- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Bende okuyorum çok heyecanlıAyy bende çok okuyorum orayı
Bende de varben de 2 yastık nerdeyse oturur gibi uyuyorum çünkü burnum hemen tıkanıyor
Pudra iyi gelir sanki kuzum.Tamam canım bi deniyim teşekkür ederim
Duşlar alındı, heyecan varSalıcılarrr, güzel haberlerinizi bekliyorum yarın. ❣
Son kontroller artık ben bile heyecan yaptım sizin içinDuşlar alındı, heyecan var
Kız öyle bi yazmıssın ki sezonluk dizi gibi sanki ahahhhahah hiç güleceğim yoktuben tulperdenin doğurmasını bekliyorum nedense
burda konuşmuştuk, 36.-37. Haftada başlanabilir diye hatırlıyorum. soğanla yapılan uygulamayı deniyecem, onun içinde 36. Haftadan itibaren yazıyordu. Ozamana kadar doğurmazsamkızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
Kızlar perine masajını ya eşim beceremedi ya da ben çok hassaslaştım orası daralmışvalla çok canım yandı. Bi an durduk düşündük bebeğin kafası oradan nasıl çıkacak
Kolay gelsin. Yalan söylemeyeceğim çok zor oluyor. Bir de ben her sene taşınmaya alışkın insanım. Eşime dedim bu sefer son. Ancak kıta değiştiririz bundan sonra.Ay kızlar ben bi de bu ay sonu taşınıcam. Belli oldu tarih. Üst üste gelicek şaka gibi. Annemde kalırım diyordum ama anneannem geldi anneme de ve alzheimer ı var yani annem ikimizle ilgilenemez. Napıcam bilmiyorum
Evet, çok heyecanlı grup. Patır patır aralıkta doğurdular. Doğumhaneden canlı yayın yapan bile oldu. Darısı başımıza :)Kızlar sizde burayı kapatınca ocak anneleri okuyor musunuz ?çok heyecanlı ya ben okuyorum baya
Allahim beni kendi nazarimdan korusun aminnnnnnKuzum sen hiç iyiyim falan deme valla kendi kendine nazar değdiriyorsun galibageçmiş olsun
Benim sütü bile hazmetmiyor midem o kadar anında yedigimde o kadar rahatsız ediyor ki bi ara sürekli uyku apnesi gibi süt boğazıma geliyordu sicrayarak öksürerek kalkiyordum kendime gelemiyordum bi turlu vitamin içiyorum mesela yatarken onda bile yarım saat fark koyuyorum azcik su içinBende aç yatamıyorum yine şeker yapıyor heralde süt ya da kefir içiyorum yatmadan zaten 2-3 yastıkla yatıyorum o yüzden çok reflü olmuyor şükür
Benimde 28 diyordu bugün uygulamada 2 li rakamı görünce yüreğim tikirdamadi değil
Canım,ebe bana 37 den itibaren zeytinyağı ile masaj dedikızlar geçen de sordum ama cevap veren olmadı sanırım. göğüs ucuna krem ne zmaan başlanıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?