hiç iyiyim falan deme valla kendi kendine nazar değdiriyorsun galiba geçmiş olsun
Allahim beni kendi nazarimdan korusun aminnnnnn esim yıkayıverdi beni bu hallere düsmekte varmis zoruma gitti agladim. Bacaklarimin bagi çözüldü resmen beni taşımadı. Ağrıda cabası. Çok cektim bu gece yine insaAllah gececek. Tek umudum kızımın hareketli oluşu şükürler olsun Rabbime H halelikiz nasil oldun canim. M Maviayyy nasilsin canim? Kizlar hepiniz iyisinizdir insaAllah. Sayfalarin hepsini okumaya calissamda cikmiyor tüm yazilanlar. Bazen bana yazilan cvplar bile bildirim gelmiyo okurken goruyorum. Hepiniz dualarimdasiniz tek tek. Buarada yarinki kontrolume gidemicem esim izin alamamis.

Bende aç yatamıyorum yine şeker yapıyor heralde süt ya da kefir içiyorum yatmadan zaten 2-3 yastıkla yatıyorum o yüzden çok reflü olmuyor şükür
Benim sütü bile hazmetmiyor midem o kadar anında yedigimde o kadar rahatsız ediyor ki bi ara sürekli uyku apnesi gibi süt boğazıma geliyordu sicrayarak öksürerek kalkiyordum kendime gelemiyordum bi turlu vitamin içiyorum mesela yatarken onda bile yarım saat fark koyuyorum azcik su için

Kızlar birde araba kullananlar hala kullaniyormusunuz ben bu hafta karlar eriyince yine kullanmaya başladım ama göbeğim baya değiyor artık direksiyona simdide hastane uzak uzun yola çıkacağım her an eşime götür mu desem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…